SM-final BOLLNÄS-HAMMARBY, direkt sändning!

2010-03-21, 17:12:28 / Kategori: Allmänt

I detta inlägg skriver jag och bandy matchen mellan BOLLNÄS - HAMMARBY.

(I denna SM-finalen så är det 3x30 minuter. =  3 halvlekar och varje halvlek är 30 minuter.) (Jag skriver om varje 3 halvlekar i detta inlägg med, så detta inlägg kommer blir väldigt långt!)

JUST NU I BANDYN, HALVLEK 1:

Sitter jag och kollar på bandy BOLLNÄS-HAMMARBY. Det står 1-0 till Bollnäs, Ville Aaltonen mål.  kom igen nu bollnäs! Hoppas dom vinner, det snöar väldigt mycke där, men det är absolut värt att spela fast det är snö. Det är ju SM-final! Det har gått 11:30 minuter, det var inte så mycke, men en väldigt bra början för bollnäs! Nu gjorde Hammarby mål. Stefan Erixson gjorde mål för Hammarby. Vi får se hur det går! Bollnäs målvakt gjorde nyss en snygg räddning. Fan va nära det var mål, men bollnäs målvakt rädda den:) Komentatorer sa nyss: Den hära matchen är det som tre sporter: Brottning, basbol och hockey. Hörna nu för Hammarby! = MISS!(: Klockan: 23:10. Nu är klockan: 16:30. Nu har det gått 1 halvlek. Snart blir det 2 halvlek.

HALVLEK/PERIOD 2: Det ser bra ut i spelet, hoppas det fortsätter bra för bollnäs. Det blir ju svårare när det är massa snö ute osv, men bollnäs ger inte upp, inte hammarby heller. Det ska bli kul och se hur det slutar i SM-finalen idag i bandy. I 2 halvlek ser det bra ut, det har ju vart många gånger de va nära mål för bollnäs. Hammarby är ju också ett duktigt lag, men vi får väl se.

HALVLEK/PERIOD 3: Nu är klockan 17:44, nu ska matchen börja, hoppas att det inte för mycke snö! Men vi får väl se hur det går för bollnäs och hammarby i 3 halvlek nu. Hörna för bollnäs. Vart tyvär miss, men bra försök! Klockan är nu 17:50. Det har hållit på i 62:00 minuter. Nu är de mål för hammarby. Nu är det 2-1 till hammarby. Försök till mål, miss för hammarby, snygg räddningför bollnäs! En hörna för hammarby=MISS:) Kommtatorer: Bollnäs borde hålla i bollen mer. Hammarby mål igen, 3-1 till hammarby. Utvisning: Patrick Nilsson, 10 minuter. Klockan är nu 17:57. Har spelat i: 68:58 minuter. Timeout för bollnäs. Frislag för bollnäs=Miss, bra skott men miss tyvär. 20 minuter kvar ungefär. Frislag för bollnäs. Slagsmål mellan en bollnäs spelare och en hammarby spelare. Utvisning: Anders, i bollnäs, 10 minuters utvisning. Frislag för bollnäs=Miss, tyvär. Klockan är nu 18:06. Bollnäsmålvakt, snygg räddning. Frislag till hammarby=MISS(: Nästan mål för hammarby, bollnäs räddning. Klockan är nu: 18:11, de står 3-1 till hammarby. 5 minuter kvar av matchen. Räddningav bollnäs. Tillägg ungefär 1,5 minuter- Frislag för hammarby=MISS(: Hammarby vann, dom får guld! Grattis Hammarby, men jag tycker att bollnäs skulle vinna, men gratis hammarby.

Bra kämpat bollnäs! Ni va jätte duktiga! Bra match bollnäs. Ni fick silver i bandy, grattis!

Vilka tror ni vinner? Bollnäs GIF eller Hammarby IF? Båda är braa lag, jag har hört att det är många som tror att det blir 4-3 till bollnäs. Vi får se om dom har rätt eller fel.

Vilka tycker du ska vinna?

SVAR:
Jag tycker såklart att Bollnäs ska vinn, jag är ju uppväxt i Bollnäs, så hejar på dom. Jag vet faktiskt inte alls vem som kommer ta hem segern, jag hoppas ju på att bollnäs tar hem segern.