Tack för alla fina kommentarer!

2010-03-09, 22:48:13 / Kategori: Allmänt



Tack så himla mycke för alla fins kommentarer! Nu vet jag att det är människor som uppskattar min blogg och liksom kollar in den och gillar den. Jag kommer nog börja reklamera dom som kommenterar på min blogg, men om ni vill att jag ska ta bort eran hemsida så är det bara att säga till.

Dessa har kommenterat + andra som inte har blogg, men deras namn står:

http://mewlii.blogg.se/

http://tyypidasjodin.blogg.se/

http://friiidabergman.blogg.se/

http://madderonnqvist.blogg.se/

http://frokenbitterfitta.blogg.se/

+ många fler.


Jag skriver ju mycke om mitt liv och mode och sånt, men jag tror att många människor gillar att läsa om skvaller, jag är ju inte sån som bara säger braa saker om mej själv och hackar ner på andra. Men vissa kan överdriva väldigt mycke, tycker jag! Men den finns ju många kända bloggar som är bra och kul att läsa också absolut! Men ibland kan det vara svårt att hitta dom. Jag har ju många vänner som bloggar och dom gör väldigt braa bloggar och kul att läsa. Min storebrorsa frågar mej ibland: Helt seriöst, vad är det man gör på bloggar? Man skriver ju bara om vad man gör under dagen på typ en sida. Jag bah: Eh? Är du knäpp eller? Det är kul att blogga, och vissa kanske inte tycker att det är kul att blogga. Man lär sej känna nya människor, man kan läsa om vad dom andra gör, skvaller osv.

Visst, det är väl många som kanske inte gillar att sitta och blogga om sitt liv och kolla runt på internet om vad alla andra gör om dagarna osv, men jag tycker att det kan vara väldigt kul faktiskt! Men det kanske inte är så kul med en blogg som den skriver t.ex.: Hej, idag var jag i skolan, sen åkte jag med en kompis hem och sen åkte jag hem. Asså det liksom "funkar" inte så, men visst om man tycker att det är kul att sitta och skriva typ en mening om dagen så får man väl göra det, men jag skulle inte tyckt det va kul att sitta och läsa om det. Det blir liksom ingen "handling". Vissa skriver ju dagbok, jag skriver blogg. Jag har ju egentligen haft min blogg väldigt länge, men i början så hade jag en annan blogg som jag skrev om vad jag gjorde på dagarna bla. Men efter ett tag så tyckte jag att den börja bli tråkig, så jag bestämde mej för att ta bort min gammla blogg, och börja om från början på en ny blogg. Så denna blogg r jag faktiskt väldigt nöjd med! Jag har haft denna blogg från November 2009. Alltså är det i 5 månader/Ett halv år. Jag kommer verkligen inte ge upp med min blogg, jag vill ha kändarna blogg, om ni förstår hur jag menar?

Ni får gärna fråga mej saker, jag svara på dom genom inlägg. Ni kan även fråga om ni vill bli reklamerade, men om ni ska bli de så ska jag också bli det av er, lite "hårda" regler, hehe, menmen. Ni kan fråga om olika design tips, och massa annat. Det är bara att fråga på!


Anonym

tack :) du har också fin blogg

mina favoriter är nog : bigger , down to earth och självklart baby. haha den har verkligen gjort succé ( baby ) över 20 miljoner visningar på mindre än 2 veckor :O



2010-03-10, 15:45:55 URL: http://makeawave.blogg.se/

emelie -

Jo, med mig är det bra :)

Tack för din länkning, super gulligt av dig :) <3



2010-03-10, 20:49:35 URL: http://mewlii.blogg.se/



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?