SVAR på tal till Kissie:

2010-05-11, 23:18:21 / Kategori: Allmänt

Jag har kikat in Kissies blogg på den senaste tiden, och jag har 4 saker att säga:




1. Kissie tar bilder som hon har knäppt bild på när hon har jeans på sej när hon har paintat och photoshoppat. Jag stör mej så himla mycket på att hon fattar inte att man ser att hon har ändrat. Hon säger att hon aldrig skulle göra det och att det är omoget till massa andra tjejer, men själv sitter hon med sin data och tar bort typ halva låret, för dom ska se smalare ut, men fattar du inte hur omogen du är? Du sitter och snackar skit om Paow att hon är falsk, när det är du som paintar bilder på dej själv.

Kolla här:

Ser ni? Kissie har tagit bort en del av sina lår, kolla i mellan låren och uppåt, så ser ni.



2. Kissie säger år sina vännen att dom ska ta "smygfoton" på henne som hon sen lägger upp på bloggen, asså fattar du inte själv lilla gumman att du är så himla töntig? Du lägger upp bilder på din blogg att andra har smygfotat dej, men det är dina vänner. En av bilderna på kissis när hon blir "smygfotad" så den som har knäppt är typ 1-2 meter ifrån hon, om det var nån som hade smygfotat dej så skulle du märkt det! Och hur kan du få tag i bildena då när du blir "smygfotad"? Du är så himla dum i huvudet och tror att vi ska gå på allt, bara för du ska lura oss att alla smygfotar dej, när det är du själv som gör det.

Kolla här:

Exakt den bilden, när hon blir "smygfotad".



3. Hon har pratat mycket om sina silikon bröst, att dom är för stora till sina jackor osv, men köp större plagg då!? Ska det vara så svårt eller? Du sitter och skriver i typ varje inlägg: Oj, jag måste köpa större jackor för mina bröst ploppar ut. Du har ju silikon, så du behöver inte tro att dom är äkta. Om det är ett sånt himla problem att jackorna är för små i bysten, varför köper du inte större jackor åt dina silikon bröst då? Istället för att sitta och skriva på din blogg typ varje dag att klaga massa, varför gjorde du slilikon då? Och lös problemet, t.ex köp större kläder, isället för att bara tycka synd om dej och klaga.

Kolla här:

Kissie säger ju att hennes jackor är för små för hennes silikon bröst, hon trycker upp brösten, så jävla patetiskt! Dennis står till höger.

 



4. Kissis säger ju att hon ska fylla i sina läppar ÄNNU mera, och att hon ska operera sin näsa. Asså hör du inte hur det låter Kissie eller? Hela du är ju fejk! Du opererar dina bröst, botox, läppförstoring och du ska snart operera dina näsa som du säger, asså du är tillräckligt fejk, räcker inte det? Eller ska du bli en barbie docka hade du tänkt eller? Tycker synd om Dennis, Amir, Rosanna och dina andra vänner att dom umgås med dej.

Kolla här:

 

Så ser hennes läppar ut, usch! J*vla ank käft, eller vad säger ni?

 

 

 

 

 




KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?