Nu blir det att städa:(

2010-05-31, 21:28:34 / Kategori: Allmänt

Nu ska jag gå och städa mitt rum, nu kommer min mamma bli förvånad. Det slutar offtast med att det är hon som srädar mitt rum, men jag tänker inte ha så längre!:) Även om det är så himla tråkigt, så måste jag lära mej att ta ansvar, och det ska jag göra med mitt rum. Så ska bli mycket bättre på att hålla ordning i mitt rum (Om det gårXD) Haha, jag har ingen aning om jag kommer klara det, men det märks, hehe.


Haha, vilken bild, hehe.


Idag så var jag ju med Ida, Adam och Jonat, va ute och gick, sen så tog vi det lungt och åt popcorn och satt och pratade. Sen så gick jag ner och åt, kyckling, mums!:) Sen så gick vi upp och kolla på en annan film, sen så tog vi det bara lungt, men kul var det!:) Nu ska jag gå och städa mitt rum, får se hur det går, hejdå så länge alla läsare:)


Måndag idag då....

2010-05-31, 14:52:30 / Kategori: Allmänt

Snart kommer Adam och Jonat till mej och Ida, jag och Ida sitter hemma hos mej nu och hon håller på att skicka massa bilder till mej, som jag hade på den andra datan, så nu får jag dom bilderna:) idag hände väl inget speciellt, skola sen så åkte jag och Ida hem till mej, så sitter nu hemma hos mej och tar det lungt. Vi ska snart gå till Ida, för hon skulle hjälpa sin mamma med något, ungefär klockan: 16:00, så kommer Adam och Jonat. Får se vad vi hittar på, kommer bli skoj allafall!:) Har inte så himla mycket mer att säga just nu, men det kommer väl.


Bjuder på en bild på mej och Frida, hehe.


Ny duschad och lyssnar på underbar låt!

2010-05-30, 20:51:03 / Kategori: Allmänt

Nu sitter jag vid datan ny duschad och lyssna på en helt underbar låt! Lyssna på den för första gången för ungefär nån vecka sen, så för nån dag sen så kom jag och tänka på den, men jag kom inte ihåg vad den hette. Men jag visste att jag hade den på datan, och jag visste hur den gick och så, men jag kom inte ihåg vem det var som sjöng eller vad låten hette. Så i går eller i förrgår så hörde jag den på datan för jag satt och lyssna på bandet: The Fray, dom är hur bra som helst! Dom har nästan bara lugna låtar, och dom låtarna är helt underbar! Alla låtar är så himla fina! Men allafall, då hitta jag låten, så nu sitter jag och lyssnar på den, denna låt är det:


The Fray - Heartless

Så himla fin låt! Det är min nya favorit lugna låt, visst är låten bra?:)



Sen så ska jag väl gå ner och ta något att äta, och se på nån bra film, eller så blir det att kika på något program på laptopen, jag får se hur jag gör. Hur ska ni tillbringa denna söndag?


Detta har jag beställt idag!:)

2010-05-30, 13:38:09 / Kategori: Allmänt





Bebis Rosa Chinos

'
Detta är ett par rosa Chinos byxor, super snygga! Väldigt inne för både tjejer och killar. Dom kostar 200-300 kronor, verkligen värt priset! Som ni ser har jag som en "modell" på den vänstra bilden med ett par lila Chinos, men det är dom rosa Chinos jag har beställt. Jag visa upp "modellen" också, för då ser ni hur dom ser ut när man har på sej dom. ¨

Pris: 200-300 kronor.
Färg: Nästan alla färger finns, men jag beställde bebis rosa.
Storlek: S (Smal)



Svart/Vita mönstrade Leggings


Snygga va? Tycker dom va super fräna, super snygga! Väldigt ovanligt, men väldigt snyggt! Det "sticker ut" liksom, men det är så himla kul, då får man människornas blickar på en, haha. Tycekr det är så himla kul att gå med kläder som "sticker ut". Fast det ska inte gå till ÖVERDRIFT. Men t.ex: Ett par tuffa leggings, som dess, det får absolut inte va för överdrivet tycker jag, men det är ju upp till var och en.

Pris: 200 kronor.
Färg: Svart/vita.
Storlek: M (Medium)


Svarta Tajts


Dessa svarta tajts, är ju inge "märkvärdigt", men det är väldigt snyggt med t.ex: En skjorta eller en tröja, osv. Väldigt snyggt till nån snygg tröja, skjorta, eller om man vill ha något annat till tajtsen, det är också upp till var och än. I Juni kommer ju mina treggings, och mina snygga leggings! Som jag beställde i April, men i Juni så kommer dom, så längtar!:)


Pris:

180 kronor.
Färg: Svarta.
Storlek: S (Smal)


Nu är man inne från solen

2010-05-30, 12:45:00 / Kategori: Allmänt

Nu har jag varit ute och sola i ungefär 2 timmar, solen tar på kroppen, måste gå ner och svalka av mej med något, det blir nog vatten, men innan jag går ner tänkte jag visa ner vad jag har bestältl för kläder, jag är så himla nöjd! Men allafall, super skönt att sola ute, så himla varmt och skönt ute! Idag så blir det att engna dagen åt att vara barnvakt åt min lillebror, medans mamma och lillesyster är i Bollnäs med en av mammas vänner. Dom ska åka och köpa blommor. Jag tänkte sola längre, men det vart kallt så gick in. Får se om det blir vamrt igen om en stund, då går jag ut och solar igen. Är det varmt hos er?


Jag bjuder på denna sommarbild.


Stek ute

2010-05-30, 10:59:54 / Kategori: Allmänt

Nu är det stek ute! Ska snart gå ut och sola på studsmattan, hehe. Jag blir brun så himla fort! Det är så himla bra det, men även om jag blir brun så solar jag massa. Förra året så hade jag massa sår och allt på ryggen och axlarna, och alla fråga: Fanny! Vad har du gjort?! Då svara jag: Jag har solat. Haha, jag va helt solbränd, men jävligt brun också:) Jaja, nu ska jag gå ut och sola, bloggar mera sen om vad jag har beställt igår natt:)


Gonatt

2010-05-30, 02:40:15 / Kategori: Allmänt

Nu ska jag ta och sova, jag är skit trött! Nu har jag beställt kläder åt mej, jag lägger upp imorgon vad jag har beställt. Jag är super nöjd med vad jag har beställt! Så imorgon får ni se kläderna som jag har beställt.

Idag så var jag med Adam och Jonat, mär Adam kom så var vi nere i köket och pratade med mamma, sen så gick vi upp och kika på filmen: Fredag den 13:de, jag skrek och hoppa till väldigt mycket. Efter den filmen så kika vi på: World Trade Center, väldigt sorgsen film, det har ju liksom hänt på riktigt också som dom flesta kanske vet. Då somna jag, hehe. Jag var så himla trött. När jag vakna så va jag så himla törsig så jag och Adam gick ner och drack. När klockan var typ: 01:05, ungefär, så åkte Jonat med sin moppe hem, sen så kom Adams pappa och hämtade Adam. Då la jag mej i sängen och beställde kläder. Så himla snygga kläder jag har beställt! Nu ska jag sova, gonatt allihopa!


Min lördag är räddad!:)

2010-05-29, 21:31:44 / Kategori: Allmänt

Min lördag är räddad!:) I det förr förra inlägget, så skrev jag ju att jag hade döds tråkigt, men nu är min lördag räddad!:)

Adam är påväg! Jippi, då slipper jag sitta och tråka hela lördagen:) Vi ska väl kika på film, Jonat kommer också. Vi ska väl bara ta det lungt!:) Vi får väl se, men är så himla glad nu, för nu slipper jag har tråkigt hela lördagen, hoppas ni får en toppen lördag!:) Det kommer jag ha allafall:)


Denna snälla pojken Adam räddade min lördag:) Tack Adam!:)<3

(
Det är Adam som har ritat bilder på bilarna, grymt snygga bilder!)


nu är jag klar med min bild

2010-05-29, 19:42:55 / Kategori: Allmänt

Nu är jag klar med min varg som jag har ritat. jag vart faktiskt väldigt nöjd! Jag trodde inte att det skulle bli såhär bra, inte för att skryta, men tycker den vart super bra! Men alla borde få skryta nångång, så då kan jag passa på nu, haha. Men allafall, jag har ju båda gjoer bättre och sämre bilder, men denna vart jag väldigt nöjd med!

Resultatet:




Vad tycker ni om min bild?


Dör av tråkhet!:(

2010-05-29, 19:33:33 / Kategori: Allmänt


Jag bjuder på en bild på mej från igår, innan jag sminka mej. På denna bild ser mitt ansikte helt stört ut, menmen.

Jag dör snart av tråkhet!:( Helg ska ju inte vara tråkigt, det ska ju vara kul! Men alla har väl sida tråkiga dagar dom med, eller vad säger ni? Jag kanske har haft för kul. Jag måste ju ha tråkiga nångång, och det är väl denna dag idag, menmen. Blir väl att sitta och kika klart på: Vi Äter Oss Till Döds, på (tv3play.se) Och mumsa i mej godis, hehe. Det kan ju också vara mysigt! Sitter nu och lyssnar på: Mark Oh - Stuck On You. Helt underbar låt! Så himla skön låt att lyssna på! Jag blir så himla glad av den låten:)


Det funkar inte med msn.

2010-05-29, 16:59:50 / Kategori: Allmänt



Min msn funkar inte nu för tillfället. Pågrund av att när jag fick denna data, så stog det att msn funka och allt. Men när jag väl skulle logga in på msn, så står det att jag måste ladda ner det senaste msn, annars kan jag inte logga in på msn. När jag laddar ner det senaste msn, så när jag väl ska logga in så står det även att det inte går, för jag måste ladda ner det senaste msn, när jag liksom redan har gjort det, eller så är det jag som gör fel. Så nu för tillsället så är jag inne på ebuddy, det är som msn. Det som är skillnad är att man går in på msn, och loggar in via så.



Nu är det ebuddy som gäller för mej, men det ska nog gå bra.


Dagens Outfit:

2010-05-29, 13:33:52 / Kategori: Allmänt


Dagens Outfit:



Om nu undrar varför jag har tänkt över ansikte på denna bild, så är det för att jag har inte hunnit sminka mej på denna bild. Det är lite kallt ute, så tog på mej en tjocktröja, får se om det blir varmare ute sen. Väldigt skönt allafall.

Jackan: Team Sportia.
Tjocktröjan: Fick den av storebror, när han gick ut 9:an.
Camoflash Linnet: Hollywood.
Leggingsen: Lindex.









Gårdagens Outfit:

2010-05-29, 13:27:15 / Kategori: Allmänt


Gårdagens Outfit:




Gårdagens Outfit, är väldigt snygg! Jag gillar väldigt mycket leggings/treggings, och nån snygg topp, linne osv, till. Det är enkelt, men ändå super snyggt! Snart kommer mina treggings, dom kommer i början av Juni, längtar!

Jackan: Team Sportia.
Lila/Vita tröjan: Ellos.
Leggings: Lindex.
Steps Strumporna: Lindex.


Nu åker mamma och köper.......

2010-05-29, 13:19:30 / Kategori: Allmänt

Nu ska mamma åka till Jysk, och köpa kuddar åt mej:) jag har nu 4 kuddar i sängen, hon skulle köpa 2-3 kuddar till, hehe. Jag gillar kuddar(A) Jag är olika storlekar på nästan alla. Men dom hon ska köpa nu är "vanliga kuddar". Så det ska bli extra skönt inatt, för då sovar jag på flera kuddar. Men jag sover bara på 1-2 stycken, men jag har massa kuddar, haha. Men så kan det vara.


Igår så satt jag och Adam och diskutera, haha.

2010-05-29, 10:07:13 / Kategori: Allmänt

Igår så satt jag och Adam och diskutera vad Rocka Billy är för något.

Adam: Vill du lyssna på nån låt, som är Rocka Billy?
Jag: Jadå, men vem är det? Jag känner inte till han.
Adam: Vadå vem är det?XD Det är ju en musikstil, haha. (ASG)
Jag: Haha, okej. Jag trodde det var en artist, för det låter som det: Rocka Billy.
Adam: Haha, okej. xD
Jag: Hehe

Shit vad jag skämdes!:$ Jag var helt säker på att det var en artist så var det en musikstil.
Men visst låter det som en artist?

Visste ni att Rocka Billy är en musikstil? Det visste inte jag allafall, haha.


Gokväll!

2010-05-29, 00:47:29 / Kategori: Allmänt

Gokväll alla läsare! Nu ligger jag i sängen med laptopen, och håller på att somna. Tänkte gå ner och äta lite sallad och kika på programet: Vi Äter Oss Till Döds, (På tv3play.se) Tycker det är så himla bra att man kan gå in där osv, och kika på program.
Idag var man ju med Adam och Jonat, kulkul!:) När vi gick till Video Shoppen, så kom Ted och Anton med moppen, då stog dom och pratade med oss, sen åkte dom brevid oss, medans vi gick. Sen så åkte dom. När vi kom till Video Shoppen, så köpte Adam och Jonat godis. När vi kom hem igen, så kika vi på film, mysigt! När den var klar så kika vi på en till. Kommer inte ihåg vad filmerna heter, men dom var super bra! När klockan var: 00:00, så åkte dom hem:( Efter dom hade åkt, så gick jag upp och kika runt lite på datan, så nu sitter jag och bloggar lite. Ska snart ner och äta sallad tror jag. Sen blir det att kika på prpgram på tv:en, tror jag nog. Annars så går jag och lägger mej. Jag får se hur jag gör.


Snart kommer grabbarna, Adam och Jonat påväg:)

2010-05-28, 14:32:03 / Kategori: Allmänt

Nu är grabbarna Adam och Jonat påväg:) Så snart kommer dom, ska bli super kul!:) men har fortfarande sjukt ont i huvudet, men ska dricka vatten, och ta ipren. Sen så får vi väl se om det blir bättre eller inte, det märks väl. Efter jag blogga i det förra inlägget, så somna jag. Sov super bra! Tills jag vakna, då fick jag ont i huvudet igen, haha. Menmen, jag klarar mej!:)


Gullig bild va?^^ jag har haft en sån kudde när jag var minde, hihi.


Nu ska jag kika lite på tv på datan innan dom kommer, men hoppas ni får en jätte kul fredag allihopa! Det ska jag ha:)


Åkte hem från skolan idag. Fredagdmys idag!

2010-05-28, 11:53:21 / Kategori: Allmänt


Idag så åkte jag hem från skolan, för hade så himla sjukt ont i huvudet! Jag hann ju inte äta frukost, men det gör jag aldrig. Men allfall, så när jag kom hem så gick jag upp till min laptop, och satt och lyssna på musik, och kika runt lite. Så nu har jag ätit kyckling sallad, med vitlöks sås, mums! Men ska snart dra och borsta tänderna för 2 gången idag, för vill inte smaka vitlökssås hela dagen. Sen så blir det att vänta på Adam och Jonat, dom kommer ungefär 14:30, tror jag nog. Det märks väl när dom kommer:)


Morgon dagens planer:

2010-05-27, 20:30:20 / Kategori: Allmänt

MORGON DAGENS PLANER:

Imorgon så ska jag gå till skolan, slutar 15:30, imorgon. Då blir det att åka hem, och städa klart lite gran, eller så gör jag det ikväll. Jag får se hur jag gör. Det märks väl. Sen så kommer Adam och Jonat till mej. Då ska vi kika på skräckfilm med bioljud. Jag kommer bli skit rädd. Det blir jag alltid när jag kikar på skräckfilm. Det kommer ju upp typ som "reklam" på filmer, när man knäpper på dom, vet ni vad jag menar? I allafall, då dom brukar jag också skrika:O Även fast jag vet att inget kommer ändå, så blir jag skiträdd ändå:O Men det ska bli super kul allafall! Så ska jag spendera på fredag.



LÖRDAG:
Kanske det blir att åka till Adam, om han kan. Om jag åker till han, så ska det blir super kul!:)



Vad ska ni göra imorgon/i helgen?


Har laddat ner Photoshop Cs 5!

2010-05-27, 14:00:25 / Kategori: Allmänt

Nu har jag fixat Photoshop Cs 5, till laptopen. Jag är verkligen jätte nöjd med Photoshop Cs 5! Jag såg nåra grejer man kunde göra med det på youtube, för jag vill ha en av dom nyaste Photoshop, då hitta jag nåra stycken. Och jag vart verkligen imponerad av det! Man kan inte tro sina ögon, när man ser vad den kan göra, och jag skojar inte. Jag är helt seriös. Ni kan få se 2 exempel vad Photoshop Cs 5 kan göra:





Ersänn att det är helt otroligt? Jag prova och göra så som den videon, och det funka verkligen! Shit vad impad jag blev! Först när jag såg videorna så trodde jag att dom hittade på det man kunde göra, men det är verkligen på riktigt! Helt otroligt!


Är barnvakt

2010-05-27, 13:43:23 / Kategori: Allmänt


Vacker bild på min lillasyster va?

Nu sitter man barnvakt åt lillebror och lillesyster. Min lillesyster ligger brevid mej i sängen och sover. Lillebrorar sitter vid den andra datan. Och jag ligger i sängen med min nya laptop. Mamma är i Bollnäs med storebror Oscar som fyller 18 idag. Mamma skulle följá med han, för dom skulle köpa en ny mobil åt Oscar (brorsan). Mamma kommer hem typ ikväll nångång tror jag nog, jaja. men det ska nog gå bra ändå.

Nu så tänkte jag ladda ner massa musik till laptopen, medans jag väntar på att Ida ska sluta. Tänkte vara med henne idag, kulkul! När hon kommer så ska vi väl ta det lungt, kanske gå ut, det beror på om mamma kommer innan Ida kommer, annars får vi vänta på mamma, eftersom jag är barnvakt. Det är väl sånt som märks, om mamma kommer tidigare än Ida.


Grattis bror, 18 år idag!

2010-05-27, 13:36:57 / Kategori: Allmänt




Idag den 27-05-10 så fyller min bror Oscar 18 år! Stort grattis till han! Tyvär så har jag ingen bild på han. Och jag får inte tag på nån heller, men jag kan försöka fixa nån kanske lite senare. Jag får se om det går eller inte.


Ny magnet röntgen, om nån vecka troligen

2010-05-27, 13:09:33 / Kategori: Allmänt


Nu har jag kommit hem från sjukhuset. Dom hitta inget fel på knä på magnetröntgen. Sen så kände dom på knä, och då hoppa jag till och började nästan att gråta för det gjorde så himla ont. Läkaren va ungefär 99% säker på att min smärta i knä kom från höften. Så jag ska åka och mganetröntga min höft om nån vecka. Så då får jag se vad resultatet blir på höften. Läkaren kände också på knä, dom tror att nåt ben har kommit i kläm, och fasnat, eller nåt sånt. Så om nån vecka så blir det en ny magnetröntgen på höften i Hudik eller Bollnäs, tror jag. Hoppas att dom hittar nåt i höften.



Sjukhuset imorgon

2010-05-26, 23:28:06 / Kategori: Allmänt

Nu har jag duschat klart. Ligger nu i sängen med min laptop, och äter lite. Jag sa ju i mitt förra inlägg att jag skulle säga vad jag skulle göra på sjukhuset imorgon.



Jag ska på sjukhuset imorgon, för att jag ska kolla mitt knä. Jag har ju vart och röntga mitt knä för typ 1-2 veckor sedan. Så imorgon får jag reda på vad det är för fel med knä. Om det inte skulle vara något med knäet, så skulle nog skicka brev att det var något "fel". Men det har dom inte gjort. men jag vet ju inte hur dom gör nu, menmen. Det är väl sånt som märks. Så det ska bli både nervöst/spännande och kul. Jag vill ju liksom ha reda på vad det är för något fel, och se vad man kan göra om det. Jag tror inte att jag kommer få operera mej allafall. jag ger er besked om hur det gick på sjukhuset, när jag kommer hem. Så imorgon blir det ingen skola.



Detta är en magnetröntgen.


Ska gå och duscha nu, bloggar sen.

2010-05-26, 22:43:15 / Kategori: Allmänt

Nu ska jag ta och duscha, imorgon blir det sjukhuset. (Mer information efter jag har duschat om imorgon.)


Idag på skolan

2010-05-26, 20:26:02 / Kategori: Allmänt

Idag i skolan så var det ju "konsert". Det var elever från mellanstadiet och från rockskolan som var där och uppträdde. Det som var så himla synd, det var vissa som sjöng falsk. Det "skav" i öronen att höra det. Jag vet att jag inte är så himla duktig på att sjunga, men jag hör om det är falsk eller inte, det gör dom flesta. Men dom 2 banderna från rockskolan var jätte duktiga! Det var super kul att sitta och kolla när dom spelade. jag har ju själv gott på rockskola i 1-2 år, och då spela jag trummor, och sjöng lite i bakrunden. Det som är så himla bra med rockskolan, är att man får lära sej låtarna, man behöver inte kunna spela tonar och allt, med t.ex: Gitarr, osv. När jag började spela trummor där, så visste jag ingenting om trummor, sen så fick jag lära mej att spela olika låtar. I ett band, så får man skriva egna låtar om man vill, bestämma hur man ska spela toner och allt. Men det finns musik "lärare" som kommer med förslag, så det ska bli bättre, osv. Sen i början av våren, så är det avslutning, och då får man spela på teamtern i Söderhamn, för vänner, familjen, och vilka man vill. Om man har spelat på rockskolan i 1 år, så får man spela en låt på "konserten" för familj, vänner osv. Så det är 1 låt för varje år man går där. Så om man har gått där i 2 år, får man spela 2 låtar. Det är från åldrar mellan 9-19, tror jag. Sen så får man spela in låtarna man har gjort och skrivit på en skiva. Jag har en skiva, från förra året, när jag spela i ett band där. man kan även få "privat" lektioner, t.ex: Man kan få lära sej sjunga, spela gitarr från grunderna, man kan om man vill lära sej noterna och allt.

Idag i skolan så var det ju "konsert". Det var elever från mellanstadiet och från rockskolan som var där och uppträdde. Det som var så himla synd, det var vissa som sjöng falsk. Det "skav" i öronen att höra det. Jag vet att jag inte är så himla duktig på att sjunga, men jag hör om det är falsk eller inte, det gör dom flesta. Men dom 2 banderna från rockskolan var jätte duktiga! Det var super kul att sitta och kolla när dom spelade. jag har ju själv gott på rockskola i 1-2 år, och då spela jag trummor, och sjöng lite i bakrunden. Det som är så himla bra med rockskolan, är att man får lära sej låtarna, man behöver inte kunna spela tonar och allt, med t.ex: Gitarr, osv. När jag började spela trummor där, så visste jag ingenting om trummor, sen så fick jag lära mej att spela olika låtar. I ett band, så får man skriva egna låtar om man vill, bestämma hur man ska spela toner och allt. Men det finns musik "lärare" som kommer med förslag, så det ska bli bättre, osv. Sen i början av våren, så är det avslutning, och då får man spela på teamtern i Söderhamn, för vänner, familjen, och vilka man vill. Om man har spelat på rockskolan i 1 år, så får man spela en låt på "konserten" för familj, vänner osv. Så det är 1 låt för varje år man går där. Så om man har gått där i 2 år, får man spela 2 låtar. Det är från åldrar mellan 9-19, tror jag. Sen så får man spela in låtarna man har gjort och skrivit på en skiva. Jag har en skiva, från förra året, när jag spela i ett band där. man kan även få "privat" lektioner, t.ex: Man kan få lära sej sjunga, spela gitarr från grunderna, man kan om man vill lära sej noterna och allt.


Nu sitter jag vid min nya laptop!:)

2010-05-26, 20:10:39 / Kategori: Allmänt

Nu sitter jag vid min nya laptop, super glad! Nu har jag fått reda på vad jag fick för märke, det är en: Campac, 17 tum. EXAKT som jag vill ha! Jag la ju upp bild på att jag ville ha en sån förut, för ett tag sen. jag trodde jag skulle få en helt annan sort, men som tur fick jag denna laptop!:) Den är så himla snygg! Den är lätt att ha med sej, och den är inte för tung heller. Den är lagom tung. Och det äär 17 tum, som jag också ville ha. kan det blir bättre med datan? Så nu har jag ändrat så teamat är rosa och sånt, gulligt va? Hehe. Så nu ska jag fixa musik, lägga in massa bilder till datan, från den andra stationära datan. Så nu kommer jag ha fullt upp hela dagen och kvällen, tror jag nog. Men det ska bara bli kul. Kommer kanske få lite ont i ryggen, men det tål jag. Tangenterna är super skön att skriva med! Detta är verkligen en





Denna dator är det, SNYGG va? jag är super nöjd!


Nu har min laptop kommit!:)

2010-05-26, 16:44:19 / Kategori: Allmänt


Nu har min laptop kommit! Pappa ringde nyss och berätta att det hade kommit post om att laptopen hade kommit. Så nu har han varit och hämta den på Ica, efter han hade gjort ordning mat åt min bror så skulle han åka hit. (Pappa bor i Bollnäs, om ni undrar. ) Så om ungefär 50 minuter, så kommer min laptop! Nu längtar jag så himla mycket efter laptopen! Snart kommer den till mej. Ingen kommer få röra den, haha. Men vet fortfarande inte hur den ser ut, eller vad det är för märke. Men den är särkert skit snygg och det är nog också bra märke, får väl se när den kommer.


Snart kommer min laptop!:)


Fick sluta tidigare idag:)

2010-05-26, 16:28:32 / Kategori: Allmänt

Nu sitter jag och väntar på att Ida ska komma till mej. Hon sluta 2, så då åkte hon hem för hon skulle fixa lite och äta. Så snart kommer  min gumma Ida till mej:) Vet inte vad vi ska hitta på, det är väl sånt som märks:) Det ska bli super kul allafall! Fick sluta klockan: 15:00, idag. Skulle egentligen sluta 15:30, men slapp:)


Jag berättar om vad dom hände mer under dagen lite senare, missa inte det.



Va med mina gumma Ida idag:)

2010-05-25, 20:34:35 / Kategori: Allmänt

Idag så har jag inte så mycket att berätta om faktiskt. Var med Ida idag, så skulle vi hämta hennes kläder, som hon och hennes mamma har beställt åt Ida. När vi hade hämtat paketet och åkte hem, så när hon skulle öppna, så var det bara en av sakerna med. Det stog inte att byxorna skulle komma senare heller. Skjortan som hon hade beställt kosta ca 300 kronor, men ändå stog det att den kosta 499. Men det var med byxorna det kosta det, men byxorna var inte med. Är inte det konstigt?


Efter vi hade hämtat det, och efter Ida hade ätit så åkte vi hem till mej, så då åt jag, sen så gick vi upp till mitt rum och kika på: Because I Said So. Väldigt bra film. Så ni har Ida åkt hem:( Blir att vara med Ida Imorgon också, kulkul! Får väl se vad vi ska hitta på då:)






Sommarlåt 2010 - Kesha - Tik Tok REMIX

2010-05-25, 20:22:56 / Kategori: Allmänt

Sommarlåt 2010!



 

Kesha - Tik Tok REMIX

Så himla skön remix på denna låt, den är så himla bra aå att jag ladda ner den till mobilen! Jag blir så glad, och benen kan inte vara stil.

 


SVAr, som är annorlunda med mitt ansikte:

2010-05-25, 19:46:29 / Kategori: Allmänt

 

SVAR: Vad som jag har gjort med mina ögonbryn:

 

 

SVAR: Vad som jag har gjort med mina ögonbryn:


Som ni ser har jag tagit bort mina ögonbryn, nu kanske ni sitter och undrar: Varför har hon tagit bort sina ögonbryn?! Det har jag svarat på:


SVAR: Jag har tagit bort mer och mer av mina ögonbryn för varje vecka/månad, och jag tyckte att jag ville prova på något nytt. Först tveka jag, men sen tog jag bort hela. Jag tycker faktiskt att det är modigt att ta bort ögonbrynen, eftersom det inte växer ut på 1-2 år igen. (Det beror helt på hur fort det växer, från person till person.) Men jag målar med en ögonbryns penna istället. Det som är så himla bra med att inte ha några ögonbryn är att man kan måla dom hur man vill. Men det som är så himla nekativt, är att om man är ute och inte har några ögonbryn, så får man väldigt mycket blickar, båda dåliga och bra. Jag tror inte att det är många som vågar göra nåt "stort", för det är så himla många som är oroliga för vad alla andra ska tycka. Ni ska inte bry er om andra. Även om nån har lika tröja som ni har köpt, så ska ni också ha på dej den, om ni vill, det kanske var ett dåligt exempel, menmen. Man gör som man vill, ingen annan bestämmer över sej själv, man bestämmer om sej själv och man väljer vad man vill göra. Alla gör misstag.


Det är många som har ju frågat mej: Varför har du tagit bort dina ögonbryn? Hur kan du gå sådär? Osv. Men jag tycker inte att det är så himla svårt, jag ville ändra, så jag tog bort dom, jag vet att det inte växer ut på skit länge, men tar den risken. Menmen.


Så nu vet ni det, men det som är så himla kul att höra med att jag har tagit bort ögonbrynen, är att det är många som tror att när jag har målat dit, så tror många att det är mina äkta ögonbryn, så det är väldigt kul att höra!


SÅ NU VET NI VAD JAG HAR GJORT:)

 


Chokladbolls DAGS!

2010-05-24, 19:19:26 / Kategori: Allmänt

 

Nu ska jag gå och göra choklad bollar med lillasyster, det ska bli super kul! Det var länge sen jag gjorde det, så det ska bli kul,chokladbollar är så himla goda :) Ha det så bra så länge.

 


Fick reda på spanska provet idag, suck:/

2010-05-24, 19:16:24 / Kategori: Allmänt

 

Nu sitter jag vid datan och håller på att lägga in bilder från idag, och sitter och mumsar i mej hallon dricka och godis, haha.





IDAG: Så var det ju skola, gick upp som vanligt 07:00, då klädde jag på mej och fixa ordning mej. Sen på morgonen så skulle vi egentligen ha matte, men det vart inte så för hade ingen vikarie, så slapp matten:) Då gick jag, Jennifer och Hanna ut och satt oss, sen efter ett tag så kom Mathilda, Emma, Emelie och Felicia. Då satt vi och prata och lyssna på musik, igår hörde jag världens sjukaste låt som jag spela upp för Emelie och dom, sen så hade vi spanska-.- Då fick vi reda på vad vi fick på provet, då fick jag: 16,5/164. Kan ju inte säga att det gick bra, men jag ansträngde mej inte ens, så det var kanske därför, menmen. Men vi får göra om provet, om vi vart missnöjda, och det ska jag absolut göra! Denna dagen jag gjorde detta prov, så var jag inte på så himla bra humör, så det är bra att man får göra om provet i spanska:) Efter spanskan, så hade vi kemi, då gick vi igenom vad vi skulle kunna inför provet nästa vecka, så då blir det att plugga på det. När vi hade gjort det så hade vi klassråd, så fick vi lite olika papper och praoen, jag ska ju praoa på ett dagis, så det ska bli super kul! När vi fick papperna, så gick vi till maten. Det var fisk och potatis. Satt med Mathilda, Hanna och Emelie på maten. Efter maten så hade vi Engelska, så skulle vi leta nå huvudstäder från USA, det gick super bra det, så när man kom hem så åt man lite och kika på film, efter det så fråga jag lillebror om han kunde cykla och köpta dricka åt mej, och det kunde han:) Snällt va?:) Sen så somna jag, efter det så gick jag och lillasyster på Ica och köpte dricka och godis, så nu sitter jag här. Snart blir det att baka chokladbollar med lillasyster, mums!

 


GISSA, vad som är annorlunda med mitt ansikte!

2010-05-24, 18:59:55 / Kategori: Allmänt

 

Ser ni nåt annorlunda med mej på denna bild? GISSA, dom som såg mej i skolan idag vet nog, hihi. Ni kommer nog bli förvånad, berättar imorgon, så gissa på;)

Nu har jag genomgått en liten ändrig, det är bara att gissa på. Jag vet faktiskt inte om ni kommer komma på vad det är på denna bild, för det ser så himla äkta ut på denna bild, (Det är i ansiktet, jag pratar om, så ni vet) Så där har ni en liten ledtråd. Det ska bli kul och se vad ni gissar på, haha.


Så imorgon får ni reda på vad det är:) Ha så himla kul att gissa! Det var verkligen kul att så många trodde att ......... var äkta, men det var det icke, så fick säga till att jag hade ..... ........ för dom, hehe.

 


Dagens Outfit, väldigt sommrigt!

2010-05-24, 18:54:04 / Kategori: Allmänt

Dagens Outfit:

 

 

Dagens Outfit är väldigt sommrigt! Tyvär så knäppte jag inte kort på "framsidan", men det var för jag ville prova nåt annat, hehe. Ett par svarta leggings, kan vara väldigt snyggt till mycket! Men just dessa leggings är inte hal svart. En bit från foten på leggingsen, så är det som små guld mönster, hur gulligt och snyggt som helst! En sommarjacka, super snygg!


Jacka: Team Sportia.

Rosa Linnet: JC.

Camoflash Linnet: Hollywood.

Leggingsen: Lindex.

 


Mensvärk + Ipren + Choklad

2010-05-23, 20:09:08 / Kategori: Allmänt

Sitter nu och mumsar i mej choklad, har varit till affären med mamma och köpte choklad till mej. Hade ett sånt stort choklad begär idag. Idag blir det att mysa framför tv:en, och kika på nån bra film och mumsa i mej choklad. Så himla tråkigt väder, är så himla trött sen igår, så ska passa på att ta det lungt bara:) Sitta vid datan, sova, kika på film. Hur ser eran söndag ut?


Imorgon är ju det skola igen:( Då blir det att plugga. Imorgon efter skolan så ska man vara med mina gumma Frida, det blir kulkul:)


 


Crusing idag/kväll

2010-05-23, 10:21:54 / Kategori: Allmänt


Gulligt att ställa upp på en bild va?:) Fråga om jag fick knäppt kort och använda på min blogg och dom sa ja:) Snällt va? :)



Idag va det ju crusing i stan (Söderhamn). Jag tänkte inte gå först, men jag tyckte att jag kunde gå dit och kika om det var nånting och sa och sånt, och det var det!:) Vi fick skjuts av mammas kompis syster, halv 8.Då gick vi till Ica, för hon skulle möta oss där. När vi till stan så gick vi och mötte Käller och nån till, vet inte vad han heter. Då gick vi bort till Alen, för vi skulle möta John, Jocke och Ted. Då stog vi och pratade med dom ett tag. Sen så gick vi till Hemköp, då såg vi Ida, Madde, Malin, Lina. Då stog vi och pratade med dom litegran, sen så gick vi till busshållsplatsen för Ida och Madde skulle med bussen. När vi stog och väntade på bussen, så kom det en gubbe, som också skulle med bussen. Då stog han och pratade för sej själv. Sen frågade Malin: Hatar du mej? Då sa gubben: Ja, men det är för att jag har betalt för att hata alla. Malin: Varför gör du det?:S Gubben: Hur ska jag annars få pengar? Jag får ju betalt för att hata, men om jag inte hade betalt för det så skulle jag inte hata er. Sen så kom det en bil, med massa folk i, då skrek en kille ut något, då ropa gubben:SKA JAG RUNKA DEJ TILL DÖDS?! till han som satt i bilen. Då började vi att skit garva, det lät så himla fult, haha. Dom som satt vi alla andra bilar med neddragna fönster bara kolla på gubben. Fyfan va vi garva, sämst humor eller vadå?;P När bussen kom, då gick jag och Frida. Då gick vi runt stan, och prata med alla möjliga. När vi skulle möta John och Jocke med mopparna, så kom det en kille som var 92:a, Han sa: Men hej Fanny och Frida, är ni här? (Frida hade skrivit våra namn på hennes arm, så han såg vad det stog) Han satt och prata med oss i ungefär 30 imnuter. Han började prata om Bollnäsare och Söderhamnare då sa han: Söderhamnare tror att dom är bäst, när vi skulle möta dom i innebandy, så va dom så himla kaxiga, men sen efter så grina dom som små bebisar. Jag kommer ju från Bollnäs så jag sa: Jag är bollnäsare, han bara: Är du? Det är bra det Fanny! Innan han skulle gå, så fick jag och Frida en röd ros av han. Inte varje dag man får en ros av nån man inte känner, haha. När han gick, så drog jag och Frida till Pär, Steffe och Madde. Då satt vi och prata med dom. Sen så mötte vi upp John och Jocke. Efter det så, stog vi och snacka med MASSA, och då menar jag MASSA, träffa vänner från Bollnäs, Söderhamn, Hudik osv. Så det var super kul att träffa dom!:) Vi åkte hem 12:30 från stan, när jag kom hem så tog jag nåt och åt, sen somna jag.





Denna kille satt sej och pratade med oss.




Denna bil var så himla söt, hehe. Men det fanns en så himla snygg bil, den var vit/beige med beige/vita/gula/svarta/ flamor. Det kanske inte låter så himla snyggt, men den var så jävla snygg! Den skulle jag gärna ha.


Tack för en underbar dag/kväll allihopa! Denna dag glömmer jag aldrig!


Idag blior det solasolasola!

2010-05-22, 11:31:58 / Kategori: Allmänt

 

Gomorgon alla solstålar!:) Nu har sommaren kommit hit till Sverige!:D ÄNTLIGEN!! Jag har längtat så himla mycket efter sommar och nu är den äntligen här!:) Bästa årstiden på året!




Efter jag hade bloggat igår, så drog vi ut och gick med Ida en bit, för hon skulle hem. Sen drog jag och Frida till mej en snabbis och hämta min söta rosa cykel, haha. Sen drog vi till en stopr gunga som man kan ligga i. Då låg vi i den och garva ihjäl oss nästan och lyssna på musik. Efter en timme ungefär så kom ambulansen och sen polisen och körde föbi. Då åkte dom ner till stenö, för det var nån tjej som hade sprungit ner till skogen:S Varför ska polisen och ambulansen komma för det liksom?:S Jaja, efter ett tag så kom Ted, Anton och Jonat till oss, då stog vi och snacka med dom. Efter ett tag så åkte Ted hem, för han skulle vara hemma 00:00, så när han åkte så stog vi och snacka med Anton och Jonat. När klockan var: 01:45, så drog jag och Frida hem till mej. Då skulle vi äta lite, men Frida va inte hungrig så då åt jag lite makaroner och dricka;) Sen så gick vi upp då satt jag på tv:en och kika på lite film. När klockan var ungefär: 03:30, så kom Robin, Anton och Jonat hem till mej och Frida. Då ringde Jonat och fråga om vi var vakna, och det var vi. Då sa dom att vi skulle komma ut. Då sa dom att dom skulle skjutsa hem Robin, så Anton fick vara med mej och Frida så länge. Då kika vi klart på filmen. När klockan var typ 04:00, så kom Jonat tillbaka och hämtade Anton. Efter det så somna jag och Frida. Så nu sitter vi lite vid datan och väntar på Jonh, Henrik, Simon, Ida och Madde ska komma. Sen blir det att bada i Stenö och sola:)



 



Nu siiter man hemma med Frida och Ida

2010-05-21, 22:21:41 / Kategori: Allmänt
Nu sitter jag hemma med tjejorna Frida och Ida:) Jag och Ida var nyss till Video Shoppen ooch köpte godis, ovanligt va? Hehe^^.

Idag så var vi ju och bada i Stenö, kulkul!:) Ida stog och filma mej och Frida från min mobil, hehe;) Shit va kul det va! Vi bada i typ 1-2 timmar, först va det kallt, sen vart det varmare, efter vi hade hoppat i nåra gånger från bryggan, hehe. När man är med Frida, mej och Ida så går det inte att ha tråkigt! När vi hade badat klart så bytte vi om, sen satt vi oss på nåra stenar, efter en stund så åkte vi hem till mej, men då var det ingen hemma, så då gick vi runt huset och kolla om det fanns några öppna fönster, och det fanns det, mitt fönster. Så satt och vänta på att mamma skulle komma hem, men sen så kom Oscar och min tremänning Kim hem till oss, så då tog dom stegen och skulle klättra in i fönstret, så dom kunde öppna dörren. När vi kom in så drack vi och sen gick vi upp, så vi kunde ta på oss torra kläder och åt lite och kika på film. Efter ett tag så åkte Ida, då drog vi till ......... och ............ (Inga namn näms av personliga skäl) Vi var där i nån timme, jag somna, haha. När vi åkte hem så kom Ida till mej:) Så nu sitter vi här hos mej, snart ska vi gå ut och hitta på något:)



Idag blir det Stenö med brudds:)

2010-05-21, 15:56:37 / Kategori: Allmänt

Idag så sluta vi 14:00, igentligen så skulle vi sluta halv 4, men det vart ingen matte, som tur va!:) Hatar att ha matte på fredagar, jag orkar inte tänka på matte då, haha. På idrotten så hade vi svin kul, sen var det vissa personer(tjejer) som bara satt och tråka, hihi;) Men allafall, då spela vi fotboll med: Frida, Emma, Felicia, Jennifer, Emelie, Carro, Agnes, Lovisa, Elin, Hanna, Kim, kulkul!:) Jag, Lovisa, Agnes, Frida, Elin var i lag, bästa laget ju(Y) Vi vann ju tjejer!;) Sen hände inte så himla mycket i skolan, menmen. När bussen kom så var det typ fullt i bussen:O Och det var många fler som skulle in i bussen, så det vart väldigt trångt, haha. En som heter Elias tog min cola, och då fick jag "damp" så tog tillbaka den. Sen satt Elias och hacka på massa andra, så när jag och nåra andra skulle gå ut ur bussen så tog jag resten av mina cola, ca 5 cm kvar av colan, och då hällde jag det på Elias, sen gick vi ut ur bussen. Då kom Felicia och gick med mej och Frida, sen så kom Carro och Lovisa och gick med oss, sen så gick Frida hem för hon skulle städa, så då gick jag hem till mej och åt pommes frites. Då ringde pappa och sa att laptopen kommer på tisdag- onsdag, nästa vecka-.- Gissa om jag vart arg? Det skulle komma för 2,5 veckor sen, men om laptopen inte kommer på tosdag- onsdag nästa vecka, då åker jag in till dom. Men allafall, så nu sitter jag med Frida och tar det lungt:) Sitter och väntar på att Ida ska komma, då blir det att dra hem till dom och hämta saker, och sen drar vi ner till Stenö:D



 



Stenö igår, årets dopp!

2010-05-21, 15:40:53 / Kategori: Allmänt

 

Förlåt om jag inte har skrivit nåt i bloggen, men har varit så upptagen.

Igår efter skolan så åkte jag och Frida till Ica, då köpte vi cola, mums! När vi hade köpt det så drog vi till stenö:D Då bada vi årets första bad, det var så himla skönt i vattnet, jag tröck ner Frida för annars skulle hon inte bada, haha, visst är jag duktig?^^ Hehe, när vi kom dit så var det massa skitungar där, så vänta tills dom hade gått, när dom drog så hoppa vi i. Jag trodde att det skulle vara mycket kallare, men det var det inte:) Det var mer än 20+, så himla skönt. Efter en stund så kom ......... och ........... och satt på bryggorna, sen simma vi till dom. Sen satt vi och prata med dom, sen stack dom för dom skulle hämta nåt eller vad det var. Då bada jag och Frida lite till, sen värmde vi oss med handuk, och sen drog vi hem till mej. Då bytte vi om och Frida fick låna kläder av mej, sen satt vi vid datan och tog det lungt. Efter typ 1 timme så drog vi till ....... och .......... (Inga namn nämns, av personliga skäl) Hos ........ och ........ så tog vi det lungt, och kika på film och åt lite. Efter nån timme, när vi var påväg hem så mötte vi Madde och Ida, dom satt och gunga i nån stor gunggrejs, hehe. Då satt jag mej med Ida, och Frida och Madde butta på. Efter ett tag så åkte vi hem, då gick Frida till sej och jag hem till mej. Då åt jag lite, och gick och la mej. På kvällen så börja det spöregna och åska, tycker det är så himla mysigt!

 




Secondhand Serenade:

2010-05-19, 21:35:26 / Kategori: Allmänt


Massa bilder från idag med Frida

2010-05-19, 20:19:40 / Kategori: Allmänt
Nu är jag hemma från Frida, har varit och knäppt massa kort:) Vi gick in på ett dagis och knäppte massa kort också, hehe. Jag och Frida är allt för roliga vi, haha.


Massa bilder från idag när jag var med gumman Frida:
Hehe, jag och Frida har "sjuk" humor, men vi gillart.
Visst ser ut som musses kläder lite gran?^^

Tack för den underbara dagen Frida! Älskar dej syster! Vi håller ihop i vått och torrt<3


Nu har vi ätit tårta, mums!

2010-05-19, 15:55:44 / Kategori: Allmänt

Nu sitter jag och Frida hemma hos mej, har nyss ätit tårta, mums. Sen ska vi nog gå till Ida och hämta henne, sen blir det väl att hitta på nåt, vi får se:) Annars tar vi det bara lungt, sånt som märks:)


Sen ska vi äta pizza, mums. Har inte ätit pizza på jätte länge, sen det ska bli mums!







Idag när vi hade So, så skulle Frida häfta, då sa jag: Men jag vet ett mycket bättre sätt. Då gav Frida mej häftet, och då skulle jag häfta det, men när jag vände på sidan så hade jag råkat häfta ihop allt dubbelt, så det såg "sjukt" ut, och då började alla att garva as garva, Frida började gråta för hon skratta så mycket. Jag sa liksom att jag kunde och att jag visst hur man gjorde osv, men sen när jag skulle göra det så gick det inte så himla bra som jag trodde att det skulle, hehe.



Grattis till dej lillasyster 6 år!:)

2010-05-19, 15:46:15 / Kategori: Allmänt

Idag fyller min lillasyster 6 år. Ska fira den med Frida och familjen. Ska bli super kul!:) Så grattis till dej lillasyster Anna! Dom 6 åren har varit båda bra och mindre bra, har ju bråkat, menmen. Det är sånt som händer.


Grattis till dej lillasyster!


Crusing i helgen, vem ska komma?

2010-05-18, 17:30:38 / Kategori: Allmänt

I helgen blir det crusing nog, får se om jag åker dit, eller så åkte jag till Bollnäs, får se hur jag gör, det löser sej nog:) Om jag åker till crusingen i Söderhamn så ska jag nog vara med Ida, Frida, John, Renngård, Crille, Anton, Adam och Alex. Sånt som märks:) Vilka ska dit?


Nu är man hemma med Ida

2010-05-18, 17:22:08 / Kategori: Allmänt

Idag var det ju orientering i skolan, sprang med Sophie och Frida N, Frida B kom inte till skolan, menmen. Det gick super bra!:) Men jag har ju förlågt blodsocker så började skaka as mycket, men det gick bra tillslut:) Sen gick jag och tvätta av mej, och bytte om och sminka mej osv. Sen gick jag, Mathilda, Hanna och Emma ner och åt mat osv. När jag och Ida kom hem till mej så bytte jag om till shorts och linne och t-shirt, för det är så JÄVLA varmt ute! Sen gick vi till Ica då köpte jag Cola och godis, ovanligt va? Haha^^ När vi påväg till Ica så såg vi nåra som vi känner åka 3 stycken på moppen samtidigt, då stog det poliser framför dom, så då åkte poliserna och leta efter dom, när vi gick ut från Ica igen så hade dom tagit dom, hehe. När vi kom hem till mej igen så la vi oss på studsmattan och prata och käka godis och drack cola:) Sen hoppa vi, så nu sitter vi inne och kikar runt på datan:P Tyvär så kommer inte min laptop idag heller-.- Får "damp" snart, den skulle komma för med än en vecka sen:O Hoppas det kommer imorgon allafall:)

Mitt ansikte ser helt knäppt ut på denna bild, menmen.


Orgentering TOMORROW

2010-05-17, 19:05:44 / Kategori: Allmänt

 

Imorgon är det ordentering i skolan för 7-9:or i stenbergaskolan. Vi ska springa 2,3 km, och det går på tid. Jag ska springa med Frida, Sophie och Frida N, det ska nog gå bra. När vi har övat/tränat och orgentera så har jag varit sjuk, så vete fan hur det kommer gå för mej, men det ordnar sej särkert.


Efter skolan imorgon så åker jag och Ida till stan för vi ska vara med Renngård, Anton och Crille, vi ska väl gå runt på stan och kika runt. Får väl se vad vi hittar på:) Sånt som märks.


Smala Sussie

2010-05-17, 14:48:08 / Kategori: Allmänt

Antagligen så kommer min laptop, får se om den är ännu försenad, hoppas inte! Har nu väntat i en vecka på laptopen, så den borde komma idag!

se om den är ännu försenad, hoppas inte! Har nu väntat i en vecka på laptopen, så den borde komma idag!


Är nu med Frida hemma hos mej och är barnvakt, sen ska jag kika på Smala Sussie, förmodligen kommer jag somna för jag är skit trött, haha.



 



Kikar på Wallander

2010-05-16, 22:08:15 / Kategori: Allmänt

 

Nu är det nyhetsreklam på 4:an, så passa på att blogga litegran. Kikar på Wallander, denna film med Wallander heter: Frosten. Efter jag har sett den så ska jag duscha sen blir det att sova, imorgon är det skola-.-

Spendera dagen med grabbsen och min gumma Frida

2010-05-16, 20:13:29 / Kategori: Allmänt

 

Nu har John, Alex och Jonat åkt hem, och Frida gick nyss hem:( Men det vart en väldigt lyckad dag. Först så tog vi det bara lungt och satt och lyssna på musik och prata, och mumsa i oss godis, igen^^ Sen gick vi ut då åkte John och Alex lite moppe, sen så gick jag och Frida till ica, för vi skulle till hennes bror Pär och hans tjej Steffe, sen så gick vi hem till Frida och åt spagetti, mumsfillipabba. När vi hade ätit klart så lekte vi med Fridas bror Peters och hans tjej Emilias hund som heter Tyson. När vi hade gjort det så fick vi pengar av Fridas mamma för vi skulle till affären och fixa pengar på mobilen åt henne och köpa godis, hehe. Den drickan som är på bild är en ny dricka med ny smak, körsbär, smultron, äpple osv, vet ni vilken jag menar? Sen gick vi hem till Frida igen och efter det gick vi till mej, då satt vi och prata med John, Alex och Jonat, sen efter nån timme åkte dom hem, så jag och Frida kika på film och satt vid datan.

När vi va påväg hem till Frida, så kom det fram en hund bakom oss, jag hoppa till för jag trodde att det va nån som skrämde mej, då sprang den bort. Den va jätte gullig! Hoppas att det kom hem:)


Film dag!:)

2010-05-16, 13:56:41 / Kategori: Allmänt

Nu har Alex och Jonat kommit till mej, visste inte att dom skulle komma, menmen. Låg och kika på tv sen kom dom och skrämde mej. Så nu sitter jag vid datan medans dom åkte till Ica och köper dricka. Om en stund så kommer Frida:) Jippi! Det är min gumma det! Vi ska nog bara ta det lungt och kika på film, eller så blir det datan. Vi får se.


Imorgon kommer nog min data!:) För imorgon så har det gått 1 vecka sen jag skulle få datan, så då borde den komma imorgon tycker jag:) För det tar ganska lång tid innan den kommer, för det är så många som beställer därifrån, jag längtar så himla mycket tills laptopen kommer!:)


John ringde nyss och fråga om man fick vara med, och det får han såklart, så då kommer han om en stund. Har inte träffat han på skit länge:O Menmen.



HAR EN NY SKIT SNYGG DESIGN!

2010-05-16, 12:00:57 / Kategori: Allmänt

Nu tänkte jag passa på att berätta en underbar nyhet om min blogg! Har fått en SÅ JÄVLA SNYGG design nu! En väldigt underbar tjej fixa den åt mej, så himla gulligt! Tyvär så har hon inte någon blogg:( Men om hon hade det så skulle jag länka hela hela tiden, hehe. För jag är så himla nöjd med min nya design! Jag gillar zebra, leopard mönster, så himla snyggt och sexigt, men ändå gulligt samtidigt:) Så jag är skylldig henne en gentjänst som tack tycker jag.


Jag vart så himla glad när jag såg min nya design som jag skulle få, vart super glad! Jag fick leopard som jag vill ha, jippi! Jag är så himla tacksam över min nya design:) Hoppas att du ser detta inlägg, och ser hur tacksam jag är för din hjälp:)

 

Jag skulle inte tacka nej till att ha en leopard hemma, hehe.


Vad tycker ni om min nya design?


Regnregnregn

2010-05-16, 11:52:02 / Kategori: Allmänt

Gomorgon alla solstrålar! Idag är jag på väldigt bra humör, jag vet faktiskt inte. Vakna på rätt sida idag, hehe. Sitter vid datan medans magen kurrar efter frukost, så ska ner snart och äta lite, så magen bli mätt, haha. Efter det så ska jag fixa ordning mej. Jag har ingen lust att gå ut i detta väder, regnregnregn. Hoppas det går över snart!:)



 



Har varit och åkt epa med grabbarna och Frida:)

2010-05-15, 22:29:44 / Kategori: Allmänt


(OBS) Det är inte den på bilden.


Nu har jag kommit hem, va ute med Frida, sen kom Adam och Timmy och hämta oss med epan, då körde vi ner till stenö och gick och prata, kulkul! Har inte träffat Adam på typ 1 år, så det va skit kul att träffa han!:) Det får ju plats 2 stycken i en epa, men vi åkte 4, så det va lite trångt, men det gick bra.

 



Va med Frida today, massa bilder från idag:

2010-05-15, 21:42:03 / Kategori: Allmänt

 

Va med Frida today, hade super skoj! Va nere i sten och låg och sola, as mysigt! Sen när vi kom hem till mej så knäppte vi massa kort.




Här är bilderna från idag med gumman Frida:

Idag var jag och Frida lite kåta, så vi passa på;)

 

 

Tack för dagen älskling Frida

 


Vakna av att Per ringde jag inatt, haha.

2010-05-15, 09:33:52 / Kategori: Allmänt

 

Godmorron allihopa! Igår va det mys framför tv ju, somna ungefär 01:00,sen så vakna jag av ungefär halv 2 att Per ringde mej, jag höll på att somna, var skit trött. Så låg och prata med Per, sen så efter vi hade pratat så somna jag om igen.

Idag ska jag kanske vara med Frida, vi får se vad jag hittar på. Det är ju inte så himla fint väder. Men klockan 14:00, så skulle det bli 20 grader, visa dom på tv:en. När jag skulle kika va det skulle bli för väder. Så vi får se om dom har rätt eller ej.



 



Godnatt, ska mysa framför tv med popcorn nu

2010-05-14, 22:39:01 / Kategori: Allmänt

 

Sitter nu framför datan och dricker cola. Nu ska man gå ner och poppa popcorn och sätta sej framför tv i mitt rum och mysa och kika på film. Ha det så bra! Godnatt.

 


Lite bilder från idag:

2010-05-14, 15:24:20 / Kategori: Allmänt

Mums med cola!:)<3


Vad är eran favorit cola? T.ex: Cola light, cola zero osv.



Själv så har jag ingen favorit, alla är super god.

 


Dagens Outfit:

2010-05-14, 15:20:31 / Kategori: Allmänt


Dagens Outfit:

 

Dagens outfit är väldigt mysigt och snyggt! Väldigt lätt, men ändå super snyggt! Men om det är väldigt kallt ute så rekomenderar jag inte denna outfit, men om det är lagom eller varmt så passar det perfekt!:) För klädseln är inte för varm liksom. Men om det skulle vara kallt ute så kan man ju ha på sej den, för man fryser inte, allafall inte jag, det beror ju på om man fryser enkelt eller inte.


Blå/Vita Linnet: JC.
Elvis T-Shirten: Ellos.
Koftan: Hollywood.
Tajtsen: Ellos.

 

 

Vad tycker ni om min dagens outfit?

 


Nu har man köpt Steps strumpor:)

2010-05-14, 15:12:25 / Kategori: Allmänt




Nu har man kommit hem från stan med mamma och storesyster Ida. Vi va in på Lindex och köpte Steps strumpor till mej, för dom blommiga skorna som jag har lagt upp nåra bilder på så har man oftast såna strumpor till för annars kan man få skavsår av det ju. Så var och köpte 3 par Steps strumpor. För om man har vanliga strumpor så blir det skit fult tycker jag. Men allafall sen drog vi till Coop och köpte bla mat. Sen så drog vi och köpte godis och dricka, mums. Hehe. SHIT vad jag äter godis, men det är gott, hehe^^ Efter vi hade handlat det så drog vi hem, då var Frida och Alex hemma hos mej när vi kom hem, så sitter hemma hos mej nu vid datan och bloggar lite och dom ligger i sängen.



Detta är strumporna, söta va?^^ Dom kosta 99 kr, för 3 par, as billigt!








Bella & Tyra Show.

2010-05-14, 11:39:06 / Kategori: Allmänt

 

 

Nu sitter jag och kikar på bella & tyra show, veckans gäst är ju Kissie. Väldigt kul att se hur hon är mot Bella och Tyra. Kissie säger att hon ska slå dom och blablabla. Men när hon träffar dom så sitter hon tyst och kaxar sej och tycker synd om sej själv. Jag tycker synd om Bella och Tyra som liksom sitter där och låter sej bli påkasad skit. Men det är väldigt duktigt av dom att dom inte tar åt sej skiten av Kissie.


Idag blir det skojskoj, ska vara med Frida. Får se vad vi hittar på för skoj!:) Det är fredag så vi får se vad vi ska hitta på. Idag kanske min laptop kommer, pappa ringer mej om det kommer papper att han kan åka och hämta den. Så hoppas att den kommer idag!:)

 


Grilla nyss, mums

2010-05-13, 15:51:32 / Kategori: Allmänt

Nu har man grillat med familjen, mums! Vi grilla pommes frits och hamburgare, fast jag åt bara pommes frites, men gott var det! Idag så sov jag till 10:00 ungefär, då gick jag upp och åt lite frukost, sen satt jag mej och kika på tv och tog det lungt, sen somna jag, hehe. Efter ett tag så vakna jag då hoppa jag lillesyster och lillebrorsan studsmatta ute. Jag tycker det är skit kul att hoppa studsmatta, man går ner i vikt, man förbrukar kalorier, jävligt kul osv. Vi hoppa i typ 1-2 timmar, men kul var det! Sen gick vi in då prata jag med mamma lite för hon hade vart på nåt möte i Hudik. Sen så grilla vi, gottgott! Så snart kommer Anton och Jonat hit. Då kanske vi ska vara med Ida och Frida, vi får se vad vi hittar på för skoj! Annars blir det väl att ta det lungt och kika på film.



Helg nu!:)

2010-05-12, 16:24:46 / Kategori: Allmänt

 

Nu är det helg, det är nå kristihimelsdag eller nåt sånt imorgon, så då får vi helg 2 dagar tidigare, så himla najs! Idag så hade vi nåt möte med halva klassen, vi har 2 grupper, för vi tjejer i klassen är det typ bråk i mellan hela tiden, så har grupper som vi får prata om det och komma varandra "närmare". Så det gjorde jag och "min" grupp idag, det var faktiskt väldigt kul^^ Men allafall, efter skolan så skulle jag och Frida få skjuts av storebrorsan kompis Andreas/Olle, när han kom så åkte han bara förbi, då börja jag och Frida skit garva, haha. Sen kom han tillbaka som tur va. Då satt vi och dunka musik, när vi kom hem till mej så prata jag med min tremäning Kim som var och hälsade på, sen skulle mamma prata med mej. Efter det så gick vi upp till mitt rum och satt där, typ efter 5 minuter så gick jag och Frida ner för jag skulle hämta dricka och yoghurt sen gick vi upp och kika på film, så nu sitter vi vid datan:) Du har Anton och Jonat kommit, ska väl kika på film eller nåt, vi får se vad vi hittar på:)





 



SVAR på tal till Kissie:

2010-05-11, 23:18:21 / Kategori: Allmänt

Jag har kikat in Kissies blogg på den senaste tiden, och jag har 4 saker att säga:




1. Kissie tar bilder som hon har knäppt bild på när hon har jeans på sej när hon har paintat och photoshoppat. Jag stör mej så himla mycket på att hon fattar inte att man ser att hon har ändrat. Hon säger att hon aldrig skulle göra det och att det är omoget till massa andra tjejer, men själv sitter hon med sin data och tar bort typ halva låret, för dom ska se smalare ut, men fattar du inte hur omogen du är? Du sitter och snackar skit om Paow att hon är falsk, när det är du som paintar bilder på dej själv.

Kolla här:

Ser ni? Kissie har tagit bort en del av sina lår, kolla i mellan låren och uppåt, så ser ni.



2. Kissie säger år sina vännen att dom ska ta "smygfoton" på henne som hon sen lägger upp på bloggen, asså fattar du inte själv lilla gumman att du är så himla töntig? Du lägger upp bilder på din blogg att andra har smygfotat dej, men det är dina vänner. En av bilderna på kissis när hon blir "smygfotad" så den som har knäppt är typ 1-2 meter ifrån hon, om det var nån som hade smygfotat dej så skulle du märkt det! Och hur kan du få tag i bildena då när du blir "smygfotad"? Du är så himla dum i huvudet och tror att vi ska gå på allt, bara för du ska lura oss att alla smygfotar dej, när det är du själv som gör det.

Kolla här:

Exakt den bilden, när hon blir "smygfotad".



3. Hon har pratat mycket om sina silikon bröst, att dom är för stora till sina jackor osv, men köp större plagg då!? Ska det vara så svårt eller? Du sitter och skriver i typ varje inlägg: Oj, jag måste köpa större jackor för mina bröst ploppar ut. Du har ju silikon, så du behöver inte tro att dom är äkta. Om det är ett sånt himla problem att jackorna är för små i bysten, varför köper du inte större jackor åt dina silikon bröst då? Istället för att sitta och skriva på din blogg typ varje dag att klaga massa, varför gjorde du slilikon då? Och lös problemet, t.ex köp större kläder, isället för att bara tycka synd om dej och klaga.

Kolla här:

Kissie säger ju att hennes jackor är för små för hennes silikon bröst, hon trycker upp brösten, så jävla patetiskt! Dennis står till höger.

 



4. Kissis säger ju att hon ska fylla i sina läppar ÄNNU mera, och att hon ska operera sin näsa. Asså hör du inte hur det låter Kissie eller? Hela du är ju fejk! Du opererar dina bröst, botox, läppförstoring och du ska snart operera dina näsa som du säger, asså du är tillräckligt fejk, räcker inte det? Eller ska du bli en barbie docka hade du tänkt eller? Tycker synd om Dennis, Amir, Rosanna och dina andra vänner att dom umgås med dej.

Kolla här:

 

Så ser hennes läppar ut, usch! J*vla ank käft, eller vad säger ni?

 

 

 

 

 


Help me

2010-05-11, 22:29:57 / Kategori: Allmänt

 

Jag har kikat in min blogg och läst och kollat runt lite. Och jag behöver hjälp med en sak, ni skulle vara väldigt snälla om ni hjälpte mej med det, som tack får ni en länkning under en vecka på min blogg, min bdb, facebook, rubbet!

Det som jag behlver hjälp med: Jag behöver hjälp med att designa en ny design åt mej, jag tröttnar så fort på dom design/header som jag har gjort under detta året, jag vill ha nåt som säger DIREKT när man går in på min sida: Detta är Fannys blogg, det ser man direkt! Jag tycker om söta saker, små gulliga tecknade prinsessor och sånt, men även nitar och en hård sida också. Jag är mjuk med ändå hård, komdennerad liksom. Så jag skulle GÄRNA vilja ha en som kan göra en header/design åt mej till min blogg, som sagt den får länkning under en vecka på min blogg, bdb, facebook, rubbet! Så jag skulle vara så himla tacksam om ni ville hjälpa mej med att designa min blogg! Ni kan maila mej på: [email protected] eller så kommenterar ni mej på detta inlägg och skriv som övertext: Din nya blogg designer, eller nåt liknande så jag förstår direkt. Det skulle vara så himla snällt av er om ni kunde hjälpa mej, det skulle betyda super mycket för mej!

 



Laptoppen

2010-05-11, 15:24:02 / Kategori: Allmänt

Pappa ringde angående om min laptop. Han sa att den kanske inte kommer idag, den kanske kommer imorgon eller nån annan dag i veckan-.- Pappa ringde upp dom och fråga så sa dom att den skulle komma det 11:te maj, alltså idag, för det stg på pappret, men dom var inte säker på det. Så den kanske inte kommer idag-.- Hoppas att den kommer senast imorgon allafall, vi får helt enkelt se när den kommer. Men jag tycker att det är dåligt när dom skriver att den ska komma en viss dag, sen säger dom att den kommer en annan dag. Men så kan det väl vara, det är ju skit många som köper laptopar, datorer osv hos dom, så dom har fullt upp. Så jag får se när den kommer, men laptopen kommer idag-denna vecka, hoppas laptopen kommer idag:)


 



Min nya laptop kommer idag!:)

2010-05-11, 13:55:51 / Kategori: Allmänt



Godmorgon alla mina underbara läsare!:)

Idag kommer min nya laptop! jag längtar så himla mycket efter det. Pappa ska komma hit med den, för mamma är i Hudik med storebrorsan på rättegång, av vissa själv som hände i sommras, ni som känner mej vet nog vad det är som hända med Oscar, men allafall.

Idag ska det bli super kul! För jag tänkte dekorera min nya laptop med olika saker, ni kan få se sen. Ni vet ju att jag gillar söta saker och det lilla "extra". Jag tycker ju om söta saker och sånt, it is soo Fanny, typiskt mej helt enkelt. Så det ska bli kul. Denna bild som är på denna laptop på bilden det är inte den som jag ska få, jag har ingen aning om vad det är för märke eller nåt, men den är super snygg har jag hört av mamma, pappa, brorsa osv. Det är 17 tum på laptopen, och det är super bra! För jag vill absolut inte ha mindre, det känns så himla litet liksom, bilden och när man kikar in t.ex olika bloggar så blir ju bilden mycket mindre eftersom att det är minsre skärm. Som tur är det 17 tum på den som jag ska få, och laptopen är svart och det är super bra tycker jag:) Svart är faktiskt den snyggaste färgen på datorer och rosa, men på nåt set är det svart, jag vet inte faktiskt.Det ser "bättre" ut på nåt sett. Fast grå kan ju också va skit snyggt! Jag tror att det beror på model osv nog.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jag kommer knäppa kort på laptopen när den kommer, så ni får se hur den ser ut. Sen får ni gärna fråga lite om laptopar, och säga hur eran drömlaptop ser ut, om ni har laptop, vad ni har för dator osv. Så det är bara atråga på min mail: [email protected] och fråga helt enkelt, eller så kan ni kommentera om ni vill det.



Lite Bilder från idag

2010-05-10, 23:55:42 / Kategori: Allmänt
Lite Bilder Från Idag:
Dagens klädsel, man ser inte så himla bra, menmen.


Fridas och mina skor, söta va?^^

Hipp Hipp Hurra!

2010-05-10, 23:52:26 / Kategori: Allmänt

 

Idag är det ju min födelse dag. Jag var med Ida, Anton och Jonat. Det var ju tänkt att Frida skulle vara med, men det vart inte så, för hon kunde inte eller vad det va, men det var super kul!


Imorse så gick jag upp 06:40, då klädde jag på mej och fixa ordning mej, efter jag hade gjort det så gick jag och fixa ordning mej, fixa håret, sminka mej osv. När jag hållde på att fixa ordning mej så kom Madde, då stog vi och prata och så. När klockan var: 07:45, så gick vi ut till busshållsplasten och vänta på bussen, när bussen kom så satt vi oss med Frida. När vi kom till skolan så hade vi matte-.- SUCK! Efter det så hade vi spanska, i slutet så satt spanska läraren och skrek, och då menar jag verkligen SKREK! Åt mej och Frida, så fick stanna kvar efter lektionen-.- Då skrek han t.ex: HÅLL KÄFTEN, NÄR JAG TALAR FANNY! Jag bara: Eh, men ta det lungt?! Efter typ 15-20 fick vi gå. Som tur har jag och Frida det på film, så han kan inte förneka det heller liksom. Jag måste berätta en sak som hände på spanskan baraXD Haha så jävla kul! Frida stog upp och bråka med spanska läraren och hon vägra sätta sej, då sa jag åt henne att hon skulle sätta sej. Jag hade foten på stolen, så när hon satt sej så butta jag bort stolen så hon ramla rakt i bordet med huvudet och rumpan i golvet, haha. Fyfan vad alla skratta, är man duktigt eller?;P Som tur är filma Elias det så vi fick det på film, så alla gick och skratta åt det idag, jag kan kolla om och om på det för det ser så himla kul ut, haha! Wille skulle lägga ut videon på youtube, så ni kan få se det om jag hittar vidoen på youtube. Men allafall, sen hände inte så mycket under skoldagen, hade engelska osv.


MEN NU SKA JAG SÄGA VAD JAG GJORDE EFTER SKOLAN, SÅ JÄVLA NICE!


EFTER SKOLAN: Så åkte jag ju hem, då åt jag macka och kika på tv lite grann, efter typ 30-60 min kom Ida, då kika vi lite på tv, sen drog jag, mamma och Ida till stan. Först så åkte vi och köpte en ny foundation åt mej:) När vi hade gjort det så gick vi på Lindex och kika runt lite. Jag köpte en ny ögonskugga. Jag tänkte köpa en ny masscara, men då sa mamma att vi skulle köpa det sen, ni kommer fatta lite längre fram, tro mej! Då sa mamma att jag och Ida skulle kolla runt i affären för hon skulle göra nåt, jag fattade inget:O Så då gick vi och kika runt i affären. När mamma var klar så gick vi till Ica Kvantum, tror jag att det heter. Men allafall, då köpte vi massa frukt, mums! Jag och mamma vart så himla sugen på dyr choklad så då köpte vi dyr choklad, ett kilo/kg kostar 200 kr. Tänk ett kilo/kg godis som kostar 70-79 kr. Lite skillnad va? Då köpte vi choklad i olika sorter och smaker. Sen så fanns det så man kunde få ta kaffe, då drack mamma kaffe, sen gick vi och betala. När vi kom till bilen, så gav mamma mej ett kuvert då stog det: Grattis Fanny! Du ska få ett paket imorgon, det är en laptop från mamma och pappa. Då börja jag att tog skrika! Det hördes ut, jag skojar inte, jag är seriös. Jag satt och skrek för jag vart så himla glad och jag börja gråta av glädje. Jag trodde att mamma och pappa skoja med mej först, men så var det inte:) Då ringde jag till pappa och sa: Tack så himla mycket pappa! Jag var/är så himla glad, jag kan fortfarande inte tro mina öron och ögon. Så imorgon kommer laptopen:) Jag LÄNGTAR som fan! När jag hade skriktit klart så hade jag nästan tappat rösten, för jag är ju inte helt friskt än. När vi kom hem så satta jag, Ida och lillebrorsan igång att göra tårtan. Jag lägger upp det första, och andra lagret och resultatet. Den var super god! Det va super kul att göra tårtan. När Anton och Jonat kom så satt vi och prata, efter en stund så gick vi och åt tårta och dom hurra för mej. Alla tyckte att tårtan var jätte god, det är ju bra det:) När vi hade ätit klart så prata vi sen öppna jag paketen. När jag öppna ett av mammas paket så förstog jag varför hon inte köpte masscaran som jag ville ha, för det var en av sakerna som jag fick:) Det va därför jag inte fick den när vi skulle handla, för mamma hade köpt den som en av mina födelsedags presenter. Jag vart jätte nöjd över Anton och Jonats paket, tack så mycket allihopa!:) Sen så gick vi upp och kika på lite film och prata sen så åkte dom hem 22:00 ungefär, så nu sitter jag vid datan och bloggar och kikar runt på datan:)


TACK SÅ HIMLA MYCKET FÖR EN HELT UNDERBAR OCH SUPER KUL DAG!:) DENNA DAG GLÖMMER JAG ALDRIG!:) TACK FÖR ALLT!:)



 

Första Lagret På Tårtan:

 

 

 

 

Innehåll:

 

 


* Choklad tårtbotten.

* Bebis rosa grädde.

* Grosad märäng.



Andra Lagret På Tårtan:

 

 

 

 

 

 

 


Innehåll:


* Choklad tårtbotten.

* Choklad "pudding".

* Krossad daim.



 

Resultatet:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utanpå:


* Olika "socker" figurer i olika mönster och färger.

* Torkade jordgubbar.

* Grädde.

 

 

 

 


 

Innehåll:
* Choklad tårtbotten.
* Bebis rosa grädde.
* Grosad märäng.
Andra Lagret På TårtanInnehåll:
* Choklad tårtbotten.
* Bebis rosa grädde.
* Grosad märäng.
Andra Lagret På Tårtan:

Dagens Outfit:

2010-05-09, 17:30:57 / Kategori: Allmänt

Dagens Outfit:

 

Dagens outfit, en väldigt skön och skit snyggt tycker jag. Snygga 8cm klackar, snyggt men ända enkelt. Inte "för mycket" av allt.


Jacka: Team Sportia.
Rosa/Lila Linnet: JC.
Rosa/Grönt Osv Linnet: Hollywood.
Tajts: Ellos.
Högklackar: H&M.

 


Har varit och köpt saker till tårtan:)

2010-05-09, 17:20:40 / Kategori: Allmänt

 

Hemma från stan nu. Jag, mamma och storebrorsan Oscar åkte till stan för vi skulle lämna Oscar vid bussen, för han skulle till Bollnäs. Efter vi hade lämnat av han så åkte jag och mamma till stan för vi skulle köpa lite saker tills tårtan som jag och nåra till ska göra imorgon:)

Jag hitta jätte söta saker som man kan ha på tårtan som man kan äta, jag var "tvungen" att köpta dom, för dom var så himla söta,
här är dom:

Inte så himla bra bild, men visst är dom söta?^^ Typiskt mej(A)


Sen köpte vi massa annat, men orkar inte säga allt, men ni får se hur tårtan ser ut imorgon:)

 


R.I.P Ida:´(

2010-05-09, 13:51:09 / Kategori: Allmänt

 

Datum: Onsdagen den 05/05/10 dog den underbara Ida:(

 

 

Tack för den underbara tiden med dej Ida, du finns i våra hjärtan. Vi glömmer dej aldrig! När man kom hem till Frida så kom du alltid fram springades fram till en och hoppa upp och slicka en om fingrarna, du vill alltid mysa med en. Du var så himla gosig och snäll. Du är en väldigt speciell hund. Jag vill att du ska finnas föralltid, men det vart inte så:( Jag hoppas att du får det underbart där du är nu. Tack för en underbara tiden. När jag, Frida och Ida gick ut och gick med dej när du va och sprang med dej, när du gick och bärde på dej, när du log och slicka på våra händer. När man sitter i köket så brukade du ta tassarna på våra knän och försöka hoppa upp.

Jag var med när Frida fick reda på att du dog, Frida börja gråta och jag fråga vad det var, då sa hon att du hade dött, det kom tårar i mina ögon, jag krama om Frida, du är en helt underbar hund Ida! Ingen eller inget kan ersätta dej. Du var speciell i våra hjärtan, vi glömmer dej aldrig Ida!

Rest In Peace.

 

Jag älskar dej Ida// Fanny Ragnarsson.



Denna ros är till dej Ida.

 


Haha, drömde "världens konstigaste" dröm inatt

2010-05-08, 13:53:17 / Kategori: Allmänt




Inatt så drömde jag typ "världens konstigaste" dröm, haha. Först så måste jag förklara lite saker innan, så ni förstår:


I onsdags var det ju sista avsnittet och säsongen av Andra Avenyn. Då inatt så drömde jag att en som kallas "Hästen" i Andra Avenyn, att jag träffa han på stan, och då frågade jag han: Ska det bli nå mer säsonger av Andra Avenyn vad du vet? Då svara han: Ja, vad jag vet. Men det tar ett tag tror jag, sen drömde jag att han börja flyga och flög till boxningshallen som är på Andra Avenyn, hehe.

Det tycker jag var en väldigt konstig dröm, det är nog en konstigaste dröm jag har drömt tror jag, hehe.

 



Kladdkaka och godis:) MUMS, hehe^^

2010-05-08, 01:08:08 / Kategori: Allmänt

Idag var det en väldigt lyckad dag!:) Va hemma från skolan idag igen, eftersom jag är sjuk. Då tog jag det lungt bara, sov, kika på film. Sen så kom Anton och Jonat ungefär 2-3 tiden, då satt dom och prata med mej och kika på film med mej medans jag låg i sängen, efter det så gick vi ner för jag skulle äta då var klockan ungefär: 17:30, det var som min frukost, för jag va inte hungrig. Då drack jag cola och åt lite sallad, åt lite men vart mätt. Då satt vi och prata med mamma, sen så gick vi upp och lyssna på lite musik och så. När klockan var ungefär: 20:00, så gick vi till Video Shoppen, för vi skulle köpa dricka, godis och tuggummi, mums! Fan vad jag äter godis, seriöst, hehe^^ När vi kom hem igen så åt vi godis och kika på Talang med mamma medans hon träna. Jag somna typ, va as trött:O Sen så gick vi till mitt rum och satt och prata, sen gick Jonat ner för han skulle dricka, då kika jag och Anton på filmen: Luftslottet Som Sprängdes. Efter en stund så fick jag ett mms av mamma, då var det en bild på Jonat och han hållde på att göra kladdkaka, då sa jag: Meh:O Dom gör ju kladdkaka, då gick vi ner, och jag slicka ur skålen(A) Sen vispa jag grädde, medans vi vänta på att den skulle bli klar så gick vi upp och kika på filmen. Sen så kom min storebror Oscar och knacka på dörren och sa att kladdkakan var klar, då följde vi med ner och åt kladdkaka. Då stog: Haglung, Rehn och Virre där, vi satt och prata med dom och åt kladdkaka. När dom gick så gick vi upp för mamma skulle skjutsa dom till nån för dom skulle festa, då gick jag Anton och Jonat upp och lyssna på musik i tv-rummet, då somna jag nästan. När klockan var typ 00:30, så skjutsa mamma hem Anton och Jonat.

Kladdkakan var super god! Den var inte för kladdig och den var inte för torr, mums:)

Sjuk:(

2010-05-07, 11:08:28 / Kategori: Allmänt

Sitter nu vid datan sjuk och trött och lyssnar på en så himla bra låt!


Jag tänkte snart gå och ta ett spabad, men ansiktsmask och bara mysa och bada ett varmt bubbelbad. Sen ska jag nog äta frukost och bara ta det lungt.

DAGENS PLANER: Vänta på att Anton och Jonat ska komma, dom kommer ungefär 14:00, då ska vi väl bara ta det lungt, eftersom jag är sjuk. Sen ungefär 16:00, så kommer Madde. Då ska jag fråga henne om hon kan massera mej(A) Vi ska väl kika på nån film och bara ta det lungt, för jag orkar inte göra så mycke, för är så trött och sjuk. Ska fråga mamma om hon kan köpa dricka och godis åt mej, shit vad jag äter godis!:O Men det är gott;P Men när man är sjuk så tycker jag att man får gotta sej med godis. Om 3 dagar fyller jag ju år, ska bli så himla kul men jag är alltid nervös inför jag fyller år, det har jag alltid varit jag vet inte varför, det bara är så, menmen.

 

Ras Cricket - Skin


Spabad idag hemma:)

2010-05-06, 22:37:14 / Kategori: Allmänt


Tog ett spabad idag, hade skumbad, lyssna på lugn musik, hade ansiktsmask på mej, låg och tog det lungt för jag hade så himla ont i huvudet och ont i halsen, så att ta ett bubbel och spabad hjälper bra mot huvudvärk, men huvudetvärken är inte borta, men det hjälper. Så jag tog det lungt och bara låg och bada. Super skönt!



------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Klockan var ungefär: 13:00, så kom Frida till mej, då kika vi på film, och satt vid datan. Jag somna typ hela tiden. När klockan var: 16:00, så kom Anton och Jonat till mej och Frida, då tog vi det bara lungt. Lyssna på musik och prata och åt godis. Ovanligt att jag äter godis va?(A) Hehe. Sen kom Oskar. När klockan var ungefär: 21:30, så åkte dom hem:( Så nu sitter jag vid datan och tar det lungt, jag får se om jag ska till skolan imorgon, jag får se hur jag mår. Hoppas jag kryar på mej tills måndag, för då fyller jag ju år.




Tack för dagen: Anton, Frida, Jonat och Oskar:)



Aj min hals och huvudet!:(

2010-05-06, 08:34:49 / Kategori: Allmänt

 

Idag blir jag hemma från skolan. Igår när jag skulle lägga mej så fick jag sjukt ont i halsen, och ont i halsen. Kan nästan inte prata, och det är lite svårt för mej för jag tycker om att prata(A) Hehe.

Så idag blir det att krya på mej, sen kommer Anton, Frida och Jonat kommer till mej ungefär vid 2 tiden idag. SKa väl ta det lungt. Får se vad vi hittar på. Jag hoppas att jag blir frisk. När man inte är sjuk så önskar man ofta att man blir sjuk så man slipper gå till skolan/jobbet, men sen när man är sjuk så vill man inte vara sjuk.

 


Färgat håret

2010-05-05, 20:35:59 / Kategori: Allmänt

Nu har jag färgat håret. Det vart väldigt snyggt! När jag färga håret så var Frida och Alex här, och dom tycker att det vart skit bra, det var kul att höra tycker jag:) Egentligen skulle jag färga utväxten bara, men det vart hela håret, och det tycker jag va bra att jag färga hela håret tillslut. Jag trodde att det skulle bli ljusare, men det vart mörkare än vad färgen visar på bilden. Jag hade denna färg i förra gången jag färga också. Men jag är väldigt glad över att det vart mörkare! För jag ville ha mörkare hår än vad jag hade förut. Så det vart väldigt bra!

Jag har fått in lite frågor på min mail om hur många gånger jag färgar håret per år, och när jag färgade håret först bla. Så jag svarar på lite frågor snart.

Denna färg använda jag idag, Så J*VLA snygg färg! Jag tycker den färgen passa på mej så himla bra, Färgen glänser och den blir super snygg i håret. Så nu vet ni vad jag använde för färg idag. Jag använde nummer: 880, på färgen, om ni vill veta. Det är hur stark och mörk färgen är.


Hur ofta färgar du ditt hår på ett år?

SVAR: Det är helt olika hur fort det växer, ibland växer det fortare än andra år. Men i vanligaste fall så färgar jag håret ungefär: 11-10 gånger per år ungefär.


När började du att färga ditt hår?

SVAR: När jag gick i 3:an, det är ju kanske inte så bra att börja så tidigt, men det gjorde jag. Det är ju upp till var och en liksom, om man vill färga håret eller inte.


Hur många gånger har du färgat ditt hår i hela ditt liv?

SVAR: Eftersom jag är 14, och fägar mitt hår 10-11 gånger per år så det är väl ganska mycket. Jag har färgat mitt hår 50 gånger totalt ungefär. Om jag hade färgat mitt hår varje dag under 14 år, så hade jag varit uppe i 154 gånger som jag har färgat, men jag börja ju när jag va 9-10, så det är absolut inte 154 gånger, men 50 gånger är ju en hel del det också!


Är det nångång du har ångrat att du färgat ditt hår?

SVAR: Ja det är det särkert, när det inte blir alls som man har tänkt sej. Jag kommer ihåg när jag skulle färga håret blont, då fick jag nästan gult hår, och fyfan vad jag skrek, jag börja grina och allt. Då var jag 12 tror jag.


Vilka färger har du haft i håret?

SVAR: Jag har haft väldigt många färger, men dom som jag kommer ihåg är: Blont, Brunt(Som jag har nu) Svart, rosa, limegrönt, blått. Asså när jag var liten så prova jag massa olika färger så såg ut som en "mupp" då, hehe.


När tycker du att man ska börja färga håret? I vilken ålder?

SVAR: Det är helt upp till en, vad man tycker. Jag började ju i väldigt tidig ålder. Men jag tycker att man nästan ska vara minst 12 år, för hårfärg tar ut så himla mycket på håret, det blir förstört osv. Men det blir inte det på mitt hår, jag vet inte varför, men mitt hår blir inte förstört av hårfärg. Det beror ju på om man tål det bra eller om man tål det inte så bra, men det är olika från person till person.


Bio idag

2010-05-05, 15:54:39 / Kategori: Allmänt

 

Nu sitter man hemma hos mej, jag och Frida. Det var tänkt att Anton, Jonat och Alex skulle komma, men så när dom åkte så vurpa Anton med fyrhjulingen:( Så då kunde dom inte komma, fyrhjulingen gick sönder också:( Så ska kanske vara med dom imorron istället. Som tur är gick det bra för Anton:)

Idag så var vi ju på bio med klassen, vi kolla på nån film osm heter: El Bola, eller nåt sånt. Det va så j*vla dålig-.- Det handla om typ misshandel, att han vart misshandlad båda sykiskt och fysikt av sin pappa. Det läskigaste på filmen var när han fick en spruta, det kanske låter helt sjukt att jag tyckte det va läskigt. Men jag är så himla rädd för sprutor, bara jag rör en nål så börjar jag gråta och blir skit rädd. Jag har fobi mot sprutor. När han tog spruta idag på filmen så våga jag inte kolla, så rädd är jag för sprutor. T.ex. När man har fobi mot tex ormar osv, så har jag mot sprutor.



När vi hade kollar klart, så stog: Anton, Alex, Jonat, John och Ted utanför bion och vänta på mej och Frida, då stog vi och snacka med dom, sen när bussen kom som vi skulle åka med så gick vi till den, när vi kom tillbaka till skolan så fick vi 2 mackor och en yogurt som mat, inte mycke till mat, menmen. När vi hade ätit klart så slapp vi So:n, så då hade vi håltimme till halv 3, och klockan var 1, men som tur behövde vi inte gå på engelskan så åkte hem med 1 bussen då gick Frida till sej och jag till mej, sen kom Frida till mej, så nu sitter vi hemma hos mej:)

 



Posten...

2010-05-04, 19:47:38 / Kategori: Allmänt

Hejsan! Sitter nu hos mammas kompis. Har nyss fikat, fika på en glass och ett glas saft. Snart ska vi "bära" oss hem tror jag. Då ska jag knäppa kort på det jag fick idag från posten från H&M:) Tyvär så kom inte allt i samma "kartong" nu, handukarna som mamma har beställt och en av mina tröjor. Den lila/vita tröjan hade kommit! Den är så sjukt snygg!


Mina kläder från H&M har kommit! JIPPI!:)

2010-05-04, 14:35:23 / Kategori: Allmänt

Nu ska jag åka och hämta kläder på H&M, som jag beställde för ett tag sen. Det var så mycke kläder så att dom kommer olika datum. Dom andra kläderna kommer i juni tror jag. Vi hörs senare!


Magnetröntgen idag

2010-05-04, 12:25:12 / Kategori: Allmänt

 

Nu har jag kommit hem från sjukhuset i Hudik som jag va på idag. Jag var lite nervös men det gick väldigt bra:)

Pappa och jag åkte till Hudiksvalls sjukhus, då gick vi in dit man skulle typ säga till att man var där, jag kommer inte ihåg vad det heter^^ Men allafall, när vi hade gjort det så kom det en läkare direkt, så vi slapp vänta. Då skulle jag få byta om till nån blårock, mössa. Man skulle bara ha underkläder på sej, och strumpor. Jag trodde att dom skoja med att jag skulle ta på mej det. Jag fråga om dom skoja. Då skratta hon lite och sa: Hehe, Nej, jag skojar inte. Då fick vi lägga in alla metal saker i ett skåp som man fick en nyckel till så man kunde låsa in dom, för om man hade med sej det så typ vart det störningar, för jag gjorde ju magnetröntgen. När jag hade bytt om så gick vi in i ett rum där den stora magnetröntgen va. Jag trodde att det var som en vanlig röntgen, men jag hade fel. Så då fick jag lägga mej på nån "långt bord" Har ingen aning om vad det heter. Då fick jag hörlurar så jag kunde lyssna på radio, för det bett och tjöt och så, när man skulle röntga om maskinen, (Det skulle låta så) Så då fick jag välja vad jag skulle lyssna på för radio. Man skulle ligga blixtstil, fick inte röra på tårna eller nåt. Jag skulle ligga där i ungefär: 15 min. Jag hållde på att somna, för jag gick upp 06:30 imorse, för vi åkte 07:30. När det var klart så fick jag gå upp och ta på mej mina kläder och låsa upp sakerna där bla min mobil låg. När jag hade bytt om så kom läkaren och sa att dom skulle skicka i posten och säga hur det gick och hur det såg ut i knä. Då åkte vi på donken och åt frukost. Vi åt en varsin kyckling macka och juice. Då satt vi och prata, när vi hade ätit klart så åkte vi in till stan i Hudik för vi skulle hälsa på pappas tjej där hon jobbar. När vi kom så bjöd hon oss på fika. Hon bjöd oss på fransk choklad, mums! Pappa och hans tjej Marie kom ju hem för typ en dag sen från Paris. Så då bjöd hon oss på choklad därifrån. Den var super god! När vi hade fikat klart så gick vi runt och kika där hon jobba. Sen efter en stund så åkte pappa och jag hem till mamma och lämna av mej, sen åkte hem hem till sej. Så nu sitter jag vid datan och kikar runt lite.




Jag har fått fransk choklad av pappa, den ar super god! Chokladen låg i en ganska stor "låda" Som var som paristornet, kan inte stava till det, menmen, och jag fick en tröja från Paris. Jätte söt!:) Kan visa bild på dom sen:)

 



Piggelin, mums!

2010-05-03, 21:07:27 / Kategori: Allmänt

Nu har jag kommit hem. Har varit med Anton, Frida och Jonat idag, ovanligt va? Haha. Vi kika på film och hade det skoj, vi kika på skräckfilm, jag hållde på att skrika ihjäl mej:O Men det va kul allafall:) Sen så gick vi till Ica för vi skulle handla lite. Då träffa jag Ida och Lina, Lina skulle hem. Då stog vi och vänta tills bussen kom sen så gick vi till Ica. Då köpte jag choklad och Ida köpte Cola, mums. Efter så åkte Anton och Jonat hem:( Då gick jag och Ida till hon, då åt vi piggelin och gick ut en stund. När vi kom tillbaka in så gick vi ut och gick med Elin och Schika, Idas hundar. Vi gick ungefär: 2 km. När vi kom tillbaka hem till hon så åkte jag hem, jag fick skjuts av mammas kompis, så nu sitter jag vid datan.

 


Firar min födelsedag med: Anton, Frida och Jonat:)

2010-05-02, 22:16:21 / Kategori: Allmänt

 

Nu har jag, Anton, Jonat och Frida planerat min födelsedag:) Vi ska baka tårta hemma hos mej, och ha det skoj och mys. Längtar!:) Från och med imorgon så är det 1 vecka tills jag fyller år. Grattis till mej i förskott.




IDAG: Spendera jag dagen med: Anton, Jonat och Frida, Vi satt och prata i soffan, sen efter det så kika vi på: AVATAR, grym film! Avatar tycker jag absolut att ni ska kolla på. Sen så gick vi ner och prata med mamma och så. Efter det så gick vi upp igen, sen kika vi på när jag var liten, hehe. Efter vi hade gjort det så låg vi i soffan och myste. Efter en stund så åkte jag med Anton på video shoppen och köpte dricka och godis, mums. När vi kom hen igen så prata vi och myste:) Sen på kvällen åkte dom hem:(

IMORGON: Blir det att vara med Anton, Jonat och Frida:) Vi får se vad vi hittar på:)



 



Populär Musik Från Vittula

2010-05-02, 10:15:34 / Kategori: Allmänt

Igår så var jag och Frida med Anton, Ted, Adam och John. Frida sov ju hos mej så när vi vakna så gick vi upp och fixa ordning oss. Sen gick vi till henne för vi skulle gå ut med hennes hund Ida, vi tog med Ida till Ica, för vi skulle handla lite godis, mums! Jag är en riktig godisråtta(A) När vi hade handlat klart så gick vi till Frida och lämna Ida hemma hos Frida, då gick vi till mej och kika på film. Båda hållde på att somna flera gånger, vi va skit trötta, sen dagen före, då var det ju sista april. När vi hade kikat klart på filmen så gick vi till mitt rum, och satt vid datan. Sen gick Frida till min säng för hon var så himla trött och lyssna på musik, sen efter nån minut efter så "slocka" hon, hon låg och prata i sömnen och snarka, hehe^^ När hon vakna hämta hon godiset och drickan för att hon skulle bli pigg. Efter typ 30 minuter så ringde Anton och sa att dom var här, då gick vi och mötte dom. När vi kom upp så satt vi och kika på: Populär Musik Från Vittula. Sen kom Adam, då gick vi ut och stog och prata med han, sen så åkte John med Adam, för dom skulle vara. Sen satt vi och kika på en till film, jag kommer inte ihåg vad den heter, menmen. Sen åkte Ted hem, då var det jag, Anton och Frida kvar. Vi satt och prata och skratta och hade det mys.


Photoshopat

2010-05-01, 22:54:46 / Kategori: Allmänt

För en stund sen så satt jag och fixa lite bilder med photoshop, vart väldigt nöjd faktiskt. Jag är inte precis bäst på det med photoshop och sånt, menmen.



Här är nåra bilder som jag har photoshopat:



Första Bilden:





Andra Bilden:

Tredje Bilden:


Promenad

2010-05-01, 14:33:42 / Kategori: Allmänt

 

Nu sitter jag och Frida hemma hos mej, snart kommer Anton, Ted och Jonat. Dom ska komma hit, dom väntar bara på att Jonat ska vakna, hehe:P

Så jag och Frida gick till henne, då gick vi ut och gick med hennes hund Ida:) Hon är jätte gullig!

Visst är hon söt?^^

Trött!

2010-05-01, 11:58:25 / Kategori: Allmänt

Nu sitter man vid datan med Frida, as trött. Funderar på att somna om igen, haha.


Igår var det en välsigt lyckad dag och kväll!:) Jag och Frida gick till ica och snacka med massa folk, sen kom Anton, Ted och Jonat och mötte oss, sen så drog dom hem till mej så jag och Frida gick hem till mej. När vi kom hem till mej så kika vi på film och hade det mys, sen efter ett tag så drog Ted hem. När klockan var ungefär: 02:30, så somna Frida typ, hehe. Då låg jag, Anton och Jonat och kolla på hon, hehe. Hon prata i sömnen, hon sa: Ne, sluta, sluta då, hehe. Sen vakna Frida igen, då kika vi på: Tomten Är Far Till Alla Barn, då somna Frida och Jonat i soffan typ, sen så låg jag och Anton och prata, då sa Frida och Jonat att vi skulle va tyst och gå in i mitt rum, då gjorde vi det. Så låg vi i min säng och prata och så. När klockan var ungefär: 03:30, så åkte Anton och Jonat hem, då gick vi ner och sa hejdå, när jag och Frida kom upp så la vi oss, och då somna vi direkt, shit va trött jag var! Så nu sitter vi hemma hos mej, om ett tag så ska vi dra till Frida och efter det så ska vi gå till Ica och handla lite godis och så.




IDAG: Ska snart dra till Frida och sen blir det att gå till Ica för ska handla lite godis och så sen så blir det att vara med Anton, Ted och Jonat. Dom kommer om ungefär 1 timme, då blir det att kika på film, sen drar vi och badar årets första dopp, jag "gruvar" mej tills vi ska bada, fyf*n va kallt det kommer vara!:O Men det ska nog gå bra:)