Petter, Ison & Fille och Mogge - För Alla Dom

2010-02-28, 19:34:20 / Kategori: Allmänt
Jag hörde en låt när jag var med Ante på MTV, och den fasta direkt i "hjärnan". Jag vill höra den om och om igen, refrengen är bäst tycker jag, jag bli på bra humör när jag hör den, den är inte deppig, utan den är liksom lite fartig/rap/hiphop, men jag tycker att ni ska lyssna på den iallafall och kommentera vad ni tycker! Jag lägger även upp texten så ni vet. Men hoppas ni gillar låten allafall, men alla har ju inte samma musiksmak, menmen, så är det.

Petter, Ison & Fille och Mogge - För Alla Dom

Tillsammans har Petter, Ison & Fille och Mogge tagit fram den gemensamma singeln För Alla Dom. Låten är producerad av Saska och baserad på en samling från Mauro Scoccos klassiker Till Dom Ensamma. Nedanför kan ni se videon och låten finns att ladda ner påiTunes.

Nu är jag hemma, plus+ bild på mej och lillebrorsan.

2010-02-28, 15:41:47 / Kategori: Allmänt
Hejsan, nu har man kommit hem. Har varit och handla med lillebror och lillesyster och mamma. Jag köpte 2 läsk, en cola light och en sockerdricka, 2 liter i varja, så dom kommer nog räcka ett tag;) shit, vad helgen har gått fort asså! Jag vill ha längre helg. Slippa skolan, plugga. Men nästa vecka så är det sportlov! ÄNTLIGEN! Vecka 10 alltså har vi sportlov.
VAD GÖR DU JUST NU?
Jag sitter vid datan, jätte trött och helt slö, och sitter och dricker dricka, mums!
VAD SKA DU GÖRA IDAG?
Jag ska faktiskt bara ta det lungt, sova, chilla, kika på tv, det är väl dagens planer, jag har ingen lust att gå ut, för är så himla trött! Eller så ska jag kika på nån film, men då kommer jag nog bara somna, eftersom jag är så himla trött.
VÄDER?
Jadu, det är absolut inte kallt. Visst, det är inte skit varmt, men det är typ kallt, men det är kallt men kalltskönt. Det gick inte så bra att förklara men ni kanske förstår ändå?
Jag har ena fönstret öppet så nu är det skönt, men ska nog stänga snart för det börjar bli kallt.
Denna bild lägger jag ut idag, en bild på mej och min lillebror påväg in i affären:
Bilden vart inte så bra på mej, menmen.

USCH! Hur kan man ha så?:S

2010-02-25, 22:50:56 / Kategori: Allmänt
En sak jag inte fattar är att vad är det som är så himla "snyggt" med att ha toffs, och sen hänger det hår runt hela j*vla ansiktet och huvet? Asså helt seriöst, jag säger inga namn men sen som jag vet har så, och det är ju så j*vla fult! Jag har frågat runt om dom tycker att det är snyggt att ha så men dom sa såhär: Nej fyfan! Det ser ju ut som om man har satt upp ett fågelbo i håret. Och jag håller med till 100%, Det är ju liksom okej om man har det t.ex hemma eller nå. Men ute? Herregud, jag skulle skämmas ihjäl! Asså det är inte snyggt heller, det är ju skit fult, det hänger ju liksom bara hår i ansiktet och på huvet. Tycker ni att det är snyggt om man har håret sådär?

Titta på bilden, och denna bild, då överdriver jag inte, vissa har så:S
FRAM:
BAK:
Ida fick vara min "modell" när jag skulle visa hur dom hade, jag tog bort ansikte på den där uppe, för Ida ville inte visa ansiktet.

På idrotten idag.

2010-02-22, 17:44:55 / Kategori: Allmänt
På idrotten idag så körde dom brönboll så sa våran lärare: om ni svär får ni minus poäng. Och efter det så satt jag och Frida diskutera, hur fan jag skulle klara av de, och då börja Frida att garva eftersom jag svärde. Och då sa jag f*tta, fan också jag svärde det är ju skit svårt att låta bli att svära, då börja jag och Frida att as garva, haha.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Asså, det kanske låter sjukt, men det är faktiskt svårt att låta bli att svära. Jag har faktiskt svårt att låta bli att svära. Och många säger: men det är ju bara att inte svära. Men det är faktiskt inte så svårt som man tror. Det är ungefär som att sluta röka, typ. Fast att sluta röka är nog mycke svårare, men ändå. Svordomarna kommer liksom automatiskt. Menmen, jag kan inte göra nåt åt det, det är så liksom. Och jag har absolut inge problem med det. Men jag undviker att svära när det är t.ex. "småbarn" i närheten, t.ex. småsyskonen. Men ibland går det inte, menmen.

Fanny på libanesiska.

2010-02-22, 17:32:47 / Kategori: Allmänt
Ni kanske undrar vad detta är för bild som jag har lagt ut på bloggen, men det är faktiskt mitt namn. Men inte på svenska, utan på Libanesiska. Vi hade en vikarie idag på Spanskan, och då skrev hon allas namn på Libanesiska. Hon kommer från typ Libanion, eller nåt sånt, så då skrev hon våra namn på Libanesiska.
Jag fatta inte nånting av vad hon skrev, vart "tvungen" att fråga vad den betydde, och då fick jag reda på att den som står på bilden betyder: Fanny.
Så idag har jag fått lära mej nåt nytt, mitt namn på Libanesiska.

Bilder som jag har knäppt ute med min mobil.

2010-02-22, 17:26:55 / Kategori: Allmänt

 

Här är lite bilder som jag har knäppt med min sony ericsson W595 rosa.
Det vart väldigt fina bilder tycker jag.
Jag vart väldigt nöjd med dom, jag har inte photoshopa, painta, printa, photo Dj, eller nåt.
Jag har knäppt med dom med mobilen, det kan vara svårt att tro ibland, men det gäller att ha solen rätt och det, så kan det blir underbara bilder! Jag tycker om att knäppa kort efter vägen, det kan liksom bli så himla br aatt man inte tror sina ögon, och dessa kort vart jag väldigt nöjd med. Jag har fler på datan som jag knäppt i höst, det är liksom ett grönt träd, och sen under trädet är det grönt, och resten runt trädet är snö/frost. Det är ett jätte fint kort! Vissa tror att jag har typ photoshopa kortet eller använt system kamera, men det har jag inte. Har bara knäppt det med min mobil. Jag har inte så himla mycke i megapixel, typ 3.5-4. Men det kan ju ändå bli jätte fina bilder, även om man inte har så himla bra kamera.


Här är bilderna:

 




Jag, HELT osminkad!

2010-02-21, 17:45:10 / Kategori: Allmänt

 

Här är en bild på mej när jag är helt osminkad.
Många har ju velat sett bild på mej när jag är helt osminkad.
Men jag har inte velat visa mej helt osminkad, för jag tycker att jag ser så himla trött ut.
Jag får ofta höra att jag har fin hy, och det beror på att jag inte äter choklad. Det kanske är svårt att tro, men det är faktiskt sant. Jag är väldigt nöjd men min hy. Asså inte för att skryta eller nåt. Men det skulle ju inte vara så himla kul om jag satt och sa: fan vad ful jag är, jag är så himla ful, det finns inget fint på mej och blablabla.
Visst jag är inte perfekt, men jag är nöjd med min hud, jag är inte 100% med min kropp heller, jag vill ju göra lite fin "slipningar" här och där, men jag klagar inte. Jag accepterar min kropp som den är. Det är ju liksom min kropp, jag skulle ju inte må bättre av att t.ex stå och kolla mej i spegeln och hitta massa fel överallt och säga att jag är skit ful. Och bara för att jag inte står i spegeln och säger att jag är ful, betyder det inte att jag påstår att jag är skit snygg, jag tycker inte att jag är skitsnygg, men jag tycker inte heller att jag är världens fulaste.
Visst, det finns dagar som jag är jätte onöjd med mej, men det kan liksom inte stå i vägen för ens liv. Men man gör ju som man vill, om man vill stå framför eller bara titta på sina armar t.ex och säga: fan vad fet jag är, eller: fan vad ful jag är. Så får den ju göra det om dom vill, Visst jag har också stått i spegeln nångång och tyckt att jag var ful. Menmen, det är ju inte nåt man kan göra åt det. Vissa är nöjd med sitt ansikte och vissa är inte det, så är det bara.

 


MIn nya ROSA skjorta + dagens fråga.

2010-02-21, 17:24:57 / Kategori: Allmänt
Min nya rosa skjorta!

Pris: 300-400 kr.
Affär: Ellos.
Storlek: Det finns nästan alla storlekar, men på min skjorta är det: smal.
Färg: Det finns ju nästan alla färger, men på just denna modell så finns det: ljusblå, rosa, vit, svart och orange, tror jag.

Den kosta 300-400, skjortor kostar en del, men den var absolut inte dyr!
För en sån himla snygg skjorta så är det verkligen värt 300-400 kr.
Den kom för ungefär 4-5 dagar sen, men jag hade glömt bort att lägga ut den på bloggen, tyvär.
Men nu är den på bloggen.
Jag är väldigt nöjd med skjortan!

Vad tycker ni om skjortor? Vilken färg är den snyggaste färgen på skjortor?

Själv så tycker jag att alla färger är snyggt på skjortor typ, det är ju från person till person vad man tycker.




Tjejbloggaren ..... borde veta bättre!

2010-02-21, 16:39:36 / Kategori: Allmänt
Alla vet nog att jag är medlem på väldigt många sidor!
Här är alla sidor/bloggar som jag är medlem i:



* Blogg.se
* Bloggspot.com
* 123minsida.se
* Bloggasnyggt.se
* Bloggtopppen.se
* Bubbleroom.se
* Blogglovin.se




Asså det är bara blogg sidor.
Det är nog fler men jag orkar inte sitta och räkna upp alla.
Men bara för att jag visar vad jag är inne på så ska ni fan pilla bli att bli medlem på dom, bara för att ni såg dom!
Det räcker med att en viss person ........ har "snott" en sida av mej.
Jag vet att det är allas sidor, men jag tycker inte om att bara för att jag är medlem på så många sidor så behöver inte en viss person också bli det!
Det står på hennes blogg att hon är med på den sidan, och hon skulle inte veta vad det va för sida om inte jag visa hon att jag var medlem på det.
Jaja, jag orkar inte sitta och diskutera det men jag tycker inte att det är så himla moget att hålla på som hon.
Jag tänker inte säga nåra namn.



Sitter i skolan just nudå och göra skolarbete.

2010-02-19, 13:02:32 / Kategori: Allmänt




Hejsan, sitter just nu i skolan i datarummet med Frida och nåra till.
Ska igentligen göra skolarbete men ville kika in på bloggen och kika runt lite och skrivka lite, och det skadar ju inte.
Jag och Frida ska skriva om mobiltelefoner.
Man kunde välja:

* Datorer.
* Elmotorer.
* Telefonen.
* Kominikation.


Sen vet jag inte om det var nå mera, jaja.
Så vi tog mobiltelefonen, orka inte skriva fakta om den "fasta" telefonen så det fick bli mobiltelefonen.
Men frida ska sitta nu men vi höres när jag kommer hem från skolan.


Frågor och svar på kemin.

2010-02-18, 19:24:51 / Kategori: Allmänt

SVAR, på kemiprovet vecka 9. – Vatten.

1. Beskriv vattnets kretslopp i naturen.

SVAR: Vatten från sjöar och olika vattendrag avdunstar och stiger uppåt avkylls             det, kondenseras och bildar vattendroppar. Vi får moln. Molnen tvingas ytterligare uppåt och vi får nederbörd. Så småningom kommer vattnet tillbaka ut i havet och vi har fått ett kretslopp.

2. Hur tecknas vatten?

SVAR: H2O.

 

3. Vad består vatten av?

SVAR: Väte och syre.

 

4. Vad består en vattenmolekyl ut?

SVAR: Varje vattenmolekyl består av 2 väte atomer och 2 syre atom.

 

5. Hur ser egentligen en vattenmolekyl ut? Rita!

SVAR: Som ”mussepigg” Dom 2 väteatomerna är som öron och väteatomen är som ett huve. + texknet= Posetivt, som sitter ovanför huvudet. - = tecknet= Negetivt.

6. Vid vilken tempratur kokar vatten?

SVAR: 100 grader celcius. (Kan inte göra förkortning på grader och celsius på datan.)

7. Vid vilken temperatur fryser vatten till is?

SVAR: 0 grader fryser vatten till is. (Kan inte göra förkortning på grader och celsius på datan.)

8. Vid vilken temperatur är vatten som tyngst?

SVAR: 4 grader celius, är vattnet som tyngst. (Kan inte göra förkortning på grader och celsius på datan.)

9. Är vatten en lösning?

SVAR: Ja, det är det.

10. Vad menas med ”hårt” vatten?

SVAR: Det finns kalk i vattnet, så det blir hårt vatten.

11. Ange någon nackdel med hårt vatten.

SVAR: Det löddrar sämre i hårt vatten. Det innebär att det går åt mer tvättmedel     om man tvättar i hårt vatten. Dessutom bildas en beläggning som kallas för kalktvål.

12. Hur mycket väger 1 liter vatten?(Vid rumstemperatur!)

SVAR: Runt cirka 1 kilo.

13. Vad menas med destillerat vatten?

SVAR: Det är absolut rent vatten.

14. Vad menas med avdunstning?

SVAR: Det går från flytandeform till gasform.

15. Vad menas med kondensering?

SVAR: Varm ånga som stiger. Ju mer ången stiger så desstumer kylls den av och då bildas vattendroppar av ångan.

 

16. Hur förändras volymen då vatten fryser till is?

SVAR: Volymen blir större.

17. Hur skall man göra för att lösa ett fast ämne så snabbt som möjligt?

SVAR:

18. Varför bottenfryser vanligtvis inte sjöar vintertid?

SVAR: Is är lättare än vatten, därför bottenfryser inte hav och sjöar vintertid.

19. Vad menas men en mättad lösning?

SVAR: När man inte kan lösa mer av ett ämne, är lösningen mättad.

20. Vatten är ju det vanligaste lösningsmedlet. Ge exempel på några andra lösningsmedel.

SVAR:

21. Rening av avloppsvatten sker i 3 olika steg. Vilka?

SVAR: Mekaniskrening, Biologiskrening, Kemisk rening.

22. Hur sker reningen i det andra steget?

SVAR: Tillsaktfur(Stavas) aktivt slam som innehåller bakterier som ”äter upp” smutsen.

23. Hur sker reningen i det tredje steget?

SVAR: Man tillsätter olika kemikalier för att kunna avlägsna kemikaliska förenigar. Bland annat tillsätts kalk för att kunna få bort fosfaker(Stavas) ur avloppsvattnet.


FILMTAJM + Massa prov-.-

2010-02-18, 19:07:11 / Kategori: Allmänt

Hejsan allihopa!

Jag har ju inte blogga förns typ 1-2 dagar sen men det har vart så mycke med prov, så har inte har tid att blogga tyvär, men nu är jag tillbaka med att blogga.
Nu har jag precis skrivit ner alla provsvar på datan, snart ska jag skriva ut svaren på ett papper, så jag kan öva.
Men provet är inte förns vecka 9, och det är vecka 7 idag, tror jag.
Men jag gjorde det idag så slipper jag göra det nån annan dag, så jag liksom slipper tänka att jag måste göra provsvaren och det.
Men nu är det klart allafall! Och det är bra!
Och musik-provet är uppskjutit till vecka 11, det skulle egentligen vara vecka 9, tror jag.
Så nu har jag mer tid att öva liksom. Det är 3 fråger ungefär tror jag men det är jävligt långa svar!
Också nästa vecka har vi fysikprov, jag gjorde klart provsvaren igår på fysiken så nu är det klart.
Det gick väl bra.
Jaja, nog snackat om prov, ja hatar prov så vill inte snacka om det, haha.
I allafall så var man till skolan idag då, det vart gh-tävling i skolan idag då, man skulle va minst 3 personer. En som sjöng, en som spela gitarr och en som spela trummer.
SHIT va länge sen jag spela gh, det måste jag ta och göra nåndag.
Liksom bara sitta hemma och ha en speldag med nån kompis eller min kille Ante, kulkul!
Men tyvär så har jag inte gh.

FILMTAJM:


Ikväll tänkte jag kika på en film som handlar om att typ en kvinna som är 40 år eller plus+ 40 är ute och festar, och då träffar hon typ en kille som är 26, tror jag. Jag såg det på reklamen som gick på tv:en.
Men hoppas den är bra allafall!
Den börja kl: 21:00, på kanal: 3:an, 4:an eller 5:an, tror jag. Jag är inte helt säker på vilken kanal den filmen gick på, men det är "bara" att bläddra och kolla som vill se den.
Jag tror allafall att det är jätte bra, den såg bra ut på reklamen, men vi får se om den är bra.

Löfstrand&Alex Soul ft Omega&BB - Kissekatten

2010-02-16, 21:17:23 / Kategori: Allmänt
Dagens låt:

Löfstrand&Alex Soul ft Omega&BB - Kissekatten

Hörde denna låt för första gången när min kille Ante spela upp den för mej, ja ville bara höra om den om och om igen.
Den är verkligen bra!
Jag blir pigg och glad av den.
Ante känner nån/flera av dom, men kommer inte ihåg vem/vilka av dom, men dom är verkligen bra.
Ovanligt namn på en låt också: Kissekatten.
Men den är bra, ge låten en chans för dina öron och lyssna på den.

Men ska dra nuja, ska se på ett tv- program.
Men lyssna på låten allafall!




Får jag fresta med Rubriken: SEMLEDAGEN idag. plus+ Att det är gelehallonensdag idag/igår.

2010-02-16, 21:10:14 / Kategori: Allmänt
Lite ny fakta om min blogg:

Jag är nu medlem på Bloggtoppen, Så nu räknas hur många som besöker min blogg och sånt.
Så nu har man fixat det, visst är man duktig?:)
De tycker i allafall jag.

Idag är det ju semledagen, jag har ätit 1 semla.
Vart as mätt så har inte ätit några flera.
Men det räcker att äta dom en gång per år, för jag tröttnar fort på dom, asså smaken.
Jaja, men så kan det vara.
Har ni ätit några semlor än? Eller ska ni inte äta några?

Jag har faktiskt några betyg som jag hitta på 10 stycken semlor, SMAKEN och UTSEENDE:

Rådhus-konditoriet:

SMAK:
"Bra med riktig mandel".
- "Den var för kompakt".
- "Den smakade lite för sött".
UTSEENDE: "Den ser så tråkig ut."

Tewes:


SMAK:"Gott med pärlsocker på".
- "Bra grädde".
- "Den var inte så mäktig".
UTSEENDE: "Ser smaskig ut trots att den har så stort lock."

Bull-Olles:

SMAK:
"Mandelmassan smackade väldigt sockrigt".
- "Gott med kardemumma i brödet".
UTSEENDE: "Ser bastant och härlig ut."

Coop:

SMAK: "Väldigt bitter i mandelmassan."
- "Frän i smaken."
- "Mastig grädde."
UTSEENDE: "Ser godare ut än den smakade."

Preem:


SMAK:
"Grädden var inget god, smakar inte som på de andra."
- "God mandelsmak."
UTSEENDE: "Väldigt sött lock."

Snäckan:

SMAK:
"Mycket madelmassa."
- "Rejäl."
- "God grädde, men det smakade bittermadel."
UTEENDE: "Lite blek."

Storsjöbagaren:

SMAK:
"Ganska lös mandelmassa."
- "God grädde."
UTSEENDE: "Gullig med det lilla locket."

Wayne´s Coffee:

SMAK:
"Bra med riktig mandel."
- "Den var för kompakt."
- "Den smakade lite för sött."
UTSEENDE: "Ser ut lite som en karljohansvamp."

Ica Alen:


SMAK:
"Inte så tokig alls."
- "God bulle."
- "Mycket bitter mandel i mandelmassan."
UTSEENDE: "Snyggt trots att den har ett trekantigt lock."

Sjölinskonditori:

SMAK:
"God grädde."
- "God bulle."
- "God mandelmassa."
- "En riktig höjdare."
UTSEENDE: "Ser ut som en semla ska se ut."


Detta är inte min åsikt, det är faktiskt nåra tanter/damer från tidningen som har smakat dom.
Men jag tycker personligen att det var helt fel bedömning!
Varför ska det vara "gammla" damer som bedömer? Det kunde väl ha barit blandat?
Typ en 18-22, 25-35, 40-60, eller nå liksom, alla dom 3-4 som bedömde va ju typ 60-70, asså jag har inget emot äldre men liksom  ändå.
Vad tycker ni?



(OBS)

Detta får ni inte glömma:
Det är gelehallonens dag idag, jag kommer inte ihåg om det var doms dag idag eller om det var doms dag igår.
Men asså seriöst, gelehallonens dag? Det är överdrivet tycker jag, seriöst?! Då kan dom ju fan lika gärna ha godisdag eller nå sånt, men gelehallonensdag?
Asså gelehallon/hjärtan är jätte gott men en helt egen dag för dom, nej tack.
Jag tror inte att så många vet om att det finns en sån dag, men nu vet ni allesammans!














Bloggtoppen

2010-02-16, 20:33:09 / Kategori: Allmänt
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Jätte kul dag idag förutom att Ante åkte hem idag:(

2010-02-14, 19:49:02 / Kategori: Allmänt

Idag är det ju alla hjärtans dag, då var vakna jag och Ante ganska tidigt, jag va pigg på morronen idag och det trodde inte jag att jag skulle vara, men allafall, då gick jag och fixa ordning mej lite gran, typ fixa håret och sminka mej lite och sånt.
Sen klev Ante upp han va as trött, hehe.
Sen så klädde vi på oss och gick ner och åt frukost, jag åt fil och Ante åt mackor och typ saft, eller var det va.
Jaja, sen efter det så fråga mamma om vi ville följa med och grilla då sa jag vet inte.
Men Ante övertala mej så vi packa ner en engångsgrill och choklad och kakor och massa annat.
Sen åkte vi på affären för att vi skulle köpa min mat, eftersom jag inte äter korv, jag tycker inte om det men det är mysigt och sitta och grilla korv.
Så på Ica så köpta mamma bebismat åt mej, tro det eller ej, men det gjorde jag allafall, men smaken: Päron, persika och annanas, tror jag det var.
Jätte gott allafall, eftersom jag har fått så himla liten magsäck nu så orkar jag inte ens halv bebismatburken så ska äta resten ikväll om jag blir hungrig eller nåt.
För jag tänker inte börja med nå bantningspiller skit, så jag äter bebismat och det är mycke bättre.
Men det är ju olika från olika.

T.ex. Den dära Dessie, har ju köpt bantningspiller, men herregud snacka om att ha dåligt självförtroende.
Jaja, jag äter ju bebismat istället för riktigt mat och det är ju kanske inte så bra det heller, men det är ju liksom våra egna val.

Det som var det dåligaste med denna dag var att min älskling Ante har åkt hem:(
Jag som ville vara med han mera.
Nu är det bara vänta till vi kan vara igen.
Jag kommer inte orkar vänta, vill vara med han nu.

Min planering ikväll blir nog att kika på: En annan del av köping, i ett avsnitt som jag såg förut så sa en som heter Tobbe som är med där så här: Nej, jag har inte ont i munnen jag har ont i käften, fan va kul det lät.
Han är fan så jävla kul att sitta och kolla på tv:en och lyssna på han på tv:en, hahaxD



DAGENS BILDER:


Detta var dagens måltid för mej. bebismat.


Lillebrorsan sitter i bilen as trött, innan vi åkte så sprang han i snön och lekte.


Lillebrorsan när han stog och lekte med pinnar innan vi skulle grilla.


Innan vi tände på elden så försökte jag lista ut hur man skulle göra, fatta inte nåt, men som tur var så hjälpte mamma, Ante och lillebrorsan mej(A)


Elden vart bra!


Älsklingen Ante på bild:)


Jag åt bebismat istället för att äta korv, men smaka lite korv sen track jag varmchoklad.

Alla Hjärtans Dag idag, och en Alla Hjärtans Dag LÅT!

2010-02-14, 09:23:19 / Kategori: Allmänt




Cecilia Vennersten - Det Vackraste Jag Vet.

Detta blir Alla Hjärtans Dag låten i år.
En underbar låt med en underbar text,
lyssna på den och kommentera vad just ni brukar lyssna på för låtar på Alla Hjärtans Dag.

Den är lung och man lär sej texten väldigt snabbt, allafall ja, vene hur de är för er.


Denna dag menas med att alla ska känna sej extra älskad och inte bort glömd, men även kan man fira Alla Hjärtans Dag för att alla butiker ska tjäna extra mycke casch.
Jag tror nog att dett är båda delarna.
Hoppas ni får en jätte mysig och kul Alla Hjärtans Dag!


Lady Gaga IS GOING TO FAR? hot OR not?

2010-02-12, 11:37:08 / Kategori: Allmänt
I detta fotot har Lady Gaga en väldigt gullig klädstil!
Hon hade ju små typ "torn" på kläderna och smycken och allt.
Alla sina småa och söta rusetter i håret och massa annat smycken och sånt.




-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Men när man kollar nu hur hon ser ut kan jag inte tro mina ögon!
Herregud asså!
Hon är verkligen inte rädd för att sticka ut bland alla kändisar, men nu har det gått för långt tycker ja.
Förut hade hon ju bara platskläder på sej, asså, vem mer än Lady Gaga skulle gå t.ex. en gala i bara plast?:O






Lady Gaga är inte rädd för att sticka ut. I förrgår uppträdde hon på Amfar-galan i New York ochutfiten hon bar, vita underkläder, en kort vit skinnjacka och en pärlprydd hatt, har blivit minst sagt välbloggad. Vad tycker ni om Lady Gagas klädsel? Hot or not? Har stjärnan gått för långt?

Har vart och hämta min kläder från ellos, och dagens inköp:

2010-02-11, 16:34:29 / Kategori: Allmänt
Sitter nu vid datan efter en dag på stan med mamma och lillebror.


Dagens inköp:

* Choklad.
* Bebismat (till mej)
* Ramlösa.
* Kakor.
* Tuggummi.
* m.m
* Hämta kläder åt mej på ica från Ellos.

Nu är jag så himla glad, för har vart och hämta mina kläder åt mej som vi beställde på ellos, som vi var och hämta på Ica.
Åkte hem från skolan för hade ont i huve, så kom hem typ 14:00, och vi sluta egentligen 15:30.
Så nu har ja lov från idag/torsdag - tisdag.


Men nu ska jag spela lite spel med lillebror, för har inge annat att hitta på.
Men här får ni dagens låt:

En väldigt bra låt!
Jag har inte lyssnat på den på ett väldigt tag, men här är den:




Alla hjärtas dag<3

2010-02-10, 18:43:05 / Kategori: Allmänt


 

 

 

På söndag är det alla hjärtans dag.

En underbar högtig på året, tycker jag.

Då alla kan bevisa hur mycke man älskar sina vänner eller sin pojkvän/flickvän.

Faktiskt så är alla hjärtans dag en av mina favorit högtider.

Men alla högtider är ju favortit i egentligen för mej, för liksom på födelsedagen så blir man äldre, på påsken går man ut och typ knackar på och säger: glad påsk, men jag gör inte det längre, men det finns ju särkert andra som gör.

Och sen jul då äter man julmiddag och firar med vänner/familj/släk/själv, de får man angöra själv hur man vill fira julen, själv firar jag med min familj och sen på kvällen så träffar jag nåra vänner om jag inte redan är hemma och sover.

O sen finns det ju nyår och massa andra högtider.

Alla högtider är ju speciell på sitt sätt liksom.

Nån kanske gillar jul bättre än påsk , och nån kanske gillar nyår bättre är julafton, det får man ju själv avgöra vad man tycker om bäst för högtider.

Man kan ju tycka om alla högtider lika mycke också, och det är ju inge fel med det.



Vad ska ni göra på alla hjärtans dag på söndag då?

Vara hemma? Vara med pojkvännen/flickvännen? Vara med familjen? Svara vad ni kommer göra på alla hjärtans dag i en kommentar.



Själv ska jag tillbringa alla hjärtans dag med min pojkvän.

Det blir nog att mysa, film och bara chilla typ.

Vi får väl se va vi hittar på.

 

 


Badyfood is good!

2010-02-10, 18:14:59 / Kategori: Allmänt

 

Igår när jag och Madde var i stan så köpte jag bebismat, en burk med aprikos och äpple, och en burk med mango och päron.

Det var as gott!

Jag ska fan börja äta bebismat igen, och plus+ att man går ner i vikt av att äta det, men det är inte därför jag äter det.

Utan att istället för att skynda sej hem så kan man gå till affären och köpa bebismat, och det är gott.

Men den ända bebismaten jag äter är den med frukt i, för dom med t.ex. köttbullar och sånt i ser inge gott ut i dom dära burkarna.

Men jag kommer ju inte äta den istället för mat typ.

Men det kanske blir så ibland om jag är i stan och då blir jag hungrig då är det ju biligt att gå in till affären och köpa bebismat.



Sitter i skolan på bilden just nu.

2010-02-09, 13:31:25 / Kategori: Allmänt



Hejsan allihopa!

Nu sitter man på bilden med Frida och sitter vid datan lite medans det är rast.
Måste skynda mej att skriva detta inlägg för annars dampar läraren loss om vi sitter vid datan på lektions tid.
Men allafall, vi käka pannkaka i skolan idag, det smaka väl okej.
Jaja, jag lägger upp flera bilder om idag när jag kommer hem från stan, ska in med Madde till stan idag.
Hare bra!


Beverly Hilla 90210 DAGS på tv:en!

2010-02-08, 19:57:11 / Kategori: Allmänt

Nu ska jag ner och kolla på: 90210 Beverly Hills.
Jag kanske skriver nåt mer på min blogg.
Ha det så bra så länge!

Fanny Ragnarsson är höjdrädd

2010-02-08, 19:53:54 / Kategori: Allmänt



Några småa hemlisar om Fanny Ragnarsson:

* Hatar mitt utseende, det ändå jag är nöjd med är ögonen, läpparna och håret, och bara för att jag inte är 100% med mitt utseende betyder det inte att jag inte har självförtroende, för jag har bra självförtroende.
* Kan va lite barnslig ibland, men alla är det ju nångång.
* Vågar inte att flyga flygplan.
* Är höjdrädd.
* Gillar inte att vara ensam hemma.

Det är ju inte stora hemlisar, för dom verkligen hemliga är det bara nåra få som vet.
Hade ingenting att göra så gjorde detta punkterna istället för att bara sitta.

Avatar med Ante! Firar en månad(:

2010-02-08, 19:43:47 / Kategori: Allmänt


Denna film såg jag på bio med min älskling Ante.
Vi fira en månad så då kolla vi på denna film, den var så himla bra!
Det hända braa saker hela tiden, man ville typ inte kolla bort från filmen för den var så himla spännande!
Avatar är absolut en av mina favoritfilmer nånsin!
Tack så himla mycke Ante!
Det betyder så himla mycke för mej!
Älskar dej Ante!<3

Detta inlägg är till Madelene Rönnqvist:

2010-02-08, 19:37:59 / Kategori: Allmänt
Sorry för att jag inte har vart så himla social men det har vart mycke bråk mellan mej och Frida mot Madde, t.ex. att hon håller på att säga saker ena studen till nåra horungar.
Jag tänker inte ens säga namnen för då förstörs min blogg helt.



En sak jag inte fattar Madde är:

Varför kan du inte förstå att dom är falska?
Vad är det som är så jävla svårt med att förstå det?!
Du vet att dom har svikit dej minst tusen gånger, men ändå förlåter du och förlåter du!
Du vet själv och alla andra som känner dom vet att dom bara vill ha den stora delen av "kakan" sen skiter dom i alla andra. (Det jag menar med det är dom är bara ute efter massa som dom kan få en dej, sen skiter dom i dej)
Varför kan du inte förstå det?
Jag vill inte se dej sårad en gång till, men tyvär kommer du bli det Madde om du fortsätter att vara med dom!
Men det är ditt val, men sen om dom sårar dej så ska du inte komma och säga till mej och Frida att vi hade rätt, för vi vet hur dom är!
Tydligen känner du dom nog inte.
Men det är ditt val och jag ställer upp för dej men om du begär att jag ska förlåta dom så går jag inte med på det.
Jag och Frida sitter och diskuterar det varje dag nästan och vi fattar fortfarande inte att du är vän med dom.
Det kommer aldrig bli som förut Madde mellan din och min vänskap som förut, för jag kan inte se dej vän med dom.
Du kan inte förstå vad dom har gjort, du borde sluta drömma och vakna, det är verklighet nu!
Ingen dröm, det dom har gjort är oförlåtligt Madde!
Jag kommer finnas för dej Madde, men jag kommer inte lita på dej lika mycke som jag gjorde innan detta hände.
Det bara är så och det måste du förstå.
Men kom ihåg jag har inte sagt att jag säger upp våran vänskap, men om dom gör nå mer så är våran vänskap slut Madde, tyvär.



Denna låt är till dej Madelene Rönnqvist: Try Sleeping With A Broken Heart.
Den är så himla fin, texten kanske inte stämmer, men reftengel stämmer så himla bra!
Hoppas du förstår mej gumman!
Jag försöker vänja mej vid att du är vänner med dom men det gör mej så himla ledsen inombords när du t.ex. sa idag att du skulle va med en av dom.
Jag kanske inte säger att det sårar mej att du är med en av dom ibland men det sårar mej, hoppas du förstår det.
Älskar dej gumman!


Har INGEN lust att skriva på bloggen!:O

2010-02-08, 15:40:27 / Kategori: Allmänt





Just nu har jag ingen lust att skriva på bloggen, jag känner mej så JÄVLA irreterad, jag vet inte varför.
Men jag kanske skriver senare, vi får se!
Hare bra.

SKa bada nu, JIPPI!

2010-02-05, 22:44:58 / Kategori: Allmänt



Nu ska jag och bada, jag känner mej så stessad om allt på skolan idag, så vill bada för då blir jag nog mindre spänd, hoppas jag.
Jag kom nyss hem från Madde, fick skjuts hem av mamma.
Jag skriver mer på bloggen efter jag har badat. // Fanny

Bloggen är på gång med mer skvaller,mode,smink m.m!

2010-02-05, 18:35:13 / Kategori: Allmänt

Hejsan bloggen!

Ville bara säga att jag tänkte börja blogga mera, jag ska försöka allafall.
Ni kanske har märkt att jag inte har skrivit om vad jag gör på dagarna så ofta på den senaste tiden?
Det har liksom bara blibit så, jag vet inte varför, det har bara blivit så.
Menmen, Så ni vet!
Och jag tänkte skriva mer om mode, smink, parfym, skor m.m.
Jag har ju inte vart så himla duktig att skriva om de, det har liksom bara blivit så, men jag ska bättre mej med bloggen.
Och snart kommer det lite svaller om bloggvärlden, så passa på att kika in min blogg då.


Bebiskläder! SÖTA!

2010-02-04, 23:02:31 / Kategori: Allmänt
Igår när jag och mamma var och hanlda smink och sminknesicär så hitta jag jätte gulliga bebiskläder på Lindex.
Dom är ju så himla söta!
När jag såg dom jag bah: Naaw, vilka söta kläder!
Visst är dom söta?

Tjejbebiskläder:











Killbebiskläder:







Alla bebiskläderna som jag hitta var så himla söta!
Typ alla bebiskläder i alla affärer är så himla söta!
När jag ser kläderna så längtar jag lite efter en liten bebis, menmen, jag ska absolut inte skaffa barn än på ett par år.
Men det blir väl nog när jag blire vuxen, vi får se hur det blir med det.


Ungdomsmottagningen IDAG! (A)

2010-02-04, 21:09:58 / Kategori: Allmänt
Dagens bilder:












Gokväll bloggen!
Nu sitter jag vid datan, snart ska jag ner till köket och äta nåt.

Men tänkte blogga lite först.

Idag var det skola då!
Gick upp tidigt ungefär kl: 07:00 imorse, då gick jag och klädde på mej sen gick jag ner till köket och då tog jag fram fil och flingor, jag åt kalas puffar!
Jammi! Dom åt jag senast när jag kanske gick i 3:an, haha.
Dom är as goda, tycker jag.
Sen gick jag och hämta jackan och skorna sen tog jag på det och sen gick jag ut till busshållsplatsen och vänta på bussen.
Efter det så kom bussen efter ett tag så då gick jag in i bussen och satt mej med Madde, Frida och Lina.
Sen hoppa Ida på så Ida fick sitta i Maddes knä.
Sen när vi var framme i skolan så hade vi elevensval jag och Frida har syslöjd-.- SUCK!
Men Madde och Ida kom till syslöjden och satt med oss och prata och skratta, efter ett tag så gick vi ut typ hela tiden.

Jag håller på att sticka, och det går bara bra!
Efter det så gick vi på lite rast och sen var det dags på kemi, det kan vara kul om man t.ex. gör nåt kul experiment eller nåt sånt.
Idag var det väl helt okej, det kunde vart tråkigare och det lunde vart kulare, men man får göra det bästa av det.
Det kanske inte lät så bra, menmen.
Jaja, sen gick vi ner och åt, fyfan vad äckligt de var! Det var typ nå potatis grejs.
När jag tänker på vad det var för mat idag så ryser jag ocg mår illa, helt seriöst, BLÄ för maten i skolan!
Sen så kom Madde och Ida så dom satt med oss på maten sen gick vi upp till skåpen med Madde och Ida för dom skulle hämta saker till lektionen.
Sen gick jag och Frida till kemin igen, för vi hade en till lektion kemi, det låter as konstigt och det är as konsitgt tycker jag!
Menmen, då gick vi typ bara igenom allt vad vi hade gjort och blablabla.
När vi fick gå så satt vi och lyssna på musik, som Fridas kompis sjunger, den var helt okej.
Efter rasten var slut så då gick vi till musiken typ i slutet så "råka" nåra killar i klassen ha sönder datan i musiken.
Duktigt, säger jag bara, dom typ stoppa in en penna i datan, eh? och varför gör man så?
Sen så vare bara trök hela dagen, typ gick ut och bara va ute typ, och på spanskan så vart det kaos i klassen, haha.
Men det är det alltid ändå så.




---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ville ha den hära bilden för den va så himla gullig och den passa till texten(A)







Sen följde Madde in till stan, då gick vi in till ungdomsmottagningen.
Där tog jag 20 stycken kondomer, hehe.
Och sen efter jag hade tagit massa kondomer så fråga Madde om man fick ta då fick man ta 3 stycken var:S
Men tur att jag tog MÅNGA fler innan Madde fråga, hehe.
Så efter Madde hade frågat så tig jag 3 extra till.
Så nu har man 30 stycken kondomer i jackan då, haha.
Det kanske inte var så bra att säga? Då kanske nån rånar min jacka på kondomer, hahaxD


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Frida fick va med på bilden idag då, min lilla gumma!



Sen efter de så gick vi in till Hemköp och köpte dricka, jag köpte en körsbärsdricka, den var jätte god!
Det smaka verkligen körsbär!
Sen så gick vi runt på stan och träffa Emelie, Elina, Madicken, Bella, så vi stog och snacka med dom lite efter de så gick jag och Madde upp till A-hallen, för jag skulle va med på lagfotot i innebandy.
Men jag hann inte va med för jag och Madde fick skynda oss till buddhållsplatsen för vi skulle åka hem med bussen.
Men jag var så jävla kissnödig så vi fick gå in på bibloteket för att gå på toa, och då fick jag betala 5 kroner för att gå på toa och pissa:S
Eh? Det var överdrivet tycker jag, man får inte ens gå på tos gratis längre på vissa ställen?
Sen åkte vi hem till Madde, när vi skulle gå ner för backen så ramla jag i snön, så låg och as garva, haha.
När jag ställde mej upp så då ramla jag på Madde så hon ramla fram i snön och jag hämna över hon, fan va vi garva!
Sen ramla vi igen i snön, haha, vi hade ju verkligen bra balans, (NOT) med ett stort N, haha.
Sen efter de så gick vi in till Madde då åt vi lite och sen satt vi oss vid datan, tyvär så kunde jag inte logga in på min blogg hemma hos Madde, det var nå fel på datan eller nåt, så jag skriver om idag nu istället, men det funkar ju det med.

Ny DESIGN på min blogg!

2010-02-03, 23:20:30 / Kategori: Allmänt

Ny design till bloggen, som ni ser!

Jag har nu bytt design på min blogg!
Jag kände att jag ville förnya min blogg, så jag bytte design.
Jag vart faktiskt väldigt nöjd!
Denna design finns int med eller nå, jag har gjort den helt själv faktiskt, lite stolt om jag ska ersänna(A)
För jag brukar inte vara så bra på att fix design man jag lärde mej!
Och det var jag glad över.
Tyvär säger jag inte hur jag har gjort den för vill inte att andra bloggare eller nå ska sno den och ha den på sin egna blogg.
Så ni vet.
Men om ni har nå frågor om min blogg eller om min design eller om nåt annat om bloggen så är de bara att maila mej:
[email protected]
Det är bara att skriva om ni undrar över nåt!


Vad tycker ni om min nya design?



Nu vart jag sugen på att baka hemgjorda färska muffins!
Chokladmuffins, blåbärsmuffins, äppelmuffins och massa andra sorters muffins!
Bilden va så himla gullig!


Köpte nytt smink idag! JIPPI!

2010-02-03, 22:30:19 / Kategori: Allmänt

Hejsan allihopa!
Nu är jag på topp idag igen efter att nån hade tagit min väska med allt smink och det.
Men nu har jag och mamma vart och handla smink till mej!
Jag är allafall jätte nöjd med det jag har köpt!
Eller det var faktiskt mamma som betala(A)

Detta köpte jag idag:

Olay foundation.

Pris: 135 Kr.
Nyanser: Fair och medium.
Affär: Nästan alla smink butiker, t.ex: Kicks, kayen, lindex och massa flera.

Olay foundation , den är verkligen bra, allafall med min hud
Den är mjuk, den är inte för klibbig och slaskig och inte för hård och sånt, nu kanske ni tänker på nå annat, haha.
Men jag menar foundationen, för er som kanske tog fel, hehe.
Det finns i nyanserna: fair och medium, själv köpte jag fair, för på vintern som det är nu vill jag inte ha nån jätte brun så när man går på stan eller är ute så ser man inte ut som en stor chokladkaka i ansikte.
Det är ju skillnad på sommaren då är man ju brunare och så, så då har man ju brunare och mörkare foundation, fast det är ju upp till var och än hur man tycker.
Detta var andra gången jag har köpt denna foundationen, och det är absolut min favorit foundationen!
Så jag är jätte nöjd med att jag köpte den! Fast det var mamma som betala(A)





2000 Calorie Darmatic Look.

Pris:
130 Kr.
Nyanser: Brunt,svart. Och blått, tror jag.
Affär: Nästan alla sminksffärer.

Jag har inte provat den än, men mamma hade en sån för nån dag sen och hon tyckte att den var jätte bra, så ja köpte en annan sån.
Borsten är stor så den ser bra ut och den är svart och så.
Jag hoppas att den är bra annars lämnar jag tillbaka den!
Men den har fått mycke beröm och komplimager att proffs, så den borde nog vara bra!


Viva La Diva.

Pris:
50-60 Kr.
Nyanser: Svart, brun. Och blå, tror jag.
Affär: Nästan alla sminkaffärer den med.

Jag har prova denna och jag är ute efter en kajal som man ser TYDLIGT och mycke att det är svart när man har på sej den på ögonen, vissa kajaler är ju svart men sen när man ska testa dom så är dom grå, det har hänt mej en gång.
Men min absoluta favotit kajalen är Lóreal kajalen, den blir verkligen svart när man "målar" med den på ögonen!
Men tyvär fanns den inte på Lindex, så de fick bli Viva La Diva istället, men det är ju kul att testa nåt nytt smink ibland med liksom.
Men det gör man som man vill.
Men ersänn att den var ett ganska niceigt namn: Viva La Diva, trodde inte att det fanns nå smink som hette så men nu vet jag.


Nytt smink!

2010-02-02, 20:34:54 / Kategori: Allmänt


Detta ska jag köpa imorron, Olay foundationen den är den bästa foundatonen som finns, vad jag vet!
Så imorron blire att åka in till stan och köpa massa smink!