MAJKASA, SISTA APRIL!:)

2010-04-30, 20:01:40 / Kategori: Allmänt

Idag är det sista april, äntligen!:) Ikväll är det ju majkasa, ska väl gå dit och kika lite senare. Nu är jag med Frida vi väntar på Anton och Jonat. Dom ska nog komma snart, så då ska vi väl vara ute eller så är vi inne och kikar på film, vi får se hur det blir:)


Vad ska du/ni göra ikväll?



Tack för gårdagen!

2010-04-30, 07:42:38 / Kategori: Allmänt

Igår så var jag ju med Anton som ni vet. När han kom så kika vi på film: Friday The 13TH. Jag hoppa till flera gångerx) Efter vi hade kikat på filmen så gick vi in i mitt rum, för mamma skulle träna, då kika vi på: Män Som Hatar Kvinnor. Sen efter typ 15 minuter så kom mamma in och sa att vi kunde vara i tv-rummet, men vi stanna i mitt rum. Då låg vi och prata och så:) När det var kväll så åkte Anton hem, när jag följde med han hem så var det dimmigt och kallt. Som tur va åker han fyrhjuling hem, annars skulle det bli välsigt kallt. Men det blir det ju också när man åker fyrhjuling. När han hade åkt så gick jag in och drack vatten, sen gick jag upp och la mej i sängen.

Tack för gårdagen Anton!:)<3

 



Somna idag i sängen, hehe

2010-04-28, 18:11:49 / Kategori: Allmänt

Idag så skulle jag och Frida få skjuts av min brorsa Oscars kompis Olle(Andreas) Men så vart det inte så, haha. För han va så himla seg på att svara så tog bussen istället. Men det gick ju också bra!:) När jag kom hem så tog jag fram yogurt och musli, va as hungrig, för på skolan hade dom gjort nån potatismos som det var massa klumpar i, det gillar vi inte! Så åt sallad och drack vatten. Så gick upp och åt och kika lite på film, sen somna jag i sängen, haha. Så nu sitter jag här vid datan.









IMORGON: Så ska jag vara med Anton, vi ska åka fyrhjuling. Sen blir det väl film och så. Det ska bli kul, han ska hämta mej från skolan så då åker vi hem till mej. Vi får se vad vi hittar på, det kommer bli väldigt kul!:)

 

 



Detta står näst högstupp på min önskelista!

2010-04-27, 18:54:11 / Kategori: Allmänt

Detta står näst högstupp på min önskelista, inför min födelsdag! Dom är så himla söta och snygga! Det är väldigt annorlunda och lite udda. Men jag tycker inte att vara som alla andra, jag vill vara som jag är, ingen annan:) dom är super söta och jätte inne. Det ska ju vara mycke blommigt i sommar. Jag har köpt ett par skor som det är blom mösnter på, skit snygga!

Jätte söta och snygga tajts! Detta är ett måste att skaffa för mej, jag måste köpa dessa!

Om ni undrar vad det högsta är på min önskelista, så är det en laptopp, men mamma ska köpa en åt mej, så jag behöver inte oroa mej för att jag inte ska få en:)

Sista April På Fredag!

2010-04-27, 18:34:25 / Kategori: Allmänt

På fredag är det ju sista April. Då ska jag, Frida och Ida åka och grilla:) Det ska bli super mysigt!:) Vi vet inte om det blir av, vi ska kolla vad det blir för väder, om det blir regnigt så vill inte vi grilla, allafall inte ute, det är ju inte så kul att sitta i regnet och grilla liksom, så vi får se hur det blir, men det ska nog gå bra:) Se på lördag är det ju första maj, då ska vi åka och bada första gången i år, fyfan va kallt det kommer vara! Men vi bada första maj förra året, så det ska nog gå bra i år med. Jag ser fram emot det men ändå inte. Det kommer ju vara så j*vla kallt! Det förvånar mej inte om jag skriker när jag ska gå i. Jag kommer inte hoppa i allafall, för då kommer jag nog få panik för det är så himla kallt i vattet nu!


Såhär kommer det ju inte se ut den 1 maj på stranden allafall, men man kan ju hoppas^^

Dagens tillbringa jag med Madde på stan.

2010-04-27, 18:24:28 / Kategori: Allmänt

Denna dag tillbringa jag på stan med Madde. Vi skulle leta efter en doppresent, för Madde skulle på dog i helgen, en som heter Rick ska döpas. Vi gick runt i olika butike, sen gick vi till Bokia, efter ett tags letande, så hitta vi jätte söta dopkort! Sen såg jag ett super gulligt då fråga jag Madde om hon kunde köpte det, för det var så himla sött!:) Kan inte beskriva hur det såg ut, men den var super gullig! Så då köpte hon den, efter hon hade betalat så gick vi till Hollywood och kika runt lite, när vi har kollat klart så gick vi till JC och sen Kappahl. När vi hade varit på stan i ungefär 1 timme så fick vi skjuts av mamma hem för det vart så himla kallt, och vi hade inget att hitta på. Det var typ "dött" På stan idag:O Tack för denna dag Madde!:)




Grattis på dopdagen Rick!:)




Tack för dagen GRABBS!:)

2010-04-26, 22:22:59 / Kategori: Allmänt

 

Idag var man med grabbarna: Ted, Anton och Jonat, kulkul! I skolan gjorde jag inte så himla mycke så jag skippar att berätta det, hehe. Men allafall, när jag kom hem så drack jag vatten, sen gick jag upp och la jackan i min soffa, sen gick jag till tv-rummet och låg och kika på film. Sen kom: Ted, Anton och Jonat till mej:) Då kika vi klart på filmen, sen drog Ted för han skulle hem och äta. Då drog jag, Anton och Jonat till Ica, då köpte jag en cola och Jonat köpte choklad, han kunde inte bestämma sej först. Först tog han en cola, sen lämna han den och tog choklad, sen ändra han sej så då tog han en annan choklad, haha. När vi hade betalat så gick vi till mej, då stog vi utanför och vänta på Ted. När han kom så åkte Anton och Ted moppe och fyrhjuling. Dom fråga om jag också ville med men då sa jag att jag inte våga, för skulle nog bara ramla av, haha. Men på onsdag blir det att åka fyrhjuling!:) Efter det så gick vi in och fikade, när vi hade fikat så gick vi ut och satt oss och snacka. Sen drog Anton och Ted för dom skulle åka med moppen och fyrhjulingen, då fråga dom igen om jag ville följa med men va rädd för att ramla av:$ hehe. Då gick jag och Jonat och hoppa studsmatta, flög som en "fågel", haha. Sen kom en av mina katter lakrits och la sej på studsmatten. Sen kom Ted och Anton tillbaka då satt vi och snacka. Sen på kväller drog dom hem, då gick jag till tv:en och satt mej och kika på tv. Så nu sitter jag här vi datan.


obs, så ser inte hans fyrhjulingen ut. Den som Anton har är mycke snyggare!



obs, så ser inte hans moppe ut, Teds moppe är mycke snyggare.



Tack för dagen GRABBS!:)

 



Idag spendera jag dagen med Ida

2010-04-25, 21:49:59 / Kategori: Allmänt

Nu är jag hemma efter en skit lyckad dag med underbara Ida!:) Vi har åkt moppe för det mest, men vi följde med min lillesyster till Ica för att banta flaskor, jag hjälpa Anna(min lillesyster) att panta och ta kvittorna som man får när man pantar och lämna in dom i kassen så man får pengar, för Anna är "bara" 5 så som når inte. Sen gav jag henne pengarna, sen gick vi hem igen. Då åt jag min frukost, välsigt sen frukost: Ungefär klockan: 16:00:O Hade inte hunnit ätit det före, men det gick lika bra att äta då:) Åt en macka och juice, sen drog jag och Ida till henne. Då spela jag lite GH och hon satt vid datan, sen gick vi ner till hennes mamma och kika på tv. När jag låg i soffan så kom Idas låtsas pappa för han skulle vattna blommorna, då när jag kika på tv så kom han och hällde vatten på mej, fan va jag skrek till:P Han börja as garva, och Ida sa till han: Vad gör du? Vad taskig du är. Jag börja as garva:P Sen så gjorde jag och ida ordning makaroner och korv. Vi vart skit mätta. Efter vi hade plockat undan det, så gick vi upp och satt vid datan. Sen drog vi iväg med moppen och åkte runt i Söderhamn, sen fick vi nästan soppatorsk, så fick åka med den sista bensinen till Ica, så tanka vi där. Sen efter vi hade tankat så drog vi vidare och åkte moppe. Efter typ 1 timme så åkte vi hem till Ida då åt glass:) MUMS, men stort M, hehe. Då satt vi framför tv:en och kika lite, efter typ en timme så åkte jag hem. Så nu sitter jag här.




Skolan imorgon:(

2010-04-25, 08:53:17 / Kategori: Allmänt

Godmorgon alla läsare!:) Sitter med laptoppen i soffan och lyssnar på: Nick Lachey - I Do It For You. Jag vakna för bara nån minut sen, då gick jag ner för jag tänkte käka lite frukost, men jag ska blogga inte först, för jag har inte bråttomt. Men allafall, när Ida har vaknat så drar man till henne sen åker vi till hennes farfar, som jag berättade igår i mitt förra inlägg: Morgon Dagens Planer.






Imorgon är det måndag, suck! Då blir det att gå upp tidigt, gå till skolan, plugga osv. Sen efter skolan vet jag inte vad jag ska hitta på. Kanske vara med Madelene, jag får se:) Det har varit en väldigt lyckad helg allafall:) Mycke kul, varit med folk, kört moppe, sovit länge osv.





Vad tycker ni om denna helg?
Vad har ni hittat på denna helg?


Svar på tal:

2010-04-24, 23:11:38 / Kategori: Allmänt

I detta inlägg tänkte jag skriva om en av mina kommentarer som jag fick ungefär 11:30 eller nåt. Denna person är anonym, han/hon har skrivit lite saker om min och Madelenes vänskap, ett av mina inlägg som heter: Vänskap, han han/hon skrivit på.



Detta har han/hon skrivit:

ANONYM: Hur kan du bli kompis med henne igen? Allt hon har gjort mot dig? Hon har sårat dig så innerligt mycke! Du förtjänar nån mycke bättre vän av hon! Hon går bakom ryggen på dig, hon ljuger för dig. Hon skyller allt på dig, när det är hon som har gjort allt illa mot dig. Jag tycker att du borde dissa henne och bli vänn med mig istället, jag sårar inte folk, jag går inte bakom ryggen på folk. Hon förtjänar inte dig som vänn, du är värd allt bra, det finns ingenting dåligt med dig. Jag bryr mig iegentligen inte om du är vänn med henne, men man ser hur falsk hon är med allt. Jag kan inte fatta att ni är vänner igen! Du är mycke lyckligare utan henne! Jag tycker enormt mycket om din blogg, men du förtjänar nån bättre vän än hon! Hon är falsk med allting, det finns ingenting bra med henne. Jag menar Madelene. Jag hoppas att du inser det, och tar insivativ och säger upp er vänskap! Jag vill ditt bästa Fanny!






SVAR TILL HAN/HON: Jag vill inte bråka med hon, visst vi har bråkat och så, men det gör alla nångång, vi kommer inte överens hela tiden, men det löser sej hela tiden. Vi har dåliga med mer än dubbelt så många braa minnen tillsammans, och jag vill inte bara kasta bort våran vänskap. Jag tror på min och Maddes vänskap och systerskap. Jag vet att hon har sårat mej, men jag har sårat hon också, men det har vi löst, så det dåliga som har hänt har vi lagt bakom oss, och det tycker jag är väldigt bra. Ja, hon har gått bakom ryggen på mej, men det har vi också löst. En fråga bara: Hur hade du tänkt dej att jag ska kunna bli vän med dej, när jag inte ens vet vem du är? Tack så himla mycke för att du tycker om och läser min blogg:) Jag och Madelene har pratat om att hon har ljugit och att vi har sagt upp våran vänskap, men det är mening liksom att hon och jag ska vara vänner tror jag. Vi finns allid för varandra i vått och torrt. Jag ångrar absolut inte att jag och hon vart vänner igen, och det kan ingen ändra på. Okej, det är ju kul att höra att du vill mitt bästa, men jag vet vad jag vill och inte vill. Jag vill inte bråka med Madde, jag vill vara vän och syster med hon. Utan henne känner jag mej inte "hel". Hon är en underbar syster och vän!:)


Morgon dagens planer:

2010-04-24, 22:48:42 / Kategori: Allmänt

Nu har jag kommit hem. Efter jag och Madelene hade varit hos henne så gick vi ut och gick, först va det as kallt, men sen vart det as skönt!:) Då gick vi först till pizzan och stog och snacka. Sen så gick vi ner till båtklubben, nedanför "mitt" hus, där stog vi och snacka, sen såg vi Ida. Då stog vi och prata med henne. Efter det så åkte jag och Ida moppe till Video Shoppen, för vi skulle möta Frida och Simon där. Madelene gick med Frida och Simon och jag och Ida åkte moppe. När dom kom dit så stog vi och prata  lite, sen åkte jag och Ida iväg för vi skulle se om det fanns nåt roligt folk ute, och det fanns det!:) Så stanna och prata med dom, sen efter ett tag så drog vi och körde runt hela Sandare typ, hehe. Sen åkte vi tillbaka till Frida, Madde och Simon, då stog vi och prata lite med dom sen prova jag Maddes cykel, hållde på att ramla. Stötdämparna funka inte så himla bra så när jag hoppa med cykeln så landa jag ganska hårt, men det va ingen fara. Det gick att hoppa med den allafall:) Efter det så skulle vi dra till Ica och stå där, då körde jag och ida dit så gick dom andra, men innan jag ochh Ida åkte till Ica så åkte vi runt lite, sen när vi kom till Ica så var dom där. Då stog vi och prata lite, medans Madde, Frida och Simon stog jag prata så drog jag och Ida för vi skulle åka och kolla "läget". Inte så mycke att kolla på i Sandarne då, menmen. Vi åkte typ i 10 minuter, sen när vi skulle åka till Ica så fick vi slut på bensin, så jag fick ta moppen till Ica och tanka det. Som tur var, var inte Ica så långt bort, det var bara ungefär 50 meter, så det tog inte lång tid tills vi var framme. När vi hade tankat så kom det nån gubbe/kille och fråga vilka det var som hade varit så kaxiga mot han. Vi sa att vi inte visste, sen så sa han att dom var ungefär 13 år osv. Då fatta vi vilka det var så när vi såg dom så peka vi på dom, och då börja han att skrika åt dom, att dom skulle dra till h*lvete och massa. Sennär vi hade tankat så åkte jag hem, och Ida gick till dej och dom andra gick hem. Det har varit än väldigt lyckad dag!:) Det måste vi göra om allihopa!



Tack för en jätte kul och trevligt dag allihopa!:)



MORGON DAGENS PLANER:
Ska vara med Ida. Vi ska åka till hennes farfar för vi ska städa hos han, sen vet jag inte vad vi ska hitta på, vi ska väl åka med moppen, sen blir det väl att åka hem till henne eller hem till mej, vi får väl se hur det blir. Sånt som märks:) Ersänn att vi är snälla som städar åt hennes farfar?:)


Sm-guld för HV71, fjärde året i rad.

2010-04-24, 20:46:56 / Kategori: Allmänt

Det vart Sm-guld för HV71, fjärde året i rad. När HV71 gjorde det avgörande målet så skrek jag, jag bara: NEJ! FAN! Men det var väldigt nära att det vart 2-2, och då skulle det bli en till match på hovet på måndag, tror jag det var. Och då skulle det va final. men tyvär vart det inte så HV71 tog hem segern, men det har varit ett VÄLDIGT spännande! Jag har inte kunnat sluta kolla på matcherna. Det är ju väldigt bra insats av båda lagen tycker jag. men tyvär så fick djurgården 2 spelare som vart skadan, en av dom krocka ihop med en HV spelare, och den andra hände nåt med foten på den andra D.I.F spelaren, men som tur är har durgården många braa spelare! Men det var väldigt synd att djurgården inte vann ikväll, men hoppas dom tar SM-guld nästan år, visst det är ett väldigt lång tid till dess:( Men vad kan man göra, det är bara att vänta, tyvär:/ Men väldigt bra spelat allihopa!



Grattis till Sm-guldet HV71.


Sitter nu hemma hos Madde:)

2010-04-24, 20:23:57 / Kategori: Allmänt


Nu sitter man hemma hos Madde:) Vi åt nyss grillat med hennes pappa och hans kompis.


VAD JAG GÖR JUST NU: Sitter hemma hos Madelene och bloggar och kikar runt lite, vi åt grillat för en stund sen, så himla gott! Jag har inte ätit grillat sen förra sommaren:O Så det var extra gott idag! Medans jag sitter vid datan så ståg Madelenes pappas kompis och står och dansar till musiken som jag lyssnar på, haha. Snart ska Madelenes pappa Tomas och hans kompis Jens gå ut på kroggen. Vete fan vad jag och Madde ska hitta på, det märks väl. Vi ska väl ta det lungt och kika på tv:en och datan tror jag nog.




Mums med grillat!:)


Nick Lachey - I Do It For You

2010-04-24, 12:09:43 / Kategori: Allmänt
Här är en välsigt bra låt. Texten är så himla fin, och hans röst är väldigt bra. Jag tycker att denna låt är väldigt värd att lyssna på.

 

Nick Lachey - I Do It For You




Your pretty face is not enough,

Behind your eyes,
I know you're lying.
You think that love is all a bluff,
You flash your smile,
And keep denying me,
I want you to see,
I need something more,
Than you gave me for.

I want you to burn.
I want you to steal.
I want you to bleed,
And see how it feels.

I want you to beg,
I want you to crawl.
Give more than you take,
And smile through it all.
And know that everything you do,
I do it for you.
.....I do it for you.

I see your heart is broken,
And your tears are real.
No word unspoken,
Say what you feel.
The way you keep pretending,
Its such a crime.
You gotta give me whats mine.

I want you to burn.
I want you to steal.
I want you to bleed,
And see how it feels.

I want you to beg,
I want you to crawl.
Give more than you take,
And smile through it all.
And know that everything you do,
I do it for you.

Your pretty face is not enough,
Behind your eyes,
I know you're lying.

I want you to burn.
I want you to steal.
I want you to bleed,
And see how it feels.

I want you to beg,
I want you to crawl.
Give more than you take,
And smile through it all.
And know that everything you do,
I do it for you.

 



Ny Design!:)

2010-04-24, 11:59:27 / Kategori: Allmänt

 

Som ni kanske ser så har jag ändrat min design på bloggen. Jag tycker att min nya design är mycke fräschare på nått sätt. Det är inte så himla många runda cirklar med massa olika färger och sånt. jag tror att man vart lite "sykad" av det. Så jag är väldigt nöjd med att jag har ändrat min design! Denna design är enkel, men ända snygg! Den andra va ju välsigt söt, men jag tyckte att det var för mycke mönster och sånt, jag vet inte vaför, menmen. Jag tycker allafall att min nya design är super fin och snygg. Den passar in liksom i min blogg. Den är inte tråkig och den "sykar" inte läsarna.


 

 

Vad tycker du/ni om min nya design?

 


 



DAGENS PLANER:

2010-04-24, 11:38:25 / Kategori: Allmänt

 

Nu har man vaknat klockan: 11:25, men är fortfarande trött. Jag gick och gjorde ordning frukost, det vart 1 macka och ett glas juice, mums, efter jag hade gjort ordning det så gick jag upp till mitt rum och satt och åt frukost framför tv:en, jag tycker det är så mysigt att äta framför tv:en, jag vet inte varför jag tycker det, men jag bara tycker det. Men jag brukar ju äta nere i köket också. Men det är mest på morgonen på helger när jag äter frukost i mitt rum. Annars sitter jag i köket med familjen. Vi har ju ett väldigt stort hus med många rum, så det är sällan alla är i samma rum. Så det är mysigt när alla sitter i samma rum, för det gör vi inte så ofta förutom när vi ska äta frukost, lunch osv.

DAGENS PLANER: Jag kanske ska vara med Ida idag, jag vet inte än. Annars så ska jag ta och städa mitt stökiga rum. Sen ikväll så blir det SÅKLART att kika på hockey, D.I.F - HV71. Hoppas det går bra för Djurgården idag! Matchen håller ju på i nån timme, men det är det värt! Sen efter matchen så kommer jag väl vara SUPER GLAD, för D.I.F, eller så är jag nog INTE SÅ GLAD, för att det vart förlust för D.I.F, men vi får se hur det går. Men före det är hockey på tv:en, så tänkte jag gå ut och gå en stund, det är så himla skönt med frisk luft.


Är det nån mer som ska kika på hockeyn ikväll?

 





Moped köring idag.

2010-04-23, 22:50:42 / Kategori: Allmänt

Idag var jag med Ida:) Hon kom hem till mej, då satt vi vid datan och kika runt lite. Sen så började vi gå till henne, då mötte vi mamma, då fick jag pengar, då gick vi till Ica och köpte lite choklad, mums. Efteråt så gick vi till Ida, då kika vi lite på tv, sen gick vi upp och då spela jag GH, det gick bra. Har inte kört GH på typ 3 månader, men det gick bra allafall, efter jag hade spelat så gick vi ut med Idas hundar, Elin och Schica. Var och sprang med dom och gick, sen gick vi mot en äng, då sprang vi runt och lekte och hade kul. Sen satt vi oss på gräset och klappa hundarna och prata. Sen efter ett tag när vi hade sprungit och lekt med hundarna så gick vi hem till Ida igen. Då gick vi och satt och kika på lite tv, sen så gick vi upp och körde med moppen, kulkul! Men det var typ slut på bensin så kunde inte åka så långt, menmen. En bit allafall. Sen när vi kom hem till Ida igen så gick vi upp och gosa med hennes katt Gustav. Sen gick vi till pizzan, för vi skulle käka. Jag och Ida dela på en kyckligrulle, först gången jag prova det, men det var as gott, efter vi hade käkat klart så gick vi till Video Shoppen och satt och lyssna på lite musik och prata. Sen kom det folk, som vi stog och snacka med ett tag, sen gick vi till mej. Då spela vi lite kort och spela lite fia med knuff med lillesyster Anna. Sen gick vi och kika på film i mitt rum, då fick jag massage av Ida:) Tack för massagen Ida!:) Så nu sitte vi vid datan och bloggar lite, sen så ska jag gå med Ida hem till sej, sen så går jag hem till mej. När jag kommer hem så ska jag väl sitta vid datan och blogga och kika runt på datan, sen ska jag väl sova.




Pappa och hans tjej Marie åkte till Paris idag:)

2010-04-23, 16:05:48 / Kategori: Allmänt

 

Idag så åkte pappa till Paris. Jag vill också åka till Paris, och kolla på utsikten, och gå på stan och kolla runt, det är ju jätte fint i Paris, även om jag inte har sett det med ögon själv, men har ju hört vad fint det är där av dom som har vart där:) Varmt och skönt. Men det är kul att han får semester:) Han åkte med sin tjej Marie. Hoppas dom får det kul, sola, gå på stan och mycke mera:) Undra vad dom kommer göra på kvällen, haha;)


Han smsa mej idag och sa att han var i Schweis och påväg till Paris, hoppas resan gick bra och allt. Det ska bli kul och se på bilderna som han förmodligen komma knäppa, jag lägger upp dom på bloggen, så får ni se:) Hoppas han och Marie får det jätte trevligt allafall:) Hoppas det är mycke sol och fint väder. Pappa skulle köpa nån tröja åt mej tror jag, så vi får se hur den ser ut. Men den är särkert super fin!:)


Trevligt resa pappa och Marie!:)





 


Weekend!:)

2010-04-23, 15:54:03 / Kategori: Allmänt

Nu är det helg!:) Skulle egentligen sluta 15:30, men fick sluta 15:00, så tog 3 bussen. Gick med Frida, sen när jag kom hem så tog jag av mej jackan, sen åt jag makaroner, mums. Efter jag hade fixat makaroner så gick jag upp till mitt rum och kika på film och åt. Sen efter jag hade ätit klart så gick jag till datan och satt mej, så nu sitter jag vid datan och väntar på att Ida ska komma:) När hon har kommit till mej så ska vi gå till hon. Sen vet jag inte vad vi ska göra, vi ska nog gå ut och gå med hennes hundar!:)


Gullig bild va?^^

Helgens planer:

2010-04-22, 22:50:55 / Kategori: Allmänt

 




* Bli frisk.
* Kolla på hockey. D.I.F - HV71.
* Kanske beställa lite kläder.
* Ta det lungt.
* Vara med folk.
* Blogga.
* Städa mitt rum-.-


*  Sen vet jag inte vad jag ska göra, sen blir väl att kika på film, och ta det lungt bara. Jag börjar bli sjuk, så jag ska ta det lungt i helgen, så jag inte bli sjukare. Jag får väl se vad jag hittar på.

 




Förlust för Djurgården ikväll, men det tar dom igen!

2010-04-22, 22:35:17 / Kategori: Allmänt


Jag bjuder på 2 bilder på min släkting som spelar i Djurgården, stark jobbat ikväll Djurgården!




Förlust för djurgården ikväll:( Väldigt spännande match! Jag kunde inte sluta kolla, satt stilla och kolla hela tiden. Men det var väldigt bra insatts av djurgården tycker jag! Dom spela mycke bättre än gårdagens match. Det vart 3-0 till Djurgården, men sen tog HV71 igen det, sen gjrode HV71 mål på mål. Så då stog det 3-3. Sen gjorde dom i 3 perioden 4-4, sen vann HV71 med 5-4. Väldigt tråkigt att Djurgården vann, men det är ju match på lördag med!:) Då måste jag kolla, det är ju as spännande!



Grattis till kvällens vinst HV71, men i helgen så tar D.I.F er!





Medans vi kika på matchen, då gjorde mamma ordning popcorn och tog upp saft, mums!:) Sen så gjorde hon i ordning mackor, mums!:) Tack så mycke.


Ikväll blir det att kolla på D.I.F - HV71.

2010-04-22, 17:53:15 / Kategori: Allmänt

Ikväll blir det att kolla på hockey, D.I.F - HV71. Det ska bli spännande!:) Det början 19:30, men jag tror att komentatorerna börjar prata ungeför runt: 19:00.






Vilka tror du/ni kommer vinna matchen ikväll?







Vilket lag tror du kommer vinna ikväll? // Rebecka


SVAR: Jag har faktiskt inte en aning, djurgården och HV71 är ju väldigt braa lag, men jag hoppas ju att djurgården vinner! Vi får enkelt se hur det går ikväll:) Vilka tror du kommer vinna ikväll?

 



Klar med necessären!:)

2010-04-22, 15:31:05 / Kategori: Allmänt

 

Idag vart jag klar med min necessär på syslöjden, hade elevensval och jag har det för när vi skulle välja så fick jag vara på syslöjden.

Men idag allafall så vart jag klar med min necessär:) Så nu har jag 2 stycken som jag har gjrot. Lägger upp bild på båda. Jag är väldigt nöjd faktiskt!

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Här är den som jag gjorde klart idag:

Jag tycker den vart väldigt söt! Innetryget med alfabetat och olika saker va så himla söt, så när jag såg det så fastna jag för det. Yttertyget passa bra med innetyget, båda är super söta!



INNERTYGET: Alfabetet med olika mönster och saker på.
YTTERTYGET: Vitt, men olika färger på hjärtan.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Här är bilder på den som jag gjorde först:

 


Denna necessär tycker jag är så himla söt och fin. Ett väldigt snygga marin blått innetyg och ett svart/vitt prickit yttertyg.




INNERTYG: Marin Blått, med blommor på.
YTTERTYG: Svart/Vitt, med prickar på.

 


Vänskap

2010-04-21, 23:29:11 / Kategori: Allmänt

 

Äntligen är jag och Madde vänner igen, efter väldigt långa bråk och så, men nu ska vi ta ett steg i taget i våran vänskap, och lösa allt, det är väldigt bra tycker jag! Vi får se hur det blir, det kommer nog lösas, men vi äkte vänskap så innehåller det bråk och tjaffs, sägs det. Det stämmer nog. Vi får väl se hur det går, men det kommer nog gå bra! Imorgon så ska jag och Madde vara, vi har inte varit på typ 3-4 månader tror jag.

Morgon Dagens Planer: Åka till skolan, sen blir det att vara med Madde efter skolan, då ska vi åka till hennes farmor, för hon skulle äta där. Sen vet jag inte vad vi ska hitta på, men det är väl sånt som märks:) Sen så kommer jag hem till 21:00, för då ska jag kika på: 92010:)



Söt bild va?

 



Vinst för Djurgården ikväll!

2010-04-21, 23:10:24 / Kategori: Allmänt
Vinst för Djurgården ikväll. Det vart 3-2 till Djurgården, en jätte spännande match! Djurgården va lite "seg" i första perioden men sen öka dom tempot på spelet. Dom gjorde väldigt snygga mål. HV71 gjorde också snygga mål. Dom sista 15 sekunderna så gjorde djurgården 3-2, shit vad jag skrek! Så j*vla glad jag vart! Fan vad skönt att dom vann ikväll!

Väldigt bra spelat båda Djurgården och HV71.
Vem hejar ni på?
D.I.F eller HV71?

Jag hitta lite bilder från i vinter på datan, här är dom:

2010-04-21, 16:18:25 / Kategori: Allmänt
Jag hitta lite bilder från i vinter på datan, här är dom:


När jag va med Ida. När jag gick på 1 meters snö hemma hos mej




När jag va med Ida. När jag gick på 1 meters snö hemma hos mej




När jag va med Ida. När jag står på 1 meters snö hemma hos mej




När jag, Ida och Frida är påväg hem till Ida:)



Sjukhuset idag, det gick bra:)

2010-04-21, 16:06:46 / Kategori: Allmänt

Idag var jag ju på sjukhuset med mamma angående att jag skakar och blir yr väldigt ofta, vi fick prata med en läkare och då fråga hon va jag brukar äta och hon tog nån spruta och kolla om jag hade normalt blodsocker, och det hade jag. Men dom tror att jag har för lågt blodsocker och att jag äter för lite protein, jag tycker att jag äter bra, men det tycker tydligen inte dom, så jag ska ändra lite på min kost, den är inte onyttig men dom tycker att jag ska äta mera protein, jag äter ju mycke kycklig, sallad. Jag ska få prata med en, hur jag ska äta för saker för att få i mej protein. Jag vet ju saker som innehåller protein, men ibland blir det så att jag skipper det, och det är absolut inge bra, så jag ska börja äta mera protein.


Så dom fram till: Att jag ska få prata med en läkare så jag får vad jag kan äta för att få i mej mera protein och så. Jag har ju för lågt blodsocker, även om det inte visa det när dom tog nån spruta, men hoppas det går bra. Dom sa att det inte var alvarligt, men det kunde bli det. Dom testa också nån diabetes grejs, men dom sa att jag absolut inte hade diabetes, och det var väldigt skönt att höra! Så jag har lågt blodsocker. Det är väldigt skönt att höra att jag inte äter för onyttigt liksom, jag äter bra, men jag äter för lite tycker dom, dom säger att jag måste äta mer. Jag tycker ju att jag äter bra som jag gör, men jag ska börja äta lite mera, men jag rör på mej väldigt mycke, går ut och går varje dag och brukar gymma, så det ska nog gå bra!:)





När vi var påväg hem efter vi hade åkt till sjukhuset och shoppa, så typ 10 före vi var hemma så var det typ 3-4 stycken polisbilar som stog på sidan av vägen, det var typ fortkörnings koll, eller vad det heter. Men allafall jag satt och lyssna på musik, då såg jag poliserna, jag vart skit rädd, hehe. För jag hade inge bälte på mej. Mamma sa: Har du bälte på dej? Jag satt helt tyst och bara kolla. Då fråga mamma igen: Har du bälte på dej? Jag svara inte då heller jag bara satt helt tyst och kolla ut. Sen när vi hade åkt förbi igen så fråga mamma igen om jag hade bälte på mej, då sa jag nej. Mamma bara: Va det därför du satt helt tyst? Jag svara: Aa.

Jag trodde dom skulle stanna oss, men dom tur gjorde dom inte det:)

Idag tappa min lillasyster sin första tand, 21-04-10:

2010-04-21, 13:15:31 / Kategori: Allmänt

Idag tappa min lillasyster sin första tand, grattis till hon:)


När hon vakna så kände hon och hon såg att den var borta då gick hon till mamma och sa det, sen när jag kom ner så visa hon mej. Det märktes att hon var glad:) Hon har väntat och vänta på att hon ska tappa nån tand, och idag den 21-04-10 gjorde hon det.


Här är en bild när Anna, min lillasyster har tappat sin första tand:




Detta shoppa jag idag:

2010-04-21, 13:00:08 / Kategori: Allmänt

Bebis Rosa Jeans Leggings:

Dessa jeans leggings köpte jag idag, dom är bebis rosa. Dom är så himla söta! Direkt när jag såg dom så fastna jag för dom, dom är så himla söta! Det lite ovanligt med bebis rosa jeans leggings, så är jätte glad för att jag såg dom! Jag är jätte nöjd att jag köpte dom, som är så himla söta. Men när man har bebis rosa jeans leggings, så får man passa sej för vad man har till, för rosa passar inte till allt dom svart, vit osv gör, så man får vara noga med vad man har till, men det ska nog gå bra:) Bebis rosa jeans leggings finns ju liksom inte i varje klädbuktig heller, så det är ganska svårt att få tag i. Men om ni vill veta vart jag köpte mina så är det bara att fråga. Jag är jätte nöjd att jag köpte dessa bebisa rosa jeans leggings.



Pris: 400 kr.

Färg: Bebis rosa.

Storlek: S (Smal)

 

Camoflash linne:

Detta linnet är väldigt fint tycker jag, jag har ju ett till sånt här linne, fast det är rosa istället för gult. Jag tycker det är najs när det va camoflash mönster men olika färger i. Det är liksom ingen tråkigt linne, den är söt och fin, den passar väldigt bra till jeans, leggings m.m, men man får ju avgöra vad man vill ha till den. Men allafall, jag är jätte nöjd med detta linnet. Snygga mönster, och sommrigt.


Pris: 200.

Färg: Svart, brunt, gult och typ ljusbrunt.

Storlek: M (Medium)


Detta beställde jag igår:

2010-04-21, 12:26:39 / Kategori: Allmänt


 

 

Jeans Treggings, i olika nyanser blått:

Väldigt snygga treggings, det är som leggings men ser mer ut som jeans, fast det är som leggings. Så fort jag såg dom så fastna jag för dom, jag tycker dom är så himla snygga alltså! Det blir väldigt snyggt till nån snyggt linne, eller nån snygg tröja, eller det man känner för att ha till dom. Dom passar nästan till allt, eftersom dom ser ut som jeans så kan man ju nästan ha "allt" till dom, för jeans passar till det mesta. Byxorna har snygg form också, jag är väldigt nöjd med att jag beställde dessa jeans treggings!



Pris: 500 kr.

Färg: Lite olika nyanser av blått.

Storlek: S (Smal)



 

 

 

Svarta Leggings:

 

Snygga leggings, passar bra till "alla" olika skjortor, tröjor, linnen, tunikor m.m. Jag ville ha ett par svarta leggings också, som jag kan ha t.ex. en tröja till eller nåt liksom, enkelt men skit snyggt! Man kan få tag i svarta leggings i nästan alla klädaffärer, det finns ju lack färgade leggings också i svart, men det vill jag inte ha nu till sommaren, för det kommer bli så himla varmt med det, jag tänkte också köpa lack färgade leggings men jag skippa det. Leggingsen kommer bli super snyggt med nån skjorta eller tröja, det man vill ha liksom. Jag är jätte nöjd.



Pris: 300 kr.

Färg: Svarta.

Storlek: S (Smal)

 

 

 

 

Lila/Vit Tröja:

 

 

Väldigt snygg tröja, jag har en till sån hära tröja, men den är rosa. Dom är så himla sköna att ha på sej, det blir inte varmt och det blir inte för kallt heller. Det kan vara snyggt att ha till t.ex: Jeans, leggings, shorts, treggings m.m. Dom är väldigt snygga och sköna. Det finns många olika färger. Det finns t.ex färgerna: Grå, Grå/Vit, Vit, rosa(Som jag har), lila(Som jag har beställt) Jag är jätte nöjd att jag har beställt denna tröja, den är så himla snygg och skön.



Pris: 350 kr.

Färg: Den som jag är beställt är lila/vit. Men det finns massa andra färger.

Storlek: M (Medium)


Dagens Ourfit 21-04-10:

2010-04-21, 12:04:31 / Kategori: Allmänt

 

Dagens Outfit:


Dagens outfit är väldigt skön, jeansen som är på bild, är faktiskt inga jeans, det är leggings. Det ser ut som jeans, men det är jeans leggings. När jag såg dom så trodde jag att det var leggings, men sen när jag kolla igen så var det leggings, jag ser ingen skillnad på dessa jeans leggings och jeans, det är så himla lika!


LINNE: JC, 200 kr.

TRÖJA: Fick av brorsan när han gick ut nian.

JEANS LEGGINGS: Hollywood, 400 kr.


Vad tycker ni om min outfit idag?

 


Sjukhuset imorgon

2010-04-20, 13:52:48 / Kategori: Allmänt
Imorgon blir det att åka till sjukhuset:/ Ska kolla mitt blod grejs, för jag skakar nästan hela tiden och jag blir yr. Först trodde inte vi att det va nåt farligt men det blir bara värre och värre. Hoppas det går bra imorgon, vi får hålla tummarna. Jag äter och dricker ju rätt, så jag har ingen aning hur jag skakar så himla mycke, det kan inte vara för stess, visst jag är väl stressad ibland men inte hela tiden och varje dag liksom.

 

Idag så knäpper 9:orna kort, 9:orna har klätt ut sej till olika saker, vissa killar hade klätt ut sej till: Fjortisar, rockare, byggarbetare osv. Vissa tjejer klädde ut sej till utomjordingar, rockare osv.

Dagens Outfit:

2010-04-19, 18:08:06 / Kategori: Allmänt

 

Dagens Oufit:

 

Dagens outfit är väldigt skönt! Snyggt och bekvämt! Det blir inte för varmt, men det blir inte för kallt heller.

LINNE: JC.
TJOCKTRÖJA: Fick den av storebrorsan när han gick ut nian.
TAJTS: Hollywood.

 



På fredag blir det att shoppa kläder med mamma:)

2010-04-19, 18:04:05 / Kategori: Allmänt

Idag var man i stan med Frida och Ida. Morgonen vakna ungefär: 07:00, då gick jag upp och klädde på mej, sen fixa jag ordning mej. Efter jag var klar med det så gick jag ner och åt frukost, jag åt en macka och jucie. Sen så fick jag skynda mej ut till bussen, trodde att den hade kommit man det hade den inte, sen när den kom så gick jag in i bussen och satt mej med: Frida och Ida. Sen när vi var i skolan så gick vi till skåpen för att hämta matte sakerna. Sen gick jag och Frida upp till matten och satt oss och prata med folk:) När matten börja så gick vi till och jag satt med Hanna. När matten var slut så gick jag till Frida då gick vi till skåpen och la matten grejorna där, och hämta spanska sakerna. På spanskan så skulle vi översätta massa ord, det gick bra!:) Efter spanskan så gick jag och Frida ner och satt oss och snacka med Lina, sen gick vi till Jennifer, Mathilda, Felicia, Emelie och Hanna, sen skulle dom ut och dom fråga om vi skulle följa med man jag och Frida skulle gå och dricka vatten, sen gick vi ut ett tag med dom. Sen hade vi svenska, då kika vi klart på en film som vi såg den andra svenska lektionen. Den handlar om tjejer och killar som ska på nån fest och nånting, filmen var på danska. Filmen var inte precis bra. Menmen, sen så gick vi ner till maten då var Ida där då satt vi och åt med henne, sen när alla hade ätit klart så gick vi, då gick vi och prata sen gick vi till tv:en och kika på MTV. Vi börja 13:00 igen, så då gick vi till engelskan och där kika vi på nån film, jag vene vad den heter, menmen. Sen så gjorde vi nå korsord, sen fick vi sluta, då stog vi och vänta på bussen, sen så kom den då satt jag med Ida och Frida på bussen, vi åkte in till stan för vi skulle vara med Alex, Fridas kille. Då gick vi runt i olika klädaffärer:) Så på fredag blir det att åka in med mamma och köpa kläder till mej:) Jag hitta skit snygga jeans/tajts och en skit snygg tröja. Ringde till mamma och sa att jag hitta skit snygga kläder, då sa mamma att vi skulle åka in på fredag och köpa dom:) Sen så tog jag, Frida och Ida bussen hem. Frida gick till sej för hon skulle äta och jag och Ida gick hem till mej för vi skulle käka, så nu sitter vi vid datan, sen blir det nog att vara med Frida, vene vad vi ska göra, men det blir väl att vara ute tror jag:)

Här är en bild på en av mina katter: Oliver.

SKRÄCKFILM!

2010-04-18, 19:57:49 / Kategori: Allmänt

 

Nu sitter jag vid datan och tar det lungt, Ida, Frida och Alex gick nyss hem.
IDAG: Kika vi på: Signs och Friday The 13TH. Fyfan vad äckliga dom va! Först kika vi på Signs hemma hos mej, jag har bio och surround ljud. Fyfan vas äckligt det är när man ska kolla på skräckfilm! Jag satt vid ett av hörnen av soffan vid ett av surround högtalarna, jag skrek typ hela filmen, så nu har jag skit ont i halsen. När vi hade sett klart på filmerna så hade jag ungeför tappat rösten för jag skrek så himla mycke, SHIT va äckliga och läskiga dom var!

 

 

Här en trailer på: Friday The 13TH, som vi såg idag:

 

Här är en trailer på: SIGNS, som vi såg idag:

Här är en bild på mej och Elin när jag är ute och går med henne med Ida:)

2010-04-18, 11:11:31 / Kategori: Allmänt

 

Här är en bild på mej och Elin när jag är ute och går med henne med Ida:)

 

Elin är min sötis, min sötis vovve:)

Jag och Ida brukar gå ut med hennes 2 hundar, en heter Shicka och en heter Elin. Jag tycker det är as kul att gå ut och gå med hundar, man får friskt luft och det är så himla skönt att vara ute och gå:)

 


Gårdagens Outfit:

2010-04-18, 10:45:58 / Kategori: Allmänt

Gårdagens Outfit:

(Jag hann inte lägga in dagens outfit igår, så gör det nu istället:) )

CAMOFLASH LINNET: 200 kr, Ellos.
LILA/ROSA LINNET: 200 kr, JC.
TAJTSEN: 300 kr, Hollywood.
KOFTAN: 200 kr, Hollywood.

Denna outfit är faktiskt väldigt skön och snygg. Egentligen ska jag ha den lila/rosa linnet längre ner, men jag hade inte det på bilden så ni skulle se hur mina tajts såg ut, för dom andra bilderna jag har på mej dessa tajtsen som jag har lagt upp har inte blivit så bra:/ Så in vet, men allafall, denna outfit är väldigt skön! Om det är varmt ute passar det perfekt att ha denna outfit, för om det är varmt ute så är det jätte bra med dessa tajts för det är ju som "hål" i dom och då blir det "mer luft" liksom. Vad tycker ni om min gårdagens outfit?

"Jagad" av hundar igår, hehe.

2010-04-18, 10:24:06 / Kategori: Allmänt

 

Godmorgon alla läsare! Jag hann inte skriva igår för jag la mej ungeför: 23:00, för jag var helt slut efter en väldigt lyckad dag igår!

Det börja med att Frida kom hem till mej runt: 11:00. Då fixa jag ordning mej och Frida satt vid datan, när jag hade fixat ordning mej så gick jag in till Frida och satt med hon vid datan. Sen så efter ett tag när klockan var ungefär: 12:00, då kom John hem till oss, då satt jag och kika på film i mitt rum och dom satt vid datan och kika runt:) Jag hållde på att somna vid tv:en, hehe. Men det gjorde jag inte:) Sen efter ett tag så gick jag ner och åt frukost sen när jag kom upp igen så satt Frida och garva, då låg en av mina katter Lakrits i sängen och sträckte sej. Sen så kika jag, Frida och John på film, vi kika på: Män Som Hatar Kvinnor. Den har jag typ sett 3 gånger, men den är fortfarande bra, hehe. Sen så satt vi och prata, och skratta. Jag och Frida låg ochg garva typ hela tiden medans John satt och skratta åt mej och Frida, haha. Jag och Frida bara satt och garva åt ingenting, haha, gissa om vi var tröttna?:P Sen så ringde Ted och Alex till mej då skulle vi gå ut utanför mej för då kom dom med moppen, så¨när dom hade parkertat moppen på gården så gick vi mot Ica, då när vi gick förbi typ vägen så kom det MASSA hundar efter oss, det var en familj som hade massa hundar, asså det va särkert fler än 20:O Då sprang dom efter oss, och jag vart skit rädd, för det såg ut som om dom skulle äta upp oss, men jag tror att dom sprang emot oss för dom ville hälsa nog, men dom tur fick dom in hundarna och vi hjälpte till, sen så gick vi mot Ica, för John skulle handla, han köpte choklad och dricka. Sen när vi var påväg hem till mej igen så kom Ida:) Då gick vi och prata. Sen när vi kom hem till mej så skulle Ted åka för han skulle hem, så då sa vi hejdå och gick in och kika på film. Vi kika på: Luftslottet Som Sprängdes, den har jag också sett förut men den är as bra:) Då somna Alex, då börja Frida att skratta då vakna han, sen så låg vi och prata, sen gick vi ut, då gick vi hem till Frida och då prata vi med hennes föräldrar. Då fick hon pengar då gick vi ner till Video Shoppen och köpte dricka och godis, mums. Sen så gick vi till ett dagis då gunga jag och Ida, Ida putta på mej när jag gunga lite, jag hållde på att ramla av, hehe. Sen hälsa vi på 2 som heter: Ida och Moa, sen gick vi hem till mej igen, då kika vi på en till film som inte jag kommer ihåg vad den heter, menmen. Sen när den var slut så gick alla hem och jag gick och la mej direkt i sängen, jag var så j*vla trött.

Såhär såg hundarna ut: Nakenhundar:



Idag kanske jag, Frida, Ida, Alex och John ska vara, vi får se om jag har lust. Jag kanske ska vara hemma och bara ta det lungt, för känner mej sjuk:/ Men vi får se hur det blir.

 



Why should life be so hard?

2010-04-16, 21:02:58 / Kategori: Allmänt

 

Why should life be so hard? Life is not easy, but you wish it was. I want to live jewelry was easier than what it is, but it's just to survive, I think.


I remember for about 4 months ago when it was just you and me, we were all the time. We were actually real sisters! Nothing could separate us. Every day I see you so I think: Why do we like this? Why do we quarrel? Both have a round of pleadings life, but I miss the times when we were sisters! We were always happy, I am a bit on you more than I've ever trusted anyone else! I want to rewind time, but it can not, unfortunately. We live in the present, we are getting older and older over time, we learn to know new people and we lose friends ibalnd. It's not like in fairy tales, that everything ends well, it can also end up in chaos, but you will not believe it, you want to hope and hope for the best, but sometimes there is not enough. Sometimes you have to do more than hope. I have learned to be strong, but now I feel not so strong any more, every day, I hope it'll get better, sometimes it will be there, but it happens to be the only worse. I thought before that I would meet all setbacks, but thebut now it does not own! Even if you do not think you need help to do it, more than you think. I know it, I have grown up among betrayal, my grandparents would not know of us, and we do not know of them. But even so, you want to contact them as well! I can not remember how they look anymore, I give them about 3-4 times throughout my life, I wish I could have met them more, but as there was not, and although I think they should have been around for us more, so I have kagt it behind me. I do not blame everything on them but a big part of it all!


I'm so very grateful for my family, my friends. Every day is a day to fight for. Although I look happy on the outside so I am not as happy as stern, but I feel better and better each day, the wounds heal, my heart will heal together, slowly but very särkert! I do not regret what I have gone through, it simply made me stakes, as a person! I've known you now in 5 years soon. It has been 5 wonderful years. We have both been to each other with morgångar and, in all situations, we have been there for each other as sisters! Already since the first time I meet you, so it felt like we were sisters! No one can be such a great sister like you!


 

Denna låt är till dej Madelena Rönnqvist, vi som en gång var systrar:



FM Static - Tonight

 


Baseboll jacka, har jag och mamma beställt åt mej:)

2010-04-16, 18:01:17 / Kategori: Allmänt
Denna snygga jacka har jag och mamma beställt!:) Super snygg! Det är slut i alla affärer, men som tur beställde jag och mamma typ den sista, så vi fick den som jag ville ha. Det finns svart/vit, röd/vit(bilden) rosa/grå och blå/vit Det är en baseboll jacka, skit snygg! jag är jätte nöjd att jag och mamma beställde den åt mej.

Pris: 500 kr.
Färg: Den som jag har beställt är röd/vit.
Storlek: M (Medium)

Igår shoppa jag 2 nya klädesplagg:

2010-04-16, 17:55:08 / Kategori: Allmänt

Igår shoppa jag 2 nya klädesplagg:


FÖRSTA:


Ett linne med camoflash mönster, med färgerna: Rosa, marinblå, brun. grön/grå. Den är super skön att ha på sej!


Pris: 200 kr.

Färg: Rosa, marinblå, brun. grön/grå.

Storlek: S (Smal)


ANDRA:



Detta är ett par tajts. Med skalan: svart-vit. Det är 2 lagar på tajtsen, det översta lagret är det "hål" i, som ni ser på den högra bilden. Den högra bilden är mönstret på tajtsen, skit snygga tajts och dom är skit sköna!


Pris: 300 kr.

Färg: Skalan svart-vit.

Storlek: S (smal)


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Jag är jätte nöjd med kläderna!:) Jag är super nöjd, så nu har jag mer sommar/vår kläder i garderoben!:)


Adam Lambert - Whataya Want From Me.

2010-04-14, 18:42:24 / Kategori: Allmänt

Jag har letat efter vad denna låt heter, men idag när jag, Frida, Mathilda, Emelie, Hanna och Emma kika på MTV, så kom denna låt upp på top 10, så då kika jag vad den heter. Sen första gången jag hörde denna låt så har jag haft den i huvudet hela tiden. Så idag fick jag reda på vad den heter:) Jag tycker att denna låt är väldigt bra! Sångaren har väldigt bra röst. Jag kan lyssna på denna låt om och om igen utan att tröttna:)


Adam Lambert - Whataya Want From Me.

Haha är man duktig?:P

2010-04-14, 18:27:55 / Kategori: Allmänt

Idag efter skolan så åkte jag, Frida och Ida in till stan då var vi med Fridas kille Alex, sen gick vi till Idas pappa för hon skullle få pengar, sen efter det så gick vi till affären, då mötte vi John. Sen så satt vi och prata, efter det så gick vi hem till John och Alex gick hem. Vi gick in till Johns rum och gosa med hans hamster:) Jag kallar hamstern hamtaro efter denna film, som jag såg när jag var liten:

hehe, såg på det när jag var liten, hehe. Jag tyckte dom var så söta.

 

 

 


Sen så gick jag och kika runt i huset, det var första gången jag var hos han så gick runt och kika lite, prata med Johns lillebror lite. Han satt och kika på Simpsson. Sen så gick Jag, Frida, Ida och John ner i källaren för vi skulle kika på tv, vi kika på: MTV. Sen typ efter ett tag så skulle John plugga så gick, för ville inte störa han. Så då gick jag, Ida och Frida till stan igen, då gick vi in till Ica och då köpte vi choklad och dricka, mums:) Godisrättor^^ Efter vi hade betalat det så gick vi till en busshållsplats och vänta på bussen, efter ett tag så kom den. Men sen när vi var i Stugsund(lite utanför Söderhamn) Så stanna bussen, och då fick vi reda på att det var avgång. Så vi vart kvari Stugsund, haha. Men som tur är kom det en buss efter ett tag så det var ju bra. Vi skratta så himla mycke, det har hänt en gång innan för Frida att bussen bara stanna liksom, men jag trodde att hon skoja, men det gjorde hon inte. Men vi kom hem typ 20 minuter efter med en annan buss.


Så nu sitter jag hemma och kikar runt på datan, snart kommer väl Ida och Frida tror jag, eller så går jag till dom, vi får se hur det blir.

Det har varit kul idag allafall, mycke skratt:)


Om du undrar varför det står: 91 Sandviken, är det för jag tog bara en bild från google.

 








Kunde inte sova inatt:/

2010-04-13, 18:31:43 / Kategori: Allmänt
Nu sitter jag hemma. Mamma och dom kommer hem typ 20:00, för dom skulle hjälpa mammas kompis att flytta. Så då blir jag ensam hemma, ganska tråkig:/ menmen.

Idag så börja dagen med att klev upp ungefär: 07:00, då gjorde jag mej i ordning och gick ner och åt lite frukost. Jag åt macka och jucie, mums! Sen så prata jag med mamma:) Jag va skit trött för igår var jag uppe till 02:00 på natten, för jag kunde inte sova:/ Men sen när jag la mej så somna jag direkt:) Sen så åkte jag till skolan, jag satt med Frida, Ida och Lina i bussen:) När vi kom till skolan så hade vi sovmorgon fick jag reda på-.- Jag som var så himla trött, kunde ju sova längre, menmen. Då satt jag och Frida och prata lite sen gick vi ut och sola:) Varmt och skönt:) När vi började hade vi fysik, då gjorde vi nåra uppgifter sen efter det gick vi gå, det gick bra:) Ganska lätt, men vissa va skit svåra, men som tur jobba jag och Frida tillsammans på fysiken så då gick det bra!:) Då fick vi gå när vi var klar, då var det mat. Vi åt nå korv och mos, men åt inte korven, sen allafall så vänta vi på Ida och Sandra sen efter alla var klara så gick vi och satt oss på en bänk, då fick jag massage av Ida:) Sen hållde hon på med mitt hår:) Sen gick vi till idrottshallen för vi hade idrott, det var nå redskaps grejor(stavas) Sen efter det så hade vi So, då gjorde nåt häfta om olika länder osv, det va j*vligt svårt! Men det gick bra:) Vi fick sluta tidigare så då hämta jag och Frida jackorna och gick vi ut ett tag sen gick vi till då gick vi till syslöjden. Jag gjorde klart min nesisär idag:) JIPPI! Knäpper kort på den och läggger ut på bloggen sen.

Sen när vi sluta så stog vi och vänta på bussen. Sen kom den, då åkte jag hem och gjorde ordning mackor och juice, mums. Va as hungrig. Eftersom jag inte hade ätit sen i morse, för skolmaten smaka inge gott idag:P Fast det gör den typ aldrig, menmen.
Så nu sitter jag här vid datan, kika nyss klart på en film:) Den var bra.

Tack för dagen idag!:)

2010-04-13, 00:58:37 / Kategori: Allmänt

 

Nu är jag hemma från stan:) Det har varit en väldigt lyckad dag!:) Det måste vi göra om absolut!:) Vi sluta 13:30,  då tog jag Frida och Ida 64:an in till stan. Den kom typ 14:00 till skolan:) Då hoppa vi av vid stan, då gick vi in till Ica och då köpte Ida en cola:) Efter hon hade handlat det så gick vi och satt och oss och då kom Fridas kille, då satt vi och prata lite. Sen så kom A.T och Jonas, och nån till som inte jag vet vad han heter:P Menmen, sen så gick vi med dom upp i en backa, haha. Sen så vände vi får vi skulle hem till Oskar. Då gick vi upp i en jätte brant backa, hållde på att göra en bakåt kullerbytta, haha. Sen när vi han mött han så gick vi ner till Stan igår då gick vi till A-huset och satt och prata med lite folk, efter det så gick A.T och dom, för dom skulle hem. Efter det så gick vi upp till Oskar igen för vi skulle möta John. Ida och Oskar satt kvar och vänta, sen när vi hade mött John så gick vi tillbaka till Ida och Oskar. Sen gick vi ner till stan då satt vi och prata lite, då kom Samuel och Oskar J, så då hade vi lite snöbollskrig, haha:P Sen gick vi och satt och i en äffer och prata. Sen så gick vi till busshållsplatsen och prata, då kom Ted, Anton och nån till. Det var kul, men Oskar J kasta en pinne på mej så börja blöda på fingret:P hehe.  Sen så stog vi och snacka bra länge, men det var kul!:) Sen gick vi till lekparen och gunga och så, hehe har barnasinnet kvar^^ Sen så gick vi till Oscars borg (Det är en plats) Då gick vi ner direkt typ, för när Ted åkte moppe så såghan en älg eller vad det var, så då gick vi till en skola istället, där satt vi på bänkar och garva som fan. Ted hållde på att köra på oss typ flera gånger, hehe. Efter det så bann vi fast Frida och Alex i sånna dära varnings snören, eller vad det heter^^ Men dom kom loss efter ett tag, haha. Sen så satt vi och tog dit bänkar som vi skulle sitta på, hehe. Sen innan vi skulle åka hem så fick jag skjuts av Ted, och sen när mamma skulle hämta oss så skjutsa Ted ner mej, tackar Ted:)



Jag och Ida, men denna bild är lite gammal, menmen.



Jag och Frida, denna bild är också gammal, menmen. Har så nåra bilder nu på datan:/, ska knäppa mera bilder:)



Sen så åkte jag hem till mej, och alla gick/åkte hem till sej, när jag kom hem så tog jag fram jucie, vatten, mackor osv och tog upp till datan och åt as mycke. Va skit hungrig, hade inte ätit på hela dagen:O


Så nu sitter jag här hemma och ska snart lägga mej, jag börjar bli as trött!Vad har ni hittat på idag då?:) Godnatt!:)

 

 

 



Tack för dagen:


Frida

Ida

Ted

John

Oskar J

Oskar L

JOnas

A-T


Många fler.

 

 


Sammanfattning om påsklovet 2010:

2010-04-11, 17:32:34 / Kategori: Allmänt

Nu är det sista dagen på påsklovet i år. Det har vart ett väldigt lyckat påsklov, tycker jag:) Jag har haft väldigt kul.



SAMMANFATTNING OM PÅSKLOVET 2010:

Jag har gjort lite olika. Bla: Varit och shoppa väldigt mycke med mamma i stan, det var väldigt kul!:) Köpte bla: Skor, t-shirt, tröja, jätte nöjd!:) Sen så har jag varit med kompisar, kikat på film, vart ute och gått. Åkt till Stockholm och hälsa på lite släkt, det var trevligt!:) Sen vissa dagar så har jag varit hemma och sovit, och bara tagit det lungt. Jag har lagat mat åt hela familjen:) Påsklovet är ju ungefär 1 vecka, men det känns som om påsklovet va längre på nått sätt. Men det var ett väldigt kul påsklov:) Ätit mycke godis(Y)



Detta var en söt bild, haha.



Vad har ni gjort på påsklovet?

 


Idag ska jag färga håret:)

2010-04-11, 17:06:54 / Kategori: Allmänt
Idag ska jag färga hårbotten. Jag har börjat fått utväxt, så ska färga det idag:) Längtar när jag ska färga håret, jag tror att det kommer bli jätte bra:) Jag knäpper kort på hur det vart efter jag har färgat. Ni får gärna säga hur det vart:)

Jag kommer kanske få lite mörkare hår, men inte så mycke, men färgen är jätte fin, så det kommer nog att gå bra!:)

Denna färg har jag i nu i håret, och denna ska jag färga hårbotten med. Jag kommer ju kanske få lite mörkare hår, men inte så mycke. men det blir jätte snyggt, tror jag!:)


Bilder på nåra av kusinernas djur:

2010-04-11, 16:53:48 / Kategori: Allmänt

Här är bilder på nåra av kusinrernas djur:



Här är deras hund som heter: Spike, visst var han söt?:)

Detta är en av deras tamråttor som heter: Embla. Och den andra tamråttan fick också vara med en bit på bilden:P

Här är deras andra tamråtta, hon heter: Zoey.


2010 SOMMAR FAVORIT LÅTAR!:)

2010-04-11, 12:37:44 / Kategori: Allmänt
Nu har jag hittat mina 2010 SOMMAR FAVORIT LÅTAR!:)
Jag trodde att jag aldrig skulle hitta det, men nu har jag det:) Underbar röst alltså! Skit skön musik:) Det är svårt att förklara vad det är för musikstil för jag vene vad den heter, men han är grymt bra på att sjnuga! Musikstilen är skit skön att lyssna på. Alla låtar med han är grymt bra!:)

SOMMARENS FAVORITLÅTAR ÄR:
KENT!

Kent - Hjärta


Kent, är 2010 sommar favoriter. I år kommer jag lyssna väldigt mycke på dom, kan jag lova. Vad tycker ni om Kent?

(Om ni undrar varför det verkar som om jag har lite bråttomt, så är

 

det för att jag ska strax vara med Ida, och då ska vi gå till Frida tror jag:) )

 



Morgon PLANER!

2010-04-10, 03:09:09 / Kategori: Allmänt

Ska sova ut en hel del, tror jag nog. Klockan är ju nu: 03:00 på natten, sitter med mamma och pratar. Väldigt trevligt!:) Snart ska jag gå och lägga mej allafall, har åkt bil typ hela dagen så nu är jag skit trött, men ska skriva lite på bloggen först.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------





1, Sova ut ordentligt.

2, Äta fukost.

3, Vänta på att Frida, Ida och Alex och kanske nån till ska komma hemma till mej typ vid 12:00 imorgon på morgonen/dagen.

4, Vara med dom.

5, Städa rummet.

6, Packa upp kläderna från väskan.

7, Blogga.

Sen resten av dagen ska jag bara ta det lungt, ligga i sängen och kika på film och ta det lungt, sova.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

För typ 1 timme så fick jag massage av mamma, jätte skönt!:) Jag typ somna för det var så himla skönt!



Tack så mycke mamma för massagen:)


Smalare och kortare ögonbryn.

2010-04-10, 02:47:17 / Kategori: Allmänt


Jätte snygg på bild på mej, haha. Den bilden "bjuder" jag på, haha. Tog den av en kompis som heter Ida, tog bilden från hennes blogg. Men allafall.

Om ni kollar på mina ögonbryn på denna bild, så ser ni att dom är smalare och lite kortare? Det är så att jag har gjort dom mindre, jag tyckte att den bredden som jag hade förut passa inte riktigt in på mej, så gjorde dom kortare och smalare. Jag är väldigt nöjd allafall! Jag kan knäppt kort till veckan så får ni se. Men om ni kollar på mina ögonbryn på bilden och sen tänker ni att dom är lite smalare och lite kortare, så kanske ni kan förställa er hur mina ögonbryn ser ut. Jag har haft så nu i ungefär 3 dagar, och jag är nöjd med det!:)


Jag funderar på att sätta in lösögonfranser föresten. Jag är inte helt säker men jag funderar på det. Jag får se hur jag gör, jag kommer ju inte använda dom varje dag liksom. Jaja, får se hur jag gör.


Nu är jag hemma från Stockholm, plus+ träffa kändisar.

2010-04-09, 22:14:40 / Kategori: Allmänt

 

Nu när jag hemma från Stockholm, egentligen kom jag hem runt 4-5 på dagen, men har


vart i stan med mamma så har inte hunnit skriva på bloggen.


Det vart väldigt lyckat när vi åkte till stockholm, det var jätte kul. Men jag skulle aldrig kunna tänka mej att flytta eller bo i Stockholm! Det är folk exakt vart man än tittar, om man kollar åt höger ser man folk, vänster så är det folk. Det är exakt folk överallt man tittar:O Och jag som tycker att det är mycke folk som bor i Söderhamn, haha. Man hörde typ röster från alla håll och kanter, shit asså va mycke ljus det var. Om man blir typ lätt irreterad så ska man absolut inte flytta till Stockholm som första val. Men det var skönt att komma bort från Söderhamn och liksom komma till en större stad.


Det tog ungefär 3-4 timmar att åka till Stockholm. Men det var ju jätte mycke trafik osv. När vi skulle åka från Stockholm efter vi hade lämnat av Oscar så kom det polisbilar, ambulanser, branbilar typ "överallt". Då var det en kille som jobba med tåg som hade gått utanför järnvägen i en tunnelbana, tror jag det var. Så när det kom ett tåg så såg inte han/hon som körde att det stog nån där. Då "mosades" killen som skulle jobba typ på järnvägen. Och en sak som var väldigt äckligt va att vi åkte precis ovanför tunneln när det hände. Sen så hörde vi det på radion vad som hade hänt. Jag trodde att det var typ nån bil som hade krashat eller nåt, men så var det inte.


Sen allafall så efter vi hade lämnat av Oscar, nu vet jag vad han gjorde. Han var och mönstra. Jag orkar inte förklara vad det är. Men allafall när vi hde lämnat Oscar(brorsan)


Så åkte vi till min en av mina fastrar och min farmor. Farmor var och hälsa på faster, men allafall, då fika vi och skratta och hade det jätte trevligt! Faster(Ullis) Och hennes man har 2 hundar. En dvärgpudel och en tojpudel(stavas) Dom är jätte söta. Dvärgpudeln heter Nils. Och Tojpudeln(stavas) Heter Ingrid. Dom låg och sov på mina ben, och Ingrid snarka, hon snarka as sött. Sen så skulle faster Ullis och farmor käka. Dom fråga om vi ville ha man jag och pappa var mätta. Dom käka pizza, den såg god ut, och den såg skitmättande ut. Dom orka typ en varsin 1/4 del var. Den var ju 5 cm tjock. Jag kommer inte ihåg vad den pizzan heter, menmen. Sen så när dom hade ätit och så, så drog jag och pappa till mina kusiner och pappas bror och hans fru. Det var ett väldans tag jag träffa dom. Det var jätte kul att träffa dom. Då kika vi på lite hokcey, Djurgården och HV71 gick vidare till final, tror jag det var. Jag kommer inte ihåg vilkadom mötte, menmen, vi fika medans vi kika på hockey. Vi åt kladdkaka och saft, mums:) Sen så gick jag, Daniella och Madelene och spela bilspel, det var kul:) Efter vi hade gjort det så tog dom ut deras tamråttor. En var svart/vit och en var typ brun/grå. Jag har ju haft 2 tamråttor förut så jag var van vid det. Men ändå var jag väldigt rädd först. Men sen så hållde jag i dom och klappa dom. Jag kommer inte ihåg vad dom heter:/ Men dom var jätte söta, dom gröp under täcket. Shit vad vi garva och hade kul. Efter det så gick vi ut och kika på hockey med dom andra sen gick vi ut och gick med deras huns Spike/Spiken sen när vi kom in igen så gick vi och la oss, jag sov på soffan.


FREDAG/IDAG: Vakna ungefär 9 på morgonen. Då gick jag upp och fixa ordning mej sen gick jag ner till Daniella då satt vi och prata lite, och jag satt och klappa deras hund Spike/Spiken. Han var efter mej hela dagen igår och idag innan vi åkte hem. Om jag satt mej i en soffa så ställde han sej på bakbenen och kika på mej, och om jag gick på toa så skällde han och "gnällde" han. Sen när jag kom ut från toan så vifta han med svansen och hoppa upp på bakbenen. Jag lägger upp bild på Spike sen, när jag lägger upp bilder på nåra av deras andra djur. Sen när vi hade tackat för att vi fick sova där och tacka för frukosten osv, så packa vi sakerna i bilen och drog till Stockholm och hämta Oscar(brorsan) Då packa han in sina saker i bilen sen drog vi. När vi kom till Uppsala så stanna vi och åt på donken. Jag äter aldrig där. Idag var det första gången på 1-2 år jag åt där. Men vi va ju as hungriga efter typ 2-3 timmars åk. Så jag åt en Happy Meal, hehe. Jag orkar typ inte mera än det. Men det ganska gott, sen så åkte vi vidare till Söderhamn, sen typ halvsov jag halvvägen till Söderhamn.  Men sen tillslut så var vi framme i Söderhamn. Man behöver vara borta så kort tid så längtar man hem, sägs det. Och det stämmer faktiskt. Då när jag och brorsan kom hem så gick vi upp med väskorna, sen gick jag ner. Då bråka jag och mamma, men sen vart vi sams:) Mamma gjorde en Protein Dryck åt mej. Jag hade ätit så lite mat idag så då börjar jag skaka. Jag har jätte lågt blodtryck, så om inte jag äter tillräckligt skakar jag och svimmar jag, men allafall sen så åkte jag och mamma till stan, då var vi till E-Center och då gick vi in till KICKS, då köpte vi masscara till mej. Sen så prova vi lite olika Perfymer, jag måste snart köpa en nya perfym för mina början ta slut:/ Efter vi hade handlat masscaran så gick vi in till Lindex, där köpte vi 3 olika Perfymerade Deoderanter, och en perfym till mamma. Dom lukta skit gott!:) Så det köpte vi på Lindex, när vi hade handlat det på Lindex så gick vi in till Ica forum, eller vad det heter, då köpte vi bla: Juice, bröd, 6-7 stycken olika Bonagua, mums. Det är dom vatten med smak och bubblor, ungefär som ramlösa, loka osv. Sen köpe vi lite godis, efter det så gick vi och betala. Sen drog vi hem igen. Tack mamma!:)



SPECIALARE IDAG 1:a :

Igår i Stockholm så såg jag lite kändisar, bla: Komiker. En av dom som jag träffa heter: Kjell Bergkvist, han är fan en av dom bästa komikerna jag vet. Sen träffa jag massa andra kändisar, men vete fan vad dom heter:O Pappa sa vad dom hette men kommer inte ihåg:/


Här är nåra bilder på Kjell Bergkvist, som jag träffa. Jag tror att ni känner igen han.



2:a :

Vi åt på nån restrurang som låg innanför Gallerian i Stockholm, då åt vi på en restrurang som heter: Hamngatan Stories. Pappa "tog" pasta och jag sallad. Jag smaka pappas pasta och sen var skitgod! Men min sallad var inge god, såsen var torr och salladen smaka inge gott. Men en i min släkt jobbar där så ville vara snäll och inte säga nåt. Men jag åt typ ingeting men pappa orka inte all pasta så jag tog resten av pastan, mums!



(Jag lägger in bilder sen på nåra av kusinernas djur)

 


VECKANS HISS och DISS!

2010-04-08, 10:18:30 / Kategori: Allmänt







Veckans HISS: JEANS LEGGINGS.
Jeans leggings är veckans hiss för det är super skönt att ha på dej det. Det finns i alla färger och mönster. Hon är jätte lätt att ta på sej, dom är sköna, som är skit snygga och dom är "töjbara" Alltså dom är inte som jeans, man  kan liksom gå ner i spagat utan att dom går sönder.

Veckans DISS: UGGS.


Veckans diss är uggs, delvis för att dom ser ut som innetåfflor. Plus+ att det kommer in vatten nätan direkt om man skulle gå i en liten vattenpöl. Jag har provat uggs, dom är sköna att ha på sej uggs, men dom är ju inte skit snygga. Dom är ju söta. Men dom är liksom inte skit snygga. När jag ser uggs så tänke jag på innetåfflor. Det  finns ju alla färger och mönster men dom är inte precis värkdens snyggast skor. Eller kan man kalla det skor?

FAKTA inför idag-imorgon om min blogg!

2010-04-08, 09:53:21 / Kategori: Allmänt




Idag- imorgon så kommer jag nog kanske vara väldigt osocial på bloggen, för jag ska ju träffa släktingarna, inte sitta vid datan hela tiden. Men jag kanske skriver nå inlägg d och då, vi får se hur jag gör. Så ni vet, men om inte jag hinner skriva i idag eller imorgon så skrier jag när jag kommer hem. Jag tror att jag kommer hem på knäller på fredag, vi får se hur lång tid det tar att åka från stockholm, det beror ju på hur mycke trafik det är osv. Men dom här 2 dagarna så kommer jag nog att ha super kul, träffa släkten.




Nu är det gasen i botten till stockholm!:)

2010-04-08, 09:31:46 / Kategori: Allmänt

Nu sitter jag i bilen med laptoppen, så ska försöka blogga fast vi åker bil, men det ska nog gå bra:)

Imorse vart det lite stressigt, jag gick upp 07:30, då klädde jag på mej då va jag klar 07:45, och då hade jag ätit frukost också, jag åt nåt lätt s att jag inte skulle vara tvungen att gå på toa. Sen så sminka jag mej och fixa mej i ordning. Sen så fixa jag håret så att håret fick mer volym.

Sen tog vi ner alla väskor som vi ska ha med oss till Stockholm, sen efter det så la vi alla väskor i bilen,sen körde pappa ut Jaguaren ut ur garage, sen satt jag och brorsan oss i bilen. Jag sitter bak pch brorsan och pappa fram, för om jag ska sitta vid datan så ska jag sitta bak, hehe. Det känns så konstigt annars, menmen.



Jag bloggar lite mera senare, nu ska jag sitta och lyssna på musik och kika runt på datan.


Sitter nu med pappa och hans tjej.

2010-04-07, 22:53:53 / Kategori: Allmänt

Nu kom pappas tjej hit, det ska bli kul att träffa hon. Jag har inte träfat hon tidigare. Men det ska bli kul! Pappa har tagit fram lite bröd, te, smör osv. Så vi ska sitta och prata och fika lite.

Mitt första intryck av hon: Snäll, men verkar på nåt sätt stel. Men känner hon ju inte så bra. Men jag lär nog känna henne.

Hon har särkert fått intrycket av mej: Hon sitter vid laptoppen och sitter i mysbyxer och en stor t-shirt, hehe, och helt osminkad, men jag är mej själv allafall:)


Jag helt osminkad.


Har kikat på Andra Avenyn nu, spännade!

2010-04-07, 22:28:29 / Kategori: Allmänt

Nu har jag kikat på Andra Avenyn, Shit va nervös jag vart i slutet! "Hästan" Som han kallas i Andra Avenyn låtsasdes att han va död, för han var skyldiga vitryssarna pengar. Han hade inga pengar och han ville inte heller att han "son´" Tony skulle hjälpa han. Så då kom dom på att han skulle låtsas att vara död, sen skulle han åka från Göteborg. Jag längtar redan tills nästa avsnitt är!

 

Nu på kvällen efter förra inlägget så har jag kikat lite på tv, duschat, kikat på Adra Avenyn. Jag ska ju upp 07:30 imorgon, så ska inte lägga mej så himla sent idag. Jag lägger mej när jag börjar bli trött, och det blir nog snart tror jag, för imorse så gick jag upp typ 8-9 tiden, jag kunde inte sova för storesyster satt och lyssna på musik vid datan så ville vara snäll och låta henne göra det. Så då gick jag upp och åt frukost sen kika jag på film och satt vid datan. Sen har jag inte gjort så mycke förutom att packa klart tills imorgon, åkt till pappa.


Talk with the hand, becase the face don´t listen

2010-04-07, 19:28:38 / Kategori: Allmänt

Bara så ni vet, så ni som ska hacka på min blogg så behöver ni inte läsa min blogg heller? Jag skiter fullständigt vad ni tycker och tänker om mej. Jag är mej själv och ingen annan. Jag vågar allafall vara mej själv. Jag har inte bett er att kommentera min blogg eller kolla på min blogg? Om ni tycker att den är så himla dålig då, varför läser ni den? Ni är så j*vla omogen, VÄX UPP! Om ni tror att nån är rädd för dej/er så har du/ni helt fel, jag tror nog vem det är. Dan va töntig ni är som skriver anonymt.Vågar ni inte stå för vad ni säger eller? Det gör jag allafall, men jag tänker inte sitta och slösa tid på sånna som er. Jag står för vad jag tycker och tänker. Det märks att jag är mognare dej/er som håller på att skriva massa skit. Men skaffa er/dej ett liv och sluta lägg dej i mitt liv.

Jag bryr mej faktiskt inte om vad du tycker och tänker om mej, jag vet allafall att jag är j*vligt myce mognare än dej. Och det vet alla. Skaffa dej ett liv istället!

Jag har bara en sak att säga er, som hackar på min blogg:




Jag säger bara såhär till dej/er: TALK WITH THE HAND, BECAUSE THE FACE DON´T LISTEN


PREIMÄR på: VECKANS HISS och DISS imorgon!

2010-04-07, 15:04:55 / Kategori: Allmänt

 

Imorron så ska jag börja med VECKANS HISS och DISS, det kommer att vara 1 bild på en HISS hand och en bild på en DISS hand. Det ser jag fram emot! Tidigare har jag haft Dagens fråga. Det funkar ju bra, men jag kände att jag vill ha nåt mera på bloggen, så den blir ännu mer intressant att läsa liksom. Så det ska bli kul att ha nåt mer fråge grejs på bloggen. Innan jag hade Dagens fråga, så har jag ju haft: Veckans Låt. Men jag tyckte det inte va så himla kul att ha. Det är ju kul liksom att lägga upp olika braa låtar på bloggen men ändå liksom, så jag sluta med det.


Så imorgon kika gärna in på min blogg, då får ni se min första HISS och DISS på min blogg imorgon. Jag gör nog HISS och DISSEN när jag är påväg till Stockholm. Jag får se hur jag gör, ni märker ju liksom på bloggen när jag lägger in veckans HISS och DISS.








Hur kom du på att ha en: VECKANS HISS och DISS?


SVAR: Jo, det var så att jag ville göra nåt "nyare" på bloggen, jag har ju liksom ändrar min design och sånt nu på senaste tiden, men jag tycker att jag borde ha nåt nytt på bloggen. Så då satt jag och tänkte på vad jag kunde ha, jag har ju Dagens fråga, så då satt jag och tänkte kan jag ha: VECKANS HISS och DISS? Jag vet att det är flera som har hiss och diss, men jag tyckte att det skulle passa bra till min blogg. Jag skriver ju liksom om skvallar  osv. Så det skulle passa bra att ha VECKANS HISS och DISS.


Vem inspererar dig till att ha blogg?


SVAR: Det är faktiskt ingen, vad jag vet. Jag tycker om och skriva om vad jag har gjort på dagarna osv, fritis, skvaller, mode osv. Jag har ju bdb, men det är liksom inte kul att ha det. Sen för väldigt länge sen hörde jag att det finns folk som har bloggar, så då tyckte jag att jag kunde prova på, Jag har ju haft blogg nu i sammanlagt ungefär: 1 år. Men den andra bloggen som jag hade innan denna blogg tyckte jag va så tråkig, så jag tog bort den. Så nu har jag haft denna blogg i 5 månader, kanske mera. Jag brukar ju såklart kika runt på andra bloggare, det är kul och se vad dom skriver om. Jag har ju många vänner som har bloggar. Så det är kul att sitta och kika runt på andras bloggar.


Vad tycker om att jag ska ha veckans hiss och diss?


Vad har ni gjort under påsklovet?

2010-04-07, 11:06:03 / Kategori: Allmänt
Nu har jag ätit frukost och kika på en film, den va bra. Nu sitter jag vid datan och chillar, idag så åker jag hem till pappa, då ska jag kanske kika på film med storebror och sitta vid datan och blogga.

Har inge man att skriva/säga, men jag skriver nog mera lite senare. Ni får hare så bra allafall!



Vad har ni gjort under påsklovet då?

Just nu har ju jag påsklov, har ni haft det eller har ni det nu?

Hejdå Söderhamn, Hej Stockholm.

2010-04-06, 16:26:33 / Kategori: Allmänt

På onsdag blir det att åka till Stockholm. På onsdag på morgonen så ska jag åka med pappa och storebrorsan(Oscar) Det tar ju 2,5 timmar till Stockholm, så pappa ska hämta mej imorgon efter han har slutat jobba, då sover jag hemma hos han, sen på morgonen tidigt så åker vi till Stockholm. Hoppas att jag inte behöver gå upp för tidigt, t.ex. klockan: 05:00 - 06:00, eller nåt sånt. För jag vill sova lite också liksom, men det löser sej nog. Så nu har jag packat klart, det vart en hel stor Team Sportia väska, men det är inte det märket, skit samma.


Så imorgon ska jag nog blogga mycke och skriva mycke, så jag får nåt att göra under 2,5 timmar. För jag vill helst inte bara sitta i bilen och kika ut i fönsterrutan, för det är ju inte så kul, menmen. Så imorgon kommer ni ha nog mycke att läsa om min blogg. Jag knäpper nog många bilder imorgon också, så jag kommer lägga in mycke kort på bloggen. Jag kommer ju sakna vännerna, min kille och familjen, men det ska bli skönt att komma bort från Söderhamn liksom.

I Stockholm, så ska vi skjutsa storebrorsan till nåt grejs, jag kommer inte ihåg vadf det heter, menmen. Sen så ska vi åka till släktingarna, det ska bli kul. Jag har inte träffat dom sen min faster gifte sej, det var för ungefär 1-2 år sedan, så det ska bli kul att träffa dom. Sen ska vi hälsa på nåra till släktingar, och dm har jag inte träffat sen jag var ungefär 8-9 år, så det var för väldigt många år sedan, men det ska bli kul att träffa dom:) Men det tar ju sin tid att åka till Stockholm, men det är ju inte så himla farligt, så det går nog bra:)

Pappa och storebrorsan har ju en varsin laptopp. Så imorgon ska jag sitta vid pappas laptopp i bilen, för om jag skulle sitta med brorsan laptopp, skulle det nog bli ganska trångt, för hans laptopp är ganska stor liksom. Pappas laptopp är ungefär 16 tum, och brorsan är ungefär: 17-18 tum. Det kanske inte låter så himla mycke, men det är det när man jämför laptopparna när dom står brevid varandra.




(OBS) Har ni nåt/nåra tips om vad jag ska skriva om imorgon? T.ex: Fakta, skvaller m.m Så är det bara att maila mej på: [email protected]. Eller så kan ni skriva nån fråga eller nå på kommentar. Det är bara att fråga på.


Inte så ny bild på mej, men den duger:)

 


http://www.youtube.com/watch?v=FhLVEMAo7ck

2010-04-06, 15:42:19 / Kategori: Allmänt

Haha, jag är med i YouTube: Snyggast på bdb 2010. Visst, bilden på mej ser ju syk ut, menmen haha. Va gulligt när jag fick vara med(: Tack så mycke:)

Jag tycker att det är så himla gulligt när dom tar med mej i tex: snyggast på bdb osv. Men som tur är fråga dom mej först, men tycker inte om, om nån skulle göra massa videos på mej, tex: fulast.se, eller nå skit. Men det va snällt av er: Vilma, Evelina och Matilda.

DOM HETER PÅ BDB:

Eveeeeeeelina@bdb

IAM2COOL4U@bdb

Viiiiiiiiiilmaa@bdb


Detta är mitt tack, ni får vara med på min blogg, tack så mycke, va gulligt av er!:)

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Snyggast på bdb 2010


3 månader idag!:)

2010-04-06, 10:46:59 / Kategori: Allmänt
Idag är det 3 månader, grattis till oss:)


Det blir att fira den i helgen hos Ante och Axel. Jag och Frida, om hon får. Ska åka till Ante och Axel, så det blir nog att fira 3 månader där, vi får väl se hur det blir. Det blir nog bra:)


Älskar dej över allt annat Ante<3

Jag tänkte lägga upp en bild på mej och han när vi sitter tillsammans, men jag hittar inte kameran:/ Så lägger in den bilden senare, när jag har hittat kameran:)

Fanny talar ut:

2010-04-05, 21:59:15 / Kategori: Allmänt


Jag orkar inte håller på nå mer nu Madde, det är bäst att vi inte är vänner längre! Det blir bäst för oss båda, vi båda snackar skit om varande bakom ryggen på varandra och så ska det inte vara. Jag klarar inte detta mer nu Madde, jag har försökt att vara stark men jag orkar inte mer nu, vi bråkar hela tiden om massa småsaker, och såfort vi inte är så snackar vi skit om varandra. Jag kan inte vara vän med dej längre, det är bäst att vi inte är vänner längre, båda kommer nog må bättre för det. Det sårar mej att se dej med ...... därför orkar jag inge mer, du lyssnar aldrig på vad jag säger. Jag vet vad jag säger, för jag har själv vart v'n med hon, men hon är falsk! Men jag kan inte vara vän med dej om du är vän med hon, jag vill inte att du ska bli sårad och sårad av henne som du blir jämt. Jag orkar inte höra det. Jag vill bara få ett stop på det nu. Madelene Rönnqvist, vi kan inte vara vänner längre, tyvär.

Till dej Madde: Vi har bråkat mycke, men det har alltid löst sej. Alla våra minnen, när vi körde rakt in i en snöhög och t.ex. när du skulle springa över vägen och så kom det bilar från varsinna håll. Vi har haft super kul! Men jag känner inte att jag inte orkar mera nu, jag vill inte höra att du blir sårad och sårad på gång på gång. Jag vill kunna se dej glad också, inte bara ledsen och arg. Jag vet att du inte litar på mej för vi har bråkat så mycke, men det borde du göra, jag har aldrig velat dej nå illa. Du är min syster, eller du va. Jag kan inte vara vän med dej längre Madde. Det skulle vara bättre om vi inte va vänner längre, du är lyckligare utan mej tror jag. Kag vet att jag kan vara jobbig och dryg ibland, men det kan alla vara. Men jag ska inte skylla bort mej. Du vet att jag älskar dej som syster och vän. Men det är bättre att vi inte är vänner. Jag kommer aldrig glömma dej som min vän och min syster. Jag hoppas att du får ett jätte bra liv. Jag hoppas att du inser att du kommer bli sviken av ......, men du har inte fattat det själv än, men du kommer göra det. Jag klarar inte av att vara vän med dej när du är vän med hon. Det har jag sagt länge, men nu bryter jag våran vänskap och systerskap. Jag är ledsen, men det måste bli såhär. Hoppas du har ett bra liv. Peace Madelena Rönnqvist!<3


Denna låt stämmer in helt! Denna låt passar precis. Denna låt är till dej Madelene Rönnkvist:

 

 

Sofijah - När livet sviker


Va kvar på samma plats , men jag har kämpat och slitit.
Jag vet att det blir bättre men det känns inte hittills. .
Jag fastnar i tankar och försöker ta mig loss .När jag 
tänker på dagen , någonting hände mellan oss .
Men nu vet jag vart du står och jag behöver dig inte
vi bröt av våran band och dom gick av på mitten .
Jag har kastat våran bilder , jag har saknat och glömt.
Det var du och jag mot världen som kämpas till dötts.
Du högg mig i ryggen , vad va det som hände ? 
Jag menar du och jag ,vill skulle jämt va bästa vänner.
Du har förändrats så mycket .Jag vet knappt vem du är 
vart tog den personen vägen som alltid fanns där ? 
Jag tror du vet vem du är , behöver inte säga namnet .
Du förlorade min tillit när du släppte min hand .Och jag vet 
mycket väl att jag en dag kommer le , men när jag sitter 
här skriver rinner tårarna ner .

När livet sviker är det bra att vara två .Men ena halvan av 
mig slutade förstå att när en vän försvinner finns det inte
mycket kvar . Och jag glömmer dig mer för varje dag .

Men jag blev lämmnad här , som tack för hjälpen .
Vi gick skilda vägar ,greppade tag i andras händer .
Find More lyrics at www.sweetslyrics.com
Jag försökte göra allt men det va du som gjorde fel.
Löften om att bry sig som inte längre finns mer .
Va ärlig mot dig själv , är det såhär det skulle bli ? 
I så fall trodde jag fel om hela dig och ditt liv .
Du var en ängel för mig så varför hände dethär ?
Ett misstag som förändrar allt , hela min värld .
Så klart jag vill va vänner . Men du ser att det inte går.
För varje gång jag ser dig river du upp gamla sår .
Du har inte sagt förlåt , så jag kan inte ta emot det .
Och all skit som jag fick ta . Du är fan inte värd det .
Vill du ha mig vid min sida får du börja med en sak .
Ge tillbaka mitt liv , för det var det som du stal .
Alla minnen stannar kvar och alla stunder som vi skratta .
Det var du och jag till döden , ville aldrig ha någon annan .

När livet sviker är det bra att vara två .Men ena halvan av 
mig slutade förstå att när en vän försvinner finns det inte
mycket kvar . Och jag glömmer dig mer för varje dag .

När livet sviker är det bra att vara två .Men ena halvan av 
mig slutade förstå att när en vän försvinner finns det inte
mycket kvar . Och jag glömmer dig mer för varje dag .


KUL DAG IDAG:)!

2010-04-05, 18:18:09 / Kategori: Allmänt

 

Nu har Ante och Axel åkat han med Axels. Jag saknar redan Ante. Men det var kul allafall:) Nu till helgen ska alla vara om dom får:) Hoppas dom får:)

MORGONEN: Börja med att jag vakna brevid Ante, då vart jag as pissnödig så gick på toa, sen så gick jag ner och då kom Ante:) Då åt vi frukost. Jag åt 4 mackor och juice, hehe va as hungrig^^ hehe, menmen. Ante åt 2 mackor och juice och sen drack han caffe, sen när vi hade ätit klart så gick vi upp och la oss i sängen och prata, sen efter ett tag så kom Frida:) Sen efter det så satt vi och snacka, sen gick jag och fixa ordning mej. När jag var klar med de, så åt vi. Vi åt pasta med kyckling och sås, mums:) När vi hade ätit klart så gick vi till ica, det snöa as mycke och det va as kallt, men det va "bara" att gå, vi kom ju fram:) Efter vi hade suttit ett tag på ica så gick jag in och köpte Ramlösa, med hallon smak, mums. Efter de så kom Axel till ica, då fick vi skjuts av Axels pappa hem till mej, tackar:) När vi kom hem till mej så gick vi in och då tog jag lite vatten och drack, för har så j*vla ont i huvudet. Men det går nog över:) Sen så gick vi upp och då kika vi på filmen: 8 Mile. Sen efter ett tag så gick Ante och Axel till ica, och köpte dricka och godis. Sen så kika vi på filmen och åt godis och dricka, mums. Jag trodde inte att jag skulle äte mycke godis på påsken, men jag hade fel, jag har ätit jätte mycke godis, och påsken är inte slut än liksom. Sen åkte Ante och Axel hem:( Så nu sitter jag vid datan och Frida sitter i soffan, vi ska snart va med Ida:)

Äter ni mycke godis på påsken?

IGÅR: Så var jag med Ante och Frida då gjorde vi ordning mat som jag berätta igår, sen så såg vi på film.

 

 

En bild på mej, bilden kanske inte vart så himla bra, menmen.

 


Är man duktig eller?

2010-04-04, 16:10:19 / Kategori: Allmänt



Gissa om man är duktig?XD

Jag är med Ante och Frida nu, och nyss hållde på att göra ordning ungspannkaka, och då skulle jag ta ut frystna blåbär ur frysen, då tappa jag blåbären, haha. Så det låg blåbär på hela golvet, haha. Fyfan va jag garvaxD Frida och Ante satt och as garva i köket som fan. Frida börja nästan att börja grina.

Asså är jag duktig eller? Tappar blåbär överallt på golvet liksom. Frida och Ante bah: J*vla blondin! Du är en äkta j*vla blondin, haha.


Gomorron gomorron, hör fåglarna sjunga glatt!

2010-04-04, 09:45:59 / Kategori: Allmänt

 

Godmorron gomorron, hör fåglarna sjunga glatt, gomorron gomorron i kör.

ETT MINNE:Dagens lilla låt, hehe. När jag gick i 5:an, då skulle vi sova över på skolan, vi gick i 5-6:an då, och då på morron va jag och hälften av klassen vaken till kl: 07:00 på morronen, när vi skulle väcka dom andra så skrek/sjöng vi denna sång som jag skrev typ nyss. och dom vart as rädda och sprang upp, haha. Fan va kul det var att se dom, dom såg skit rädda ut, hehe.


Jag vakna ungefär 08:45, av att jag hållde på att trilla ner från sängen, haha. Då tog jag på mej mysbyxer och en t-shirt, tar på mej kläderna som jag ska ha sen, för nu på morron vill jag bara ha nå "mysigt" att ta på mej. Sen gick jag ner och gjorde gjorde ordning mackor med smör och ost på, mums. Och till det så drack jag juice:) När jag var klar så gick jag in till tv:en med min frukost och satt och kika på tv med lillebrorsan och åt mackor och juice.

IDAG: Ska jag vara med Frida, Ante och Axel. Axel är Antes kusin, och Axel är Fridas kille. Frida kommer "runt" 11 till mej nu på morronen, sen när hon har kommit blir det att fixa ordning sej. Axel kommer runt 14:00. Jag har ingen aning vad vi ska hitta på, men det är väl sånt på märks. Kanske ska kika på nån film eller nå, va ute, vet faktiskt inte, menmen.




Haha, bubblan stämmer helt, hehe.

Mattafix - In My Life. En ny favorit låt!

2010-04-03, 12:52:24 / Kategori: Allmänt
Jag satt och bläddra olika låtar med artisterna: Mattefix. 2 jätte bra sångare! Jag hitta en ny favorit låt!:) Den är så himla fin, jag gråter inte när jag hör den, men den är liksom fin på ett "annat" sätt. Det är en underbar text, man blir varm inombords.

Mattafix - In My Life


 

Mattafix: brittisk R&B/hip hop-grupp som består av Marlon Roudette, och Preetesh Hirji. Deras "sound" är en mix av hip hop, soul, reggae och dancehall. Deras mest kända singel är "Big City Life".


TEXT: In My Life:

Yes, Yes, Greetings.
You see from you overs my tation,
We look back pon History and find a mission.
In my life.
There are certain,
Things that you don't know about me.
My whole life searching for the right words
and they fail me.
So what are we into?
Am I in to deep to run to these many glaces?
I think I'll take my chances thank you.
No way,
Will the voice of fire in my heart be mute.
Some say,
That I try to hard in my youth.
Some day,
These words will be the proof,
I only tell the truth to you and anyone else who
Is In My Life.
In my life me haffi deal wid nuff trouble and strife.
In my time,
In my time me haffi go out
and tek whats mine me nah go wait in line.
In My Life.
In my life me haffi deal wid nuff trouble and strife.
In my time,
In my time me haffi go out
and tek whats mine me nah go wait in line.
In My Life.
I am hurting,
But I wont close the curtain,
On this sweet show for those who are hard working.
Don't let love abuse you,
I've seen what you've turned into.
Take advantage when opportunity advances.
No way,
Will the voice of fire in my heart be mute.
Some say,
That I try to hard in my youth.
Some day,
These words will be the proof,
I only tell the truth to you and anyone else who
Is In My Life.
In my life me haffi deal wid nuff trouble and strife.
In my time,
In my time me haffi go out
and tek whats mine me nah go wait in line.
In My Life. (Watch me)
In my life me haffi deal wid nuff trouble and strife. (You nah hear wi me tell ya?)
In my time,
In my time me haffi go out
and tek whats mine me nah go wait in line.
In My Life.
A place where the softly spoken are beaten and broken,
And rows of prose are written and it shows.
Whether the buildings have feelings in those many walls
and ceiling and stairways revealing,
A place where devided together once resided,
Where machines collided with warriors who guided and
inspired movements that decided freedom and wondered,
And even with my open eyelids I'm still blinded I find it hard to see the reasons behind it.
So you tell the intelligence go to hell with their insolence.
I blend rough neck elements with eloquence.
It's evident and it soon becomes clear,
The price of success is too dear.

 


Härmed förklarar jag er Chuck och Larry!

2010-04-03, 12:43:14 / Kategori: Allmänt

 

Nu är man vaken, igår så gjorde jag och Ante inte så himla mycke, förutom att vi va barnvakt åt mamma till mina småsyskon. Det va faktiskt kul men ändå ganska jobbigt, för dom är 5 och 8 år, menmen. Mamma, storesyrran och mammas kompis Alf va i Gävle på IKEA. Dom shoppa loss:) Sen kom Frida hem till mej, sen efter en stund så fick jag, Ante, Frida och småsyskonen till ica, då handla vi massa godis(A) Det kosta 49 kr/kg, det va j*vligt billigt, tycker jag! Sen gick vi tillbaka då kasta vi lite snöbollar och skratta påväg hem, as kul, haha. Sen när vi var hemma så gick vi upp till tv:en, och då fick småsyskonen bestämma film, då vart det Bert, hehe. Jag kommer ihåg när man va liten och då kika jag jämt på dom filmerna, haha. Sen efter det så låg vi och prata. Sen kittla alla mej och Frida, haha. Fyfan va jag har kittlig, haha. Jag och Frida garva och skrek as mycke, men kul vare! Sen så gick vi ner, och då gjorde jag mat. Det vart pasta och korv, hehe. Det gick snabbt och enkelt!:) Men alla tyckte om det, och det var ju bra!:) Jag vart skit mätt, sen gjorde jag ordning i köket, diska, tog undan i diskmaskinen. Och Frida hjälpa mej att tuka, tackar Frida!:) Sen vart alla mätta och belåtna:) Sen så kom mamma hem. Då fick jag en ny skitsnygg matta och nå prydnadsgrej, jag vet inte vad det heter, menmen. Och sen fick vi chips, mums!

Nån dag innan mamma skulle åka till Gävla hade jag sagt: Nåndag i livet ska jag ha en FLUFFIG matta, och mamma köpte en till mej igår:) Fett j*vla najs, så jag är as glad!

Sen på kvällen så kika jag, Ante och lillesyrran på film, vi kika på:Härmed förklarar jag er Chuck och Larry, den filmen tröttnar jag aldrig på, haha. Så himla bra film liksom, HUMOR, romantik, action m.m. Om ni inte har sett den filmen så tycker jag att in absolut ska kika på den filmen:) Den är grym, med ett stort G! hehe.



IDAG: Blir det nog inte att göra nå mycke, mysa, vara barnvakt, för mamma ska in till stan och handla. Jaja, sen allafall ska jag ut med lillesyrran för jag skulle hoppa med hon så hn fråga igår och då sa jag ja, så idag blir det ut och hoppa och äta godis;P


Godis är så himla gott, hehe. Det är det nog många som tycker, alla olika sorter och smaker. Jag tycker verkligen inte om påskäggsgodisar, dom röda och dom vit,grön,lila, som är på bilden ovanför. Det är nog dom äckligaste godisarna jag har smakat. Men alla har inte samma smak.


 



Dagens outfit, plus+ påsklov!

2010-04-01, 17:18:41 / Kategori: Allmänt

 

Dagens outfit:

 

Dagens outfit är så j*vla snygg tycker jag! Fan va nöjd jag är att jag köpte kläderna! Shit, va nöjd jag är! Dom är skit skön och dom är så himla snygga!:)

Tajts: HEMLIGT.
Skjorta: HEMLIGT.
Linne: JC

Andledningen till att jag inte säger vart jag har köpt skjortan och tajtsen, är för att jag inte vill att alla andra ska ha "samma" kläder som jag har, hehe. Men jag kan lite längre fram vart jag har köpt dom för, men det är nog okej för er, eller?:P

Vad tycker ni om min dagens outfit?