Tv-tajm

2010-06-30, 22:55:25 / Kategori: Allmänt

Jag tänkte gå och kolla på tv, och bara ta det lungt nu, dricka cola och bara ta det lungt. Men det kan ju också vara skönt att göra liksom, eller vad säger ni? Jaja, nu ska jag inte sitta vid laptopen och bara göra ingenting, fast jag bloggar ju och det är ju nånting, men ändå liksom?


Jag som bebis...

2010-06-30, 21:56:53 / Kategori: Allmänt


Såhär såg jag ut som liten:






Visst var jag gullig? Fast jag är ju såklart gullig nu med! Jag tycker att jag var jätte gullig! Jag och John kolla på lite bilder idag när jag var liten, jag bara satt och log, för jag tyckte att jag vat så himla söt, hehe

Jag saknar den tiden lite, man var mammas flicka, man var liten, lekte med maten, kladda med maten, grät när mamma och pappa lämnade en på dagiset, ville vara i centrum hela tiden...

Så såg jag ut när jag vat liten allafall, tycker ni att jag var söt? Hehe


Blåbär, glass...

2010-06-30, 20:05:13 / Kategori: Allmänt

Sitter och äter glass, blåbär, så himla underbart gott! Jag bara njuter av den härliga smaken, det smällter i munnen! Tänk om ni skulle få äta något sånt, men ni är inte lika tuff som jag, så ni klarar inte av det, men så kan det ju vara också, alla kan ju liksom inte vara lika bra som mej, eller just ja... Ingen är bättre än mej, ajaj, synd för er, bra för mej


Cola beroende?:S

2010-06-30, 18:51:42 / Kategori: Allmänt

Ska strax gå och köpa cola, äntligen! Jag drack det senast i morse, men smaken efter cola skriker högt! Det bara vattnas i munnen efter cola. Jag undrar om jag är läsk beroende? Så fort jag får tag i läsk så dricker jag det så in i helvete, så underbart gott! Jag tror att jag skulle må dåligt om jag inte får i mej cola t.ex, jag orkar inget, har inge lust att göra något osv. Så nu ska vi åka och köpa cola, MUMS!



Strömavbrott

2010-06-30, 17:10:42 / Kategori: Allmänt

Strömavbrott just nu, men som tur så har ju jag trådlöst så det händer inget, fast när jag laddar datan, så det kanske inte var så mycket att skryta om, haha. Men ändå liksom;) Måste ju få skryta lite, det dör väl ingen av liksom?! Men jag kan skryta om allafall att jag har trådlöst internet, hihi.

Igår när jag satt vid datan när jag var med John, så kom plötsligt grannens internet grejs upp, så även om jag har trådlöst så jag ju välja om jag inte ska ha trådlöst, så valde jag att surfa på deras internet, haha. Jag är som en liten djävul, med röda horn och vita horn, röd spetsig svans och med en svart eldgaffel, sån som brukar vara med i filmer, en god sida och en ond sida, hehe.













Dagens Planer:

2010-06-30, 16:42:48 / Kategori: Allmänt






Hejdå Söderhamn, Hej Bollnäs!

2010-06-30, 13:55:48 / Kategori: Allmänt

Nu slipper man äntligen Söderhamn, för nu blir det att åka till Bollnäs, och träffa massa vänner, som jag inte har sett på några år, så det ska bli super kul!! Jag längtar redan! Jag ska vara i Bollnäs hela veckan, så kommer hem på söndag eller måndag, jag får helt enkelt se hur jag gör. Men det ska nog ordna sej, om inte ni lägger er i!

Nu har pappa kommit, så nu ska vi åka till Bollnäs, ska bara åka och köpa cola, och sen blir det att att träffa Offe, och träffa han.



Hejdå Söderhamn
Hej Bollnäs


Skit i det ni

2010-06-30, 13:46:13 / Kategori: Allmänt

Godmorgon! Jag hann inte blogga igår kväll eller i morse, för igår så packa jag massa kläder, för ska till pappa 14:00, och imorse har jag sminkat mej, fixat håret osv, för ska träffa Offe idag, äntligen!:D Har ingen aning vad vi ska hitta på, men även om jag visste det så skulle ni inte få veta!;) Så det ska ni totalt skita i!


Vafan?

2010-06-29, 18:37:48 / Kategori: Allmänt




Varför skulle jag ljuga om att jag har gått ner 5 kg?! Du som kommenterar på anonymt, borde ju vara helt slut i huvudet! Mår du så jävla dåligt att du måste sitta och kommentera på EXAKT allt jag skriver? Du borde vara jävla negativt i ditt liv! Om du ens har något liv?! Jag bryr mej inte ett skit om vad du tycker! Fan va omogen du är som inte vågar skriva ditt namn osv, alltså borde du se konkurrens mot mej? Du borde alltså vara rädd för mej, för du vet vad som händer när jag får reda på vem du är. Men jag kan fråga nån att spåra till vilken data, så ser jag adress och allt, så är det bara att söka på eniro, skaffa dej ett liv!


5 kg!

2010-06-29, 15:46:23 / Kategori: Allmänt



Jag har gått ner 5 kg på en vecka! Visst är det helt underbart?! Jag vägde 59 förut, nu väger jag 54 kg! Jag kände mej smalare imorse, då gick jag ner och vägde mej och jag hade gått ner 5 kg, helt otroligt! Jag sa ju att det funka med att äta Special K, så nu ska jag bara äta omega-3 som mat, det är ju inte mat, det är ju som tabletter, som ersätter typ som mat, mitt mål är 50 kg, och det ska jag lyckas med. Det kanske låter mycekt, men jag är ju 168 cm, så det är inte så himla mycket. Men allafall, inte alla som klarar av att gå ner 5 kg på en vecka! Det är ju nästan 1 kg varje dag, sa ju att jag klarar allt! Det är bara att inse! Som sagt, alla behöver banta...


Bitches!

2010-06-29, 15:05:58 / Kategori: Allmänt

Idag så kanske jag skulle vara med John, efter han har varit på nå grejs, bryr mej inte så mycket faktisk, så då kanske vi ska hitta på något, tänk om ni hade så himla underbara vänner som mej, men det går inte, för det är bara jag som kan ha såhär bra vänner, för liksom, vem vill inte vara vän med mej liksom?!



Eller så åker jag till Arbrå, och träffar mina underbara vän Offe, jag tror jag ska åka till Arbrå, men jag är inte riktigt säker än... Jag får helt enkelt se hur jag gör, men kom ihåg: Min blogg, mina regler, do not mess with me, for that you will regret!


Varför?!!!

2010-06-29, 14:36:36 / Kategori: Allmänt

Jag fick just ett sms, och Mattis berättade att en nära vän dog idag, jag har helt fallit ihop! Jag bara gråter och gråter, det går inte att sluta, jag fattar inte att just detta händer mej! Jag kände inte hon så himla bra, men jag hörde av Mattis att hon var så himla trevlig och att hon var helt underbar! Jag vill inte nämna namnet eller något, för det gör för ont i hjärta, jag pratade med en nära vän nyss, jag berättade, han såg hur helt knäckt jag vart, tycker det är så himla sorligt! Man önskar att ingen dog, men tyvär så dör alla, i olika takt. Jag trodde aldrig att nån skulle dö som jag kände, men så är det. Nu förstår jag verkligen hur det är att förlora en som stog en nära!



Nu insåg jag hur det är att förlora en, som sagt hon stog mej inte nära, men det är ändå hemskt! Jag har förstått hur hemskt det är när man förlorar någon och när någon dör, men inte lika mycket som jag gör nu. Det är helt hemskt! Hjärtat brister, man får inte lust att göra något annat än att gråta, man vill bara försvinna bort från allt, man vill bara ha någon som kramar om en och finns för en hela tiden, men vill ínte vara lika ensam kängre, man känner sej helt tom, som om det är ett stort tomrum inne i hjärtat på en. Man vill bara ligga och sova hela dagen, man vill inte göra något annat, man vill bara komma bort från allt, slippa allt hemskt, men det går ju tyvär inte, det går inte att slippa sorgsenhet. Jag insåg nyss att jag inte vill vara ensam, jag vill hitta någon som är helt underbar, någon som jag kan älska mer än allt annat.


Amerikanskt i blodet

2010-06-29, 13:35:03 / Kategori: Allmänt

Godmorgon, nu har ******* åkt hem, så nu är det bara jag och lillebror Patrick hemma, idag så kanske man ska vara med John, jag får se hur det blir. Annars så ska jag vara ute och sola!


Lakrits gillar också Amerikansk!;)


Det jag inte fattar är att bara för man är med killar, så betyder det inte att man knullar, strular eller något. Bara för man är med killkompisar så kan man umgås så som man ungås med tjejer! Men vissa fattar ju inte det, men det får dom väl lösa, för jag orkar inte lägga ner min eneri på det.




Solasolasola...

2010-06-28, 15:00:34 / Kategori: Allmänt

Nu ska jag ut och göra lite nytta, istället för att sitta inne och ruttna medans det är super varnt och fint väder ute! Ha det så bra, HOST!


Anonym...

2010-06-28, 14:59:32 / Kategori: Allmänt

Den ANONYMA som skriver till mej, och låtsas vara flera personer, väx upp! Har du inget bättre än att hacka ner på andra? Har du inte fattat än att jag inte bryr mej ett skit om vad du säger. Jag kommer inte vara lika omogen och barnslig som dej, så tänker inte sitta och skriva massa saker, men du får GÄRNA hacka ner på mej, för jag bryr mej ändå inte, jag tar inte åt mej av något dåligt. Varför letar du inte upp efter din självkänsla och tar itur med den? Jag bryr mej inte vad andra tycker om mej, jag är super nöjd för den jag är, och det kommer jag alltid att vara! Men du får gärna skriva massa, för jag bryr mej ändå inte, så det är ingen fara! Jag vet att jag är perfekt som jag är, och det vet alla andra, även du som är anonym. Du tycker att jag är så jävla snygg, och att jag lyckas med allt, därför försöker du få ner mej på din nivå, men du kommer aldrig att lyckas, så du kan lika gärna ge upp.




Veckans Planer:

2010-06-28, 14:51:46 / Kategori: Allmänt








Ni får gärna komma med förslag på vad jag kan hitta på i veckan, jag tror att jag vet vad jag ska göra på lördag och söndag men jag är inte säker...


Morgonens Mysdress:

2010-06-28, 14:20:20 / Kategori: Allmänt


Morgonens Mysdress:



Som ni kanske ser om ni inte är blinda, så ser jag hemsk ut, för jag har inte hunnit sminka mej än, men jag bjuder på mej själv. Och det kan ju inte skada!

Shorts: Kommer inte ihåg
T-shirt: Mammas kompis, fick jag den av


Läsare

2010-06-28, 14:09:15 / Kategori: Allmänt

Godmorgon alla mina bästa läsare! Har nyss duschat, så nu är jag fräsh och luktar super GOTT!! IDag blir ju att vara med *******, får väl se vad vi hittar på, sånt som märks. Men det ska bli super kul tycker jag!


Godkväll BITCHES

2010-06-27, 23:40:59 / Kategori: Allmänt

Godkväll... Sitter nu i mitt nya underbara rum, som inte ni har, med mina svin dyra möbler, som bara jag har råd med! Jag tänkte gå och lägga mej nu, så jag är super pigg till imorgon! Eftersom jag ska vara med *******, så vi får väl se vad vi hittar på! Det vill ni veta va?! Men det får ni inte göra!;) Imorgon så kanske jag inte är så social från halv 9 på kvällen för då kommer *******, och då har jag inte tid, jag vet, visst låter det hemskt att jag inte kan blogga då?! Ni kommer ju sakna sönder mej! Men ni får klara ur, tyvär. Men det överlever ni? ELLER? Fast jag tror att ni inte kommer klara er utan mej, och det är ju sant...



Godnatt, sov gott! HOST


Spa tajm! Det ni;)

2010-06-27, 19:00:09 / Kategori: Allmänt

Ska gå och ta ett spa bad i mitt ljuva hem! Tänkte ta med mej laptopen min och se på film, visst är jag smart?! Vi får höras sen mina små älsklings läsare! Ska jag bada spa bad åt er med?;)




Jag skriver mer efter jag har badat, och efter getingsticket har gått över, om det gör det!


GETINGAR= DÖÖÖö!!!

2010-06-27, 18:54:22 / Kategori: Allmänt

Nu kan ni ha chansen att bråka med mej, för ett getingstick, och jag är alerigisk mot dom. Det börjar klia överallt, jag blir varm, får feber, förut hamna jag på sjukhuset pga av det. Så är så jävla förbannad nu så måste skriva av mej! Jag skulle göra ordning ett glas vatten för jag skulleupp och bada, sen så när jag skulle hämta vattnet, så klev jag på något vasst, jag trodde det var en nål så jag började skrika ich säga AAAAAJJJJ!!!!!! Jag stack mej på en nål, då gick mamma fram och kolla och då var det en äcklig jävla geting som stack mej!!! FYFAN vad jag började skrika, jag började faktiskt att gråta, och det skäms jag inte för att säga, för det finns ingenting att skämmas för, så nu är jag varm i hela kroppen, hoppas jag inte får feber, så nu får vi hålla våra tummar och hoppas på det bästa!

Nu ska jag njuta i ett bad och hoppas att det blir bättre, känner mej redan dålig, men jag HOPPAS verkligen att det går över!!



Varför ska getingar finnas?!


VAFAN HAR FANNY I SÄNGEN?!

2010-06-27, 16:23:53 / Kategori: Allmänt

Ska ut och sola nu, sen så blir det att kolla på film och ta det lungt, och såklart planera inför imorgon, för då ska jag träffa ********, så det ska vi planera, ni kanske får veta vem, kanske inte, sånt som märks;) I det förr förra inlägget så skrev jag ju: Hej mina skönheter, då mena jag mej själv och *******, så ta inte åt er av komplimangen...




Detta är lite gran av vad vi köpte till mej idag:

2010-06-27, 16:07:20 / Kategori: Allmänt





Amerikansk kuddde, 265 kr.


Örngottet, 650 kr.



Korgarna, 500 kr. Det står med Kinesisk text, snyggt va?!


Nu är dessa saker och värda en förmögenhet, eftersom jag har tagit på dom.


Söderhamn största blogg, snacka om respekt!

2010-06-27, 16:03:17 / Kategori: Allmänt

Hej! Mina och ODJUR! Datan dampa sönder, så det inte gick ut på fitt internet, men nu är det igång igen, annars kan jag lova att jag ska skulla dampa sönder! Sitter nu med min Special K Kaka, som är gjord för mej. Det är super gott! Kom hem från stan för ett tag sen, så jag satt inte och ruttna som en små bloggläsare! Affären var öppen, så köpte kudden, den kosta 265 kr, men det var den värd! Jag är allafall inte snål som vissa är här i Sverige, och jag bortskämd jag vet, lika bra att ni vänjer er sötnosar! Mammas kompis Alf, smsade mamma och sa att det var polis kontrol, men det sket man vi, vi åker väl hur fort vi vill liksom? Det bestämmer inte dom precis, jag får väl vara ute bälte om jag vill det?! Då åkte vi till MIO och köpte ett örngott till mej för 650 kr, snacka om att jag är bortskänd, till skillnad från er som är fattiglappar,  och vi köpte 2 korgar för 500 kr också, är man bortskämd eller vadå?! När vi hade varit på stan och köpte Special K Kakor till mej, kuddar, örngott osv, så vart vi bjuda på fika hemma hos Alf, sa ju att alla vill vara med oss! Populärast i Söderhamn. Jag har liksom störst blogg i hela Söderhamn, så ni ska ha respekt för mej, men det har alla ändå, så det är inget problem!

Shit, vad min kläder är värda, eftersom jag är värd allt i hela jorden!









OANSVARLIGT!

2010-06-27, 02:31:58 / Kategori: Allmänt

Nu ska jag gå och sussa, jag prova att sova för nån stund sen, men sen så tänkte jag om jag skrev av mej lite så kanske det skulle gå lättare att somna, så tänkte göra det lite snabbt nu, medans ni sitter och kollar in min SNYGGA blogg!





Ang min nya design och header, så blir den försenad, för Milla som hjälper mej med den får jag inte tag i! Jag har för mej att hon skulle bort, men är inte säker. Tycker det är så himla dåligt att hon sa att det skulle ta 1-2 dagar, och nu har det gått 3-4 dagar, tycker det är så himla dåligt och så himla oansvarligt av henne! Om jag har sagt något så gör jag det också, inte bara skiter i saker, men tydligen så gör vissa det...




Nu kom en av mina gosiga katter upp och la sej i min säng och ville gosa med mej, jag sa ju att jag var gosig?;) Sa ju att jag är populär till och med bland djur, ska sova nu, så ska inte ruttna mera nu framför datan, haha. Godnatt bitches.



Hej söta bitches

2010-06-26, 23:59:19 / Kategori: Allmänt



Visst har jag rätt?


FAKE BIJATCH!

2010-06-26, 23:29:48 / Kategori: Allmänt

Kissie skrev i sin blogg hur ofräsha människor som röker är! 

FÖR DET:

 Första: Människor som röker kan vara EXAKT lika fräsha som om som inte röker.
 Det andra: Dom som lite röker, kan fortfarande vara till och med ofräshare, som t.ex Kissie och massa andra!


Kissie
säger att hon aldrig skulle kunna jobba med någon som är rökare, men det är fan inte om man röker eller inte röker som har med saken att göra? Har du någonsin rökt Kissie? Nej skulle inte tro det, när man väl börjar röka så går det nästan inte att sluta, det blir som ett beroende och det går inte att sluta. Även fast man röker så kan man ha en underbar personlighet och vara jätte trevlig! Jag försvarar faktiskt röker nu, visst, man får skylla sej själv, eftersom man kan få hjärt och själ-sjukdomar, men för det så ska kan inte dömma någon för att någon röker! Jag känner jätte många som röker, och dom är helt underbara vänner! Jag tycker ju inte heller att det är bra att röka, men man väljer ju själv, och man ska inte bedöma någon för att dom röker! Kolla på dej själv Kissie, innan du gnäller på andra, om du visste hur många fel det finns på dej, F*CK U KISSIE!





Blodbad!

2010-06-26, 22:57:18 / Kategori: Allmänt

Mattis och Oscar kom nyss och hälsade på med Mattias hund Jack, för dom ville komma och säga hej och såklart dom fick det liksom! Jag har ju mens nu, och det var ju inte precis det smartaste att ta med Jack! Men alla tänker inte klart heller... Man kan ju börja undra! Så när dom var utanför mej så när jag kom ut så sprang Jack fram till mej och nosade på mej eftersom jag har mens, och hundar känner ju det på jätte långt avstånd, så när han nosa så backa jag och råka snubbla på min lillabrors och lillesysters cyklar, så jag skrapa upp hela hälsen, så det bara rann blod, så fick över hela benet och allt, jag överdriver, så ni får tro vad ni vill, men det är sant. Annars kan ni ju fråga Mattias och Oscar bitches. Så då hjälpa Mattias mej upp och tappa mej för Jack drog i kopplet, men hur dum får man vara att tappa mej?! Så har skit ont i ryggen bara för det, smart gjort, smart gjort! HOST... Så när dom gick så fick jag gå in med en blodig fot. Så nu har jag lagt på nån slags förband, så det inte blöder lika mycket.











Gråter ut:´(

2010-06-26, 21:09:35 / Kategori: Allmänt

Har varit och gått nu, det kanske ni också ska göra? Alla behöver banta lite då och då, även jag! Det kan man inte tro va? Jag som ser så bra ut behöver väl inte banta? Men då har ni fel, vi alla behöver det till och med jag! Så ta och gå ut och rör på er sen ta en Special K Kaka efteråt. Nu ska jag ta min Special K Kaka, och gråta ut med hjälp av filmen Titanic. Jag behöver få av mej tårar, var så himla länge sen så det kanske är dags nu? Haha.


Stoppa våldtäckter?...

2010-06-26, 19:55:19 / Kategori: Allmänt


Det är en kondom som tjejen kan stoppa upp som en tampong ungefär.. Om hon känner sig orolig för att möta någon hon inte känner, eller om hon ska till ett osäkert områda som hon vet att hon ska röra sej i.

Om en våldtäksman skulle penetrera kvinnan så fastnar kondomen på honom. Små hullningar orsakar smärta, han får svårt för att kissa. All smärta leder också till att han får svårt att gå.
 
Läkarna är de ändå som kan ta bort kondomen och när mannen söker hjälp kan polismyndigheten snabbt gripa den misstänkte våldtänksmannen.



Kondomen delas ut gratis i Sydafrika under fotbolls -vm sen kommer dom att kosta ungefär 15:-


Populär, eller vadå?

2010-06-26, 19:47:10 / Kategori: Allmänt

Är man populär eller?


Offe:
Hej, vad gör du? Vart och är?
Jag: Hejsan, bloggar, jag är hemma.                                                                   
Offe: Okej, i Söderhamn?                             
Jag: Ja, vadårå?
Offe: Undra bara, tänkte hälsa på dej snart!
Jag: Gör det! Men vart är du nu?
Offe: I Söderhamn, men jag kan inte köra, för nån låna min moppe.
Jag: Okej, men jag vill ju träffa dej?
Offe: Jag vill träffa dej med, men jag ska försöka fixa det, om det går så kommer jag sen till dej.
Jag: Okej!:)

Hur gulligt är inte det? Tänk om det var nån som skulle göra så mot er? Är man populär eller vadå liksom? Snacka om att jag är efterfrågad hela tiden, som sagt: Vad skulle alla göra utan mej? Jorden skulle väl gå under utan mej, eller hur? Så ikväll så kanske Offe kommer, sån vän skulle ni också haft, menmen.  

                                                                                                                                                   


Latmaskar!

2010-06-26, 17:24:20 / Kategori: Allmänt

Nej, har blir inga barn gjorda, så nu ska jag ta och hjälpa min storasyster Ida med sitt rum, eftersom jag är så himla SNÄLL, så medans jag hjälper Ida, så får ni sitta och ruttna och bli feta som berg, men sånt händer ju. Men jag tänkter inte bli smäll fet så ska göra lite nytta, men ni kommer ju deppa sönder eftersom jag inte skriver något på ett tag, men ni får klara er, eller? Det klarar ni nog, HOST




Dagens Outfit:

2010-06-26, 16:51:17 / Kategori: Allmänt

Dagens Outfit:





(Om ni undrar jag jag håller ni, så är det en matta som mamma köpte, men jag hållde i den, och den passa så bra i mitt linne så det fick vara kvar.)

Linnet: JC
Shorts: Kommer inte ihåg, va så länge sen
Kofftan: Kappahl


VÄRD MILJONER!:O

2010-06-26, 16:45:01 / Kategori: Allmänt

Hejsan Bitches!

Ligger i min mysiga säng, men mina nya underbara och snygga kuddar, eller INTE! Jag är så jävla förbannad på affären vi var till, det stog att dom stängde 19:00, men när vi väl kom dit så var det stängt redan nu, och klockan var typ 13:30, så är så jävla förbannad! Dom hade skrivit: Det är stängt idag. Men inte nån andledning eller nå, blir så jävla trött på såna affärer! Det är ju såklart skillnad om nån annan skulle komma dit, men när jag kom dit så skulle ju sakerna vara värda miljoner och jag tog på dom liksom, så nu har dom gått miste enormt mycket pengar! Men det är ju doms förlust, så WHATEVER?! Ska dit imorgon med, och om dom inte har öppet så sparkar jag in glasfönstret, haha, nejdå. Så våldsam är jag inte, eller är jag? Det vet man aldrig. Nu när jag har mens så kan jag fara upp åt väggarna, så passa er så inte jag kommer hem till er och gör lite otrevliga saker, det är sånt ni märker när jag kommer. Jonas kan tyvär inte komma, för han hade ingen bensin den jäveln;) Menmen, jag klarar mej, har ju Anton eller Mattias att "välja" på att leka med idag, så får väl se hur det blir, eller så skulle Jonas cykla hit för att vara med mej, det kallar jag att vilja vara med en mycket, det skulle ingen vilja göra med er, så dröm vidare sötnosar!


Min frukost idag, "som en kaka" Med speciell K, eftersom jag bantar






Amerikanskt IN MY HEART

2010-06-26, 13:40:38 / Kategori: Allmänt



Ska åka och köpa Amerikanska kuddar till mitt nya rum, efter som det är färgerna: Blått, rött och vitt så kommer det bli så himla snyggt! Mitt rum kommer bli FABLOLOUS!!! Så nu medans jag och mamma ska åka och köpa Amerikanska kuddar så får ni sitta hemma och ruttna, men ni har ju min blogg och klarar ni er, tur att min blogg finns, vad skulle ni göra utan min blogg? Jag tror att ni skulle ta självmord utan mej och min blogg. Men nu ska jag inte ta på min tid, utan nu ska jag åka och köpa super snygga Amerikanska kuddar, som mej! Då kommer jag och kuddarna passa prefekt ihop, eftersom båda är super snygga! Byebye Bitches;)


FÖRE:



EFTER:




Shit! Vad jag är kreativ! Världen skulle gå under om inte jag fanns här...


Dagens Planer:

2010-06-26, 12:28:29 / Kategori: Allmänt

Dagens Planer:




Vad ska ni hitta på då mina bästa läsare, näst efter mej kom ihåg det;)


För er som inte är fattiga

2010-06-26, 12:08:05 / Kategori: Allmänt

Godmorgon alla mina söta läsare! Sovit gott? Det har jag allafall, jag sov som en prinsessa, men jag är ju en prinsessa så det är inte så konstigt. Nu är vi i full gång med att flytta, alltså jag och min storasyster Ida ska byta rum, och min "älskling" till soffa vill jag såklart ha med mej i mitt nya rum, men den är svart och det passar inte för i mitt nya ska det vara färgerna: Vitt, blått och rött, så vi beställde en vit/blå sofföverdrag, den kommer om cirka 4 veckor, men väntar man på något bra så väntar man aldrig för länge! Jag tänker länka sidan, för den är så himla dra! Men till er som är fattig: Gå inte in på sidan! För det finns inte något för er där som är fattig, så ni vet. Så nu har jag meddela er om det allafall.

Länk



 


Drömmer mej bort i drömmarnas värld...

2010-06-26, 01:01:14 / Kategori: Allmänt

Nu är midsommaren slut, alla midsommar kränser, stånger, blommor är nu borta i 365 dagar nu. Nu ska jag ta mitt pic och pack och lägga mej och drömma mej bort i mina drömmar...



Godnatt sov så himla gott alla mina söta läsare! Hoppas ni kan sova även fast jag inte kommer blogga förns jag vaknar, vet att ni älskar att läsa min blogg, så vi hörs sen! Godnatt.


Ny röd hudkräm för båda unga och gammla HOST:

2010-06-26, 00:02:28 / Kategori: Allmänt

Ny röd hudkräm för alla åldrar HOST:



Snyggt va?

Innehåll i "hudkrämen": Ketchup

Det dåliga med detta är att jag måste skrubba ansiktet med tvål nu, för annars luktar det ketchup hela mitt ansikte, men först tänkte jag visa den godaste och billigaste korven någonsin!


Hetaste korven någonsin:



Nån som är verkligen värd det skulle bara få sätta tänderna i detta safftiga.




Rasistiskt mot sitt eget moderland? PATETISKT

2010-06-25, 23:17:19 / Kategori: Allmänt


Är det bara jag som har något emot detta?!


Jag har kännt till henne väldigt länge, men jag har kännt att jag inte orkar sitta och skriva om det, för det skulle komma så himla många åskiter om det,  Men nu känner jag att jag verkligen måste det, det kanske verkar som om det är på skoj, men det är värre än bara skoj, tycker jag. Hon gör massa video inlägg på youtube, och det kanske ser ut som skoj osv. Men hon är rasist mot sitt eget land. Hon får väl göra det hur bäst hon vill, men jag fattar inte varför man vill sitta och kränka sitt eget hemaland? Visst jag fattar inte varför man ska ha slöjor på huvudet när man är i  Sverige, visst det är med i doms kultur, även om det inte har med saken att göra, men kom igen?! Jag skulle aldrig kunna sitta och kränka, och vara rasistisk mot mitt moderland, det skulle inte ens finnas med i mina tankar! Jag tycker att det är en patetisk metod att vidarebefordra sitt förakt mot svenskar genom att påpeka att homofilen var blond-svensk. Det gamla segregeringen mellan svenskar och invandrare förmedlas genom olika metoder: slagsmål, kränkningar i skolan och att kalla svenskar för bögar. Knäppt och omoraliskt, fyfan! Jag har inget emot homosexuella osv, så jag fattar inte vad hon har för problem?!



När jag ser det så sitter jag också att skrattar, men när man tänker efter så är det ju helt stört att hon sitter och kränkar mot sitt egna hemaland. Vad skulle alla säga om jag gjorde videos och va rasistisk mot Sverige? Shit, vad man skulle få skit för det. Men är detta en helt annan sak eller? Jag skyddar verkligen inte araberna osv, men jag säger min åskikt, och som sagt jag säger vad jag tycker och tänker, och jag tycker att det är förjävligt hur hon håller på! Det kanske ses som skämt för hennes sida, men det tycker verkligen inte jag, asså hon borde ha något fel i huvudet om hon sitter och kastar skit i format av "skoj" till sitt moderland, jag tycker det är så himla
PATETISKT!

Nu vill jag veta: Vad är eran åsikt om detta?


Gratis massage

2010-06-25, 21:10:20 / Kategori: Allmänt

Min lillebror Patrick på snart 9 år, erbjöd sej att massera mej. Fan vad glad jag vart, det var så himla länge sen jag fick massage, så det ska bli så himla skönt! Patrick, min lillebror alltså är jätte duktig på att massera, det är helt otroligt! Tänk om ni kunda massera som han, ojojoj. Jag tackar aldrig nej till att få massage! Massage är en av det bästa sakerna som finns! Men nu har jag inte tid att skriva på bloggen för ska få ryggmassage av min kära bror.


Dagens Outfit:

2010-06-25, 20:45:43 / Kategori: Allmänt


Dagens Outfit:



På dessa bilder ser det ut som om lackleggingsen är smutsiga, men det är spegeln som är det.


När jag knäppte kort, så vart jag inte riktigt nöjd med hur min min såg ut, hehe. Så jag täckte för det men en gul glad gubbe istället, men det funkar ju också, hehe. Men allafall, har ett sött blå/vitt randigt linne på mej, och en svart/blå koffta och ett par svart lackade leggings till. Väldigt snyggt med stil tycker jag. Inte för kallt och inte för varmt

Koftan: H&M
Linnet: JC
Lackleggingsen: Fick dom av Ida, pga dom var för små när hon köpte dom


Är jag rasist? Ehh...

2010-06-25, 20:24:38 / Kategori: Allmänt



Eller vad säger ni?


Jag har assistent, snacka om stil

2010-06-25, 19:18:51 / Kategori: Allmänt

Idag eller imorgon så ska jag ge er en överaskning, kan man säga. Ni ska få se min personliga design och header. Eftersom jag är så himla oteknisk, så får jag hjälp en av som heter Milla, en jätte duktig tjej! Hon hjälper mej med min design och header som vi håller på att design nu, hon kommer med förslag, och om jag inte vill ha det så är det bara att säga nej till hon. Jag vill ju att headern och designen ska vara perfekt, eftersom min blogg är perfekt, ni som inte har insett det än har ju insett det nu. Milla sa att jag skulle vara ärlig och säga exakt hur jag ville ha det, och såklart är jag ju jämt ärlig och säger vad jag tycker. Så den kommer bli super snygg! När ni ser den så kommer ni tappa hakan, för ni kommer bli så himla AVUNDSJUK! Så Milla är min design och header assistent kan man ju säga? Så nu har jag en egen assistent, det kallar jag stil i bloggvärlden.




Jag kan säga en sak om min nya design och header... Eller föresten, nej det gör jag inte;)


Hemligt projekt

2010-06-25, 17:55:19 / Kategori: Allmänt

Nu har jag fixat ordning snygga mej och ätit jätte god mat! Ska med mamma och lillasyster till Mohed, för ska lämna Anna till ......... Ett hemligt projekt, berätter kanske sen, om ni är snälla.

Jag visar min outfit när jag kommer hem, kram mina näst sötaste läsare, för jag är ju sötast det vet ju alla!




Ingen kan leva utan mej, eller hur?

2010-06-25, 15:32:15 / Kategori: Allmänt

Ska gå och fixa ordning mej, knäpper kort på min dagens outfit medans jag fixar ordnig mej. Så ni får sitta och ruttna, tills jag kommer tillbaka, då blir allt skoj igen! Vet att ni också tycker det, som sagt mej kan ingen leva utan.

Men vi hörs efteråt, det kan ta ett tag, för måste ju bli perfekt, fast jag är redan det så, menmen. Vi hörs senare mina små älsklingar!


Sämsta tabben gjorde jag nyss...

2010-06-25, 14:22:38 / Kategori: Allmänt

Ni får gärna kalla mej blondin nu, men det håller jag med er just nu.

Jag hållde i ett glas vatten, sen när jag skulle dricka ur det så tappa jag det, hur fam lyckas man med det? Jag är väl lite jag också, undra vad jag har druckit så jag tappar glaset när jag hållde det. Det är väl bara jag som lyckas med sånt, haha.

 


Det var en evighet sen sist... Men nu är den här igen!

2010-06-25, 14:15:15 / Kategori: Allmänt



Midsommar är något som är väldigt mysigt tycker jag. Man "samlas" vänner, familj, släkten och grillar och har det mysigt och väldigt skoj! Jag tror nog att jag tycker att midsommar är en av dom mysigaste tiderna på året.

Vad tycker ni om midsommar?


Ont i huvudet, ont i magen. Hur ska detta sluta?

2010-06-25, 12:04:08 / Kategori: Allmänt

Godmorgon, har ni sovit gott? Jag la mobilen på laddningen, efter det somna jag direkt. Jag kanske inte var så pigg som jag trodde. Idag är det ju midsommar, så det ska bli grymt kul! Hoppas det inte regnar bara, för det brukar ju göra det på midsommar, men jag får hoppas på det bästa!



Nu har jag duschat, så nu är jag fräsch och luktar super gott! Jag ska strax ner och äta lite frukost, har ont i magen, så det kanske är för att jag är hungrig ELLER så är mensen på G, det gillar vi inte!! Usch! Men om inte värken försvinner, så får jag lägga mej på en "spikmatta", vet ni vad jag menar? Sån man kan köpa på typ hälsa buktiker osv. Jag skriver med när jag har ätit frukost osv. Men vi får höras av sen mina sötaste små läsare!


Godnatt, ska försöka sova

2010-06-25, 02:22:27 / Kategori: Allmänt

Nu ska jag ta och lägga mej, kom ihåg: Imorgon är det tävling på G! Glöm inte bort det. Jag har ingen aning hur det kommer gå att somna, för det är ljust ut, jag är pigg. Jag har ingen lust att sova, men jag måste ju vara pigg tills imorgon, så jag inte ser alldeles hängig och skabbig ut, så ska ta och försöka sova nu allafall. Jag får väl se hur det går, jag hoppas inte på för mycket, haha. Om jag inte kan sova, så kan jag ju råka får? Ett får, två får, tre får...




Godnatt sov så himla sött, Det ska jag göra, om jag nu lyckas somna.

 



Blogglovin

2010-06-25, 01:15:09 / Kategori: Allmänt
<a href="http://www.bloglovin.com/blog/1388973/yellowisthefashion?claim=fsqk4anjgkh">Följ min blogg med bloglovin</a>

Det är aldrig försent att äta paj! INSE

2010-06-25, 01:01:36 / Kategori: Allmänt

Klockan är snart 01:00, så idag blir det partyparty! Jag åt nyss hallon paj, så underbart gott! Paj är som sagt aldrig försent att äta. jag fick nyss ett skrattanfall, hehe. Eftersom jag fortfarande är inte förkylld, så hostar jag när jag skrattar så det låter förjävligt ut. Jag ska skynda mej att blogga, för jag skulle skriva till kanske nästa Mr X...? Det vet man aldrig, mina småa favorit läsare. Det är helt enkelt sånt som märks. Jag blir nog uppe ett tag till, jag har fortfarande eftersmak av den helt ljuvliga hallon pajen, så himla god! Med vaniljsås, helt underbart gott! Det bara smällts i munnen, blir ju nästan påtänd?!:O Tänk att äta safftig paj, häller på vaniljsåsen, och för in den i munnen, mums! Men shit! Det lät ju perverst! Ska sluta babbla nu, hehe. Nu ska jag fortsätta att prata med kanske nästa Mr X...? Jag skriver mera senare, om jag inte är för trött och somnar. Men om jag somnar så bloggar jag mer i imorgon. Om jag somnar, så säger jag godnatt nu.


Ni kan ju försöka att klura ut vem det är, ni kommer inte lyckas, hehe;)




Godnatt, om vi inte hörs något mera inatt/idag


FANNY Just Want To Have Fun

2010-06-24, 23:01:10 / Kategori: Allmänt

Denna låt är skapt efter mej, absolut! Detta är min låt, INGEN annans!



Cyndi Lauper - Girl Just Want Have Fun


Denna låt är skapad för mej, ändast för mej. Det är liksom meningen som om det ska vara min låt. Men det är ju min låt. Jag ler och smilar såfort jag hör min låt (denna låt) Visst är den helt underbar!? Det är min låt nu och för all framtid. Ni som tror att det är eran låt, kan dra åt ett visst hål!;) För alla vet nu att det är min låt, och ingen annans, om ni frågar riktigt snällt, så kanske jag gör ett undantag^^

Vad tycker ni om min låt? Visst är den helt underbar?





TÄVLING på G

2010-06-24, 22:39:13 / Kategori: Allmänt

I Video det förra inlägget så berättar jag om att det är en "mini" tävling på gång.





TÄVLINGEN:


Imorgon så ska jag göra en parodi på någon, som bloggar. Jag kan ge en ledtråd: Det är en person, haha. Bra ledtråd va? Jag är väl för gó jag^^. Det finns 3 pris, som ni får välja mellan:

#1 Jag länkar er i 5 inlägg
#2 Jag fixar en bild åt er
#3 Skriver eran blogg längs ner i hörnet på 6 bilder som jag lägger ut i bloggen, från och med när tävligen är avslutad.



Men bara för att en kommenterar, så betyder det inte att den har rätt, så ge inte upp, fortsätt att gissa på vem det är. (OBS) Om ni gissar flera gånger, så räknar jag det som ni skrev först så ni vet.

Jag säger till när tävligen början, vilken tid osv. 


LYCKA TILL!







Oj, inga under 15 får kolla!

2010-06-24, 21:28:04 / Kategori: Allmänt

                                            Jag säger bara en sak om denna video, ingen under 15 får kolla rekomenderas;)






Om ni inte hörde vad jag sa, så tänkte jag göra en parodi på någon bloggar, så får ni gissa vem jag är. Och den som har rätt får välja mellan 2 pris som jag berätter lite senare på bloggen. 

Den 
första som kommenterar och har rätt, VINNER! 




Hjälp mej mina söta läsare!

2010-06-24, 20:16:29 / Kategori: Allmänt

Mamma dampa sönder mej nyss, så gick ner. Medans jag ska sitta och kolla på tv, så skulle ni vara jätte gulliga och ni hjälpa mej med en sak!

Nu när jag ska video blogga, så undrar jag vad jag ska säga när jag börjar med ett video inlägg, just nu säger jag ju: Hejsan.

Jag har några tips som ni får välja mellan:

* Tjenixen min små bebisar
* Hejsan, saknat mej?
* Hejsan mina hjärtan

Det är mina tips, men kom på egna om ni vill till mej, skulle vara så himla snällt av er!





Blir GALEN!

2010-06-24, 17:55:30 / Kategori: Allmänt

Jag blir galen snart! Jag har ingen väska, eller jag har en äkta Victoria Backham väska, det kallar jag stil. Men allafall, jag har en Victoria Backham väska, men den är alldeles förstörd! Jag har använt den så himla mycket, så dragkedjan är trasig, knapparna är trasig, "diamantaerna" är borta på väskan, och min förra Gucci väska(på bilden nedanför) Har jag använt väldigt mycket, så jag har slänkt den, för den vart så himla sliten, så jag kan inte använda den heller, så mina favorit väskor kan jag inte använda längre, så himla dåligt!!


Denna väska hade jag förut, men jag råka ha sönder den, jag är ju duktig, host.


Men nu har jag en väldigt intressant fråga till er läsare:
Vart kan man köpa en väska som är: Detaljerad, svart, skin, stor? Det är det jag är ute efter. Inget vit, för då skulle den vara svart efter jag har använt den, haha. Men allafall, den ska vara svart, brun eller rosa helt enkelt.


Dagens Planer:

2010-06-24, 16:02:10 / Kategori: Allmänt

Som sagt, jag trodde ju att midsommar var nästa helg, så jag har ganska mycket att fixa till tills imorgon, men det ordnar jag nog. Jag är så snabb, så det ordnar nog sej! För er som inte vet det, så kommer jag stanna kvar i Söderhamn under midsommar, ska äta god mat, festa, skratta och ha det så himla trevligt!


Köpa kläder till imorgon om jag hinner, annars får jag välja något ur min garderob

Vara med Ida,
JIPPI!                                       

Blogga såklart, ni slipper inte en dag utan mej, hihi^^

Sova innan 3 inatt, så jag är pigg tills imorgon, för då blir det att festa!


 


Ska beställa linser nu

2010-06-24, 14:42:22 / Kategori: Allmänt

Nu sitter jag och kollar runt lite på olika linser, jag ska beställa ett par linser. Alltså jag ska köpa färgade linser, tror jag kan beställa blåa, det är inte för att jag ser dåligt, det är för att jag vill prova hur jag ser ut i blåa ögon. För har tänkt att beställt det ett väldigt tag nu, men det har inte blivit av, men nu ska jag göra det!:)



Nån av dessa nyanser ska jag beställa:

* Colorblends Brilliant Blue
* Dimensions Pacific Blue
* Dimensions Caribbean Aqua
* Radiance Moonlight












 

Jag funderar på
 Dimensions Pacific Blue eller Catorblends Brilliant Blue, men jag vet inte riktigt än.

Vilken tycker ni skulle passa mej bäst?


Detta är min nuvarande ögonfärg:



varför ska vissa vara så himla omogna?

2010-06-24, 13:30:26 / Kategori: Allmänt



Tycker ni att jag har rätt angående det med anonyma? Tryck till!


Godmorgon alla min söta läsare!

2010-06-24, 12:58:01 / Kategori: Allmänt

Godmorgon alla min söta läsare! Har ni sovit gott? Det gjorde jag allafall, sov som en stock, hehe. Snart så ska jag leka med Ida. Jag väntar på henne just nu, hon är på sommarskola, om ungefär 2 veckor får hon sommarlov så då ska va leka massor, hehe. Men allafall, snart så lägger jag upp en video inlägg, för jag är så jävla förbannad på en viss person! Så jag berättar mera på video inlägger!:)


Jag tänkte ju åka till Bollnäs idag, men jag stannar i min vackra stad Söderhamn istället.


Godnatt, vet inte hur jag ska göra i midsommar:(

2010-06-24, 01:02:19 / Kategori: Allmänt

Godnatt alla min söta läsare! Vi hörs imorgon!:) Jag kan fortfarnade inte bestämma mej om jag ska fira midsommar med pappa, faster, kusinerna osv, eller om jag ska fira den med mamma, syskonen osv. Jag trodde att midsommar var nästa vecka:O Jag får helt enkelt se hur jag gör. Ha det så himla bra så hörs vi imorgon!:)



Ps. Om jag firar den med pappa osv, så kommer jag inte kunna blogga på hela helgen, och hur hemskt ät inte det?! Jag kommer inte kunna klara av att inte blogga på en helg. Det kommer ju vara helt omöjligt! Jag tror nog jag ska stanna hemma, får väl se hur jag göra. Det märks imorgon:)

Nu kanske jag har helt fel, men måste bara fråga: När det är midsommar, menas det att det är mitten av sommaren?


Premiär just nu! Mitt första video inlägg!

2010-06-23, 23:42:32 / Kategori: Allmänt

Mitt första video inlägg:


Som ni kanske hör så är jag fortfarande lite snuvig, för var förkylld för nåndag sen.


Vad tycker ni? Ska jag fortsätta med att video blogga?


Nya lackleggings

2010-06-23, 23:37:37 / Kategori: Allmänt



Snygga va? Jag tänkte köpa såna för ett tag sen, men det blev aldrig av. Och som tur är att jag fick Idas. Hon hade köpt dom, men sen när hon skulle ha dom så var dom för liten. Så hon har inte använt dom någongång, så idag när hon gick igen sin garderod, så hitta hon dom och fråga om jag ville ha dom. Och då fråga jag om hon var säker och tog imot dom. Så nu har jag helt nya lackleggings:) Dom är så himla sköna, och väldigt varma. Inte precis det bästa att ha på sej om det är över 20 grader ute, för det blir väldigt bra då! Lackleggings är ju inte som tex, strumpbyxor, haha. Men så är jätte nöjd:)


Bilder från idag:

2010-06-23, 23:29:50 / Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma, det kommer snart ett video inlägg (Mitt första video inlägg), så har inte så himla mycket att berätta. För allt jag har gjort idag osv, kommer jag säga i videon. Men jag har nåra bilder från idag:



Jag och mina snygga lackbyxor!


Jag har "gung åk sjuka", alltså jag mår jätte dåligt så fort jag gungar och liksom snurrar på gungan.


Premiär, första Video Inlägget ikväll

2010-06-23, 17:32:25 / Kategori: Allmänt

Min första video blogg, lägger jag in i kväll, så håll utkik på min kväll ikväll, så kanske ni blir den första som ser mej live i video klipp i min blogg för första gångren? Jag längtar riktigt mycket efter det, det känns som om man liksom pratar rakt ut till alla läsare, istället för att bara skriva. Tror det blir roligare att prata med mina underbara läsare istället. Jag pratar ju jätte mycket, så ni kommer inte tycka att mina video inlägg är tråkiga, hehe, Jag vet inte vad allt kommer ifrån när jag pratar, men nånstans kommer det ifrån, hehe.


Hemma från stan, saknat mej?:O

2010-06-23, 16:45:22 / Kategori: Allmänt

Är hemma från stan nu, innan vi åkte hemåt, så gick mamma in på donken och köpte McFlurry till mej. Såklart så valde jag Daim, godast smak!:)

Snart så ska jag vara med Ida, får väl se vad vi hittar på, sånt som märks;) vad ska ni göra idag?



Detta har jag på mej idag, lite kallt år armarna, så tog på mej en tjocktröja.


Idag händer något stort med min blogg!

2010-06-23, 13:13:04 / Kategori: Allmänt

idag händer något stort med min blogg! Jag ska börja video blogga idag!:) Det kommer kännas "konstigt" på något sätt, eftersom jag inte har gjort det förut, men det ska bli grymt kul! Hoppas ni ser fram emot det lika mycket som jag ser fram emot det! Så idag får ni hålla extra koll på min blogg, så ni inte "missar det". Så håll utkik under dagen på min blogg, så ni får se videon så fort som möjligt! Om jag inte lägger upp nån video, så är det för att det kanske krånglar, för det gjorde det förut när jag skulle lägga in. Men vi får hålla tummarna att det går bra!


Vaken

2010-06-23, 12:57:13 / Kategori: Allmänt

Nu har jag ätit frukost, klätt på mej. Efter jag har bloggat lite så ska jag fixa ordning håret, sminka mej osv. För sen så ska jag följa med mamma till stan, när jag har kommit hem så ska jag vara med Ida. Får väl se vad vi hittar på, men jag behöver inte vara orolig att vi ska ha tråkigt. För vi har aldrig tråkigt!:)


Igår så kolla jag ju på: Säg att du älskar mej. Sen så kollade jag på: Fjorton suger och Hiphip Hora. Det är väldigt bra fillmer! Dom är verkligen värd att se! Filmen: Säg att du älskar mej är väldigt gripande, jag blir tårögd och börjar gråta varje gång jag ser den, jag "lever" verkligen in i filmen, tänk att det är faktiskt personen som har det så på riktigt, det är hemskt!


Om Säg att du älskar mig:

Ett drama om 15-åriga Fatou och hennes vänner Kim och Sanna som lever ett sexuellt utsvävande liv. I en tid då man experimenterar och försöker hitta kärlek tror de att enda vägen dit är genom sex. En kväll efter att de spelat "sms-striptease" med ett killgäng händer det otänkbara. Fatou blir utsatt för ett övergrepp. Hon förnekar det hela, inför skolan, inför föräldrarna och även för sig själv. Men en dag hinner verkligheten ifatt Fatou och hennes vänner.


Om Fjorton Suger:

Emma, en på ytan cool, fjortonårig tjej från Helsingborg, försöker att byta umgänge till storebrorsans äldre kompisar. Det är en annan värld och Emma råkar riktigt illa ut. Men i gränslandet mellan barn och vuxen möter hon också skejtaren Aron. En kärlekshistoria mot en mörk klangbotten och en resa mot ny identitet och frigörelse tar sin början.


Om Hiphip Hora:

Sofie, Amanda och Emma har precis börjat sjuan och ser fram emot högstadiet med spänd förväntan. Mest nyfikna är de på skolans coolaste killar Mouse, Jens och Sebbe. Men högstadiet blir inte riktigt som de tänkt sig; på en fest blir Sofie alldeles för full och blir medvetslös, och Mouse och Jens tar förnedrande foton på henne. Snart har hela skolan sett bilderna och allting rasar samman.


Dagens Sommar Outfit:

2010-06-22, 20:23:54 / Kategori: Allmänt


Dagens Sommar Outfit:



Va vita mina ben ser ut på bild!:O


(OBS) Mina ben är inte sådär vita, det är kamran, som gör så att det ser ljusnare ut.


Tillslut så bestämmde jag mej för shorts, och det tyckte jag var väldigt bra! För efter jag hade bytt om till shorts osv, så vart det jätte varmt ute, och det var ju kanon!:) Men det som är nackdelen med shorts tycker jag är att jag får typ som "vita steck" under shortsen, eftersom shortsen visar ju inte hela låren. För det hade jag välsigt problem med förra året, men nu så ska jag sola nåndag i typ bikini trosor, så då jämnar det ut sej innan det blir vitt under shortsen.

Linnet: JC.
Koftan: Kappahl.
Shortsen: Kommer inte ihåg, var ett tag sen, menmen.

Är med Ida, ska mumsa i oss godis, läsk osv

2010-06-22, 20:10:26 / Kategori: Allmänt

Sitter hemma hos mej nu med Ida, vi kom nyss hem från henne. Snart så ska vi kolla på film, mumsa i oss godis, läsk osv, hehe. Lördagsgodis redan på en tisdag, haha. Inatt så ska ju jag och min tremänning vara barnvakt. Hoppas det går bra. Det gick ju bra igår så då borde det göra det idag med. Vi får väl se hur det går. Ps, jag kunde bestämma mej vad jag skulle ha på mej idag, bra va?:) Ni kommer få se den i nästa inlägg:)




Denna film ska jag och Ida se.


Vad ska man hitta på idag? Jag vet

2010-06-22, 10:48:09 / Kategori: Allmänt


Bild på mej från igår i stan, nu ser nu hur jag ser ut utan ögonbryn, hehe.



Godmorgon! Vad ska man hitta på idag? JAG VET.

Jag ska vara med Ida, väntar på att hon ska sluta sommarskolan, dom går till klockan 12:00, så då ska hon ta typ 12:30 bussen, eller något. Men allafall, vet inte vad vi ska hitta på. Jag funderar på om jag ska ha shorts, det ser jätte varmt ute, men sen så ser det inte så vart ute... Så jag vet inte hur jag ska göra, men det ordnar sej nog!:) Det är inget badväder idag, men hoppas det blir varmare och soligare framåt eftermiddagen. Inatt så var det jätte ljust, nästan för ljust. Men det är ju ändå bra att det är varmt ute! Och jag har så himla ont i halsen, det skulle vara såklart bättre om jag inte prata så mycket, men det är ju inte så himla lätt eftersom min mun pratar hela tiden, haha. Jag vet inte vad jag får allt ifrån, hehe.


Fira Ida idag då:)

2010-06-21, 21:49:38 / Kategori: Allmänt

Snart så ska jag gå och kolla på någon bra film, och ta det lungt. Jag sitter nämligen barnvakt, så jag tänkte kolla på film med dom. Idag så firade vi ju Ida, eftersom hon fyller år idag. Jag gick och mötta hon på Ica för hon och hennes mamma skulle köpa b.la bullar, dricka osv. När vi hade gjort det så gick vi hem till Ida, då duka vi, fixa ordning, la upp allt på fat osv, sen så gick vi ut och satta oss och fika, mums! Så då satt vi ett tag och prata, skratta, och fika. Ungefär 15:30, så kom Idas pappa, då gav han Ida pengar och då gick vi och fika igen, hehe. När vi hade gjort det, så gick jag och Ida upp och sola tv spel. Det var ett tag sen jag spela det. Då fråga Ida om jag ville följa med och kolla på kläder, då sa jag absolut ja!:) Så då åkte vi in med Idas pappa, då släppte han av oss i stan, då gick vi och kolla runt:) Ida leta efter ett tag 3/4 byxor som jag har, men dom var slut. Så hon prova ett annat par, så då köpte hon dom sen så gick vi till en annan affär, för Ida skulle köpa en plånbok, jätte söt!:) Så när vi kom hem igen så skjutsa hon mej på cykeln hem till mej, då gick vi och åt, sen så kolla vi på tv. Så nu har hon åkt hem:(


Bjuder på en bild på mej när jag var liten, hehe.


Nån har smygfilmat mej när jag dansade i helgen!

2010-06-21, 12:40:43 / Kategori: Allmänt




Det var nån skitunge som filmade mej när jag dansade hemma i söndags

Här är länken till filmen: http://fuldans.se/?v=cvoqwxlrdr

Haha;)


Grattis Ida, staff och byxmyndig

2010-06-21, 11:45:50 / Kategori: Allmänt

Godmorgon godmorgon, hör fåglarna sjunga glatt, godmorgon godmorgon i kör!

Jag sitter och kollar ut i det fina vädret, ska nog gå ut med laptopen och sitta i solen och ligga och ta det lungt. Det ser så himla fint ut ute! Idag är det en speciell dag, för idag fyller min "syster" Ida år! Hon fyller 15 år,så nu blir hon staff och byxmyndig, så ungefär klockan: 12:30, så ska jagringa henne för vi ska bestämma när jag kan komma hem till hon, för hon är i stan nu, pga, att hon går på sommarskola, så när hon är klar så ska jag komma till hon, då blir det att fira min gumma. Det ska bli super kul! Det och fint väder också:)

Igår vart det inge basta, jag vart för trött. Så jag satt nera i köket och prata med mamma, sen gick jag upp att duscha, när jag hade duschat klart så gick jag och kolla på film, jag hållde på att somna, så gick in till mitt rum och la mej.


Grattis Ida, hoppas du får en jätte kul dag idag. Vi har kännt varann i ungefär 4 år. Det har både varit dåliga och bra stunder. Men när vi bråkar så löser vi alltid det. Bråk ingår i vänskap. Jag kommer alltid att finnas vid din sida. Vad som en händer så kommer jag att finnas vid din sida. Du är så himla underbar, vi har alltid kul tillsammans, vi har aldrig tråkigt. Vi skrattar helt tiden. Jag älskar dej Ida!<3


Basta ikväll kanske:)

2010-06-20, 22:48:30 / Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma, när jag kom hem från pappa, så kom Anna, Palle och Mattias och hämta mej med Palles hund, då åkte vi till Ljusne badet, då bada Anna, Palle och Mattias. Jag vill inte bada för jag tyckte det var så himla kallt. Sen så kom Robin, Oscar, Andreas, Malin, Jossan och Elin. Det såg så himla kallt ut, hehe. Så var där och bada, skratta, prata och hade det super kul! Men det skulle vara mycket roligare om inte en viss person som var där. När alla gick upp så packa vi ihop sakerna, så åkte jag, Anna, Palle och Mattias, då skjuts Anna och Palle hem mej, sen så skjutsa dom hem Mattias, så sitter vid datan och tar det lungt. Har ingen aning vad jag ska hitta på sen, kanske se på någon bra film, basta, datan. Vad ska ni hitta på ikväll?


Snart blir det Söderhamn

2010-06-20, 18:21:28 / Kategori: Allmänt

Snart åker man till Söderhamn, har saknat Söderhamn, men det var skönt att komma bort också:) Så nu ska jag packa ihop sakerna, sen så ska jag bara fixa ordning mej lite, sen så drar vi till Söderhamn. Då kanske jag ska vara med Anna, Palle och Mattias, jag får se hur det blir. Jag skriver mera när jag kommer hem till mamma, ha det så bra!:)




TRÖTT!

2010-06-20, 14:16:19 / Kategori: Allmänt




Klockan är snart 14:00, och jag är fortfarande trött?!:O Men jag har faktiskt en anledning att vara trött, jag kom hem 03:30 igår natt. Det var så att Marie son Jim ringde henne igår och sa att han hade tappat bort nyckeln, men då ringde Marie Jims pappa, men då svara han inte. Då fick vi ta och åka upp till Hudik mitt i natten och ge Jim nyckeln-.- Gissa om jag var trött? Jag ville inte stanna hemma heller, pga det är så läskigt, haha. Sen så bor vi mitt i "stan" så bilar och allt hörs jätte mycket osv hemma hos pappa, menmen. När vi kom till Hudiksvall allafall, vi ringde nåra och fråga om vi kunde träffas, men jag var för trött för att träffa någon, jag bara satt och mummla för mej själv, haha. Sen när vi äntligen kom hem till pappa igen så, gick jag direkt och la mej och jag sov som en stock. Jag vakna 12:00 på morgonen, jag brukar aldrig sova så länge, om jag inte har gjort något dagen före så jag är super trött. Men allafall, nu har jag ätit frukost och ska strax fixa ordning mej osv. Hade ni det bra igår då?


Crusingen idag:)

2010-06-19, 23:42:35 / Kategori: Allmänt

Är hemma nu efter en väldigt lång, men rolig dag!:) Väldigt lyckad dag tycker jag. När vi hade åkt till Ljusdal till crusingen, så åkte vi runt och kolla osv. Sen så parkera vi och gick till centrum, då ställde vi oss under nån "skydds grej" för regn, som brukar vara över fönster, sen så satt vi oss ner. Då knäppte jag kort på olika bilar, hann tyvär inte knäppa kort på jätte många, för det gick folk förbi typ hela tiden, men jag kan ju inte klandra dom, för det är ju en gångväg, menmen. Helt plötsligt så börja det att regna, efter nån minut så började det att hagla, och sen efter det så hagla det och spöregna. Vi var där i ungefär 3 timmar, när vi inte ville ha kvar för det regna så mycket, så sprang pappa och hämtade bilen, när han gjorde det så åkte han längs trotoaren och hämta mej och Marie, då klev vi in i dyngblöta skor och satt oss. Då åkte vi hem, sen på vägen så kom Per och Alexander, så sa hej sen så fortsatta vi hemåt. Så nu ska jag äta lite sen så kika på tv, sen blir det nog att sova. Jag är helt slut:O Men det har varit en väldigt lyckad dag allafall!:) Tack så himla mycket för sällskapet. Det var väldigt kul att få massa glada blickar, eftersom pappas Jaguar är ganska svår att få tag på osv tror jag. Men det var väldigt kul att se massa snygga bilar.

Nåra av bilarna på crusingnen:











Denna lila bil, och den bilen längst ner va dom snyggaste bilara på crusingen:)








Crusing snart:)

2010-06-19, 19:28:17 / Kategori: Allmänt



Nu har vi ätit, så snart så ska vi till Ljusdal. För vi ska åka till crusingen och åka runt:) Bilden som är ovanför, sån bil har pappa, så himla skön att sitta i, det är super snygg! Den räknas som en limosin, för den är så himla lång. Mer än 5 meter, så då kan man säga att man åker till Limi Jaguar, haha.

Jag skriver mera när jag kommer hem från crusingen, vi hörs senare:)


Hemma från Ockelbo

2010-06-19, 19:20:28 / Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma igen från Ockelbo, det vart väldigt lyckat och trevligt!:) Jag trodde att Ockelbo låg nära Bollnäs, men jag hade väldigt fel, menmen. När vi kom fram så fick vi leta efter en parkering, efter ungefär 10 minuter, så hitta vi en plats. Det var så att Daniel Westling var typ uppfödd i Ockelbo, så det var en stor bildskärm som man fick se bröllopet. Det var verkligem vackert! Victoria var så himla vacker! Hon såg så himla lycklig ut, så himla glad!:) Så vi kolla på bröllopet på en stor bildskärm. Men det sämsta med det var att det var alldeles lerigt, och äckligt. Det var liksom gegge över hela "plan". Men det var väldigt fint väder, och det var ju väldigt skönt som tur va. För tänk om det regna så skulle det blir ännu kladdigare än det var, men vi klara oss. Men mina stor måste jag tvätta, för dom är alldeles skitiga. Hade ju på mej en av mina vita skor, det kanske inte var det smartaste jag nånsin har gjort, men man lär ju av sina misstag. Men det var väldigt trevligt och fint bröllop! Det skulle vara väldigt mysigt att få vara där och kolla "live" lliksom, det skulle nog vara en väldigt stor upplevelse!:)


Bildskärmen, väldigt bra ljud också!:)



Hade inget att göra, så knäppte kort på mina byxor, hehe.


När vi skulle åka från Ockelbo så stog det olika städer åt olika håll, va så himla sugen på att åka till Gävle! Saknar att vara i Gävle, det var så himla länge sen jag var i Gävle


Hejdå

2010-06-19, 13:07:59 / Kategori: Allmänt

Nu har jag fixat klart mej, så nu ska vi äta. Sen så åker vi till Ockelbo. Jag har ingen aning vad vi ska hitta på, men det är väl sånt som märks:) Men vi hörs när jag kommer hem, kanske kommer hem runt: 18:00, eller nå. Men ni får ha det så himla bra allihopa!:) Jag har ganska bråttomt, så jag hinner inte skriva så mycket mera, men ha det så himla bra:)







PS. Grattis till Victoria Och Daniel som gifter sej idag.






Goodmorning

2010-06-19, 12:17:07 / Kategori: Allmänt

Godmorgon!:) Börjar jag alltid mina meningar så på morgonen? Hehe.

Nu har jag duschat, kom precis ut från duschen så nu tänkte jag fixa ordning mej inför Ockelbo, ska dit med pappa och Marie. Men jag tänkte blogga lite först, så ni vet att jag lever, hehe. Igår så kolla jag på en film, koller inte ihåg vad den heter, men den var super bra! Bara lite läskig, menmen. Jag klarade mej allafall från att skrika, haha. Men allafall, jag somna kanske 01:45 eller något sånt. Så nu på morgonen väckte pappa mej och fråga vad jag ville ha till frukost, då svarade jag: jucie och yogurt. Så då gjrode han i ordning det, tack så mycket!:) Det var super mumsigt! Så nu ska jag blogga, sen så ska jag göra mej i ordning:)



Jag berättar vad jag ska göra idag efter jag har fixat ordning mej:)


Är i Bollnäs istället för Hudik

2010-06-18, 20:50:43 / Kategori: Allmänt

Så, nu är jag här igen. Vi skulle ju åka upp till Hudik som pappa sa när han ringde igår, men tydligen så skulle Marie kommer till Bollnäs, så nu sitter jag i Bollnäs. Men det funker ju det med, menmen. Jag skulle ju träffa folk i Hudik, menmen. Fick ringa och säga att vi tydligen skulle till Bollnäs istället. Så nu får jag umgås med folk som bor i Bollnäs, men det går ju absolut lika bra!:) Men känner mej lite taskig mot dom som jag skulle vara med egentligen, eftersom vi hade planerat osv, menmen. Så imorgon kommer pappas tjej Marie hit, vi tänkte åka till Ockelbo om det blir fint väder. Jag har ingen aning om vad vi ska göra där, men det märks väl...



Idag när jag och pappa skulle handla godis och dricka, så sa dom i kassan till alla: Det går inte att betala med kort, ni måste betala med kontanter. Så då fick jag och pappa åka oh ta ut kontanter och betala med sen så åkte vi till Bollnäs.

Det var nåt fel med kassan, eller vad det var, så det gick inte att betala med kort. Väldigt dåligt tycker jag...


Blogger ikväll igen:)

2010-06-18, 17:57:40 / Kategori: Allmänt

Nu ska jag åka, för nu är pappa här. Så nu ska jag packa ner min laptop, sen så åker vi. men ni får ha det så himla bra, så hörs vi kanske lite senare. Jag vet inte om jag kan blogga under helgen, men jag ska försökam om jag inte hinner blogga underbar helgen, så bloggar jag när jag kommer hem. Jag kommer nog hem på kvällen på söndag. Men om jag hinner så skriver jag när jag kommer fram. Ha det så himla bra:)


Är färdig fixad nu.

2010-06-18, 17:38:22 / Kategori: Allmänt

Nu är jag färdig fixat, sitter och taggar mej inför Hudik, ska bli så himla kul! Jag trodde ju att jag kommer sakna Söderhamn, men jag tror att jag kommer att få så kul så jag inte kommer sakna Söderhamn. Såklart tar jag med min "bebis data" till Hudik. Jag tänker inte låta den stanna hemma. Tyvär så knäpper jag inte kort på dagens outfit pga: Jag fastna inte på kort idag, jag tror inte att denna dag är: Knäppa kort på mej själv. Korten blir bara knasiga:O Men i Hudik så ska jag knäppa kort på mej, om jag fastnar på bild. Vi får helt enkelt se. Jag tycker att det är så himla dåligt att jag inte knäpper fler kort på mej, jag vet ine varför jag inte gör det, det bara blir så liksom. Men jag ska bättre mej att knäppa flera bilder på mej. Har fått höra att jag ska lägga in flera bilder på mej, så ska försöka:) Tror det blir lite roliga då, eller vad tror ni? Så nu ska jag bara packa inför helgen, och vänta på pappa, sen drar vi till Hudik.


Men så länge bjuder jag på en så himla oseriös bild på mej från i vintras, haha:
 
Snacka om att bjuda på sej själv va?:P Hehe.


Ska fixa ordning mej nu inför Hudik

2010-06-18, 16:02:58 / Kategori: Allmänt

Nu ska jag gå och fixa ordning mej inför att åka till Hudik, men jag bloggar innan jag åker, ni kanske får en dagens outfit idag på mej, jag får se om jag hinner. Jag ska försöka. Jag skriver mera när jag har fixat mej klart, ha det så himla bra så länge!:)


Dagens Planer:

2010-06-18, 16:01:31 / Kategori: Allmänt







Nu är det fixat, har fått tag i pappa. Så klockan: 18:00, så åker jag till Hudiksvall med pappa, jag kommer sakna Söderhamn, men det är ändå skönt att komma bort ibland också. Men jag ser fram emot det. Det kommer nog gå jätte bra.


Planerat min helg

2010-06-18, 14:08:09 / Kategori: Allmänt

Nu har jag planerat mina plener inför denna helg. Det blir att åka till .........., skriver mer om det senare. Det kanske inte är så "speciellt" men det var ett tag sen jag var där, så det ska bli kul, hoppas jag. Bara jag har trådlöst internet så blir det kanon, eftersom då kag jag blogga osv:) Men ska ner och äta nu, men bloggar mera efter:)


Godmorgon!

2010-06-18, 12:24:31 / Kategori: Allmänt

Godmorgon alla mina läsare!:) Nu har jag duschat och tagit på mej lite myskläder, eftersom jag har alldeles bött år, så då tar jag på mej myskläder, sen när håret har torkat så klär jag på mej kläderna som jag ska ha idag, men allafall. Snart ska jag gå ner för jag ska äta frukost, min mage sitter och kurrar, så jag får snabba mej på lite i inlägget. Idag så kanske jag åker till Bollnäs till pappa, men jag vet inte riktigt än, eftersom jag inte har fått tag i pappa än. Men han sover nog, tänkte smsa han och be att ringa mej när jag är vaken. Eller så ringer jag han om ett tag, jaja. Om jag åker till Bollnäs idag, så tänkte jag umgås med massa folk, som jag inte har träffat på jätte länge. Så det ska bli super kul! Bollnäs är en sån mysig stad, men jag kan ju inte påstå att Söderhamn, Bollnäs och Hudiksvall kommer bra överens. Alltid om det är fest så kommer Söderhamnare, Bollnäsare och folk från Hudiksvall så slutar det nästan alltid med bråk, men jaja, det får väl vara så då. Men det är ju inte så kul. För om jag tar med nån från Hudik till Söderhamn så blir det bråk, så det är inte så kul. Menmen. Bollnäs är en väldigt mysig stad, alla är "med alla", nejdå. Men i Bollnäs så kan man gå från till nån man inte känner, så står man och pratar, hehe. Ganska kul faktiskt. Men Söderhamn, Hudik och Bollnäs är mysiga på sitt eget sätt. Men mina personliga favorit städer är: Gävle, Jönköping och Göteborg. Dom är dom absoluta mysigaste städer!:) Men ni får ha det så bra så länge, så hörs vi sen:)


Bjuder på en, 1 år gammal bild på mej, hehe.


VM

2010-06-17, 22:19:24 / Kategori: Allmänt

Jag sitter i köket och kollar på VM på tv:en, mamma erbjöds sej att laga: fattiga riddare. Jag vet inte vad det är eller hur det smakar, men när det är klart så märker jag väl hur det smakar. Har ni ätit fattiga riddare?

Så nu ska jag äta fattiga riddare, och kolla på VM i fotboll på tv.en, vi kanske hörs senare. Annars säger jag gonatt nu om jag inte skriver mera senare:)


Tummen upp

2010-06-17, 20:42:13 / Kategori: Allmänt

Nu har jag kollat klart på Mixmegapol. Tyvär så var det ju så att när man gick in på Mixmegapol.se osv, så funka det först men sen efter nån minut så började det att hacka, så då fick jag tips om att man kunde gå in på: tv4play.se/nyheter/nyhetskanalen, så fick man fram det och det funka, sen efter en stund så var fixa teknikerna eller vad det var så, det funka igen på mixmegapol igen som tur var:) Min pappa hade en röd jacka på sej. Men allafall, väldigt synd att han inte fick tag i ringen. det skulle ju vara så himla kul att hitta ringen! Den va värd ingefär 50 000 kronor, så den ringen var inte så himla billig kan man säga, menmen. Men det var väldigt bra kämpat pappa! Då gjorde en jätte stor och bra insats. jag är stolt över dej.

 



Ni får tro att jag skryter, men det gör jag verkligen inte. Jag är stolt, det är därför jag skriver så mycket om pappa, men jag skryter inte!:)


Mixmegapol

2010-06-17, 17:49:08 / Kategori: Allmänt

Jag sa ju förut att det skulle sändas på radion, men nu är det helt klart om vad det ska sändas. Det är på Mixmegapols hemsida: http://www.mixmegapol.se/mix-megapols-moehippa Sen klockan 19:00, så börjar det. Nu kanske vissa tror att jag skryter om detta osv. Men till er om ni tror det:

SVAR: Jag skryter inte om det, men om det blir ändring så måste jag väl skriva det? För om det är någon som går in på t.ex: tv:en som jag skrev att han skulle vara med så kanske han/hon sitter och väntar så händer inget, jag måste ju hålla er uppdaterade liksom. Så om det är någon som tror att jag skryter, så fick ni svaret nu.


Jag har beslut ångest!:O

2010-06-17, 14:44:59 / Kategori: Allmänt

Beslut ångest!:O

Nästa vecka på måndag och tisdag så ska jag ju vara barnvakt, för mamma jobbar natt. Men allafall, jag tänkte åka till pappa på onsdag eller torsdag, men det är inte det som jag undrar över, utan det är det att jag vet inte om jag ska åka eller inte. Jag vill träffa mina kompisar i som bor runt omkring Bollnäs, men jag vill ändå stanna här. Så jag vet inte vad jag ska göra. För jag vill inte göra pappa besviken heller, jag och pappa har ju inte setts på flera månader, så vet inte hur jag ska göra... Men jag kommer nog på det, har ju i nåra dagar till att tänka. Men ville skriva av mej litegran.






Ändrade planer

2010-06-17, 13:41:03 / Kategori: Allmänt



Det kanske bli ändrade planer med att kolla på pappa på tv:en. Fick höra nyss att det kanske inte ska gå på tv:en, för kolla där det står olika program, och det står inget. Men av det informationen jag har fått så ska det gå på tv, men vi får väl se hur det blir. Eller så ska det bara gå på radio, jag har ingen aning. Jag skriver med om det när jag får reda på det.


Dagens Planer:

2010-06-17, 09:08:44 / Kategori: Allmänt

Dagens Planer:


Godmorgon

2010-06-17, 08:48:08 / Kategori: Allmänt
Godmorgon, är ni vaken? Jag vakna jätte tidigt imorse, va jätte pigg. Men igår när jag skulle sova så fick jag ligga och klia eftersom jag har några  myggbett på benen, men tillslut så sluta det som tur var:) Sen så sov jag gott:)


Nu är jag hemma efter "åkturen"

2010-06-17, 00:47:41 / Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma, så åt nyss en macka och ett glas choklad. Kanske inte så nyttigt, menmen. Jag går inte precis 2 kg på ett glas choklad.

Men allafall, idag ungefär vid 21:00, tiden så kom Eppa och Mattias och hämta mej med Eppas bil. Han tog kärkortet idag, så ett stort grattis till han! Så vi åkte till stan och kolla runt. Vi åkte i en "raggarbil", som vissa kallar det. Jag kommer inte ihåg vad märket på bilen heter, menmen. När vi hade åkt runt en stund, så åkte vi hem till Eppas nånting, för då skulle vi köra hans cab. Så vi hämta den och körde iväg, då mötte vi Robin på badet, sen så åkte vi hem till Tessa och hälsade på. När vi var där så frågade hon om hon fick följa med till stan för hon skulle köpa ciggaretter, och såklart fick hon det!:) Så då åkte vi till stan, så jag följde med Tessa in, för hon ville ha sällskap, så jag ställde upp:) Ser ni, jag är faktiskt väldigt snäll jag. När hon hade köpt ciggaretter, så åkte vi vidare och lämna av henne hos sej. Då åkte vi runt lite, efter ett tag så åkte vi hem till Mattias, för han skulle gå ut och gå med hans hund Jack, så när vi kom till Mattias igen så gick jag hem och Eppa körde hem, tack för dagen:)


Angående Monarkin

2010-06-16, 20:08:53 / Kategori: Allmänt














Något som nämns i alla tidningar är om kungahuset, men det är ju ganska självklart eftersom bröllopet mellan Daniel Westling och Krpnprinsessan Victoria, så jag tänkte att jag ska skriva lite om det i detta inlägget.



Jag tycker att monarkin är lite bra och mysigt, för det har ju funnits så himla länge, och det är liksom något som bevarar kulturen. Men jag har nog inte mer bra om att något om det. Man får ju inte säga t.ex: Du, till någon som är kunlig, det tycker jag är väldigt dåligt och lite töntigt, men ändå inte liksom. Och sen är det ju en väldigt stor diskussioon om att så mycket av skatten går till kungahuset, och såklart tycker jag att det också är fel. Så om jag får välja så är det ett nej till monarki, även om det är fint, som jag skrev.




En sak till angående bröllopet är att det ska kosta så himla mycket och vara så stor sak. Det kostar 71 miljoner för hennes bröllop, 3 miljoner går endast till blommor? Jag kan ju absolut förstå att dom bli ha det bästa av det bästa, det skulle jag också vilja ha, men 3 miljoner för blommor? Det är ju inte nånannan än kungafamiljen som köper blommor för 3 miljnor, eller har jag fel? Men jag kan förstå att dom köper blommor för 3 miljoner, men ändp inte. Dom får ju liksom våra skatta pengar!! Kungahuset är väl inte mera värd än vi andra? Dom är ju också människor som vi.

Sen förtår jag inte vad saken är angående varför det ska vara så himla stort att dom gifter sej. Dom är ju hela vanliga männsikor egentligen?


Mamma visa mej att pappa var med i tidningen

2010-06-16, 17:33:45 / Kategori: Allmänt

Mamma visa mej att pappa var med i tidningen. Så då knäppte jag kort, så här har ni mer bevis dom som inte tror mej. Nu kommer jag inte slösa mer tid på att hitta bevis åt er som inte tror på mej. Så imorgon Klockan: 19:00, kanal: 4:an, så börjar det.





Pappa ska vara me i tv imorgon 19:00

2010-06-16, 13:14:14 / Kategori: Allmänt

 

I det förra inlägget så skrev jag ju om att det var något med Mix Megepol, i detta inlägget ska jag säga vad det är för något:

 
SVAR:
 Det är så att pappa ska vara med i tv imorgon. Han ska tävla i Mix Megapol, det är Sveriges möhippa, så han ska vara med och tävla. Det är klockan 19:00 på kanal: 4:an, ska bli så himla kul! För er som inte tror mej kan gå gå in på denna länk: http://www.mixmegapol.se/on-air/antligen-morgon/49-2010-06-17         Så får ni bevis.


Om Mix Megapols tävling imorgon:

Imorgon så ska pappa (Joakim Lundgren) vara med i en tävling i Mix Megapol vid Kungsträdgården, då ska han "dyka" i en höstack och leta efter en vigselring åt hans flickvän Marie Ohlsson. Så det ska bli så himla kul! I det nästa inlägget så lägger jag ännu upp ett bevis för er som inte tror på mej än. Det kommer vara många artsiter som kommer vara där, som ska uppträda i Kungsträdgården.

Datum: Torsdag 17 Juni (Imorgon)
Tid: 19:00 (7, på kvällen)



VAD KAN DET VARA?:)

2010-06-16, 12:53:46 / Kategori: Allmänt

Jag fick reda på igår en jätte kul sak av pappa! Ni kommer kanske inte tro mej, men jag har bevis.

 Jag berättar mera lite senare. Så nu får ni sitta och klura ut vad det är för något. Jag längtar så himla mycket, det kommer bli så himla kul!:)





EN LEDTRÅD: Mix Megapol.



Igår:

2010-06-16, 11:05:44 / Kategori: Allmänt

Igår när jag kom hem efter fotbollsträningen så hann jag inte blogga tyvär:( För jag hade det så himla stressigt för Robin och Mattias kom hem till mej, så jag fick skynda mej eftersom vi skulle åka till Ljusne och kolla om det var något kul folk ute. Då gick vi hem till Mattias, för vi skulle hämta moppen och hjälmar. När vi hade gjort det så åkte vi till Ljusne. Då åkte vi till Ljusne badet, så stog vi och prata med: Denice, Natta, Lucas, Oskar, Andreas, Robin S, sen var det nån till. Men allafall, då gick vi in till Ljusne badet, för vi skulle känna på vattnet om det varv varmt eller kallt, och det var varmt!:) Ville bada, men det var kallt i luften, så då skulle jag frysa sjukt mycket, så jag strunta i det. När vi hade kännt på vattnet så släppte vi av Robin för han skulle till nån, vet inte vad han heter. Men allafall, då skjutsa Mattias hem mej till mej, och Mattias åkte hem till sej. Då gick jag och kolla på tv:en, sen gick jag och duscha, efter det gick jag och la mej och sov. Så har haft typ fullt upp hela dagen, menmen. Tyvär så knäppte jag inga bilder från igår, så får ta någon annan bild, men det funkar ju också bra, eller?:)





Godmorgon

2010-06-16, 10:54:28 / Kategori: Allmänt

Godmorgon! Nu sitter jag och äter frukost framför datan, jag äter 2 mackor och ett glas jucie, mums! Det värms upp utaomhus, så idag kommer det nog bli en strålande dag!:) Nu sitter jag barnvakt åt min lillasyster, medans mamma och lillebrorsan Patrick är på ett möte, hoppas det går bra. Senare idag så ska jag ut och sola, har ju inte sola på några dagar, eftersom det har bara regnat. Så får hoppas på att det blir super fint väder idag!


En bild på mej från igår, jag hade inte hunnit sminka mej så såg jätte trött ut, men det får man stå ut med ibland. (På min svarta tjocktröja som är på bilden, ser det ut som om det är smuts på till vänster, men det är spelgen som gör så det ser ut så.)


Ska följa med lillesyster till fotbollsträning, super kul!:)

2010-06-15, 17:08:40 / Kategori: Allmänt

Om nån minut så ska jag följa med min lillasyster till hennes fotbollsträning, ska bli super kul! Jag har inte varit på hennes fotbollsträning förut, så det ska bli typ extra kul att se. Det är så himla kul att sitta och kolla på när barn springer och har det jätte kul! Man får ett stort leende på läpparna! Så det ska bli jätte kul att se.



Min söta lillesyster Anna.


När jag kommer hem kanske jag ska basta, jag får se hur jag gör. Men annars så bloggar jag mera ikväll, eller så bloggar jag imorgon bitti, det märks hur jag gör:) Ha det så himla bra!


Hemma från tandläkaren

2010-06-15, 17:03:51 / Kategori: Allmänt



Nu är jag hemma från tandläkaren, det gick super bra! Fast det var "läskigt, men det gick bra. Jag hade inge hål eller något, läkaren sa att det såg jätte bra ut, och att jag skötte mina tänder super bra. Så det är ju jätte kul att höra!:)

När vi var klar hos tandläkaren, så åkte vi till E-Center, då köpte vi smör, 7 st bonaqua osv. bonaqua är så himla mumsigt! Sen när vi var klar så åkte vi hem så nu sitter jag vid datan och bloggar.


Tandläkaren

2010-06-15, 14:47:15 / Kategori: Allmänt

Klockan 15:15, så åker jag in med mamma till stan. Då ska jag till tandläkaren. Jag tycker det är så himla läskigt att vara hos tandläkaren!:O Jag vet inte varför jag tycker att det är så himla läskigt, det är liksom bara det, hehe. jag har alltid tyckt att det är läskigt att gå till tandläkaren, så det har följt med mej typ hela livet. Men det är ju ändå bra att man går till tandläkaren 1 gång per år, (Jag tror det är 1 gång per år.) Så man vet att man tar hand om tänderna bra eller dåligt osv. Jag skriver mer om hur det var hos tandläkaren när jag kommer hem, ha det så bra!





Nybakta bondkakor

2010-06-15, 13:16:07 / Kategori: Allmänt



Nu när jag vakna så gick jag ner, då hade mamma och min lillasyster Anna bakat bondkakor, när jag smaka, så smällte den i munnen. Så himla goda! Dom är liksom inte så himla knappriga, men så ska det vara! Jag tycker personligaen inte att bondkakor ska vara så himla knappriga, dom ska vara typ lite mjuka, men inte som deg, t.ex. Men allafall, dom var super goda! Skulle kunna äta upp alla, haha. För så goda var dom. Dom var helt perfekt bondkakor, hehe. 



Ingredienser:


5 ½ dl vetemjöl
2 dl strösocker
1 msk ljus sirap
1 tsk bikarbonat
1 msk vatten
¾ dl (50 g) grovhackad sötmandel
200 g smör eller margarin

Utrustning du behöver:
elvisp


Gör så här:

 Låt matfettet bli rumsvarmt. Rör ut bikarbonaten i vattnet. Lägg alla ingredienser i en bunke och kör med elvispen tills smeten blivit jämn.
Forma smeten till två rullar, 4-5 cm i diameter. Lägg dem i plastfolie i kylen i ca 2 timmar, tills de blivit hårda.

 

Skär dem i ½ cm tjocka skivor med en vass kniv. Lägg dem på plåtar med bakplåtspapper.

 
Grädda mitt i ugnen i 200°C tills kakorna fått guldgul färg, ca 6-7 minuter.


Music, in the car!

2010-06-15, 13:00:22 / Kategori: Allmänt

Nu har jag vaknat, har ätit frukost och tagit det lungt. Igår så var jag ju med Anna, Palle och Mattias. Då åkte vi en Suzuki Alto och satt och dunka musik, fick ryggmassage och fotmassage, för det vibrera så himla mycket i sätena. Inte så himla stor bil, men den va "mysig" att sitta i, inte för liten heller. Så då åkte vi till stan, för Mattias skulle ta ut pengar, sen så åkte vi till en mack, då köpte Palle ciggaretter, och tanka bilen, när vi hade gjort det så åkte vi och dunka musik till Ljusne, då åkte vi runt och kolla om det var någor roligt folk där. När vi hade åkte runt Ljusne, så hälsa vi på Karin och hennes Dotter Sofia. Då bjöd hon på caffe, men jag tacka nej, eftersom jag inte dricker caffe, men dom andra drack. När vi hade fikat klart, och tacka för fikat osv, så åkte vi runt Ljusne, efter en stund så åkte vi till Ljusne badet för vi skulle kolla om det fanns nå roligt folk där. Då när vi kom fram så kolla alla, haha. Såg så himla kul ut, hehe. För vi hade fönstrena nerdragna, så dom hörda musiken. Så då stog man och snacka meed Kim, Sebastian, Robin S, Robin I, Robin och många flera. Efter vi hade stått och prata med dom ett bra tag, så åkte jag, Anna, Palle och Mattias hem till Mattias, för han skulle ut med hunden. Då stanna jag och Anna hemma hos Mattias, så gick Mattias och Palle ut med Jack, för Anna ville inte följa med, så erbjöd mej att stanna kvar så hon hade någon att prata med:) När Palle och Mattias hade kommit hem, så åkte alla hem till sej. Då gick jag hem, sen så drack jag vatten, efter jag hade gjort det så gick jag upp och la mej och sov. Hur va eran måndag?


Ha en sån himla bra måndag allihopa!

2010-06-14, 18:51:29 / Kategori: Allmänt

Nu är jag färdig fixad och klar inför att gå ut! Snart kommer Anna, Mattias och Palle och hämtar mej med bilen. Då ska vi åka runt, jag har ingen aning vad vi ska hitta på, men det märks väl!:) Ska bli super kul! Jag kanske knäpper kort, jag får se hur jag gör. Jag bloggar mera ikväll, eller så bloggar jag mera imorgon. Sånt som märks:) Ha en sån himla bra måndag, det ska jag ha:)



Bjuder på en lite gammal bild på mej. Jag visste inte vilken bild jag skulle ta, så det vart denna.


Vart är sommarvärmen någonstans?

2010-06-14, 17:30:57 / Kategori: Allmänt

Vart är sommarvärmen någonstans? Jag vill ha solsolsol, kunna bada, sola på stranden, höra vågorna åka in mot land och alla barn som skrattar. Se barn som bygger sandslott, se alla gå omkring med isglass i handen och njuta av sommaren. men vart har sommaren tagit vägen? Det är sol ute, det är inge barn som bygger sandslott. Det är bara regnregn och regn. Vart är sommardagarna? Dom sona solnedgångarna? Alla mygg och fåglar som flyger runt? Det är bara regn, kallt, monligt. Jag vill ha sol. Sommaren 2010, skulle bli den varmaste sommaren, så vart är all värme? Är det någon som vet det?




Hairspray

2010-06-14, 14:08:29 / Kategori: Allmänt




Ungefär klockan 20:00, så gick jag och mötte upp Frida, då gick vi till hennes mamma, för hon skulle hämta nånting. När hon var klar så gick vi till Video Shoppen, när hon skulle sätta sej, så såg inte hon eller jag att det va massa spindlar där hon satt sej. Så när vi satta oss, så satt vi och prata en stund. Sen sa jag: Där är en spindel. Då svara hon: Okej. Då såg jag att det var massa spindlar på hela bordet, väggen och allt. Så jag skrek: FRIDA FLYTTA DEJ! DET ÄR FULLT MED SPINDLAR! Då sprang hon upp och stog och skrek, medans jag bara stog och garva, haha. Jag kunde inte sluta skratta, det såg så himla kul ut, hehe. Spindlarna va ungefär 0,5 mm stor, så dom är ju inte precis stor. Jag har sån himla spindelfobi, så man inte kan tro att det är sant:O


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Den bästa musikalen någonsin!


Hairspay.

Denna filmen/musikalen såg jag igår, den gick på 4:an klockan 21:00, jag har sett den 1 gång tidigare, och jag ville se den igen, så igår fick jag det. Tycker den är så himla bra! jag blir alldeles "till mej" när jag ser den filmen. Alltså det jag menar med "till mej" är att det blir frärilar i magen, jag blir super glad och bara ler och hänger med låtarna, dom har verkligen lyckats med filmen! Denna film är VERKLIGEN värd att kolla på, den är så himla charmig. Så blir bra film!





FAKTA OM FILMEN: 

Knappt tjugo år gammal får John Waters musikal ”Hairspray” se sig själv i ny tappning. Originalet blev en kassasuccé och den efterföljande Broadwaypjäsen (från 2002) drog in en hel drös Tonys, bland annat för bästa musikal. Att det var dags för en nyinspelning kommer inte som en överraskning.

Sjuttonåriga Tracy Turnblad (spelad av nykomlingen Nikki Blonsky), är den stora flickan med det stora håret, men också med det stora hjärtat. Hennes liv cirklar kring sång och dans; hon vill hellre medverka i ”The Corny Collins Show” än lägga manken till i skolan. Men hon har ett problem: hennes kroppsstorlek skiljer sig från de andra unga, något som hennes välmenande mor (spelad av John Travolta) även påpekar. Men den som inget satsar vinner inte heller. Så när Tracy, övertygad om sin talang, ändå bestämmer sig för att satsa, blir det åka av.


Sovit gott?

2010-06-14, 13:39:42 / Kategori: Allmänt

Godmorgon alla solstrålar! Sovit gott? Det har jag gjort, jag vakna ungeför vid 11 tiden, då gick jag och åt frukost, åt 1 macka och drack te, för hade skit ont i halsen. Med te hjälpte det, varmt och skönt, så nu är det bra i halsen igen:) Idag så ska jag torka ur mina hyllor i rummet. Sen så blir det att kanske vara med Ida och Frida, får se vad jag hittar på. Men jag ska nog vara med dom. Då blir det nog att vara ute och hitta på något, inte bada:/ För det är inge bra väder, kallt. Men det är liksom inte skitkallt men det är ganska kallt, menmen. Det finns ju annat att hitta på:) Just nu, så sitter jag i sängen med laptopen och tar det lungt. 

 


Strax ska man ut med Frida!:)

2010-06-13, 19:54:01 / Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma från matchen/matcherna, det va väldigt kul faktiskt! Men bara det att det va massa myg, menmen. Jag överlevde som ni ser, hehe. Men allafall, i min lillebror Patricks match, så vart det förlust. 6-1 till Norrala, men väldigt bra kämpat allihopa! Så när vi hade kollat klart på Patricks match, så bytte han om och duscha, sen så åkte vi till Oscars match, och kolla klart på hans match. Dom vann med 3-0, väldigt bra kämpat! Tycker det är så himla kul att se när dom vinner, man ser hur doms ansikten förvandlas till solar, som lyser av glädje, väldigt kul att se!:) Så nu sitter jag hemma, ska strax gå ut, ska vara med min syster Frida, ska mötas på video shoppen. Får väl se vad vi ska hitta på, men ska vara ute allafall. Det är så himla skönt väder ute!



Bjuder på en liten gammal bild på mej och Frida, hehe.


Taggar inför match

2010-06-13, 15:17:26 / Kategori: Allmänt

Nu sitter jag att taggar inför lillebrorsans fotbolls match. Snart så åker vi, ska bli så himla roligt!
När jag sitter och kolla på, så blir jag så himla sugen på att också spela. Ser så himla kul ut, och det är kul också:)




Nu har min moster åkt hem, men kul var det!

2010-06-13, 15:12:03 / Kategori: Allmänt

Gullig bild va? Haha.






Nu har min moster åkt hem. Jag kommer verkligen att sakna henne! Hon bor ju i Gävle, så ska åka och hälsa på henne nåndag. Tack för att du kom och hälsade på moster Carola!:) Hon åkte hem för någon minut sedan, men saknar dej redan! Men kul så länge det varar. Jag ska absolut komma och hälsa på dej. Det har verkligen varit super kul närdu har varit här. har ju inte sett dej på ungefär 1 år, så det va jätte kul att träffa dej. Tyvär har jag ingen bild på henne, så jag kan lägga upp en bild på hon. Men hon är jätte fin och söt!


Alicia Keys - if I Anint Got You

2010-06-13, 12:53:17 / Kategori: Allmänt

Nu ska jag lyssna på denna låt, och massa andra låtar med Alica Keys, och fixa ordning mej, sen blir det att möta Frida:) Vi hörs alla mina underbara läsare!:)





Alicia Keys
- If I Aint Got You




Hoppas ni får en jätte trevlig söndag! Det ska jag ha:)


Fotbollsmatch på gång!:)

2010-06-13, 12:29:19 / Kategori: Allmänt

Nu har jag duschat, snart så ska jag vara med min gumma Frida, ska nog vara ute och sola!:) Så himla skönt väder nu, inge regn, bara solsolsol! Ungefär klockan: 13:30, ska jag vara barnvakt. För storebrorsan Oscar ska spela match, och mamma ska skjutsa han och kolla på:) Hoppas det går super bra för dej bror! Dom kommer ungefär hem: 16:00, då ska vi åka till Norrala, för då har min lillebror fotbolls match, (Borta match) Så det ska bli grymt kul att kolla på! Jag har ju lovat min lillebror Patrick att följa med han och kolla på hans match, så jag måste ju såklart hålla det jag lovar! Så det ska bli grymt kul tycker jag! Hoppas det går super bra för han
Med! Jag var ju på hans senaste hemma match, då vann dom med 9-0, väldigt bra!:)

 
Jag bjuder en bild på mej och min lillebror Patrick. Syskonen Ragnarsson;)

Så nu ska jag fixa ordning mej, torka håret. Sen blir det att gå ut i sommarvädret och möta min underbara syster Frida! Jag bloggar mera senare:) Vi hörs alla mina underbara läsare!


FÖRLÅT ALLA LÄSARE!

2010-06-13, 12:07:18 / Kategori: Allmänt

Jag är verkligen ledsen alla läsare! jag har inte ordkat uppdatera min blogg nånting, jag kände inte för att göra något igår regna det ju hela tiden. Så sov bort hela dagen. Sen så åkte man med några till Ljusne och dunka musik i bilen med: Hannah, Anders och Mattias, träffa Anders mamma osv. sen så gjorde jag inte så himla mycket igår. Hoppas ni förlåter mej för en väldigt dålig uppdatering! Jag ska absolut bättre mej!



Det är nog för att det har varit så himla dåligt väder, så har bara vart med familjen och myst, kollat på film och tagit det lungt. Men det kan ju också vara trevligt!:)


Outfit På Skolavslutningen:

2010-06-11, 10:47:29 / Kategori: Allmänt


Outfit På Skolavslutningen:



Detta hade jag på mej på skolavslutningen, super snyggt! Fick väldigt fina kommentarer om att det va super snyggt! Väldigt kul att höra!:)

Skjorta: Ellos.
Leggings: Lindex.

(OBS, jackan hade jag bara på mej ute, för det va skit kallt ute, så ni vet.)


SOMMARLOV!

2010-06-11, 10:39:31 / Kategori: Allmänt

Nu är det sommarlov! Nu är det hejdå pluggat och hej sola, vada, festa, grilla och mycket mera! Ska bli så himla kul i sommar! Tror sommaren 2010, kommer bli det roligaste sommaren. Det känns som om denna sommar kommer bli den roligaste! Så vi får väl se.


Nu ska man fixa ordning sej inför storesysters skolavslutning

2010-06-10, 16:18:10 / Kategori: Allmänt

Nu ska jag börja fixa ordning mej inför min storesysters skolavslutning. Jag är inte så himla förtjust att gå på skolavslutningar, menmen. Jag dör inte precis av det:)


Bjuder på en bild på mej, hehe.


VAD DET ÄR JAG SKA FÅ:

2010-06-10, 13:52:42 / Kategori: Allmänt

I det förr förra inlägget så skrev jag ju jag om att jag ska få en ......... i helgen. Så nu berättar jag vad det är för något, jag fick reda på det av mamma idag!:) Jag vart så himla glad! jag har velat det så himla länge, men det har liksom inte blivit av, men nu är det fixat!:)

VAD DET ÄR JAG SKA FÅ: Jag ska få en super gullig hund! Så himla söt! En liten valp, när jag såg bild på den så vart jag tårögd, för det är så himla gullig! Ni ska få se bild på den strax:) Det är en blandras mellan: Rottweiler och Gråhund, GULLIGT VA?!:) Det sägs ju att Rottweiler är ju väldigt agresiva hundar, men det tycker inte jag, dom är så himla vänliga, snälla och helt underbara! Men det finns ju såklart agresiva Rottweiler också, men det är ju inte hundarnas fel liksom, det beror ju på hur dom är uppväxt. Men bara för att kanske nån Rottweiler är agresiv, så betyder det ju inte att alla är det! Mamma vill ha nån vakthund, och det är ju absolut Rottweiler. Jag skulle aldrig i hela mitt liv kaxa mej mot en Rottweiler, det kan betyda döden, och det sista man gör i livet. Men dom är ju så himla mysiga och snälla. Den som jag ska få är så himla vänlig, gillar att gå promenader, va ute och leka, hon gillar att mysa osv. Så det ska bli super kul! Vi har ju jätta stor gård, så hon kommer nog trivas super bra!:) jag längtar så himla mycket! Hon kommer imorgon:)

Så ser hon ut:


Visst är hon så himla vacker?:)


Dagens Outfit, med tema:

2010-06-10, 13:37:44 / Kategori: Allmänt

Dagens Outfit, med tema:




Nu kanske ni undrar vad jag menar med tema, men det kanske ni ser? Det är ju rosa tema idag för mej. Kände mej för olika nyanser i rosa! Jag gillar rosa så himla mycket, så himla snyggt! Jag har så himla mycket kläder i rosa, så jag kände att bara klä mej i rosa idag, hehe. Gulligt va? Det matcha så himla bra med mina nya rosa glasögon, super snyggt! Hiss eller Diss?

"Tröjan": Ellos.
linnet: Hollywood.
Chinos: Ellos.
Jackan: Team Sportia.

(Om ni undrar varför jag inte säger vart jag hade köpt skorna så är det för att jag inte vill att alla ska gå runt i samma skor som mej, ta inte illa upp) Jag vet att det inte var jag som designa skorna eller nåt, menmen.



Thai mat idag, MUMS! + en till super kul sak!;)

2010-06-10, 13:28:34 / Kategori: Allmänt


Nu är jag hemma från stan. Åkte ungefär klockan: 10:00, och kom hem 13:00, så va i stan i 3 timmar, men kul var det! Åkte till stan med mamma, då gick vi först och köpte lite gransaker, tuggummi och sånt, när vi hade gjrot det så gick vi till den nya Thai Rasturangen, så beställde mat därifrån och åt, super gott! Det va första gången jag åt Thai mat, men absolut inte den sista gången! Helt underbar smak! SUPER GOTT! Jag vart super mätt. Mamma tog en kopp cafe, så satt vi oss ute i solen och jag låg och sola och lyssna på musik:) Hur mysigt som helst! När vi hade ätit klart och mätta våra hungriga magar, så gick vi till Jysk, eftersom vi skulle köpa en kudde åt mej. När jag/vi hade bestämmt oss, så vart det en, 1 meter lång kudde, så himla mysigt! Den kommer jag sova super gott på! Nu har jag 6-7 kuddar i sänge, desto mer kuddar i sängen desto bättre och skönare:) När vi hade köpte kuddar och lite annat, så åkte vi och köpte lite ute möbler och sånt. När vi hade gjort det så åkte vi och köpte smink åt mej:) Sen så åkte vi hem, så nu sitter jag här hemma:)






PS. I helgen så ska jag få en ......, ska bli så himla kul! Säger sen vad det är för något jag ska få lite senare:) Jag längtar så himla mycket!


Min mobil är typ helt trasig:(

2010-06-09, 15:28:49 / Kategori: Allmänt

Om ni undrar varför jag sällan lägger ut bilder från mobilen, så är det för att min mobil är typ helt tasig

Dessa fel är det på min mobil:

* Går inte att knäppa kort, dom sparas, sen radderas dom automatiskt.
* Går inte att lyssna på mina låtar, som jag har i mobilen.
* Om jag "stänger" mobilen, så stängs den av ibland.
* Om jag är inne på tex kontakter, sen så stänger jag mobilen, så försvinner det.
* Stängs av sej själv ibland.
* Den går typ inte att starta.

Om ni undrar vad jag har för mobil så är det en: Rosa Sony Ericsson W595.

Denna mobil har jag:






Är det någon som har en sån mobil som jag har som har fått samma problem av dessa?


Brännboll today!

2010-06-09, 15:22:19 / Kategori: Allmänt

Idag va det bränn boll i skolan, 7:orna-8:orna, 9:orna-Lärarna, och dom som vann av 7:orna och 8:orna fick möta 9:orna. Jag var inte med, låg och sola med: Ida, Madde, Jessica, Sandra, Felicia och Mattias, SKIT VARMT!:) Soo Fanny style! jag har faktiskt blivit skit brun!:) Tycker det är så himla skönt att sola! Sola är faktiskt ETT MÅSTE för mej på sommaren, det är en av mina "hobbys" på sommrarna. Vi sluta egentligen 08:30, för vi fick sluta efter vi hade städat efter oss i skåpen. (Jag skrev mitt namn i hela skåpet, så den som får det skåpet kommer det stå: Fanny Ragnarsson 2010, i hela skåpet, snyggt va!?;) Men vi stanna kvar på skolan, för Ida ville kolla på när dom spela brännboll, så va kvar till klockan: 14:00, sen så åkte vi hem.

Så nu sitter jag och väntar på Ida och Madde, vi ska dra och bada och sola!:) Skit skönt!:)





Kommer inte våga sova inatt!

2010-06-08, 22:38:05 / Kategori: Allmänt




Inatt så blir jag ensam hemma, kommer inte våga sova ju! Jag tycker inte om att vara helt själv i vårat hus, det är så stort. Men jag ska nog klara av det, eller så blir jag vaken hela natten, får väl se hur det går, hehe. Men mina katter skyddar mej, så jag behöver inte vara orolig!;)


Dagens Köp:

2010-06-08, 16:36:42 / Kategori: Allmänt



Rosa Pilot Glasögon

Söta va? Jag tycker det va på tiden att jag köpte nya glasögon, men ville ha rosa. Men i alla buktier jag har letat, så har jag inte hittat, men nu hitta jag!:) Så himla söta och snygga!

Pris: 100 kr.
Färg: Rosa.


3/4:s Jeans Byxor


Snygga va? Dom ser jätte ful ut på bild, men när man ser dom "riktigt" med ögonen, så är dom skitsnygga!

Pris: 500 kr.
Färg: Blå jeans.
Storlek: M (Medium)


(Jag har köpt 3 par strumpor också, 2 med massa blommönster på, och ett par med hjärtan på. Det är Steps strumpor, så söta!)


Dagens Outfit:

2010-06-08, 11:39:20 / Kategori: Allmänt



Dagens Outfit:




Dagens Outfit, är väldigt snyggt! Visst satt mina nya leggings bra?! Skit snygga!:) Dagens Outfit, är väldigt skönt att ha på sej, inte för varmt nu till sommaren heller:)

Rosa "Tröja": Ellos.
Lila Linne: JC.
Leggingsen: Ellos.


Sluta 09:30 idag!

2010-06-08, 11:32:53 / Kategori: Allmänt

Åkte hem med 10:00, bussen från skolan, för fick sluta 09:30, för vi slapp slöjden och so:n. Så det va så himla onödigt att gå till skolan för vi va i skolan i typ en timme, sen fick vi åka hem. Menmen, allafall, i bussen så var det fullt, men fick sitta ner(A) Hehe, när vi va framme vid Ica, så gick jag och Ida till mej, så nu sitter vi här hos mej, sen blir det att gå ut och sola!:) Så himla varmt och skönt ute! Men vi hörs lite senare:)


Bjuder på en bild på mej från igår, när jag låna Emelis solglasögon, hehe.


Bilden säger allt, haha!

2010-06-07, 15:04:52 / Kategori: Allmänt

Denna bild säger allt, haha.





Idag så fick man gå ut från spanskan då, haha. Jag fråga varför han aldrig hjälpte mej och Frida, han säger svarat till alla andra, men när vi frågar så säger han: Ta en ordbok! Då stog jag och skrek åt han och fråga varför han inte hjälpte oss men alla andra. Så då sa han: GÅ UT HÄRIFRÅN! Då sa jag: Dra åt helvete. Haha, fan va alla började skratta åt han, haha. Tur att han ska flytta till Karlstad, och jobba där som lärare istället, haha.


Nu har mina BEBIS ROSA CHINOS, och mina läckra leggings kommit!:)

2010-06-07, 14:54:33 / Kategori: Allmänt

Nu har mina BEBIS ROSA CHINOS, och mina läckra leggings kommit!:)




SNYGGA VA?:) Dom kanske ser konstiga ut på bilden, men det är ju för att man ser dom på bild osv. Men allafall, super snygga! Dom sitter skit snyggt! Så jag är super nöjd!:) Har ni några chinos? Jag ska beställa även beige och lila sen:)


SSIF, grattis lillebror!

2010-06-06, 19:24:48 / Kategori: Allmänt

Nu har jag och Ida kommit hem från fotbolls matchen, min lillebror spelade Sandarne-Ljusne, Lillebrorsans lag vann ju såklart (Sandarne) Jag är så himla stolt över honom! Han är så himla duktigt! Många stora grattis till min lillebror!:)




Jag knäppte bilder på matchen, men tyvär så kan jag inte lägga in dom, för dom vrids, även fast jag vrider dom åt rätt hål. Eller så är det jag som är så oteknisk, hehe. Men om jag lyckas så lägger jag upp dom sen:)


Dessa skor köpte jag idag:

2010-06-06, 14:53:42 / Kategori: Allmänt

Blommiga Skor:


Söta va?! Skit söta, jag fastna direkt för dom när jag såg dom! Så himla söta och snygg! Super snyggt med blom mönster inuti!:)

Pris: 200 kr.
Färg: Svart/Vit, med blommor inuti.
Storlek: 38.



Svart/Rosa Skor:


Svart/Rosa skor, så himla snygga och söta! det fans även: Gul/Svarta och Vit/Svarta, men jag ville ha något annorlunda, så tog svart/rosa, och rosa är ju min favorit färg, så himla söta! Det är ju vita skosnören, men jag ska byta så det blir svarta skosnören eller så ska jag byta till rosa skosnören, det blir nog snyggare!

Pris: 250 kr.
Färg: Svart/Rosa.
Storlek: 37.



Svarta Skor:


Dessa skor är väldigt inne, fast då är det med "hög kant" på dom, men jag tycker inte så himla mycket om "hög kant" på skor, så köpte dessa istället, men jag tycker att dessa skor är mycket snyggare än dom med "hög kant". Dom passar till allt! Så himla lätt att ta på sej, och så jävla snygga! Är verkligen nöjd!

Pris: 400 kr.
Färg: Vita.
Storlek: 37.


Vita Skor


Dessa skor är väldigt söta! Vita och super söta! Ser ni på den vänstra bilden? I skon så ser ni att det är som en cirkel? Såg det när jag skulle lägga in bilderna, så sött! Det är som snören på sidan, jag tycker det är så himla snyggt och gulligt!

Pris: 300 kr.
Färg: Vita.
Storlek: 37.



Vilket/Vilka par tycker ni va snyggast?


Nu är man hemma från shopping på stan:)

2010-06-06, 14:29:26 / Kategori: Allmänt

Nu sitter jag med Ida hemma hos mej, kom hem för en liten stund sen, har varit och köpt massa skor!:) Köpte 11 par skor, jag köpte 4 par, mamma 4 par, och min storesyster Ida 3 par skor. Jag är super nöjd med vad jag köpte, men det var mamma som betala(A) Lägger in bilder på skorna som jag köpte sen, så himla SNYGGA!:)


Nu blir det ut och sola!

2010-06-06, 10:45:05 / Kategori: Allmänt

Om ett tag så blir det stan som gäller! Ska åka med mamma och storasyster och handla lite, kanske ska köpa nå skor, men får se om jag hittar några skor som jag gillar, sen så ska vi köpa cement, för mamma skulle göra något. Jaja, men nu ska jag ut och sola för fullt!:) Jag märke imorse när jag vakna att jag hade ränder efter jag va ute och sola, jag sola med shorts igår, jag är skit brun på benen men under shortsen är jag skit vit, haha. Men nu blir det att sola med bh och trosor, så det "jämnar ut sej". Men vi hörs senare alla läsare!:)


(Bilden har inget med texten att göra, men jag visste inte vilken bild jag skulle ta så det fick blir denna, men jag lägger upp bilder från idag lite senare!:) )




you say bitch, I SAY FUCK YOU

2010-06-06, 00:22:43 / Kategori: Allmänt

Hur orkar du hålla på? Du klagar, klagar och klagar, tröttnar du aldrig? Jag fattar inte hur du står ut med dej själv? Om jag var du så skulle jag nog ta självmord. Du sitter och snackar skit om alla, men när nån snackar skit om dej, så får du nåt jävla utbrott och ber alla dra åt helvete. Har du inget bättre för dej än att göra så att alla andra mår dåligt? Bara för att du lever i ett helvete så ska väl vi inte behöva få ut för det? Lös dina egna problem, istället för att skapa mer problem hela tiden. Få bättre självkänsla förfan! VÄX UPP, och lär dej att mogna till! Asså vad är det för fel på dej? Kasta nån i dej i väggen när du föddes eller? För nåt fel måste det ju vara på dej!

Denna bild säger allt:

Denna bild säger allt till dej, och jag har gjort den helt själv.


Har åkt epa med Anton och Jonat idag!:)

2010-06-05, 20:26:30 / Kategori: Allmänt

Sitter nu vid laptopen i sängen och tar det lungt. Var för ett tag sen med Anton och Jonat, dom kom hem till mej medans jag låg i sängen och kika på tv, då sa dom att jag skulle komma med ut och åka epa med dom, så då gick jag ut såklart, då åkte vi ner till Stenö, men det va nåra som Anton bråkar med, så då åkte vi till Ica, för att se om Frida, Ida och Alex var där igen, men det var dom inte. Så då åkte vi hem till mej, då fixa vi mat och åt, mums! När vi hade gjort det så åkte dom, för dom skulle hem, och Jonat skulle hämta hans moppe. Lite senare kanske Adam och Jonat kommer hem till mej:) Får väl se vad vi ska hitta på då:)


Detta är inte Antons epa, men det är ganska lik. Det är svart fluffyfluffy i bilen, super gulligt!


Dagens Sommar Outfit:

2010-06-05, 15:27:32 / Kategori: Allmänt


Dagens Outfit:




Väldigt söt outfit! Tyvär så ser jag jätte blek ut, för det blir nå konstigt med ljuset på mobilen (Denna bild knäppte jag innan jag solade) Jag trivs så himla bra i shorts! Jag har nog över 10 par shorts, i alla olika färger, och mönster, har ju jeans och massa också. Så himla skönt att ha på sej shorts!

(Om ni undrar varför jag har tänkt över ansiktet, så är det för att jag va osminkad, och jag såg super trött ut på bilden)

vart ute och sola i det varma vädret!

2010-06-05, 15:22:49 / Kategori: Allmänt

Nu sitter jag inne vid datan och dricker lite vatten, kom nyss in efter 2 timmars solning, jag tröttnar aldrig på att sola, hehe. Låg på studsmattan och lyssna på musik, väldigt mysigt! Ska nog åka och köpa jordgubbar sen och mumsa i mej dom, hehe. Snart ska jag ut igen och sola lite till! Så himla skönt att ligga i solen och sola, så varmt och skönt!


Bjuder på en söt bild på min lillasyster från idag, när vi var och hälsa på mammas kusin:)


Bilder från idag på havet och stranden:

2010-06-04, 22:35:17 / Kategori: Allmänt

Bilder från idag på havet och stranden:



Vacker bild va?











Dessa söta ankar/fåglar såg vi, söta ank/fågelungar va?:)



Vacker bild va? Jag tycker att den vart så himla vacker! 


Tack för dagen allihopa!:)


Spraya hylla vit..

2010-06-04, 20:31:24 / Kategori: Allmänt

Jag kom nyss in, har varit ute och hjälpa mamma att spruta nån hylle vit, men sån där "sprut vitgrejs på burk" Vet ni vad jag menar? Även fast jag förklarar så dåligt. Det gick väldigt bra faktiskt. Mamma tycker också att det vart super snyggt. Jag kanske ska spraya hyllor i framtiden? Haha, skoja.



Så då passa jag på att skriva mitt namn i gräset, snyggt va?:)


Åkte bår idag, läskigt med kul!

2010-06-04, 20:27:37 / Kategori: Allmänt

Efter skolan så fick jag och Frida skjuts av hennes pappa, då åkte vi hem till mej. När vi kom hem till mej så var John där med moppen, då gick jag in och ladda mobilen litegran, sen så skjutsa John Frida där Johns båt stog, när han hade lämnat av Frida så åkte han och hämta mej, när vi var vid båtarna, så låste John upp och fixa ordning sin båt och satt på motorn och allt, så drog vi ner till Stenö(En badstrand) Där så satt vi fast båten i bryggan, efter vi hade gjort det så gick vi längs stranden, så himla vackert! Innan vi skulle åka med båten igen, så knuffa vi i Alex, så har vart genomblöt, haha. När Alex skulle hjälpa John med båten så ropa John: Hjälpa mej att dra in båten, för jag ska fixa en sak! Då stog Alex bara där, sen så sprang John och drog in den. Då fråga John: Varför drog du inte in den?! Alex sa: Men jag trodde att jag skulle dra ut båten. Hur smart får man vara?XD Hur tänker Alex egentligen? Hur ska man kunna dra ut båten med ett rep från stranden?:O Då började jag och Frida och John att skit garva, haha. När vi va ute på havet igen så gjorde John så att båten nästan stog upp, haha. Skit läskigt! Sen så gjorde han så att typ båten "flög" och kuppa, jag och Frida satt och skrek och skratta samtidigt, haha. När vi skulle åka mot bryggan, där John "parkerar" sin båt, så såg vi jätte söta ankungar! Det var en mamma och en pappa, skit söta gula ungar! Så jag knäppte kort, sen så när vi kom hem till mej satt jag och Frida spelade kort, och kika på tv. Så nu sitter jag vid datan, ska kolla på tv snart:) Men först lägger jag upp bilder från idag:

Jag lägger upp bilderna lite senare, så ni vet!:)


Så länge, får ni en bild på Frida, hehe.




Jag funderar, funderar och funderar.....

2010-06-03, 18:09:59 / Kategori: Allmänt

Jag har tänkt väldigt mycket på mitt bloggnamn: Yellowisthefashion.blogg.se. men jag funderar på att göra en ny (Ja, jag vet att man måste ta bort denna blogg för att göra en ny, för man kan inte buta användarnamn, sjukt dåligt!) Men allafall, då tänkte jag göra en ny blogg, men kommer inte ändra något på bloggen, kanske lite då, hehe. Men det är det super söta användarnamnet jag kom på för ungefär 1 vecka sen, så det ska jag heta, men vet inte riktigt än, så ska fundera, men om jag byter så blir det ny design osv, super kul!:) Men jag kommer inte säga nu vad jag ska heta isåfall på min nya blogg som jag kanske skaffar.

Men jag säger till er när jag har bestämt mej, då får ni reda på det, jag lovar!

Hur tycker ni att jag ska göra????


Igår så kom mina 2 par svarta leggings!:)

2010-06-03, 18:02:43 / Kategori: Allmänt

Kommer ni ihåg när jag beställde 2 par svarta leggings från H&M för ett tag sen? Igår så kom dom!:) ÄNTLIGEN! Så himla snygga! Även om dom är svarta så kan det vara sjukt snyggt till nån snnygg skjorta, linne osv, super snyggt!:)




Sitter nu och mumsar i mej mina nystekta pannkakor

2010-06-03, 16:27:52 / Kategori: Allmänt



Har gjort pannkakor, så sitter nu och mumsar i mej dom, super goda! Jag har socker på, det är godast!:) Så nu ska jag fortsätta att mumsa i mej dom, så vi hörs lite senare!:)


DETTA HÄNDE IDAG OM SÄRÄNGHOTET, Säger Åsa Arvidsson:

2010-06-03, 15:15:50 / Kategori: Allmänt

DETTA HÄNDE IDAG OM SRÄNGHOTET, säger Åsa Arvidsson:




Bombhotet skickades via mejl till kommunstyrelsens kansli klockan 12.09 på torsdagen. Då hade personalen lunch och mejlet öppnades inte förrän strax efter klockan 13.00.

 

Då sprang en av kanslisterna upp till kommunstyrelsen för att informera om hotet.
Polisen ringdes och de tog ett gemenstamt beslut att direkt utrymma alla skolor och att skoldagen var slut.

 

Eftersom mejlet ingår i en brottsutredning kan kommunen inte lämna ut det. Men budskapet var tydligt: "Det kommer kanske att smälla i någon skola i dag".
Mejlet är skrivet på engelska.

 

På skolförvaltningen satte man igång och ringa till kommunens alla skolor.

– Det gick oerhört snabbt, säger Åsa Arvidsson, biträdande förvaltningschef.

 

Stängningen gäller för alla skolor och klasser. Men för de barn som är på fritids fortsätter dagen med aktiviteter utomhus.

 

Uppgifter till tidningen gör gällande att utrymmningen av skolorna har varit dramatisk. Eleverna fick avbryta all verksamhet och rusa ut ur lokalerna. Det fanns varken tid till att hämta ytterkläder eller andra ägodelar


"Min" Skola har blivit spränghotad nyss, hemskt!

2010-06-03, 14:57:13 / Kategori: Allmänt

Nu kom jag hem från skolan. ALLA vart tvugen att åka hem pga: Skolan har blivit hotad att sprängas, rektorn hade fått brev om att skolan skulle sprängas, ¨så det kom in en lärare när vi hade lektion, då skrek hon: UT ALLIHOPA, FORT! Då sprang alla ut genom dörren, jag hämta min väska och stack ut. Så vi får inte gå in i skolan, så mina busskort och pengar och allt ligger i fridas jacka, och hon glömde nyckeln inne i skolan...


Man vet ju inte hur man ska ta det heller, det kan båda vara nån som skojar osv. men det kan samtidigt, så vet man ju inte, det kan ju vara på riktigt också, det kan ju vara seriöst, det är ju det vet man ju inte liksom! Man som tur så sprängdes inte skolan (Allafall inte när jag var där.) Man när jag skulle hem från skolan, så stog det dagisbarn och lekte utanför med fröknarna till dom, att dom inte tog "bort" dagisbarnen från skolan.



Jag fick reda på att Norrtull (En annan skola) Också hade blivit skolhotad att sprängas. Sen när vi skulle åka till Ica, så sa dom att dom också hade blivit spränghotad, så dom som var och handla, hade bara släppt korgarna och sprungit ut, och vissa hade sprungit till en skola som ligger typ 800 km, därifrån, eftersom vissa har barn som går där. Hemskt när det händer såna saker asså!


Bjuder på en bild på min lillsyster

2010-06-02, 16:06:14 / Kategori: Allmänt

Sitter hemma och kika nyss på: Tyra Banks Show. Kom hem för ett tag sen, skulle egentligen 15:30, men fick sluta 15:00, så då tog jag bussen hem, hämtade min lillesysters cykel på dagiset, för mamma ringde och fråga om jag kunde det eftersom mamma är och jobbar, så hämtade den, sen så gick jag hem. När jag kom hem så tog jag macka och juice, sen så gick jag upp och satt mej vid datan. Så sitter i tv-rummet och kikar på tv:en och bloggar lite. Ungefär klockan: 17:00, så kommer Adam och Jonat med moppen, får väl se vad vi hittar på, jaja. Ska nog ut och sola, så himla varmt och skönt ute!:)


Bjuder på en bild på min lillasyster:)


10 dagar tills sommarlov!

2010-06-01, 22:54:13 / Kategori: Allmänt

Nu sitter jag vid datan och pratar med mamma. Idag så har jag ju städat, det gick faktiskt väldigt bra! Så nu är det rent och snyggt i mitt rum igen, får se hur länge det heller, haha. Jag ska försöka hålla det ordning allafall. Jaja, snart så ska jag gå och duscha, sen blir det att kika på nån film och ta det lungt bara, jag får väl se vad jag hittar på, annars så sitter jag vid datan och kanske bloggar:)



Idag är det exakt 10 dagar till sommarlovet! Jag längtar så himla mycket, sola bada, äta massa glass, och ha det mysigt, festa osv.


Ska fortsätta städa idag:(

2010-06-01, 16:14:18 / Kategori: Allmänt

Igår så städa jag ju mit rum, ärligt talat så ser jag ingen skillnad:O Jag kan städa, men det är så HIMLA tråkigt, men det måstes göra! Så ska fixa resten idag, för jag har ändå inget annat att hitta på, jaja. Får väl se hur det går:)


Vilken söt nalle!