Nytt Ögongodis! F*ck of!

2010-07-30, 12:12:51 / Kategori: Allmänt

Detta är sommarens ÖRONGODIS, och ni som säger nå annat, F*CK OF, in my as!

 



Snart så ska jag gå och jobba, om jag orkar... Funderar på att skita i att jobba idag, för är fortfarande sjuk, och det har bara blivit värre, så vet inte om jag ska jobba, haha... Sen så ska jag träffa Johnis, snyggt smeknamn va?;)


Oskuld?

2010-07-29, 19:09:11 / Kategori: Allmänt
Herregud bror, fick reda på idag av en kompis att på ett pool party, som min storebror Oscar hade varit till, hade han tagit en tjejs oskuld, haha. Jag säger bara herregud asså... Oscar började att asg, när jag berättade att det är jätte många som vet om det, han bah: WTF? HAHA

Nu vet jag vem jag har ärvt det av, ASG!


Flört?

2010-07-29, 19:00:58 / Kategori: Allmänt

Var ju med som sagt ****** idag, *******, somna vid datan så fick inte tag i *******, men sen så smsa *******, och då kom *******, då kolla vi på tv, prata skit;) Sen så får ni icke veta, eller får ni? Haha... Nejdå, sen så åkte *******, så då åkte mamma och hämta Mc Flurry Daim år mej, lever jag på det? Men kan ju ta och undra, haha;)



BITCHES!


Dagens Planer:

2010-07-29, 11:14:32 / Kategori: Allmänt







Det ni;)


Igår kväll, I LIKE;)

2010-07-29, 10:59:51 / Kategori: Allmänt

När jag kom hem från jobbet igår, så kom John till, då satt vi och kika på tv. Han visa sina nya byxor, sjukt jävla snygga! Vart fan avis, haha... NOT! Är inte avis på någon, men dom var super snygga, it´s soo Fanny style!



Sen så drog jag och John ut, och åkte moppe runt hela staden... När vi kom hem till mej igen, så kom Anton, Adam och Robin på epan och moppen... vi stog och snacka i några timmar, och Adam och Robin försökte "fånga" en av mina katter Oliver, men dom fick inte tag i han, haha. Men sen så när jag försökte så fick jag tag i han direkt, är man bäst eller!!!!?? Vi tänkte gå in, för det var så skönt ute, så var ute istället... Efter någon timme så åkte dom, så gick upp och duscha och la mej och sov, BITCHES!


? *****

2010-07-28, 11:22:03 / Kategori: Allmänt

Igår kväll så bakade jag choklad muffins, var sjukt sugen på den alltså! När jag hade gjort det så gick jag och mamma ut och gick i ungefär 1 timme, få frisk luft liksom! Tänk dom som inte orkar gå ut och gå? Haha, som t.ex ni??


Snart ska man byta om för ska till ********


Tror ni att jag är dum eller?:S:S

2010-07-28, 11:17:34 / Kategori: Allmänt

En bild som jag la upp i ett inlägg, fick jag en kommentarr som det stog:

"Den dära bilden finns på google"

SVAR TILL DEN: Ja, jag vet att det finns på google, jag tog den liksom där ifrån? Jävla nötskal! Du älskar verkligen att kolla alla bilder som jag lägger upp om dom finns på google va? Så sjukt jävla töntigt, VÄX UPP, jävla nötskal!


Dagens Outfit:

2010-07-27, 21:49:11 / Kategori: Allmänt
Dagens Outfit:






Mönstrade Linnet: ******
Blåa Linnet: JC
Jeansen: *******


Sanningen... om...

2010-07-27, 21:43:04 / Kategori: Allmänt

Sanningen... om...



Kan man få mer otur?:S USCH!



När jag hade åkt hem och tagit rast så kom det 2 stycken äckel barn hem till mej...

Skabbungarna: HEJ!
Jag: Hej? Vad vill ni????!!!!!!
Skabbungarna: Vet inte...
Jag: MEN ÅK DÅ! FATTA LÅT MEJ VA!!!!

tillslut åkte dom hem, äntligen! Jag tänkte bah: Men snälla, stick härifrån små äckelungar! För det är så att dom två personer, sitter och snackar skit om några kompisar till mej... osv... Och jag är så jävla trött på att dom ska snacka så sjukt mycket skit om alla, dom bah: Du ska passa dej för ******, jag bah: Dom ända man ska passa sej för är er två!! Asså, gissa om jag ägde ut dom liksom?? Jag är fan helt klart bäst!!! Söderhamns Största Bloggerska= Fanny, it´s me!

Jobbdag... + skabb!

2010-07-27, 21:35:06 / Kategori: Allmänt

Är fortfarande sjuk, men jobbar ändå? Haha, är man inte grym?! Men som alla vet är jag ju helt klart bäst, daah??...

Var klar ungefär 20:.. nångång, herregud vad duktig man är liksom? Shit, det tär på ens kropp att inte äta på hela dagen, menmen, som sagt alla måste banta. T.ex Per(kompis), var med mej i några dagar och han gick ner 7 kg och jag 8 kg, för vi åt ingenting. Jag kan inte äta när folk kollar på, haha!:O



Sa ju att jag var bäst;)


Men allafall, berättar mer om det sen... osv... Sen så hände den en otroligt hemsk sak!!!!!!!! USCH!!

(BERÄTTAR DET I NÄSTA INLÄGG)


Dagens Shopping

2010-07-26, 12:43:35 / Kategori: Allmänt



Snygga va?! 350 kr.


Så sjukt söt! 175 kr.


Sjukt snygg! 175 kr.


Jag har bäst kladsmak och klädstil, helt klart!


Dagens Outfit

2010-07-26, 12:40:12 / Kategori: Allmänt
Dagens Outfit:




Tjocktröja: Fått av Per.
Linne: Hollywood.
Tajts: Kappahl.

Ang Länsförsäkringar

2010-07-26, 12:32:49 / Kategori: Allmänt



Kom nyss hem, har varit i stan, ang mitt skadade knä och höft. Så ska prata om det osv, ska få ersättning, I LOVE CASH! Eftersom det inte är särkert att det går över i framtiden, så satt och prata om det, och ska till Hudiksvall för ska magnetröntga min höft, eftersom olyckan förra sommaren av en cp unge-.- Fast hon skyller på mej att jag störda henne? Hon är ju helt störd!-.- Allafall, orkar inte sitta och tjata om det, så ska få ersättning osv, I LIKE!


RÅN!!!

2010-07-25, 17:37:06 / Kategori: Allmänt



Nu har jag jobbat ännu en dag med att måla, fast jag är sjuk. Men jag jobbar även fast jag är sjuk så jobbar jag, eftersom jag är så duktig! Tillskillnad från er som ligger hemma och blir fet och aldrig rör på er när ni är sjuk, shit vad ni borde vara depprimerad?

Hur kan man jobba utan att få betalt???


Ska gå och möta ****

2010-07-24, 20:27:27 / Kategori: Allmänt

Snart så ska jag gå och möta **** han kommer nämligen hem till mej idag, hur sött är inte det??? Han fyllde ju år igår och kunde inte träffas då, så ska träffas idag istället. Skriver innan jag går och möter han...


Vem kan det vara...?

Jobba idag

2010-07-24, 20:25:07 / Kategori: Allmänt

Nu har jag arbetat hela dagen lång! Skönt att komma hem igen... Hela dagen så har jag målat, lacka osv, i mammas kusins hus.




När man målar så ska man ju inte ha "Fina kläder på sej", eftersom det kan komma färg osv, som ni kanske redan visste? HOST. Men det skiter jag i, kom i mina snygga kläder som jag alltid gör vad jag än ska göra, men sen så fick jag lite sammanbrott, för råka kleta färg på mitt linne, och då bröt helvete lös! Jag bah: VAFAN I HELVETE!!!!??? JÄVLA SKIT FÄRG!!! Osv... Men sen så fixa jag bort färgen, jag är ju bäst så såklart jag fixa bort färgen liksom.


Så det har jag gjort hela dagen osv, så nu är man hemma igen. Ska dit imorgon också tror jag, om jag inte bryter ihop, eftesom jag är sjuk...

IÁM THE BEST!

Iám SICK, fuck off

2010-07-24, 01:05:02 / Kategori: Allmänt

Jag är sjuk, så det skriker om det! Börjar få halsfluss, så har skit ont i halsen, kan knappt prata, hostar hela tiden, har feber osv... Och folk tjatar på mej att vara med mej?


ZzZzZz...


TÄNK lite, hallå? JAG ÄR SJUK, jag är inte nå jävla frisk banan, som ska ut på krogen och supa? Herregud, tänk lite ni med. Tror ni själv att jag ska springa runt som en jävle utter runt hela Söderhamn, när jag är sjuk för att vara med er? Iståfall tänker ni fel. Jag skulle lätt gå och shoppa om jag hade 40 graders feber, men det är skillnad!!:)


Dagens Outfit:

2010-07-24, 00:56:37 / Kategori: Allmänt

 

Dagens Outfit:



Tjocktröjan: Fick den av Per...
Linne: JC.
Tajts: Ellos.


Dagens Shopping:

2010-07-23, 21:17:55 / Kategori: Allmänt





SNYGGA VA? Har letat efter såna hära beige, 450 kr. Ska köpa svarta också.


Blommiga tajts, hitta äntligen blommiga tajts. 300 Kr.


Som halv Chinos, fast ändå inte, dom ser sjukt fula ut på bilden, men dom är verkligen snygga. 300 Kr



Rosa Shorts, med Spets. 275 Kr.


SJUKT

snygga kläder, eller hur? Eller jag behöver inte fråga er, eftersom jag vet bäst själv...

Idag på kollot... SUCK

2010-07-23, 21:03:12 / Kategori: Allmänt

Idag på kollot, haha...


Idag på kollot så var det massa som typ var med i en "talangjakten", så då var det tre flickor, som...:

Satt vid nå bord, och skulle ha nå "Humor" sak, och då satt dom och skrek: NEJ DEN SKA JAG HA, KUNGEN ÄR MIN MAN... osv. Jah bah tänkte: Alltså herregud, hur tråkigt får man ha? Kan vi åka hem eller? Jävla töntar... SUCK!!... Om jag var deras föräldrar så skulle jag skämas sönder, fan vad pinsamt om man sitter och skriker åt inget liksom? Helt meningslöst!



Skulle inte ni skämas? Elller det spelar ingen roll, eftersom jag har rätt vilket som!

Kollo

2010-07-23, 20:50:10 / Kategori: Allmänt

Idag var jag, mamma och syster och hämta lillebror Patrick från Kollot, det var nå talangtävling där, såklart så var ju min lillebror bäst! Berättar om en sak som hände på kollot, haha så sjukt sämst! SUCK...


Så kan det vara, tänk om ni hade sån tur??? OJOJOJ


Fannys Tabbar

2010-07-21, 22:35:20 / Kategori: Allmänt


När jag och storesyster Ida bakade muffins, så...


Jag: Bränn dej inte nu Ida, när du ska ta ut muffinsarna ut ungnen...
Ida: Nejdå.
Jag: AAAJJ!

Jag sa att hon skulle vara försiktig för att bränna sej, så bränner jag mej istället, hur duktig är man??? Haha... Men detta händer ju även Söderhamns Största Bloggerska, alltså mej... Jag och Ida fick en gott skratt allafall, haha...


Hemligtstäplatt???

2010-07-21, 18:58:21 / Kategori: Allmänt

Igår så kom Per hem till mej ungefär 00:00, från Gävle... Så då kolla vi på Farsan med mamma och bara tog det lungt, jag satt och tröck i mej lakrits, haha...:O När vi hade gjort det så gick vi ner och drack, och pöga i köket, haha. Nejdå. skoja, eller gjorde jag?;) Sen får ni inte veta något mera, haha...


Denna pöjk var jag med då...


Nu är *** hemma

2010-07-21, 18:45:55 / Kategori: Allmänt

För ett tag sen så åkte Per hem till sej, så nu har jag och syster gjort ordning mat, så nu är jag jätta mätt, så ska bara ta det lungt nu, blogga osv...


MUMS

2010-07-21, 18:42:34 / Kategori: Allmänt

Detta åt man, när vi var i Bollnäs. MUMS! Crispy Chicken Sallad, sjukt gott, men vitlöks sås!





Ser gott va?!


Juli 20, i´ts the best

2010-07-21, 12:43:59 / Kategori: Allmänt



När vi kom till Bollnäs, så åkte vi på nå trädgårds grejs, för mamma och moster skulle kolla massa. Då såg jag stora schack pjäser, är man bäst eller?!

Jag: Men kolla, schack pjäser!
Mamma: Ohh, det måste vi gå och kolla på!
Moster: Men guh så läckert!
Mamma: Ja, visst är dom! Dom skulle passa perfekt att ha i våran trädgård...!
Jag: Ja, fyfan vad snyggt det skulle vara alltså!
Mamma: Vi måste bara kolla om det finns platter, som dom kan stå på isåfall...


Om ni är så himla tröga och inte förstår, så är det ju synd för er, eftersom jag inte tänker lägga ner min energi på det, då får ni skylla er själv då... Tänk om ni skulle vara lika smart som jag, då skulle ni vara smart, men nu är det ju inte så och det kommer det aldrig att bli så...

 


Iám back

2010-07-21, 11:55:57 / Kategori: Allmänt

Förlåt för en väldigt dålig uppdatering, jag ska bättra mej, allafall försöka, haha nejdå...;)

Jag skriver om vad som hände i Bollnäs i nästa inlägg, BITCHES!


Ps

2010-07-20, 10:27:48 / Kategori: Allmänt

Ska gå och fixa ordning mej nu, och äta frukost osv nu, men jag skriver när jag är klar.

Hejdå.


Till alla er fans, som bor i Bollnäs...

2010-07-20, 10:23:28 / Kategori: Allmänt

Idag till er alla Fanny fans, som bor i Bollnäs, säg hej, jag bits inte, så länge ni sköter er BITCHES!


Jag har ingen aning när jag kommer fram till Bollnäs, men det tar ju ungefär 30 minuter att åka dit... Ska gå och shoppa med mamma och storesyster Ida, så om ni vill säga hej så är det bara att komma fram och göra det.

För förut när jag var i stan i Söderhamm, så var det läsare som stog och kolla på mej och log och vinka, dom våga inte komma fram, haha. Så länge jag skriver/säger att ni kan komma fram så gör det.


 


Dagens Planer:

2010-07-20, 10:16:20 / Kategori: Allmänt





Bollnäs, here i come!


Utnyttjad?

2010-07-20, 09:49:00 / Kategori: Allmänt





Söndags:
Var med Frida och Per, vi tog det lungt bara... Men jag undrar om dom utnyttjar mej, för att jag är Söderhamns Största Bloggerska, alltså är jag SSB... Skoja, eller gjorde jag om att dom utnyttjar mej???

Måndag: Då åkte Per hem till sej, och sen efter någon timme så kom John, vi typ ruttna sönder-.- Vem gör inte det??? Haha, nejdå...


Blogg Rast...

2010-07-20, 09:37:24 / Kategori: Allmänt

Nu är jag tillbaka efter min "blogg rast", det vart slut på idér liksom, men nu är jag tillbaka, ni kommer aldrig bli av med mej BITCHES.


Så i nåra inlägg framöver (IDAG), Så ska jag skriva om vad som hände igår/idag...


Polisen ringer... a hallå???

2010-07-18, 14:15:35 / Kategori: Allmänt


I förrgår så ringde polisen till mej, för dom ville tala "med" mej...

Polisen: Hej...
Jag: Aa, hej...
Polisen: Det är polisen...
Jag: Okej, vad är det?
Polisen: Är det du som är Fanny?
Jag: Ja, det är det. Dårå?
Polisen: Är det du som har blivit påkörd?...
Jag: Nej...
Polisen: Okej, då ber så hemskt mycket om ursäkt, då har vi ringt fel, hejdå...
Jag: Okej, det är lungt... Hejdå.

Hur tänker dom? Haha. Hur ska jag kunna prata om jag har blivit påkörd??? Haha, snacka om dumma poliser, haha... IQ -, eller?;) Till och med jag fattar ju att man oftast inte kan prata när man har blivit påkörd, haha. Men jag är ju Söderhamns största bloggerska, så!;)

Jag vart skit nervös när dom sa att det var dom, jag bah: EEhh, hej... Vart ju stumm:S


BITCH?

2010-07-18, 14:03:45 / Kategori: Allmänt

Sitter nu med Frida och Per, och tar det lungt... Väntar på att sega John ska komma, hehe;) Han skulle tydligen plugga först, SUCK! Orka plugga sommarlovet??? Men han pluggar ju på moppekortet, men ändå???

Skriver mera sen, för ska hitta låtar och lyssna på musik, men sen så hörs vi Bitches...


Bjuder på en vinter bild, haha.


Dagens Planer:

2010-07-18, 13:58:29 / Kategori: Allmänt




























Så det ut idag...


Godmorgon, miss mee?

2010-07-18, 13:46:29 / Kategori: Allmänt

Godmorgon! Har inte kunnat blogga något igår, eftersom vi har varit ute och gått... osv...


Men nu är jag tillbaka, vet att ni har saknat mej!;)


per och Frida?;)

2010-07-17, 12:29:45 / Kategori: Allmänt

Är med Frida och per nu då, sitter och skratta typ hela tiden, hehe;) Vi 3 är helt enkelt bäst!;D

Skriver mera sen, hejdå.


Iám wonderful

2010-07-16, 21:20:21 / Kategori: Allmänt

Detta + cola såklart! Är min mat och fredags snacks! Vet kan motstå ost chips och ost sås grejs? INGEN!!!! Kosta vad det kosta vill! Men så kan ju inte alla säga, eftersom alla är inte lika rik som mej... Vad tråkigt för dom då, som om jag bryr mej? NOT! Varför skulle jag bry mej?:S

 Deras problem inte mej!




I´am wonderful


Dagens Outfit:

2010-07-16, 21:08:08 / Kategori: Allmänt

Dagens Outfit:





Koftan: Har fått det av en kompis, Frida.
Linnet: JC.
Shortsen: Avklippta shorts


Jag vet att ni vill ha min röv, men det får ni inte, för den tillhör Söderhamns största bloggerska, oh, just ja, det är ju jag!

ASG

2010-07-16, 13:53:45 / Kategori: Allmänt

Jag är ju duktig?? Det vart ju liten "bild" när man gick in på hemsidor, som jag skrev i mitt förr förra inlägg... osv... Men nu vet jag, haha.





Hur man gör:


Trycker på ctrl och sen *****, mer säger jag inte, liksom jag vill inte att ni också ska göra det?? Ni skulle vilja veta va?;)


Dagens? Ja tack...

2010-07-16, 13:43:25 / Kategori: Allmänt

Sitter nu och letar lite låter igenom min spotify. Alltså jag var den första som började använda Spotify, det vet alla liksom? Så sitter nu och letar kläder och lyssnar på music! Vad skulle man göra utan musik? Det vill jag inte ens tänka på!!







NEJ TACK

2010-07-16, 13:22:49 / Kategori: Allmänt

Godmorgon? Nej, det kan man inte säga. Jag vet någon som har vaknat på fel sida, och det är fucking jag! Hur fan kan jag säga fucking åt med själv?:O FY MEJ!

Men jag är så jävla arg på denna jävla damp datan! Den har ändrat så "bilden" är mindre på sidor osv, och när jag ändrar det så går det inte att göra störra, fast jag hade störra förut! Jävla cp data!-.-


Men eftersom jag är så sjukt bäst, så bjuder jag på en låt:


eeh?

2010-07-15, 22:53:39 / Kategori: Allmänt




När vi var och bada, jag, Ida och hennes kusin Louise, så var det en kärring som låg naken på stranden, när massa andra var där, hur fan tänker kärringen?

Så jag gick fram och sa:

Jag: Detta är inte nå jävla nakenbad, detta är en badplats, för familjer osv.
Kärringen: Nej, jag vet.
Jag: Varför ligger du här då med dina jävla hängpattar? Ingen vill ändå se dom, ruttna baner förfan!
Kärringen: Det där var väl lite onödigt?
Jag: Vadå onödigt? Det är ju förfan sant, gå till ålderdomshemmet och visa upp dej där istället!
Kärringen: Men sluta nu.
Jag: "SUCK"

Då gick jag, herregud! Hur fan kan hon ligger naken? Det var ju massa annat folk där med, barnfamiljer osv, så hur fan kan hon ligga där? Det är inte nå jävla nakenbad!


OH MY GOOD

2010-07-15, 22:37:33 / Kategori: Allmänt

Bilder från idag:

Orkar inte berätta så mycket, men ni får ju bilder, så klaga inte!











Mina flickor




Today, eeh WTF??!!

2010-07-15, 22:30:25 / Kategori: Allmänt

Kom nyss hem nu från Ida, var och bada och sola hela dagen, super kul! När man är med mej och Ida, så går det inte att ha tråkigt, helt omöjligt!

Läggger in bilder från idag snart BITCHES


??

2010-07-15, 11:01:55 / Kategori: Allmänt

Ska gå och möta Ida nu, ska krama om henne som aldrig förr, för jag är kram sugen, haha.

Hejdå.


Dagens Planer:

2010-07-15, 10:45:58 / Kategori: Allmänt







Medans ni får tråka;)


Dagens Bitch??

2010-07-15, 10:32:35 / Kategori: Allmänt



Haha, det är ju såklart jag och Ida;) THE BITCHES OF SÖDERHAMNS;) Haha nejdå. Men man skulle kunna tro det, för när tex jag och Ida bråkar, så slutar det alltid med att vi slår varandra på käften, och skriker massa till varandra, och sen blir vi vänner igen? Är man duktig eller?


Vinter bild


BITCHES IS GOOD

2010-07-14, 22:03:15 / Kategori: Allmänt

Ska gå ner och äta nu BITCHES, men så länge bjuder jag på gammla goda tider!












Bäst.se??

2010-07-14, 21:58:16 / Kategori: Allmänt

Är vän/syster med Frida igen nu, sjukt skönt att vi är det!! Vi bråka om nå jävla små tjaffa, så sjukt onödigt! Men tur att vi är vänner igen.


Men det är ju bara för att jag är Söderhamns största bloggerska, skoja. Eller gjorde jag? Haha, det kan ni klura ut;);)


BADA

2010-07-14, 21:47:21 / Kategori: Allmänt

Kom nyss hem nu. Har varit och bada med Ida, Per, Louis, och Idas hund Shica. Jag bada med shorts, linne, bh och trosor, men det sluta med att jag bara hade på mej trosor och bh, hehe;) Men jag har ju sjukt het kropp så det gör ju inget liksom?


Så länge får ni en annan bild på mej


Jag knäppte massa bilder på allihopa, men hittar ine USB kabeln, så kan inte lägga in. Men om jag hittar den så lägger jag in, så får ni se heta mej!


FÖR^^LÅT

2010-07-14, 21:36:16 / Kategori: Allmänt

Jag är väldigt ledsen för att jag inte har uppdatera och inte skrivit något mer på min blogg, men så är livet?:) Jag är ju som sagt Söderhamns största bloggerska, så jag får ju ta ledigt också liksom... Menmen...

Jag har haft fullt upp med att sola och bada, så har liksom inte haft tid för er...


Sola+Bada+Jordgubbar+Brun=SOMMAR!!!

2010-07-13, 09:26:13 / Kategori: Allmänt

Sitter nu ute med datan och lyssnar igenom Gaybloggens spotify lista, haha. Om man gör det borde man ha sjukt tråkigt, eller hur? Haha. Tänkte att jag skulle jämna ut linjerna efter jag har solat, så det ser snyggare ut, för nu så glor alla på mej för jag är sjukt brun, eller för att för jag är så snygg? Tror det är båda, eller jag vet;)




Min kära mobil!



Så ska sola hela dagen, vara barnvakt(SUCK), smaska i mej jordgubbar osv...


Jag skriver mera sen, hejdå.


Färska jordkubbar

2010-07-12, 23:47:29 / Kategori: Allmänt

Idag så åkte jag och mamma iväg och köpa 10 liter jordgubbar! Är inte 1 liter ett kilo???

Det är så otroligt gott med jordgubbar!! Jag åt ungefär 3 liter jordgubbar idag medans jag låg och sola, så himla underbart! Tänk om ni hade sån tur som mej? Åt 3 liter jordgubbar, låg och sola, det fattades ju bara lite champang? Haha, och lite choklad doppade jordgubbar, mums!



Senare på kvällen, så grilla jag, mamma och mina storasyster Ida, vilket team! Jag har världens bästa familj helt enkelt! Det kan ingen ändra på BITCHES! Jag är Söderhamns största bloggerska, bara att acceptera, vare sej ni vill eller inte


Gammla goda tider!..

Läsar fråga:

2010-07-12, 23:30:19 / Kategori: Allmänt



Jag har fått väldigt många läsarfrågor, om min bruna hy:
Hur kan du bli så himla brun fort, efter bara någon timme?   


SVAR: Jag har två svar till denna fråga:

A)Jag har väldigt väldigt många piggment, och då menar jag verkligen många! Det är pga hur många piggment man har i kroppen, så blir man olika brun, olika fort. Det är flera stycken vänner, och släktingar som inte kan bli brunare ön mej.
B) Det beror också på vad man har för ögonfärg, tro det eller ej, desto mörkare desto med piggment. Jag har nästan svarta, alltså jag är knall bruna, dom är nästan svarta. Och därför har jag väldigt lätt för att bli brun, t.ex, blå och grönögda blir inte lika brun, och dom blir inte brun fort som t.ex mej, som har jämt bruna ögon. Det är bl.a därför n*grar har bruna ögon.


NEGER!!!

2010-07-12, 23:19:11 / Kategori: Allmänt

Nu har jag blivit lite mera van vid att jag är sjukt solbränd!!





Så blev jag under 2 timmars solning i 44 graders värme, gissa om jag är överlycklig?!!!


Ida Tajm

2010-07-12, 12:04:23 / Kategori: Allmänt

Ska vara med Ida idag:) Ska bli så otroligt roligt! Har inte träffat henne sen innan sommarlovet ungefär:( Och det gillar vi inte, så när vi träffas så ska jag krama upp henne, haha. Jag tror att hon kommer få svårt att andas, eftersom jag kommer krama henne så hon inte får nån luft, för har saknat henne så himla mycket, hehe, men jag tror hon klarar det av hårda kramar:)


Bjuder på en bild till er, för ni är så sjukt söta allihopa!


:)

2010-07-12, 11:44:23 / Kategori: Allmänt

Har duschat nu, så ska ut en stund och sola, sen så blir det att åka och handla med mamma i stan, om ni ser mej så säg hej, jag är inte farlig... Eller jo, jag kan bitas ibland men det skadar ju inget, haha:)


JAG VANN!!!!:D:D:D:D:D:D

2010-07-11, 23:07:12 / Kategori: Allmänt




Jag vann tävligen! Jag var ju med i 2 bloggtävligar, och jag vann den ena. Jag vet inte resultatet på den andra, men allafall. Jag vann tävligen! Gissa om jag är stolt? Så sjukt kul att vinna! Jag hade bäst motivering och bäst blogg, är man bäst eller vadå? Tack så himla mycket!!

Jag visste ju direkt att jag sulle vinna, helt klart! Liksom, om inte jag vinner så vinner ingen, så är det bara, vare sej man vill eller inte! Jag är bäst, och så kommer det alltid att vara BITCHES!



Min motivering till tävligen: Jag vill vinna för att det vore ju super kul att bli länkad, och få flera läsare än vad jag redan har, och det vore ju super kul att vinna en tävling på nånannans blogg liksom! Det vore ännu kulare absolut om man får vinna på nån jätte snygg blogg med många läsare osv, och det har ju du så det vore perfekt!:D


 


NEJ! Så stick

2010-07-11, 22:47:04 / Kategori: Allmänt

Sitter vid datan, och kollar in lite innan jag ska ner och ta det lungt. Min kära mamma har kommit hem nu, så ska umgås lite med henne, eftersom hon jobbar nästan helt tiden, hatar det! Men allafall, så ska rå om henne lite, tycker hon behöver det, jag har ett hjärta, innanför mitt mörka och hårda skal, eller inte! Tror inte jag har något hjärta, det är helt tomt... Haha.




Knackknack nån hemma? NEJ STICK!

Så fungerar det i mitt hjärta, så nu vet ni, haha bitches!


Kropp+tvål= mjauoo

2010-07-11, 16:17:16 / Kategori: Allmänt

Ska gå och duscha nu, ska smörja in min kropp med tvål, och smeka den massa, och bara njuta och tänka på ********, haha. Nejdå, jag ska hålla mina snuskiga tankar för mej själv, hihi. Men var beredd på att ni kan få höra mera lite senare, haha;) Men det får ni stå ut med, jag är ju liksom Söderhamns största bloggerska, hallå? Ni som inte kan acceptera det, är svartsjuk eller avundsjuk, mohahaha;)



Bjuder där jag mumsar i mej ett körsbär, sexigt va?(A)


Vi hörs senare, BITCHES. Om jag inte blir upptagen...


Why?

2010-07-11, 16:11:41 / Kategori: Allmänt

Varför ska det vara som förut? vad har hänt egentligen? Våra band bröts helt bara, vad hände? Jag tror jag vet varför...

Vi var varje dag, varje minut, varje sekund, vi hade så sjukt kul ihop, det vet både du och jag... Men plötsligt så bara vart vi osams... Jag orkar inte ha det längre, jag har bett om utsäkt osv, jag vet inte vad jag ska göra mer för att du ska förlåta mej... Jag älskar dej syster, vad du än säger!


Hur orkar man hålla på? Slösa energin på något annat...

2010-07-11, 15:49:57 / Kategori: Allmänt




Igår så hetta det till mellan mej och...
Haha nejdå.


Men jag fick en samtal av pappa-.- Att han inte gillade det jag skrev på min blogg och hur jag skrev allt, men liksom, det är jag? Mitt liv jag bestämmer liksom? Det kan ju ingen annan bestämma, jag skriver som jag vill i min blogg, och det får han väl tyckta som han vill... Han får ju ha åsikter osv, men han behöver inte säga allt rakt ut, då kan han lika gärna hålla käften... Blir så himla trött på han! Så tog och ringde mamma, och berättade, och som alltid är hon på min sida, i love my mom, with all my heart!! Nobody can change on that, bitches! Så han får väl tycka vad han vill, men det är mitt liv och jag gör som jag vill, han får väl tycka det då, jag bryr mej inte... som du vill bli bahandlad ska du behandla andra, säger jag bara till han.


Hemligheter anslöjas...

2010-07-11, 15:31:09 / Kategori: Allmänt






Igår så blogga jag ju typ inget, för jag var lite upptagen med lite grejer... Och nu ska jag berätta dom..

ANDLEDNING, till att jag inte blogga igår: Jag var barnvakt hela dagen, sen så kom mamma hem och fråga om vi ville ha glass, då åkte vi till Donken och köpte Mc Flurry, jippi! När jag kom hem så fråga jag ******* om ****** skulle med och bada och det villle *******, så då åkte ****** och hämta mej hemma hos mej, sen så åkte vi och tog ett natt dopp, hur mysigt är inte det??!! Sen så åkte vi hem till ****** och låg och kolla på film, tv och tog det lungt, sen så säger jag inget mera, haha;) Sen så skjutsa ******** hem mej, och då gick jag upp och la mej...



Så nu vet ni, haha. Inget mer säger jag, för det behöver ni inte veta;)


Mysbad + *******

2010-07-11, 15:16:32 / Kategori: Allmänt

Om ni undrar varför jag inte skrev något igår, så är det för att jag var väldigt upptagen, för det var flera vänner som undra om jag hade tagit bort min blogg, men icke sa nicke, så lätt blir ni inte av mej, haha!

I nästa inlägg förklarar jag vad jag gjorde igår som gjorde så att jag inte kuna blogg... Om ni tål höra sanningen, haha;)


Ruttenbanan

2010-07-10, 16:21:43 / Kategori: Allmänt

Nu ska jag gå och fixa ordning mej, jag har ju inte orkat än, eftersom jag är lite bakis, så är sjukt trött, men det ska nog ordna sej, jag är ju liksom Söderhamns största bloggerska, jag klarar allt, men inte ni klenisar...

Hejdå


Är jag bortskämd???

2010-07-10, 15:53:53 / Kategori: Allmänt




Jag gick in på min mail och fick en fråga av några läsare, såhär löd frågan:

Är du bortskämd? För varje dag så lägger du upp bilder på kläder som du köpt, och det är inte biliga kläder du köper, så är du bortskämd?

SVAR: Bortskämd och bortskämd... Vad går gräsen för bortskämd då? Jag har hört under väldigt många år: Du är bortskämd, du är rik... osv.. Jag kan ju inte säga att jag inte är bortskämd, för då ljuger jag ju. Ja, jag är bortskämd, men det är ju bara så himla kul att vara bortskämd, få allt man vill, när man vill. Behöver bara peka, så får jag det, allt utom normala människor går att köpa till rätt pris, även horor, som ni kanske redan visste, om ni inte är lite efter?

dom flesta tror att jag är en smal, lång brunett, som inte har något IQ, bara för att jag får allt jag vill ha. Men så säger ju alla som är avundsjuk, bara för att jag är bortskämd, så har jag en hjärna för det?


Tänder och läppar...

2010-07-10, 15:43:12 / Kategori: Allmänt

MINA LÄPPAR: Det var inne för nån månad sen typ att man ska ha stora läppar osv, och som dom flesta vet har jag småa läppar, men jag tycker att det kan vara sjukt snyggt med småa läppar! T.ex, skulle ni kunna se mej i stora läppar? Nej, skulle inte tro det va, även om jag passar i exakt allt, så finns det ju gränser, tyvär...



Men jag är så himla sjukt nöjd med mina läppar, det finns ingen person som är så nöjd som jag! Jag tycker mina läppar är så jävla snygga, blir ju förfan kåt, haha. Lagom fylliga, så sjukt snygga, som sagt jag är perfekt.



MINA TÄNDER: Jag har ALLTID fått beröm för mina tänder, alla tror att jag har blekt dom, men jag har faktiskt inte blekt dom, tro det eller ej, som t.ex Kissie, som bleker sina tänder som dom är gula, men mina är så vita och fina så jag behöver inte bleka. Jag "älskar" formen på mina tänder, så söta och snygga! Dom är lagom stora och gnistrar skönhet om dom!



Mina tänder är så himla snygga. Dom som är så sjukt fult, är när man har glugg, så jävla sjukt fult! Om jag är med nån och den har glugg, så undviker jag att kolla när den öppnar munnen, för det ser hemskt ut, och för er som inte tror att man kan ta bort det. Man kan ta bort gluggar, tandläkarna, alltså specielister typ "trycker" ihop tänderna och grejsar, jag har själv sett det så...


Mina treggings har kommit!!!!

2010-07-10, 15:26:37 / Kategori: Allmänt

Igår så kom äntligen mina treggings till mej!! Har SAKNAT dom så sjukt mycket! Beställde dom i mars-maj, och dom skulle komma i Juli, och igår kom dom! FYFAN vad glad jag är!!




I´am in love with this treggings


Så ser dom ut på.

OBS,
dom är ingenting för er med korsta ben, för då ser det förjävligt ut, usch! Om man ska ha såna hära, så måste man ha långa ben, för annars ser det ut som treggingsen bara hänger, så ni vet BITCHES!
 
Dom sitter perfekt på mej, ni kan få se sen.


Bakis!!

2010-07-10, 15:18:59 / Kategori: Allmänt

Är vaken nu, visst vakna jag tidigt? HOST, med ett stort H!! Jag kan ju inte säga att jag mår så himla bra, lite bakis sen igår, men annars är det toppen, så ni inte tror att jag har dött, för det skulle ju vara hemskt!!! Tänk en värld utan mej? Usch, säger jag bara, fyfan...

Så nu vet ni att jag lever!


Bjuder på en bild på mej från igår, jag var ju lycklig? Haha...


STEKER

2010-07-09, 19:06:42 / Kategori: Allmänt

Ska ut nu och sola och steka i solen, medans jag ligger och fyller i mej cider, med mina snygga rosa pilot brillor! Det ni...








Här har ni lite riktig musik!!! istället för eran skit musik;)


Dagens Planer:

2010-07-09, 18:51:44 / Kategori: Allmänt








Låter kul va?!


ROCKWEEKEND fuckers!

2010-07-09, 18:12:03 / Kategori: Allmänt


TAGGA inför ROCKWEEKEND!!! SUPASUPASUPASUPA, hela natten långt, så jävla gott!!



Nånannan som ska dit?;) Just ja, ni måste hem till bolibompa, synd för er då, buhu... Men jag är ju liksom Söderhamns största bloggerska, bara att acceptera. Och jag får ju allt jag vill ha, men alla får ju inte det, som tex ni...


Muta

2010-07-09, 18:00:21 / Kategori: Allmänt

Sitter och försöker få Mattias och Robin åka och köpa Mc Flurry daim åt mej, men dom skyller på att den kommer smälta, men det skiter väl man i, doms problem inte mitt!



Mc Flurry FAN!! Haha, HOST


BILDKUL

2010-07-09, 17:55:47 / Kategori: Allmänt

Vi vart bjuden på cider, men Madelene ville inte ha, så jag tog hennes också, tur att hon inte ville ha så jag fick, mums, NOT! Så sjukt gott att ligga och sola och dricka cider!! RIKTIG SOMMAR kallar jag det!!!!






Älsklingen Madelene!!


Jag lägger upp flera bilder sen, för ska gå till Oscar, för ska få några cider av han, som jag kan dricka ute medans jag solar. Det är bara så att min bror är bäst liksom...


SOLBRÄND!!! NEGER!!!

2010-07-09, 17:47:18 / Kategori: Allmänt

Kom nyss in, vi har solat från klockan 12:00, till 17:40, jag är så sjukt solbränd! Madelene var super brun, typ neger, haha. Jag ville också vara så brun, när vi hade solat klart så var jag brunare, haha. Snacka om att jag är bäst liksom??!


Snacka om att jag är NEGER!!!!!:




BITCHES

2010-07-09, 13:13:56 / Kategori: Allmänt

Nu är Madelene här, så ska ut och sola eller något, men vi får väl höras sen, om jag orkar BITCHES!

Hejdå


Efterlängtad!!!

2010-07-09, 13:11:41 / Kategori: Allmänt

Jag är efterlängtad har jag märkt!

Madelene: Hej! Vad ska du göra idag?
Jag: Hejsan, vara barnvakt, för mamma jobbar, dudå?
Madelene: Okej, ingenting, ska vi träffas?
Jag: Okej, a det kan vi... Men jag är ju barnvakt??
Madelene: Ja, men jag kan komma till dej...
Jag: Okej, men när kommer dudå?
Madelene: Jag kommer snart, ska bara fixa lite saker först...




Jag "älskar" att bli uppvaktad, så himla mysigt och kul, och
jag är ju van så det är ju ännu bättre!! Tänk dom i typ Afrika? Usch, ha trasor som kläder osv, jag skulle inte klara av att leva så, usch säger jag bara, tur att jag bor så bra som jag gör!

Ni vet Madelene? Hon som jag var med jämt förut, hela tiden varje dag. Vi har ju inte varit på ungefär

3-4 månader, tro det eller ej, hon har liksom varit med hennes kille osv den mesta tiden och jag har varit i stan osv, så vi har inte haft så himla mycket tid ihop...

Söderhamns största bloggerska är vaken!

2010-07-09, 12:39:52 / Kategori: Allmänt

Söderhamns största bloggerska är vaken nu! Alltså mej, jag vakna för ett tag sen, då gick jag ut och la mej i solen och sola, vad annars gör man liksom? Haha, på den efterlängta studsmattan, haha. Så nu har jag solat i ungefär 2,5 timmar, långt men så himla skönt!! Jag tycker såhär: Ni som inte solar, asså är det något fel med er eller? Så sjukt fult att gå vit hela sommaren ut! Jag har kompisar som är skitblek, och när man går på tex stan så skäms man ju liksom?? Kul och gå med ett typ spöke, menmen. Tycker det är så sjukt fult, usch!!! Nu blir jag ju illamående, jaja. Ska sluta prata om det, tror ni också blir illamående, men det skiter man väl i, haha;)


I like my teeth!


En kisse, mjaouu

2010-07-08, 20:40:38 / Kategori: Allmänt

Har varit ute nu, träffat lite folk, vart inte så speciellt länge, menmen. Skulle ju åka in till stan idag med John och Ida, och träffa dom, men John skulle festa och Ida skulle bort eller vad det var, så ingen idé liksom, eller hur? Så var ute och träffa några, men det funkar ju det med liksom, inte helt fel! Men sakna John och Ida, var så himla länge sen, menmen. Får väl ta det någon annan dag, mitt liv är ju liksom inte slut än, haha. Tyvär, nejdå, skoja bara. Ska leva i ungefär 100 år till, om jag orkar det, haha. Så när jag kom hem så såg jag att min moster Mona var hemma hos oss, så satt och prata med mamma och Mona om massa saker, killar, bloggandet osv, riktigt trevligt! Som sagt, tänk om ni var som jag, shit vad lyckliga ni skulle var, men så är det ju inte, jaja. Men ni kan ju få drömma om att bli som mej!;)


RAAW BITCHES


Snygging?;)

2010-07-08, 17:20:41 / Kategori: Allmänt

Ska ut nu och kolla runt lite, träffa lite folk, osv. Jag skriver mera när jag kommer hem, det kan ta ett tag, menmen. Det bjuder jag på. Jag är ju liksom Söderhamns största bloggerska, så acceptera, ni kommer ändå aldrig kunna ändra på det...


Kan man vara så snygg som mej?:O Herregud, jag är ju skit het!


Svar från Frågestunden:

2010-07-08, 16:49:09 / Kategori: Allmänt




OM BLOGGEN:

Hur länge har du bloggat?
SVAR:
Jag har bloggat i ungefär 2 år, men jag har bloggat med en annan blogg före denna, men tog bort det.

Hur många läsare har du per dag?
SVAR:
Några tusen.

Är du så självsäker i verkligheten som du är i bloggen?
SVAR
: Ja, varför skulle jag inte vara det?

Gör du din bloggheder och design själv?
SVAR:
Delvis, jag berättar vad jag vill ha, och vad som ska ändras, förbättra, vilka bilder som ska vara med,
vilka färger, mönster osv, men det är inte jag som gör det, jag säger vad jag vill ha osv, men har assistent
som gör själva "jobbet" åt mej.


Är det sant att du är Söderhamns största bloggerska?
SVAR:
Ja, det är det.



SEX OCH SAMLEVNAD:

Är du oskuld?
SVAR:
Nej.
Hur många har du haft sex med?
SVAR:
8 stycken.

Vart är ditt favorit plats som du har haft sex på?
SVAR:
Ute på en stundsmatta.

Har du någon kompis som är oskuld?
SVAR:
Såklart jag har!


BLANDAT:

Har du emot överviktiga?
SVAR: Jag har inget emot dom, men jag skulle helldre ha anorexia än vara överviktig.

Varför har du något emot övervitkiga?
SVAR: Jag har ju inte något emot överviktiga fortfarande. Men, om du kollar ut så ser ju alla djur likadan ut och väger normalt, men om man kollar på oss människor så är ju vissa som berg, och det är ju inte normalt eller hur?

Är du rasist?
SVAR:
Nja, rasist vet jag väl inte, man om nån n*ger tar på mej, så går jag och tvättar mej, så man kan väl säga båda ja och nej, det beror på vem också liksom... Men jag undviker som helst!!!

När du blir 18, vilka ska du rösta på då i riksvalet, och isåfall varför?

SVAR: Sverigedemokraterna, absolut!!
VARFÖR: Sverige är ett svenskt land, det är inte nå himla land, där alla ska gå runt och leka påskkärring, som alla utlänningar gör.



Så, nu har jag svarat på alla era frågor, är det något mer ni vill fråga om så är det bara att maila mej på: [email protected]














Träffa bloggläsare?

2010-07-08, 16:09:08 / Kategori: Allmänt

På system bolaget idag så när jag skulle välja cider åt mej, så var det 2 tjejer i ungefär 12-13 års ålder, som stog och log mot mej, inga bitch blickar liksom, för dom vet vad som händer då, haha... Då stog dom och heja åt mej, och jag heja tillbaka, sen så kolla dom på mej tills jag och mamma gick ut ur System Bolaget. Jag har ingen aning om vilka det var, men troligen bloggläsare.





Vill bara säga: Jag bits inte? Ni får komma fram och heja, ni behöver inte stå och le och viska åt mej, kom fram istället, sen så när jag gick förbi hörde jag: Där är ju Fanny! Jag tycker det är såå gulligt av er när ni vikar åt mej osv, men kom gärna fram och hälsa också, för jag är inte blind eller döv...




Dagens Outfit:

2010-07-08, 15:57:21 / Kategori: Allmänt

Dagens Outfit:



Glasögon: Hemligt, vill ju inte att alla ska gå runt som små mina Fanny´sar
Kofta: Hollywood
Tunika: Ginatricot
Strumpbyxor: Kappahl




Hemma!

2010-07-08, 15:51:42 / Kategori: Allmänt



Är hemma nu, vet att ni har saknat mej, vem har inte det liksom!?? Ingen har inte inte saknat mej allafall, det vet jag! Bara att ta och acceptera det Bitches, jag är snyggare än er, jag vet...


Var på System Bolaget, om ni vet vad det är för er som är lite efterbliven, så köpte lite cider och sånt tills ikväll, för då blir det PARTY!!! Längtar sjukt mycket! Ska bli festfestfest hela natten med storebror och hans kompiar kan jag lova, medans ni sitter hemma och trökar, just ja, ni har ju min blogg då blir det ju kul för er!



Mysigt va?;) Det bjuder jag på...



Bloggläsare...

2010-07-08, 13:24:28 / Kategori: Allmänt

Nu ska jag åka, vi hörs senare alla BITCHES!

Hejdå


Sex, i stora lass!!!

2010-07-08, 13:20:38 / Kategori: Allmänt

Är färdig fixad, har tagit på mej mina tajta kläder, så nu är det bara att nån snygg kille sätter tänderna i det, haha, nejdå. Ska inte snuska mej, haha. Men alla måste ju få vara snuskig nångång liksom!!! Jag har på mej.... Haha, nu trodde ni att jag skulle säga va? Herregud vad lätt lurad ni är, hehe;) Jag lägger upp bild på min dagens outfit när jag kommer hem igen, ni kommer älska det! Fast ni älskar ju alla mina kläder så, spelar ju ingen roll, eller jo det gör det ju...


Ska passa på att köpa en sån här på Donken, men Daim, mums! Det är ju så himla varmt, ska gotta mej lite...


Klä på min tajta och sexiga kropp;)

2010-07-08, 12:17:59 / Kategori: Allmänt

Ska fixa ordning mej nu, har ätit Omege-3, som frukost. Smakar inte så mycket, menmen.

Så nu ska jag fixa ordning mej, och klä på mej sakta min tajta och sexiga kropp, ska ta kläderna och stryka dom från lårviken till Dalarna, det kommer nog bybora gilla;) Haha, nejdå. Ska inte sitta och snuska mej inför er, det kan ju jag göra sen, när jag har tid, haha;)



Visst är jag duktig som kommer på massa snuskisar?;)


Skriver när jag är klar!


Haha hörde ni?

2010-07-08, 12:02:58 / Kategori: Allmänt




Hörde ni låten som jag la upp på min blogg när Kissie sjöng sin låt? Haha, när jag kollla runt på min blogg, så såg jag det, shit vad jag började garva. Tänk... Hon är misslyckad med allt, inga vänner, ingen gillar henne osv, hon och jag är ju raka motsatsen till varann, ingen gillar Kissie, alla gillar mej, Kissie har inga vänner, jag har massa vänner, men ni får väl ta och inse att jag är det bästa på jorden, och det är bara att ta att acceptera liksom... För ingen kan ändra på det, inte ens jag, haha;)





Bollnäs? Söderhamn?

2010-07-08, 11:58:34 / Kategori: Allmänt

Nu får jag sån där beslut ångest igen! Hatar när jag får det! Nu vill jag till Bollnäs också och shoppa loss osv... Men ändå vill jag till stan för ska träffa John och Ida, men vet inte hur det blir med att vara med dom, för får inte tag i dom, dom sover nog, haha. Riktiga sömntutor detdär, hehe. Men mina sömntutor, grr!;)

Så idag blir det nog att åka till Bollnäs och kolla runt på massa.


Hela KISSIES nya låt

2010-07-08, 01:23:23 / Kategori: Allmänt

Hela Kissie nya "hitt" låt:


Har 8 punkter att säga om denna låt:

  • Vart är refrengen? Satt och vänta på något som aldrig kom, bara massa mellanmusik som var kass... Sen samma när hon sjöng i början, helt världelös sång, uppbygd osv... Kissie sa ju att den skulle spelas på klubbar osv, men denna låt är ju sämst, det går inte att dansa till ens!
  • Vart var det i låten som likna David Guetta? Jag hörde ingen likhet allafall.
  • Hur kan du vara nöjd med denna låt? Nästan värre än dej, om det går, väldigt svårt tror jag...
  • Den låt skulle man kunna somna till, gjorde det nästan när jag hörde den.
  • Din låt kommer absolut vara Sommarens, SommarPLÅGA,  man hoppades på något lite bättre allafall, men det är ju Kissie, inget mycket att förvänta sej helt enkelt.
  • Varför datamixar du din röst i hela låten? Alltså kan du inte sjunga, eftersom den är mixad från topp till tå!
  • Vem har skrivit texten? Verkar inte som om det var någon bra allafall.
  • Vad är det för likhet mellan din låt och David Guettas låtar? Har ingen likhet.

VART är refrängen? Satt och vänta på något som aldrig kom... Bara massa mellanmusik som var kass! Sen samma som hon sjöng i början... Helt världelös sång helt enkelt, uppbygd osv... Kissie sa att denna låt skulle passa in på disco klubbar osv, men vart är själva hitten? Alltså, det är ingen dans låt, man somnar ju av den, den är inte "dunkadunka" låt, ingen party låt, skrattar ju bara när man hör den. Jag hade inga förväntningar heller, liksom vad ska man förvänta sej av Kissie? När hela hon är falsk.




David Guetta feat. Cozi - Baby When The Light


Hör ni någon likhet?
Inte jag allafall.


Hmm, daah?

2010-07-07, 23:05:01 / Kategori: Allmänt

Det har ju planerat att jag skulle träffa John och Ida E idag, har inte träffat dom på ett tag, så tänkte ju träffa dom idag osv... Men nu vart det inte så eftersom jag åkte till Gävle med mamma, men man kan ju inte få allt, eller jo just ja, det kan ju jag. Så det vart inge att vara med John och Ida idag tyvär. Men så kan det gå när inte taspen är på, haha. Mitt egna lilla talesätt, det var ju jag som kom på det liksom, så nu vet ni ett talesätt till som jag kom på, om ni inte visste det, men jag är ju bättre än er, det är ju bara att acceptera. Jag accepterar ju att jag är bäst, men det är ju inte så svårt, haha.

Imorgon så ska jag nog in till stan och träffa John och Ida, då ska jag nog sova hos dom, så det ska bli kul! Har ingen aning vad vi ska hitta på, men det är väl sånt som märks liksom? Man har ju alltid kul med mej, det går inte att ha tråkigt med mej, så då kommer vi ha kul hela tiden, eftersom jag är med, smart va?!







Shopping i Gävle

2010-07-07, 20:03:17 / Kategori: Allmänt







Söt va?! Jag fastna direkt för denna tunika/kläning. Jag totalt "älskar" såna hära klädesplag, så sjukt snygga! Helt otroligt snygga alltså! Den kosta 275 kr, väldigt billigt!





Lite svårt att knäppa kort på såna hära koftor, men det får man stå ut med helt enkelt! Jag "älskar" också såna hära koftor, jag har hur många som helst i olika längder och färger, jag tröttnar ALDRIG på dom! Den kosta 200 kr, super billigt!




Shopping!!!

2010-07-07, 19:49:32 / Kategori: Allmänt

Är hemma nu, det har varit en väldigt lång dag. Åkte ju ända till Gävle, eftersom jag har släktingar som vi skulle hälsa på, så då följde min moster med mej och mamma. Då gick vi till Ginatricot och köpte lite kläder åt mej, sommar nytt, super snyggt! Har inte köpt kläder på ungefär 2 veckor, så jag tyckte det behövdes... Jag visar vad jag köpte i nästa inlägg som jag lägger upp. Spännande va?!;) Jag totalt älskar min klädsmak, man kan inte ha bättre klädsmak än mej.


****** möte

2010-07-07, 15:47:01 / Kategori: Allmänt

Mamma kom nyss hem på ett möte, som hon var med på jobbet.

Så nu ska vi åka till min moster och hälsa på massa människor, det ska bli kul. Jag tycker det är faktiskt kul att träffa släktningar som man inte har träffat på länge, kul att sitta och prata, skratta och ha det trevligt! Så nu får ni sitta och ruttna sönder här, medans jag och mamma åker och hälsar på nåra släktningar, kul det! Så kanske vi ska kolla på film och ta det lungt.

Men då skulle vi ju kunna sitta och titta på mej, för mej är det ju mycket roligare att kolla på!;)



Hejdå


Gratisgodis.se

2010-07-07, 14:32:49 / Kategori: Allmänt


Jag har nyss blivit medlemGratisgodis.se. Det är en hemsida som skickar ut gratisgodis, om man gör reklam för hemsidan, eller går med i undersökningar. Då skickar dom hem gratisgodis till dom, super kul! Både hemsidan och en själv tjänar på det! Hemsidan får reklam och man får mumsigt godis att mumsa i sej.



Så bli medlem idag, du får gratisgodis. Det är ju värt det absolut!


Är med i Veckans Blogg

2010-07-07, 14:10:44 / Kategori: Allmänt

Nu är jag med i en tävlig: Veckans Blogg, hos en tjej, hon tipsa mej att vara med och såklart så är jag med! Så om nåndag så får vi se om jag vann eller icke, får väl se hur det går... Ska kanske muta henne? Haha, nejdå.


Märker ni någon skillnad? TÄVLING

2010-07-07, 13:54:48 / Kategori: Allmänt






Har ni märkt någon skillnad på min blogg dom senaste 30 minuterna? Jag kommer inte säga vad det är, det får ni lista ut själva, i era hjärnor, om ni kan, haha.

Ledtråd:

*Ni kanske märker det efter någon sekund efter ni klicka in på min blogg.


Gissa i detta inlägg, den som vinner länkar jag i 3 dagar i varje inlägg som jag gör, Ps, man får bara gissa en gång, men om man gissar 2 gånger, så tar jag det som du/ni valde först.


Borta bra, men hemma bäst

2010-07-07, 10:46:42 / Kategori: Allmänt

Jag tror att jag har fått nå jävla slags feber eller nåt! Alltså är inte sjuk, utan att såfort jag kommer hem från Bollnäs, så går det kanske nåndag så vill jag åka dit igen, herregud! Vad är det med mej nu för tiden? Eller kanske Bollnäs gillar mitt sällskap? Haha.




Så nu funderar jag på att åka till Bollnäs, men vill ändå inte liksom... Har inte vart i Söderhamn så himla länge sen jag kom hem från Bollnäs för någon dag sedan, så det känns verkligen konstigt, att jag vill tillbaka igen, men hoppas att det är bara nån slags engångs grej, att jag vill till Bollnäs jämt, men det kan också vara för att alla mina barndomsvänner bor i Bollnäs/Kilafors osv, och träffar dom inte så ofta, så saknar dom för jämnan liksom... Men hoppas att det bara är en period som jag vill vara där hela tiden.


Läsar frågor

2010-07-07, 10:22:51 / Kategori: Allmänt

Godmorgon allihopa! Har ingen aning, men jag känner mej skit peppad och glad! Jag har ingen aning varför, kanske för att det är så fint väder? Jaja, jag har ingen aning. Om jag kommer på det sen så kan jag väl ta och berätta.








Det är såå himla många som mailar mej och frågar:
Har du något emot överviktiga, och varför isåfall?

SVAR, till dom: Nej, jag har ingen emot överviktiga! Varför skulle jag? När jag var mindre börja jag bli överviktig, sen så tvinga jag mej själv att inte äta, så har gått ner, sen så pga att jag åt dom lite för att jag tvinga mej att inte äta, så fick jag ätstörningar, så har gått ner på det med, så jag har inte alltid varit smal osv, har haft mina hemska stunder jag med, även om det inte märks... Nu har jag sagt mitt, så nu får ni tro vad ni vill.





Så nu har jag sagt mitt om det, nu tänker jag inte lägga ner energi på det min sötisar


Missförstånd!

2010-07-07, 10:09:47 / Kategori: Allmänt

Det var väldigt hugg igår när jag prata om överviktiga osv.

För er som inte förstog hur jag mena, ja, jag kunde ha varit väldigt otydlig också, såhär menar jag:

Jag har ABSOLUT inget emot överviktiga! Absolut inte! Jag har vänner som är det, och jag går inte på hur mycket dom väger, det skiter jag i. MEN, det jag menar är att dom som sitter och tycker synd om sej själva att dom är överviktiga, behöver inte sitta och säga: Fan vad tjock jag är! Och förvänta sej att man ska säga: Nejdå! Du är smal. Men om man håller med så blir dom skit sur? Det jag menar är att om man själv tycker att man överviktig, så ska man inte sitta och tycka synd om sej själv, och sen förvänta sej att andra säger att man är smal. Nej, jag är inte pinnsmal, men jag är inte tjock heller, normal helt enkelt, och vissa familjen kan dom ju ha sjukdomen fettma, och det går inte att bota osv, det har jag aldrig sagt att jag har något emot det! MEN, man ska inte tro att bara för att man är tjock, så ska alla tycka synd om sej själv. Jag är inte perfekt, det är ingen, men jag deppar inte för det? Jag säger bara att helldre har jag anorxia än att vara fet, det är väl mitt val, inte erat?... Så nu kanske ni förstår?!




Så nu kanske ni fattar hur jag menar, för er som vart så himla upprörd?


Börja böla?

2010-07-06, 20:23:00 / Kategori: Allmänt

Alltså, du som är så himla trög, och så jävla omogna och så himla svartsjuk på mej, börja böla?! Sitter du och gråter inför din mamma nu eller? Ser det ut som om jag bryr mej om vad du tycker? Nej, ser inte ut så va? Totalt skiter i vad du tycker om mej, ska inte sjunka lika lågt som dej, min blogg, mina åskiter, sen så får du säga vad du vill, för jag skiter i vad du tycker.



Är du så jävla feg, att du inte vågar skriva vad du heter? VÄX UPP, och stå för vad du tycker, eller just ja, du vet ju vad som händer om jag får reda på det...


Vara fet? NEJ TACK

2010-07-06, 17:53:03 / Kategori: Allmänt

Ska gå ut på promenad nu, eftersom jag håller på att banta, så vi får väl höras av sej, OM JAG VILL OCH HAR LUST! Kom ihåg: Min blogg, Mins regler, det är bara att acceptera BITCHES liksom. Nu ska jag inte sitta här och ruttna, nu ska jag gå ut och gå, kom ihåg att alla behöver banta!


Helt seriöst,helldre tar jag självmord, än att vara fet och äcklig. Tänk att ha massa äckligt fett på sej hela tiden? Inte orka gå, inte orka springa eller något, bara sitta och ruttna hela dagarna, ha stora jävla feta lår, tycka synd om sej själv. Ha 2 meters vader och lår. Svettas under fettvalkarna. Ha massa bristningar på siderna, låren, benen, FYFAN, vad äckligt. Jag blir ju illamående! Helldre har jag anorixia än överviktig!!







Filmkväll, resultat:

2010-07-06, 16:56:21 / Kategori: Allmänt

Igår så var jag ju med *****, då var vi barnvakt, så då bestämde vi att vi skulle ha filmkväll, med nåra filmer som jag ville se. Vi såg, Sex And The City, Twilight New Moon och sen så var det en till film, men kommer inte ihåg vad den heter.




                                        

Twilight "2":      

Den var helt okej, eller den var väl mer än okej. Om jag säger såhär om man gemför den första med den andra, så var det första Twilight helt klart bäst! Den "2", var liksom tråkig på något sätt, men ändå var det bra. Det hände inget, man förstog att Jake "varulven" var det i första filmen, allafall jag, men ni är ju lite efterbliven också, hehe. Allt som hände i New Moon, visste man redan. I början var det ju så himla tråkigt, sen så vart det bra i slutet.

Poäng:   



Sex And The City 1:  


Jag säger "Den tredje filmen", för kommer inte ihåg vad den heter. Den var helt super! Det var som Gladiator filmen, men ändå inte på något sätt, den var helt toppen! Verkligen kanon, jag kunde inte sluta kolla på den, sen så var det lite som Sagan Om Ringen. Men super kanon filmen. Men... Den skulle vara mycket bättre om det inte var sån "fantasi", t.ex, det var som lite som sagan om ringen och det är ju inte på riktigt, men husen och allt på sagan om ringen finns ju, men ändå, men det var ändå kul med lite fantasi.
 

Poäng:    


"Den tredje filmen":     

Jag säger "Den tredje filmen", för kommer inte ihåg vad den heter. Den var helt super! Det var som Gladiator filmen, men ändå inte på något sätt, den var helt toppen! Verkligen kanon, jag kunde inte sluta kolla på den, sen så var det lite som Sagan Om Ringen. Men super kanon filmen. Men... Den skulle vara mycket bättre om det inte var sån "fantasi", t.ex, det var som lite som sagan om ringen och det är ju inte på riktigt, men husen och allt på sagan om ringen finns ju, men ändå, men det var ändå kul med lite fantasi.

Poäng:   

Service, Soo Fanny style

2010-07-06, 15:46:19 / Kategori: Allmänt

Mamma ringde mej nyss och berättade att hennes kompis Monika, skulle komma och köra mat åt mej, hehe. Monika bah: Hej! Nu har jag köpt massa gott osv, så nu ska jag göra mat åt dej, vad vill du ha? Jag bah: Hejsan, okej. Jag vet inte, koka ihop något bara, haha. Så nu är hon i köket och ska köra mumsig mat, hoppas att det är gott! Jag har ingen aning om vad det blir, jag får väl se, jaja.




Tänk om ni hade sån uppvaktning som mej? Jag har en egen bloggdesigner, en super service, alla uppvaktar mej, helt underbart! Men jag kan ju inte rå för att jag bor i lyx, sån är jag och så kommer det alltid att vara.


Kissies nys låt, Fanny talar:

2010-07-06, 15:31:31 / Kategori: Allmänt

Kissies nya låt har ju nu kommit ut, så man kan lyssna på den. Jag har lyssnat på den, och





Såhär tycker jag:
 I varje vers och stycke och allt, så gör dom om hennes röst. Alltså dom liksom mixar hennes röst, så man inte hör hennes röst. T.ex Taylor Swift, hon sjunger och dom gör inte om hennes röst eller något av någon av hennes låtar, men Kissie sitter och fixar sin röst i hela jävla låten. Hur fan orkar hon hålla på? Då kan väl du Kissie lägga upp ett video inlägg så får man höra hur du sjunger, eller just ja, du kan ju inte sjunga! Låten är lika datagjord som dej!


Räcker det inte med:

* Hon har opererat brösten
* Silikon i läpparna
* Hon ska operera läpparna
* Hon tror att hon är bäst, när alla vet att det är jag liksom
* Hon PHOTOSHOPPAR alla sina bilder
* Tycker synd om sej själv

Osv, och nu så fixar hon hela sin jävla låt? Hur orkar hon ens hålla på? Hon kan lika skita i att sjunga, för det skulle inte göra någon skillnad liksom. Hon säger att Kissie är en "roll", men hennes vänner säger även att hon är så på riktigt, även hennes bror! VÄX upp, och skaffa dej ett liv Kissie. Tänk om du skulle vara som mej? Shit vad alla skulle älska dej då.


BLOGGANDET!!!

2010-07-06, 12:03:18 / Kategori: Allmänt

Jag lägger in mycket mera bilder, text osv senare, ska bara klä på mej, fixa ordning mej, äta frukost osv, men det kan ta en stund, menmen. Jag kan ju ta hur mycket tid som helst, eftersom jag är Söderhamns största bloggerska, så det gör ju inget, eller hur?! Så vi hörs sen, det lovar jag. Så lätt blir ni inte av med mej;)

..............



Gårdagens Outfit:

2010-07-06, 11:53:28 / Kategori: Allmänt

Gårdagens Outfit:





Koftan: H&M
Camoflash Linnet: Ginatricot
Lila Linnet: JC
Chinos: Ellos


Djävul!!

2010-07-06, 11:42:46 / Kategori: Allmänt

Godmorgon! Sovit gott? Det har jag allafall. Säger jag så jämt? Haha

Nyvaken nu, är både pigg och trött, hur går det ihop? Jaja, tydligen så går det, hehe. Så nu är pronsessan blandat med djävul vaken, haha. Eller just ja, jag är en otroligt söt djävul, och ni är fula djävular;) Hehe, men det bjuder jag ju på såklart. Nån måste ju vara ful djävul


Dagens Planer:

2010-07-05, 13:20:39 / Kategori: Allmänt







Länktar, BITCHES!


Söderhamns största...

2010-07-05, 12:59:55 / Kategori: Allmänt

Godmorgon, har ni sovit gott Bitches? Det har jag allafall gjort!

Idag så ska jag ju vara med ****, vi ska sitta barnvakt, så jag sitter och väntar på att han, han skulle bara göra nå skit grejs, plugga eller vad det var först, sen så kommer han hit, så det ska bli kul! Han ska sova här, så ska gå och träffa hans kusin, så får vi se vad vi hittar på, kanske tar nån öl, kollar på film, vi får helt enkelt se vad vi hittar på, har inte träffat han på ett jävla tag, så det ska bli så himla super kul, haha. Tänk om ni hade såna vänner som mej, då skulle ni vara världens lyckligaste, men tyvär så har ni det ju inte, så ni är olyckliga, men det bjuder jag på!;)


Vad heter denna låt???

2010-07-05, 12:45:58 / Kategori: Allmänt


Vad heter denna låt?



Vet nån vad denna låt heter? Jag skulle gärna vilja veta det, har det på skiva, men det går inte att kolla upp vad den heter, så jag behöver hjälp av er BITCHES, vad heter denna låt?


*******

2010-07-05, 00:21:00 / Kategori: Allmänt

Nu ska jag gå och lägga mej, för imorgon så ska jag ***********, så ni får helt enkelt vänta, tills jag skriver om det i min blogg, eller gör jag? Det återstår och se helt enkelt för er. Nu ska jag allafall sova, så jag vaknar tidigt imorgon, för ska vara barnvakt, för mamma jobbar från morgonen till kväll, så ska **** hjälpa mej med att vara barnvakt, ni får reda om vem det är imorgon, om ni har tur, hehe

Godnatt.


Det brinner!

2010-07-05, 00:13:37 / Kategori: Allmänt

Viktigt meddelande för Gävleborg:

Publicerat: kl 23:02

En generator i en kraftanläggning i Bergvik brinner. Röken är giftig och rökutvecklingen är mycket kraftig, enligt räddningstjänsten. Alla som befinner sig i Söderhamn, Kilafors, Bergvik och Skog uppmanas att tills vidare hålla sig inomhus, stänga fönster och dörrar, och stänga av ventilationen

KOPIERde ifrån nätet

Sprid det .


Dagens Outfit:

2010-07-04, 17:55:48 / Kategori: Allmänt

Dagens Outfit:




Jag har på mej en herdins tröja, för det började bli kallt, jag tog på mej t-shirten, för jag orkade inte ta av mej den medans jag knäppte kort, menmen. 


Chinos: Ellos
Blå/Vita Linnet: JC


Ladda ner

2010-07-04, 17:46:47 / Kategori: Allmänt

Sitter nu och ladder ner super bra musik, och nytt! Så nu får jag skit bra musik och ny musik till datan och mobilen, så himla kul att hitta nya låtar, som fastnar direkt på hjärnan!


Hummer och vin

2010-07-04, 17:36:35 / Kategori: Allmänt

Är hemma nu från middagen, är så himla sjukt mätt! Kommer inte behöva äta något på hela dagen, haha. Helt seriöst, är ju så himla mätt, känns som om jag nästan ska spy! Tack för middagen allafall, det var super gott!

Vi åt hummer, men vin till, mums! Skoja, vi åt nånslags kyckling med nå till, kommer inte ihåg vad det heter, men gott var det allafall! Super mums. Fast det skulle inte vara helt fel med hummer och vin, shit vad gott! Nu vart jag sugen på det ju!


Middag

2010-07-04, 15:25:57 / Kategori: Allmänt

Vi har blivit bjuden på middag hemma hos mammas kompis, så ska dit och äta nu hela familjen, ska bli super kul! Jag är jätte hungrig, så det ska bli mums! Tänk om det var folk som bjöd er? Då skulle ni sluta deppa hela tiden, men tyvär så är det ju inte så. Det är bara mej alla vill ha på middag, det får ni och alla andra ta och acceptera, för så kommer det alltid att vara!



Hejdå, nu ska familjen dra iväg och äta finmiddag, medans ni får deppa sönder... Jajaja


Jag har...

2010-07-04, 15:21:24 / Kategori: Allmänt

Är hemma nu, har packat upp alla mina kläder, smink osv, så nu tänkte jag blogga lite. Nyss så började det åska och regna, så det är ju inge fint väder, så man kan hitta på något kul liksom, men det kan ju inte alltid vara kul, även om man önskar det ibland, menmen...




Mamma har ju köpt saker till mej till mitt nya rum, i Amerikanskt tema, så nu har jag sett alla saker, och jag vart helt till mej, så jävla snyggt! Mamma är perfekt till att handla saker till rum alltså, hon vet EXAKT vad som skulle passa och vad jag vill ha. Jag knäpper kort på sakerna sen, så får ni se.


Nu ska jag fixa...

2010-07-04, 12:36:20 / Kategori: Allmänt

Ska fixa mej ordning nu, för ska ju till Söderhamn, och jag kan ju inte se ut hur som helst liksom, det går ju inte. Fast jag är ju så snygg, så det spelar ju ingen roll, om jag sminkar mej eller inte, eftersom jag är så snygg ändå!



Jag skriver mera när jag har fixat ordning mej, hejdå så länge.


VAFAN!!!

2010-07-04, 12:27:30 / Kategori: Allmänt

Oscar fick ju information om att han skulle vara domare, i Arbrå, för det skulle vara nån cup, men sen så när han väl kommer dit, så var det ingen där, så han satt och vänta i 2 timmar på att någon skulle komma, men ingen kom. Fyfan vilken dåligt stil! När Oscar kommer hem igen  så ringer dom och säger att det är i Vallsta, fast dom sa att det var i Arbrå, så jävla dålig stil, att säga att det var på en plats, men den var på en annan, snacka om vara oansvarligt!





Dom borde ju ha fattat liksom, att Oscar är bror med Söderhamns största bloggerska, så liksom, daah?


Domare

2010-07-04, 12:10:11 / Kategori: Allmänt

Vaken! Jag vakna ungefär 11:30, eftersom vi skulle iväg, för Oscar(storebror) ska doma nån slags fotbollscupp, men det vart inget för mej. Alltså det var inte här, det var i Vallsta, och dit orkar jag inte åka, för där ruttnar man sönder! Så stanna hemma, medans pappa skjutsar Oscar till Vallsta. Så idag blir det att åka hem, alla Söderhamnare har saknat mej, jag vet. Ni behöver inte säga något, för jag vet det redan.



Bollnäs... bloggdrottning

2010-07-04, 00:08:28 / Kategori: Allmänt

Kom nyss hem från Bollnäs, skulle ju hämta storebror Oscar, då när vi åkte så mötte vi Offe, och då sa jag till pappa: Kan vi inte skjutsa hem han? Då sa pappa okej, så då åkte jag nervöst och fråga, hehe. Men han sa att han inte behövde då sa jag kom igen osv, men han sa att han kunde gå, så då fråga jag om man var helt säker flera gånger, och det var han, så då åkte vi vidare och hämta storebror Oscar, så nu sitter vi här hemma hos pappa.



(Inte våran bil, våran är mycket snyggare)


Ska snart sova tänkte jag, för ska gå upp ungefär 10:00, för Oscar ska vara domare åt nån cup, så ska följa med att kolla, super kul!




Telefonsamtal av...

2010-07-03, 23:54:10 / Kategori: Allmänt

Jag fick nyss ett telefon samtal av mamma, då berättade mamma att dom hade kommit hem osv, och att dom hade köpt Amerikanska kuddar till mej, jag sa att jag inte ville veta hur dom såg ut, för jag vill att det ska bli en överaskning, sen så hade hon köpt 2 mattor till mitt nya rum, också i Amerikanskt mönster och färger så snyggt!! Jag satt och sa tacktacktack, hela tiden nys i telefonen, sen så berättade hon att hon hade köpt olika korgar osv till mina tomma hyller i mitt nya rum, och dom var och i Amerikanskt!! Fan vad glad jag är nu alltså! Ingen kan förstå hur glad jag är nu!! Precis vad jag ville ha! Jag har nu ett helt Amerikanskt rum, snacka om snyggt!! Man kan ju tro att jag är Amerikansk, men det är jag inte, tro det eller ej.

Tänk om ni hade mitt rum? Då skulle ni vara världens lyckligaste, men tyvär så är ju alla inte lika lycklig och glad som mej, men det får ni väl acceptera. Mitt liv kan inte bli bättre!!




// Oscar

2010-07-03, 22:22:04 / Kategori: Allmänt

Ska ut och kanske träffa Offe snart då, får väl se hur det bilr med det. Om han hittar hit, haha. Nu har pappa kommit hem allafall från Hudik, han tyckte det var så roligt så, men jag tror knappast att jag tycker det... Menmen. 23:30, så ska jag och pappa åka till Bollnäs, för vi ska hämta Oscar(storebror) För han har åkt från Söderhamn. Jag kommer särkert somna, för jag börjar bli ganska trött:O Herregud, jag kan ju inte sova nu! Längre måste jag ju vara uppe, annars så kommer jag ju vakna skit tidigt imorgon, och det vill jag ju inte liksom, för då kommer jag vara trött tidigt imorgon kväll också, och det vill jag inte heller, så då kommer det hålla på så i typ 10 år, haha, nejdå, men allafall liksom!




Jaja, vi får väl se om Offe hittar hit, annars blir det ett problem, haha.


JoJo - Too Little Too Late

2010-07-03, 17:33:42 / Kategori: Allmänt

Jag lyssnar på en låt, som är helt underbar, men ändå sorlig på flera sätt. Jag hitta denna låt på youtube, och jag sitter och kollar om och om på videon, för det kan nästan inte vara sant. Det stämmer så himla bra in på mej förut, man skulle ju kunna tro att det är jag som är med på videon, alltså inte utseende, för jag ser ju bättre ut, men allafall... Jag hatar sånt, man ser upp till något, man är så himla lycklig, man känner sej så himla lycklig, som om inget dåligt kan hända... Men sen så faller allting ihop.. Det hände för mej för ungefär 7 månader sen, det var ju ett tag sen, men ändå, sånt sätter sej i hjärtat, och stannar där väldigt länge. Har detta hänt er?


 


I hate that...


Magen... är...

2010-07-03, 17:22:31 / Kategori: Allmänt

Ätit klart nu, så nu sitter jag och min mage mätt och belåten i soffan, och kollar på lite tv... Snart så blir det väl att gå ut och träffa Offe, jag får helt enkelt se vad jag hittar på, inte så himla varmt ute heller, det är ju varmt men inte så varmt som jag vill att det ska vara!



Jag har varit ute och sola, så nu är jag ännu brunare än innan, it´s soo Fanny style!



Matdags!

2010-07-03, 15:46:48 / Kategori: Allmänt

Jag tog nyss ut lite djupfryst mat ur kylen, som jag ska koka på. Maten ser ut som typ "myr larver", men det är nå slags pasta grejs. Jag kände inte för att stå och göra ordning en hel middag liksom, så tog något som jag har ätit förut, så håller det på att koka nu... Jag måste ju passa det så springer fram och tillbaka till laptopen och maten, men det ska nog gå bra! Det kanske inte är precis världens lyx att äta halvfrabikat, menmen. Har ju inga pengar hos pappa så jag kan inte gå och öpa mat och laga till själv heller liksom, menmen. Det överlever jag, allafall. Men jag vet att ni inte klarar av det, men alla gör ju inte det, det är ju synd det, haha.
´

Jag visar bild på maten senare, både när det är djupfryst och när det är färdigt, så får ni se.


Beronde? haha

2010-07-03, 12:45:55 / Kategori: Allmänt

Ska ligga och glo på tv nu, och bara ta det lungt. Jag orkar inte göra något annat... Men så kan ju livet vara, man behöver inte ALLTID ha något att göra, även fast det skulle vara kul ibland. Men nu är det ju inte så, och det får ni ta och acceptera, för det har jag redan acceptera!





Vad ska ni göra idag då?
Inte för att jag bryr mej, haha. Jodå, klart jag bryr mej, eller gör jag? Det kan ni ta och kluta ut;)


HISS och DISS

2010-07-03, 12:33:43 / Kategori: Allmänt





HISS: Mina Bloggläsare   

Hissen blir så klart mina läsare, absolut! När jag ser att folk följer min blogg, och verkligen uppskattar min blogg, så blir jag så himla glad och peppad, att fortsätta liksom. Jag gillar ju sjukt mycket att blogga, och jag gillar verkligen alla gulliga mail och kommentarer jag får av er läsare, tack så himla mycket!

DISS: Bråka                       

Bråka, är det bland av det värsta jag vet. Jag totalt hatar att bråka, det finns nog inget värre. Men tyvär så blir det ju att man bråkar, det sägs ju att om  man bråkar så kommer man närmare varandra? Det kan stämma, men ändå lite. Jag bråka ju sjukt mycket med pappa imorse, jag kan ju inte säga att jag uppskatta det, för jag uppskatta det verkligen inte! Jag är nog helt säker på att ingen gillar att bråka, allafall inte med nån som  står en nära. Så det blir diss för att bråka!





Slapp...

2010-07-03, 11:26:24 / Kategori: Allmänt

Efter mycket skrikande, gråtande, så stanna jag hemma. Som sagt jag får som jag vill, och jag ger inte upp förns jag får som jag vill, även om det kan göra ont i hjärtat... Men det är ju så man lär sej av sina misstag... Så nu är jag hemma hos pappa, medans han åker till Hudik, så ska passa på att blogga idag, eftersom jag inte hann nånting nästan igår. Så idag så ska ni få höra en av mina favotir låtar, och ett av mina favorit musikband, kul va?!


...

2010-07-03, 10:43:25 / Kategori: Allmänt

Det värsta att vara hemma hos pappa, är att vi ALLTID ska till hans jävla tjej! Så jag hinner aldrig att blogga då, och det suger! Eftersom jag älskar att blogga, och jag får pengar för det. Så det är super kul, jag totalt älskar att blogga, hehe^^ 
 


Men nu sitter jag och dampar på äckel pappa, för han dampar sönder på mej, att jag sitter vid datan? DAMP! Så måste fixa ordning mej, annars tar man väl datan och kastar den, skulle inte förvåna mej, haha. Jaja, jag skriver mera när jag kan.

Hejdå


DAAAAMMP!!!

2010-07-03, 10:37:13 / Kategori: Allmänt

Igår så var vi i Hudik ju, SUCK! Med stort S!! Då kom Jim, David osv, och hälsa på mej, stolt, haha. Jims kompisar alltså, så satt vi och fika, kolla på tv. Sen så satt vi och spela nå, kommer inte ihåg vad det heter, men jag kommer särkert på det senare idag, får jag hoppas allafall, hehe^^ Vi var där till ungefär 23:07, nånting, så vi var hemma ungefär 00:00, så då gick jag och la mej, för var sjukt trött! Men nu bloggar jag ju, hehe.


Idag så ska vi till Hudik igen, och ruttna lite till! Hudik är den tråkigaste och den sämsta staden som finns. Det finns inte ett skit att göra i Hudik, det borde vara nån som håller med mej allafall, eller så vågar ni inte säga vad ni tycker... Jag rent ut sagt HATAR Hudik, helldre bor jag i helvete än i Hudik... Eller kanske inte, men ändå... Jim och nån till skulle följa med, men vet inte när dom kommer så. Men om det bara blir pappa-.- Marie och jag, så kan jag ju säga att jag inte tänker följa med, orka gå med två vuxna liksom? Hur töntigt är inte det?!! Det är ju skillnad om man är mellan typ 17+, om man går med vuxna, det är ju helt okej. Men är man tonårig som jag, så vet jag att INGEN vill gå med vuxna, daah? Jag går helldre med mamma på stan än pappa-.- och Marie, jag kommer totalt RUTTNA SÖNDER!!!



Och jag som är så himla trött! Jag kan inte lägga mej före 00:00 på nätterna, för då vaknar jag tidigt, så jag vakna typ 09:..... Nånting, kommer inte ihåg exakt. Så jag är skittrött, och jag glömde mina solglasögon hemma hos mamma, så dom kan jag inte ha på mej heller som skydd för ögonen! SUCK! Allt går skit för mej idag, så mucka inte med mej, för då ligger ni risit till, kan jag lova er!


Hemma från helvete

2010-07-03, 10:17:02 / Kategori: Allmänt

Igår så hann jag ju tyvär inte blogga, för jag var ju i Hudik osv, som jag berättade igår. Jag skulle ju blogga hemma hos dom, men jag var så himla lat igår så jag skret i det, tyvär. Vet att ni har saknat min blogg, mem nu är jag tillbaka igen, som tur är!


Idag så ska vi tydligen hälsa på Marie och hennes son Jim igen, vi ska ner på stan, så hälsa gärna om ni ser mej! Jag bits inte jag lovar, eller gör jag? Haha nejdå, jag är en snäll flicka, HOST!


Ska åka till Hudik...

2010-07-02, 16:43:32 / Kategori: Allmänt

Nu ska vi åka till Hudik, jag skriver mera sen...

Hejdå!


OBS!!!

2010-07-02, 16:21:00 / Kategori: Allmänt

(OBS!!!)


Jag kommer inte kunna blogga tills när vi kommer hem... Jag vet inte om vi ska sov där, men jag hoppas verkligen att vi INTE ska sova där, för om vi sover där så går jag hem till mamma, helt seriöst. Tro det eller ej! Vi åker till Hudik 17:00, så vi kommer särkert hem inatt nångång, men hoppas det blir tidigare så jag kan blogga innnan jag lägger mej. Men om jag inte bloggar nå mera idag/ikväll, så sover jag i Hudik, så alla mina söta läsare vet det, så ni inte undrar varför jag inte bloggar. Men om vi ska sova där, så ska jag verkligen försöka få tag i en dator! Eller jag tar med min laptop dit, jag gör så, isåfall vi sover där, men då kommer jag vara uppe hela natten och blogga osv. Så jag tar med mej min kära laptop, så jag kan blogga förfullt! Så nu behöver ni inte vara oroliga längre.


Biiiiiiiiiii!!

2010-07-02, 16:13:45 / Kategori: Allmänt

Är klar sminkad och färdig fixad! Så nu är jag söt som en blomma igen, det gillar ni va?;) Hihi^^ Nu luktar jag till och med godare än en blomma, fast det gör jag ju jämt så... Nu ska jag blogga lite, sen blir det att åka till Hudik


Färdig med...

2010-07-02, 15:45:38 / Kategori: Allmänt

Nu ska jag gå och sminka mej och fixa ordning mej klart, jag hållde på att fixa ordning mej, men så vart det mat, så har bara hunnit fixa med masscaran än, men det ska ändå gå super bra! Jag skriver när jag är klar! LOVAR!


Dagens Outfit:

2010-07-02, 15:43:41 / Kategori: Allmänt

Dagens Outfit:



(Osminkad på bilden)


Det ser ut som om jag är skit tjock, men det är för att  linnet är lite stort


Svarta Linnet: H&M
Rosa Linnet: JC
Tajtsen: Ellos


Leksand sommarland

2010-07-02, 13:12:10 / Kategori: Allmänt

Nu är mamma och syskonen påväg till Leksand, jag vill inte följa med, pga att jag har mens. Och om jag följer med kommer jag bara vilja bada, och jag tänker inte bada på tex övertyrsbad, när jag har mens, usch! Så då åker jag helldre till Bollnäs och är där så länge, än att sitta där och inte kunna bada osv...

Hoppas ni får det super trevligt och jätte kul mamma och syskonen!!! Ha kul från mej med






Mot Hudik, suck

2010-07-02, 13:01:18 / Kategori: Allmänt

Har kommit ut ur duschen nu, så nu luktar jag blomma igen, hihi^^ Fast det gör jag alltid så, hehe^^ Jag är en stor röd söt blomma, it´s soo Fanny style!!



Har klätt på mej, det vart *****************, haha, nejnej. Det får ni se när jag visar min Dagens Outfit idag istället, jag kan ju inte berätta allt, eller? Kan, kan jag väl, men kanske inte vill?





Idag så åker man till Hudik då, suck! Ska ju till Marie och hennes son Jim, det ändå jag ser fram emot, är när vi ska bowla, inget annat! För jag kommer ju såklart vinna, som alla redan vet. Hoppas det finns rosa bowlingsklot, jag skiter i vad dom väger, jag ska fortfarande ha rosa, it´s soo Fanny style! Så jag hoppas att dom har rosa, annars får dom med sykmej att göra, haha. Nejdå annars får dom med Söderhamn största bloggare att göra, snacka om status?!;)






Spiderman 3, ending:´(

2010-07-02, 00:41:41 / Kategori: Allmänt


Spiderman 3, ending:




Jag leta nyss efter Spiderman 3, ending, och hitta den. Så himla sorligt! Jag gråter varje gång jag ser den.. Så himla sorligt, tänk att vara i samma sitta som dom? Mina tårar bara gled ner slängs kinden, och ner på halsen. Det var som om tårarna vandra ner på kinden, en tår efter en...

Denna video, är det inte så himla bra stick på, som ni ser? Men man ser ändå.


Frågestund, det har ni saknat va?:)

2010-07-02, 00:13:08 / Kategori: Allmänt


Nu kan ni fråga vad ni vill, exakt hur mycket ni vill. Ni får svar av mej, bara ärliga svar, fast jag är ju ärligså det kommer gå super bra! Ni får fråga hur mycket ni vill, när ni vill.
P.s Kommentera i detta inlägget, så det blir enklare att hålla koll på vad som ska vara till frågestunden.


Ni kan fråga tills Måndag 03-07-10,
så ni kan fråga på tills dess, då kommer alla svar på era frågor


Morgon Dagens Planer:

2010-07-01, 20:36:10 / Kategori: Allmänt



Morgon Dagens Planer:


Det ni



Göta Kanal 3, det ni!

2010-07-01, 19:59:16 / Kategori: Allmänt

Jag skulle ju berätta vad jag tyckte om fillmen Göta Kanal 3, efter jag hade sett den, och nu har jag sett den. Och ja... Vad ska jag säga? Nejdå, men jag tycker såhär:





Mina åskiter om Göta Kanal 3: Den är lite lik dom andra 2 filmerna i Göta Kanal, man behöver inte ha sett dom andra 2 filmerna, för att förstå den tredje filmen. Jag har kollar på dom andra 2 också, men man förstår lika mycket även om man inte har sett dom andra 2 eller inte osv, tycker jag allafall! Jag fatta inte vissa saker, menmen. Den var helt okej, inte det bästa filmen jag har sett men inte det sämsta heller. Den bästa filmen jag har sett är nog att kolla på mej själv, haha.


Hemma

2010-07-01, 17:57:16 / Kategori: Allmänt

Är hemma nu, har varit och köpt godis! Så ska äta godis, dricka och kolla på Göta Kanal 3, så det ska bli super kul, såg på Göta Kanal 3 förut, men då somna jag, hehe. För jag var sjukt trött då! Jag berättar vad jag tycker om fillmen, när jag har sett den, så berättar jag er om den är värd att se, eller om det bara är skit.











Stan med bror

2010-07-01, 16:16:34 / Kategori: Allmänt

Nu ska jag in till stan med storebror Oscar, vi får höras mer när jag kommer hem!

Hejdå.


Tabb!

2010-07-01, 16:15:51 / Kategori: Allmänt




En tabb som jag gjorde nyss:

Jag stog och prata med pappa, medans jag väntade på att Oscar(min storebror) Skulle bli klar på toan, jag hållde på att kissa på mej, så när det hade gått ungefär 15 minuter, så gick jag och banka på dörren till dörren och sa: ÄR DU KLAR SNART!? Då drog jag i handtaget, och då visa det sej att dörren var öppen.

Oscar hade inte gått på toa, jag trodde det för den spällde i dörren, men Oscar hade stängt dörren när han gick in i rummet, så jag trodde att han gick in till toan.


Men snälla nån? VÄX UPP

2010-07-01, 15:05:08 / Kategori: Allmänt

Jag kolla nyss en blogg, som sitter och säger att jag är en kunglighet? Jag tycker fortfarande inte om monarki, så varför skulle jag vara det? Nu vet jag allafall vem det är som sitter och håller på att kommentera på min blogg, och hon har tydligen fått in i sin hjärna att jag täder på hennes pojkvän? Men snälla gumman, jag skulle aldrig tända på din pojkvän! Men det kanske du vill? Men även om du så mycket skulle be mej att tända på din kille, så skulle det aldrig aldrig, för jag kommer aldrig tända på din pojkvän! Jag tänder inte på din pojkvän och det kommer jag inte att göra heller, så skulle snacka så himla mycket skit! Du vet ingenting, och det kommer du aldrig att göra! Det sista jag skulle tända på är din kille! Du är en vuxen människa, men du beter dej som en bebis, har du inget vettigare för dej? Omogen med stort O, hur orkar du hålla på? Sitter jag och snackar skit om dej? NEJ


Du som kallar mej bitch, kalla mej gärna det hela tiden, nu när du vet vad det betyder:




Sminkning

2010-07-01, 14:49:01 / Kategori: Allmänt

Nu ska jag ta och sminka mej, fixa ordning håret osv, för ska in till stan, ska köpa godis, eftersom jag är en STOR godisråtta med stort G! Jag totalt älskar godis! Godis är det godaste man kan äta och såklart ***, men nu ska jag inte sitta och snuska mej, haha. Jag skriver innan jag åker till stan, ha det så bra, HOST!


Sötnosar?:S:S:S

2010-07-01, 12:53:57 / Kategori: Allmänt

Godmorgon, sovit gott, alla mina sötnosar. Det har jag allafall, så det är väl huvudsaken? Jag sov som en stock.

Har nyss ätit omega-3 till frukost, jag kan ju inte säga att det smaka så himla mycket, men det är det värt absolut! Ni som läser min blogg och har mitt nummer, så om ni undrar varför jag inte svarar så har mobil dött, pga, slut på batteri, eller så laddar jag den, så ni vet det. Eftersom alla vill få tag i mej, vem vill inte det liksom?


Vacker bild va? Jag är super nöjd med den, tänk om ni kunde göra så fint som jag kan göra, då skulle ni vara proffs.

Idag så har jag ingen aning om vad jag ska hitta på, men det blir väl något. Jag kanske ska träffa min barndoms vän Jessica, har inte setts på ungefär 2 år, och det är hemskt! Så då kanske vi ska träffas och hitta på något, får väl se hur det blir med det. Annars så åker jag in till Bollnäs och kollar runt lite... Men det duger ju det med liksom.




Godnatt

2010-07-01, 01:01:02 / Kategori: Allmänt

Godnatt alla mina läsare, nu ska jag sova så himla gott!


Bingo

2010-07-01, 00:54:05 / Kategori: Allmänt

Gå gärna in på denna sida, för att få den verkligen upplevelsen att spela bingo: http://www.bingosidan.com/


Hur fungerar bingo i Sverige?    


Det organiserade bingospelet i bingohallar är idag helt datoriserat. Uppgifterna lagras i en dator och alla nummer dras från en slumpgenerator, som sedan kontrolleras av Länsstyrelsen.

Länsstyrelsen och Lotteriinspektionen har noggrann kontroll över bingospelet så att det sköts på ett seriöst och lagligt sätt.



Hur spelas bingo?

Det första man gör innan man börjar spela bingo är att köpa sina brickor eller om man spelar bingo online, gör en insättning på sitt spelkonto hos spelbolaget. Där kan man själv bestämma hur mycket man vill spela för. Spelet bingo går ut på att slumpvalda siffror dras och som spelare markerar man då dessa nummer på sin spelbricka med förtryckta siffror i ett rutmönster. Den som först får till exempel en hel markerad rad, ropar “bingo!” för att signalera sin vinst. Spelar du bingo online blir den dragna siffran automatiskt förkryssad på din bricka.

Spelet håller på ända tills någon fått fem nummer i rad, antingen vågrätt, lodrätt eller diagonalt. När man fått detta ska man som sagt ropa ”bingo!” för att göra alla uppmärksamma på att man vunnit, på Internet görs detta automatiskt. Efter att man ropat bingo kontrollerar en bingovärd att brickan är rätt ifylld, om så är fallet har spelaren vunnit omgången och tar hem priset, vilket oftast är pengar. Är man många som spelar kan vinsten bli stor, men chansen att vinna krymper även ju fler man är som spelar.

Det finns ett par olika varianter av bingo så som klassisk bingo (beskrivet ovan) och Variantbingo, där klassisk bingo fortfarande är den bingovariant som är vanligast. Det är också den variant av bingo som oftast erbjuds i bingohallar och i bingorum på Internet.

Bingo är ett perfekt spel för dig som vill umgås och träffa nya människor och även ha chans att vinna pengar. Bingo är absolut något som alla åldrar kan spela och med online bingons framfart är det numera tillgängligt för det flesta. På Svenska Spel, som är ett spelbolag du absolut kan lita på vad gäller spel i alla former, så har du också möjligheten att bingo och andra spelformer så som betting.


Min erfarenhet av bingo:  

Jag har ju erfarenhet om bingo, jag vet hur man spelar det osv, men jag är inte som en expert på det. Nu den senaste tiden så har jag inte varit så himla intreserad av det, visst förut när jag var mindre så tyckte jag om att kolla på tv:en och köpa bingo bricka, som man markerar över med en bingopenna, det tyckte jag var jätte kul förut. Men det har jag växt från nu, men alla växer ju ifrån nånting nångång offtast ju, men så kan det ju vara.